Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: 2 Euro / Km

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    εγω αγορασα ενα fireblade 900 το 99... δε μου εκανε, και ετσι πηρα αμεσως το R1... ε, τελικα ουτε αυτο μου εκανε και γρηγορα γρηγορα πηρα το πρωτο k1...
    βασικα βλακεια...τελικα την επομενη χρονια πηρα το 954.. αλλα τι να λεει, αν δεν εχεις ducati δε γυρνανε στην καφετερια... ετσι το πουλησα και πηρα το 999 την ημερα που ηρθε ελλαδα... ε,πολυ σκληρο ρε παιδια... και ακριβα σερβις... πηγα και αγορασα το R1 του 2005, αλλα μετα ειδα το πανεμορφο 675 της triumph και ειπα να το δοκιμασω αφου πουλησα το Ρ1... αλλα το εδωσα αμεσως μολις ειδα το Κ6 gsxr750... τελικα το πουλησα και αυτο γιατι μου καιγονται τα γονατα... και τωρα που δεν εχω με τι να κανω μουρι στο νησι... ειναι και χειμωνας... ε, ειπα να μπω στα φορουμ και να σας τα πρηξω λιγο κανοντας μουρη οτι ειμαι φραγκατος... αλλα λεγοντας οτι δε το κανω για επιδειξη κατα τα αλλα!!!

ε, τι να κανω δε ξερω τωρα... ειμαι αναμεσα σε 2 καταστασεις νεοπλουτισμου... να συνεχησω να αγοραζω μηχανες και να πουλαω μουρη, ή να μεινω στα φορουμ και να πουλαω μουρη και δε μου βγαινει και 3ευρω το km!!!

ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

δεν υπηρχε καμια ουσια που ανοιξες αυτο το ποστ περαν του πουλ-μουρ!!!

ουόξωωωωωωωωωωω
    Forgive But Never Forget

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
    ego agorasa ena fireblade 900 to 99... de mou ekane, kai etsi pira to R1... e, telika oute afto mou ekane kai pira to k1...
    vasika vlakia... telika tin epomeni xronia pira to 954.. alla ti na leei... an den exeis ducati de kaneis figoura... etsi to poulisa kai pira to 999 molis vgike... e, meta eida to 675 tis triumph kai eipa na to dokimaso alla to edosa amesos molis eida to gsxr750 k6... telika... to poulisa kai afto... kai afou den exo na kano mouri sto nisi, mpeno edo kai kano mouri oti exo lefta kai allazo ta mixanakia san ta poukamisa!...

e, ti na kano... de mporo na katalikso... opote tha to paizo se 2 tamplo... tha kano mouri sto moto.gr otan den exo mixani... kai stin rodo otan exo!

PSONARAAAAAAAAAAAAAAA!
    Όπως το λέει και το nick σου(κανω copy-paste)Βλαμένο Μέλος...του σωματείου και εσύ? :rotflmao:
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Όπως το λέει και το nick σου(κανω copy-paste)Βλαμένο Μέλος...του σωματείου και εσύ? :rotflmao:
    κανε edit το μηνυμα σου γιατι το ξαναγραψα λιγο καλυτερα στα ελληνικα!

ΥΓ. δε γνωριζω κανενα "σωματειο", βασικα δε γνωριζω κανεναν απο το moto, εγω εγραψα την ιδια ιστορια με δικα μου λογια!
    Forgive But Never Forget

Σωστός:rotflmao:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    Ορισμένοι που είναι προσβλητικοί και βρίζουν στα σοβαρά, δεν έχουν καν ιδέα από χιούμορ και είναι κολλημένοι με τις μηχανές τους ή απλά κολλημένοι στον εγκέφαλο ας φεύγουν από δω, δεν προσφέρουν και τίποτε εξάλλου, κερδισμένο μόνο θα είναι το Forum.
    Moυ φαίνεται οτι περιγράφεις ακριβώς τον εαυτό σου..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Λίγες σκέψεις και απόψεις με κάθε ειλικρινή διάθεση...

