Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?
oxi !!!
Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?
oxi !!!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!![]()
Το fazer πουληθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Η ζωη ειναι στενοχωρη. Δεν υπαρχουν ισορροπιες. Παντοτε κατι σου λειπει. Κρινω λοιπον οτι κατι που με κανει να χαμογελω δε θελω να το αποχωριστω για κανενα λογο. Αν υπαρξει προβλημα θα επιζησω, θα βρω κατι να το αντικαταστησω εστω κι αν δεν ειναι αντιστοιχο ωστε να γεμισει το κενο που αφηνει η μηχανη. Σε αντιθεση με φιλους που το θεωρουν ιεροσυλια ακομη και τσοπερ θα επαιρνα προκειμενου να μη μεινω χωρις μηχανη.![]()
![]()
![]()
![]()
και το σκουτερ ειναι στο συνεργειο. Υπαρχει ενας ανθρωπος απο το μακρινο οικογενειακο περιβαλλον που με πιεζει με πολλους τροπους για καποια κληρονομικα. Σημερα το μεσημερι που εφυγε το μονο που ηθελα ηταν να παρω ενα διωρο ρεπο και να παω καπου με τη μηχανη μου, να ερθω σ' επαφη με τον αερα και με τις σκεψεις μου ελευθερα κι αυτη τη στιγμη πνιγομαι που δεν εχω τη μηχανη μου. Σε λιγοτερο απο 1,5 μηνα φευγω για μια περιοδο που θα εργαστω στην επαρχια κι αυτη η σκεψη με κραταει. Αλλα οσο αισχρα κι αν ειναι τα οικονομικα μου πιστευω πως δε θα μπορεσω οπως υπολογιζα αρχικα να τα βγαλω περα χωρις μηχανη. Η απολυτη θλιψη
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
χαλαρα αμα δεν βρω $ για μια πιο γρηγορη μοτο
θα τα παρατουσα ευκολα
κουραστικα με το βεσπακι και βαρεθηκα κυριως να βγαινω μονος μου για βολτα
Αυτοκινητο ή στρωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Τις πούλησα όλες και ησύχασα !!!!! πήρα και ένα Seat Ibiza να κυκλοφοράω !!!! αει σιχτίρ πια με τις μαλακίες...ούτε βροχές ούτε κρύα ούτε ζέστες.Α ναι και θα έχει μποτιλιάρισμα ε ? Στα παπάρια μου.
Σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα...τις πούλησα όλες και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο![]()
![]()
:rotflmao:
Καλοταξιδο!![]()
Ετσι ελεγα και εγω αλλα τελικα ολα μια ιδεα ειναι.
Τσαντιστηκα με την ανοδο της βενζινης και ειπα απο δω και στο εξης θα πηγαινω στο γραφειο με το τρενο. Οπερ και εγενετο.
Ετσι μετα απο 8 μηνες εχω να πω τα εξης :
-Το μαλλι μου στο γραφειο ειναι παντα αψογο.
-Τα ρουχα μου κρατανε καθαρα πολυ περισσοτερο απο πριν.
-Τα παπουτσια μου δεν αχρηστευονται στο εξαμηνο.
-Τερμα τα χοντρα μπουφαν της μηχανης - Ζητω τα πιο ελαφρια και κομψα δερματινα.
-Λογω τρενου κανω μονο 20 λεπτα παραπανω να παω στο γραφειο
-Αγορασα σουπερ ντουπερ κινητο με 4GB μνημη τιγκα στο mp3 και ακουω στη διαδρομη και ενημερωνομαι απο το ραδιοφωνο για ολα τα τελευταια νεα.
-Καμμια φορα ριχνω και κανα υπνακο:ZZZ: (δυο φορες εχω φτασει κηφησια)
-Τη μηχανη την παιρνω μονο ΣΚ η οταν τα ΜΜΜ δεν βολευουν.
-Γλυτωσα ενα σκασμο λεφτα απο βενζινες
-Περναω μια χαρα![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Μετά από 19 χρόνια συνεχούς κίνησης με μοτοσικλέτα , στις αρχές του 2007 είχα πάρει την μεγάλη απόφαση να κινούμαι (τουλάχιστον στην δουλειά μου )με Μ.Μ.Μ.
Μετά από δυο μήνες είχα καταλήξει στα εξής
-Οικονομικά ήταν μια η άλλη (εισιτήρια VS βενζίνη)
- Χρονικά ήταν …χαώδης η διαφορά
-Οι ΠΕΝΤΕ τρίχες που έχω στο κεφάλι μου δεν είδαν καμία βελτίωση…
-Η πρωινή «ευωδιά» που αναβλύζει (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) από τις μασχάλες και τα σώματα των συνανθρώπων μας που είναι στριμωγμένοι μέσα στα ΜΜΜ είναι το κάτι άλλο …
- H διαφορά θερμοκρασίας που υπάρχει μέσα - έξω από τα ΜΜΕ (air condition FULL)
Βοηθάει τα μικρόβια να κάνουν πάρτι στον οργανισμό σου και τελικά να μην ξέρεις πώς να ντυθείς (ιδρώνεις τον χειμώνα, κρυώνεις το καλοκαίρι)
Αν βάλεις μέσα και κάτι «μικρές» τεχνικές δυσκολίες ……
Μεγάλες καθυστερήσεις και μετά έρχονται ΟΛΑ μαζί…
Στάσεις εργασίας ….
Κλείσιμο δρόμων
κ.λ.π κ.λ.π.
αποφάσισα ότι μπορεί να είναι πιο ασφαλές για την σωματική μου υγειά ΑΛΛΑ είναι ΠΟΛΥ επισφαλές για την ψυχική μου υγειά …..
οπότε …SAVE MY SOUL και ξανά μηχανή…
![]()
![]()
Απαραιτητη διευκρινιση
Ολα τα ανωτερω που εγραψα ισχυουν μονο για οσους κινουνται αποκλειστικα με ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ.
Τα λεωφορεια βολευουν σε λιγες περιπτωσεις και βεβαια να μην παιρνεις πανω απο ενα.
Keep on rocking in a free world !!!