εγω αγορασα ενα fireblade 900 το 99... δε μου εκανε, και ετσι πηρα αμεσως το R1... ε, τελικα ουτε αυτο μου εκανε και γρηγορα γρηγορα πηρα το πρωτο k1...
βασικα βλακεια...τελικα την επομενη χρονια πηρα το 954.. αλλα τι να λεει, αν δεν εχεις ducati δε γυρνανε στην καφετερια... ετσι το πουλησα και πηρα το 999 την ημερα που ηρθε ελλαδα... ε,πολυ σκληρο ρε παιδια... και ακριβα σερβις... πηγα και αγορασα το R1 του 2005, αλλα μετα ειδα το πανεμορφο 675 της triumph και ειπα να το δοκιμασω αφου πουλησα το Ρ1... αλλα το εδωσα αμεσως μολις ειδα το Κ6 gsxr750... τελικα το πουλησα και αυτο γιατι μου καιγονται τα γονατα... και τωρα που δεν εχω με τι να κανω μουρι στο νησι... ειναι και χειμωνας... ε, ειπα να μπω στα φορουμ και να σας τα πρηξω λιγο κανοντας μουρη οτι ειμαι φραγκατος... αλλα λεγοντας οτι δε το κανω για επιδειξη κατα τα αλλα!!!
ε, τι να κανω δε ξερω τωρα... ειμαι αναμεσα σε 2 καταστασεις νεοπλουτισμου... να συνεχησω να αγοραζω μηχανες και να πουλαω μουρη, ή να μεινω στα φορουμ και να πουλαω μουρη και δε μου βγαινει και 3ευρω το km!!!
ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
δεν υπηρχε καμια ουσια που ανοιξες αυτο το ποστ περαν του πουλ-μουρ!!!
ουόξωωωωωωωωωωω