Πριν από κανά τρίμηνο ο τότε "paragogos" και νυν "BMWK1200R" μπήκε δυναμικά στο φόρουμ εκτοξεύοντας μοτοσυκλετιστικά πυρότουβλα που "εκβίαζαν" τους αναγνώστες του φόρουμ σε δούλεμα και χοντροειδή σχόλια.
    Προσωπικά δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψα με διάθεση χιούμορ ...μέχρι παρεξηγήσεως ένα βορβόρου χύμα κείμενο. Ο φίλος "paragogos" ήταν υπερβολικός κι εγώ τίμησα δεόντως την πρόκληση...
    Ομολογώ ότι ξεπέρασα κάποια όρια...
    ...ήταν επιβεβλημένο από την αίσθηση του χιούμορ να καλπάσω λιγο παραπάνω...
    ...αν συμβιβαζόμουν θα έκοβε η μαγιονέζα!

Κρίνοντας από την αντίδραση του "BMWK1200R" για τα εις βάρος του σχόλια, μια αντίδραση καθαρή, άμεση του τύπου "αφήστε με ήσυχο εσείς οι 2-3 που δεν γουστάρετε αυτά που γράφω" με αναγκάζει να ανακαλέσω...
    Ο τύπος έχει μιά πρωτόγονη ειλικρίνεια και στυλ να γράφει αυτά που γράφει...
    ...ναι, τον προτιμώ έτσι...
    ...από άλλα κομπλεξικά ανθρώπινα θηρία που εμφανίζονται προβατόσχημοι...και όταν πέσει ο φερετζές δείχνουν πως γυαλίζουν οι γονιδιακώς ημίκλαστοι οδόντες τους, ιδίως αν έχουν αποκτήσει την νέα τους BMW...
    Σέβομαι αυτό που ζητάει...το δικαίωμα να εκφραστεί σ΄ένα φόρουμ...
    ...ποιός είμαι εγώ που θα το στερήσω?
    Σε τελική ανάλυση, τι κακό έκανε στο φόρουμ? Ισα-ισα ένα αγαπητό μέλος του, ο Αδαμάντιος, αγόρασε μια πολύ καλή μηχανή σε άριστη τιμή από τον BMWK1200R...

Και να είστε σίγουροι ότι μέσα σε τόσο κόσμο, πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν μαζί του...
    ...αλλά φοβούνται να το ομολογήσουν!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Λοιπόν γιά να μαζεύεται η κουβέντα και να γουστάρουμε, ο bmwK1200R λέει και κάποιες
    αλήθειες...έτσι γιά να λέμε και του στραβού.... κλπ

Για να εξηγούμε υπάρχει εδώ ένας πυρήνας που δεν δέχεται εύκολα νέους συμμετέχοντες
    και γενικότερα συμπεριφέρεται παρεϊστικα και όχι ...πως να το πω...φορουμιστικα? ε ναι
    Μπορεί κάποιοι να έχετε δεθει εδώ μέσα από καιρό, να ξερενόσαστε από βόλτες, καφεδάκια κλπ αλλά το φόρουμ είναι δημόσιο και
    προπάντων ανοικτό στον λαό.
    Ε εάν κάποιος νέος προσπαθήσει να συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση η α γ ν ο εί τ αι η τρώει σπαμμαρισμα
    Μπορεί να κάνω λάθος .χμμμμ , πάντως μιλάω από προσωπική εμπειρία....

Τι συμβαίνει λοιπόν? Κάνω λάθος?

Παρακαλώ όσοι απαντήσουν ας το σκεφτούν λίγο σε προσωπικό επίπεδο....

και δε λέω καλό το σπαμμαρισμα αλλά μπορεί ο καθείς να χρειάζεται κάπου να πει και το δικό του ρε σεις συμφορουμμίτες...

Και μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τα μηχανακια

Οπως τα λες ειναι 100%

εχω υποστει και εγω αυτα που λες

οσο για τον K1200R εγω προσωπικα ειπα αυτα που πιστευα εχοντας διαβασει και παλιοτερα ποστ του,ουτε καμια προθεση εχω να τον διωξω ουτε τιποτα

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Πριν από κανά τρίμηνο ο τότε "paragogos" και νυν "BMWK1200R" μπήκε δυναμικά στο φόρουμ εκτοξεύοντας μοτοσυκλετιστικά πυρότουβλα που "εκβίαζαν" τους αναγνώστες του φόρουμ σε δούλεμα και χοντροειδή σχόλια.
    Προσωπικά δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψα με διάθεση χιούμορ ...μέχρι παρεξηγήσεως ένα βορβόρου χύμα κείμενο. Ο φίλος "paragogos" ήταν υπερβολικός κι εγώ τίμησα δεόντως την πρόκληση...

