Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.......

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    εν το μεταξύ... οταν ειναι ξαπλωμενη η μοτοσυκλέτα...

και φαίνεσαι εσύ στο βάθος να σηκώνεσαι και να κατευθύνεσαι με στρατιωτικό περίπατο στην μοτοσυκλέτα είσαι σάν τον εξολοθρευτή που σηκώνεται και πάει να αποτελείωσει αυτο που ξεκίνησε! :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αγαπητέ πραγματικά κρίμα που έπεσες, αλλά όπως είπε κι ο KaTaNaS, σηκώθηκες παλικάρι.

Σε όλο το βιντεάκι φαίνεσαι να είσαι άψογος, με το που έρχετε εκείνη η στροφή μου δίνεις την εντύπωση πως στιγμιαία σκέφτηκες πως δεν την έχεις (κι αν δεν κάνω λάθος έχεις ξαναπεράσει από εκεί, ή όχι? Δηλαδή τον ήξερες τον δρόμο.) και λίγο πρίν έχασες την αυτοσυγκέντροσή σου με τα οφθαλμοφανή αποτελέσματα. Πάντως πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα χειρότερο. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη όπως το είδα.

Καλά χιλιόμετρα να έχεις.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Αγαπητέ πραγματικά κρίμα που έπεσες, αλλά όπως είπε κι ο KaTaNaS, σηκώθηκες παλικάρι.

Σε όλο το βιντεάκι φαίνεσαι να είσαι άψογος, με το που έρχετε εκείνη η στροφή μου δίνεις την εντύπωση πως στιγμιαία σκέφτηκες πως δεν την έχεις (κι αν δεν κάνω λάθος έχεις ξαναπεράσει από εκεί, ή όχι? Δηλαδή τον ήξερες τον δρόμο.) και λίγο πρίν έχασες την αυτοσυγκέντροσή σου με τα οφθαλμοφανή αποτελέσματα. Πάντως πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα χειρότερο. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη όπως το είδα.

Καλά χιλιόμετρα να έχεις.
    εχω ξαναπερασει πολλες φορες απλα ετυχε να γινει!!!!!

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Εγώ πάντως προς χάριν της συζήτησης σου είπα αυτά που είπα, (μη ξεχάσω, + 10^7 για τον εξοπλισμό που φόραγες, και -10 γιατί μας ζόρισες μέχρι να μας πεις γιατί έπεσες -μπσσιτ, υπόψιν, η κάμερα λέει ότι το πίσω πάτησες και σου μπλόκαρε ).

Παρόλο που συμφωνώ ότι στη πράξη είναι πιο άμεσο και κατανοητό κάτι που αφορά την οδήγηση, κοτζάμ φόρουμ και τόσοι σχετικοί άνθρωπες (όσο κι αν είναι) βοηθάνε για τα βασικά.

Πάντα όρθιος, και τσάκα μια μπύρα ακόμα -χωρίς αλκοόλ.

Όσο για τα ψηφιακά κοντέρ που αναφέρθηκαν, έχουν γενικά καθυστέρηση, διαβάζουν το γρανάζι συνήθως, και είναι εύκολο να δεις μεγάλες διαφορές στα φρένα ή στις επιταχύνσεις, αλλά καλό είναι να κοιτάς το δρόμο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    το αρκουδι το εχω ακομα!!!!

θα πω του αδερφου μου να το ανεβασω αυριο.....οποτε θα βαλω το λινκ εδω......
    Φιλαρακο,μηπως θα ανεβασεις τελικα το βιντεο ετσι ωστε να μπορουμε να το κατεβασουμε?Αν μπορεις βαλε το ολοκληρο!
    No Fear

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
    Φιλαρακο,μηπως θα ανεβασεις τελικα το βιντεο ετσι ωστε να μπορουμε να το κατεβασουμε?Αν μπορεις βαλε το ολοκληρο!

αδελεφε θα το βαλω συντομα.....

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. η πρωτη μου πτωση...
    από 675 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 20:47
  2. Η διαμάχες των μελών moto με τους Mods σε Βιντεο!
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2006, 06:23
  3. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ...
    από noble στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 19:39
  4. Είναι δική μου....
    από kxIII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 14:21
  5. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