Κρίνοντας από την αντίδραση του "BMWK1200R" για τα εις βάρος του σχόλια, μια αντίδραση καθαρή, άμεση του τύπου "αφήστε με ήσυχο εσείς οι 2-3 που δεν γουστάρετε αυτά που γράφω" με αναγκάζει να ανακαλέσω...
    ...από άλλα κομπλεξικά ανθρώπινα θηρία που εμφανίζονται προβατόσχημοι...και όταν πέσει ο φερετζές δείχνουν πως γυαλίζουν οι γονιδιακώς ημίκλαστοι οδόντες τους, ιδίως αν έχουν αποκτήσει την νέα τους BMW...
    Σε τελική ανάλυση, τι κακό έκανε στο φόρουμ? Ισα-ισα ένα αγαπητό μέλος του, ο Αδαμάντιος, αγόρασε μια πολύ καλή μηχανή σε άριστη τιμή από τον BMWK1200R...

Και να είστε σίγουροι ότι μέσα σε τόσο κόσμο, πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν μαζί του...

Οντως και εγω προτιμω αυτον που τα λεει οπως τα νοιωθει, παρα αυτον που αναμασαει αυτα που λεει το πληθος για να ειναι αρεστος

με ενοχλησε αυτο που νομισα για επιδειξη

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750

με ενοχλησε αυτο που νομισα για επιδειξη
    +1
    Forgive But Never Forget

Φιλε μου μπορεις να λες ελευθερα αυτο που θελεις.
    Δεν κατηγορησες κανενα οποτε δεν το βρισκω λογικο να σε κατηγορουν , ποσο μαλιστα αν δεν υπαρχει καποιος λογος.
    Τωρα στο θεμα μας . Για να αλλαζεις τοσες μηχανες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα σιγουρα δεν το σκεφτηκες καλα πριν τις αγορασεις.Ροδο εχω ερθει πανω απο 10 φορες και αποτι εχω διαπιστωσει και με τη βεσπουλα σου μια χαρα την βγαζεις.Μια ευθεια ειναι μεχρι το Πρασονησι φιλε μου και εχεις καλυψει ολο το νησι !
    Αν θελεις και κατι μεγαλυτερο θα συμφωνησω με το παληκαρι που σου ειπε να πας προς V-STROM.Η μηχανη ειναι μια χαρα για την περιπτωση σου .Αν γουσταρεις την εχεις και για το κεντρο,αν γουσταρεις την φορτωνεις και πας σε οποιο νησι γουσταρεις(χωμα,ασφαλτο κ' οτι κατσει).
    Εγω το καλοκαιρι του 2004 πηρα ενα Xt-660.To εδωσα μετα απο 2 χρονια και πηρα το FZ-1S.Την κρατησα 6 μηνες και την εδωσα γιατι εκτος του οτι παιχτηκαν οικονομικα θεματα ,εκανα την κα.... μου και αυτο ηταν.Πηρα ενα sh150i και την βγαζω μια χαρα.Το καλοκαιρακι αν τα καταφερω θα παρω και ενα V-Strom και θα κανω και τα ταξιδακια μου.
    Επισης φιλος Ροδιτης εχει το transalp και απ'οτι μου εχει πει ειναι super για το νησι σας.Κι αυτο μια χαρα για την περιπτωση σου

Μαριος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Έπιασες την ουσία της σημασίας της παρουσιας ...όλων ....

Εμένα με κάλυψες απόλυτα και μπράβο!!!

Moto.gr Forums=

Το καφενείο μας

Η παρέα μας

Το σχολείο μας

Τα μηχανάκια μας

οι συμ-φορουμ-μιτες μας

και ρε παίδες η αγαπη μας, το γουστο μας

οι μηχανες ...αυτές οι τέλειες!!!!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  2. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:52
  3. Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic