Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Νέο Michelin Pilot Road 2

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Τα brigestone BT 021 Η" τα ντιαμπλο θα κρατησουν 10000 χιλιομετρα?
    Τα εχει βαλει κανεις?
    Τωρα εχει τα μαμισια ΒΤ 56,δεν μου φανηκαν και πολυ Σόι

Τα brigestone ειναι λαστιχο πολιτικο sport touring με διπλη γομα και καλη συμπεριφορα στο βρεγμενο.

Τα diablo λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι ειναι, μακαρι να ειναι οπως τα λεει ο tai γιατι εμενα πανω απο 6000-7000 χλμ δεν με βγαλανε.

Τα φοραω εγω, (fazer 1000) κανα δημινο το μπροστινο και καμια βδομαδα το πισω.Δεν εχω κανει κανα καλο ταξιδακι αλλα παρατηρω σε συγκριση με τα michelin την διαφορα που λεει ο Theod παραπανω.

Μην επιλεξεις καθαρα racing ελαστικο (ειδικα για τον λογο που το θες) γιατι με αυτες της ταχυτητες θα σε βγαλει πολυ λιγο.

Ηθελα να βαλω πολιτικο λαστιχο στο R1 που ειχα και παντα τους ελειπε το μπροστα η το πισω.

Και η κλασικη ατακα : καλα ρε φιλαρακι στο R1 θα βαλεις τετοιο λαστιχο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Τα diablo λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι ειναι, μακαρι να ειναι οπως τα λεει ο tai γιατι εμενα πανω απο 6000-7000 χλμ δεν με βγαλανε.
    εγω τα κράτησα 10000χλμ με 2 πίστες στα χλμ αυτά, φτάσανε λινά και κρατάγατε τα γαμίδια ακόμα στον δρόμο.

Μην επιλεξεις καθαρα racing ελαστικο (ειδικα για τον λογο που το θες) γιατι με αυτες της ταχυτητες θα σε βγαλει πολυ λιγο.
    +1000

Και η κλασικη ατακα : καλα ρε φιλαρακι στο R1 θα βαλεις τετοιο λαστιχο.
    ΚΑΙ καλα ρε φιλαρακι στο R1 θα βαλεις τετοιο λαστιχο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

14500

ΤΟ LASTIXO TELIKA TO ALLAKSA STIS 14500 KM !!!!!!!
    KAI TO PARAKSENO HTA OTI EIXE GRAMES AKOMA STO KENTRO!!!!!!!
    POY SHMENEI OTI EIXE TOYLAXISTON KANENA 2000KM....

MPRAVO STA PILOT ROAD 2
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Και εγω προς εκει προσανατολιζομαι,εαν μου κρατησει 10000 με το αναλογο καλο κρατημα θα ειμαι ευχαριστημενος.

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    350 ευρω ΛΕΜΕΕ :rotflmao: :rotflmao:

στο 2105752643
    Εβαλα χθες...

330? το ΒΤ 021 (για Ζ750) και ιδια τιμη (ρωτησα) για Pilot road2....

το αφεντικο τρελαθηκε...

Μπηκα στο σαιτ της Μισελεν και ειδα οτι για HAYABUSA-XX100-ZX12 προτεινει τα Pilot Sport HPX για Ελλαδα.Μπερδευτηκα τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Εχω το χαγιαμπουσα...

Υπ'οψιν,ταξιδευω με μεγαλες ταχυτητες.
    Με γειά τη νέα Χαγιαμπούσα!!!

Καλά χιλιόμετρα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Με γειά τη νέα Χαγιαμπούσα!!!

Καλά χιλιόμετρα!!!

Βιλλυ,αντε ηρθε και σε σενα η ωρα...:a07:
    Δεν μπορεις να το κρυψεις!

Χρησιμοποιοντας την Χαγιαμπουσα εδω και 2000 χιλιομετρα ανακαλυπτω οτι τα ΒΤ56,που φοραει απο μαμα,δεν ειναι και ασχημα.Στην αρχη δεν μου φανηκαν και πολυ σοι,ισως γιατι ανοιγα ατσαλα το βρωμογκαζο του Βουζα.Στην διαρκεια ομως,και παρ'ολα τα 8500 χιλιομετρα που εχουν,..ειναι καλα,βεντουζαρουν αρκετα,αρχιζω και τα εμπιστευομαι....:a36:

Σε σχετικη ερωτηση στην Μισελεν Ελλαδος για το ποιο ελαστικο προτεινει η Μισελεν,μου ειπαν για το PILOT SPORT HPX και οχι το PILOT ROAD 2.
    Οποτε δεν ειναι πανακεια αυτο το ελαστικο.

Μου ειπαν οτι το PILOT ROAD 2 ειναι περισσοτερο δρομου.:a24:

Μετα απο 16000 χλμ με τα bridgestone Bt021 εφτασε η στιγμη για αλλαγη ελαστικων.Να πω οτι απο τα συγκεκριμενα λαστιχα δεν εμεινα τοσο ευχαριστημενος στο καθημερινο οδοστρομα της πολης.Σε πιστα η συμπεριφορα τους ηταν αρκετα καλη αλλα εκει δυσκολα βρισκεις λαστιχο που να μην κραταει.

Σαββατο βραδυ μετα απο 1 μερα πιστα(Σερρων) με bt021 εγινε η αλλαγη σε Pilot road 2 .
    Αναγνωριστικο 20λεπτο για να πατησει το λαστιχο και να δω την συμπεριφορα του και μετα την σιγουρια που μου εδωσε ,ανοιγμα σταδιακα να δω τι λεει.
    Μαθημενος πλεον σε Pilot Road απλο (το χρησιμοποιουσα στο zephyr πολλα χρονια) ειδα οτι δεν ειχα την παραμικρη ανασφαλεια και οσο πιεζα δεν ειδα το παραμικρο κουνημα η γλυστριμα, καλα θα μου πεις στης Σερρες εισαι σιγα μην κουνησει.
    Στο τελος της ημερας ειχα 3,5 δευτερολεπτα κατω απ 'οτι την προηγουμενη μερα.Τον χρονο δεν θα τον πω γιατι ντρεπομαι.

Το μεγαλο σοκ ομως ηρθε εχτες το βραδυ. Οποιος κυκλοφορισε εχτες θα ειδε ποσο επικυνδινος ηταν ο δρομος γιατι με το σταματα ξεκινα της βροχης , ο δρομος ηταν συνεχως σε μια κατασταση γλιτσας.
    Ζεσταινω μηχανη, ξεκιναω και ανοιγωντας προοδευτικα το γκαζι (κρυα λαστιχα) τοσο ωστε να γλυστρισω γλυκα -δεν γλυστραω καθολου.
    Δινω λιγο χρονο στα λαστιχα και βγαινω Μαραθωνος, φαναρι αναμονη και ξεκιναω σανιδα 2υτερα και βεντουζα, επομενο φαναρι ξεκιναω καρυδι πρωτη σουζα , ε ρε γλεντια , η επιστρφοφη πανυγηρι λες και ηταν στεγνο σε οποιαδηπωτε επιταχυνση δεν εκανε το παραμικρο κουνημα η γλυστριμα.
    Εφτασα στην πλατεια που ειχα ραντεβου με τον road spirit και τα ματια μου γυαλιζαν απ'την ευχαριστηση, παμε μια βολτα του λεω (η βροχη αρχιζε να δυναμωνει) με κοιταγε σαν χαζος , πηγαινε σπιτι σου μου λεει.Καβαλαω φευγω και αραζω σπιτι σιγουρος και πιο ομορφος.

Το πρωι παλι γλιτσα και βροχα......................ΖΑΧΑΡΗ.

Καλο χειμωνα θα χουμε, να δουμε μετα απο καμια 5000χλμ πως θα ειναι ή αν η αποδοση τους αλλαζει εντονα, μου φαινεται οτι βρικα το λαστιχο μου παλι.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    εγινε η αλλαγη σε Pilot road 2 .

Καλο χειμωνα θα χουμε, να δουμε μετα απο καμια 5000χλμ πως θα ειναι ή αν η αποδοση τους αλλαζει εντονα, μου φαινεται οτι βρικα το λαστιχο μου παλι.
    καλά ρε θηρίο από τότε που το συζητάγαμε...τώρα τα έβαλες????

εγώ όσο τα έζησα ~7000χλμ δηλαδή... καινούρια τα πήρε ο Panos...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Για CBF1000 να βαλω τα pilot road 2 ή καμιά άλλη μάρκα ; τα φωτα σας πληηηηηζζζζζ....

Παλαιό μέλος

Pilot Road 2, 290 ευρώ

Pilot Road 2, 290 ευρώ

290 ευρώ για τα Pilot Road B για την μηχανή μου (Cbf600s Abs) είναι καλή τιμή; Mε τοποθέτηση εννοείται...

Βοηθήστε μιας και η τσέπη μου έχει καβούρια

290?

Ληστεια ,πες του να σου κοψει 200 ευρω και μετα πες μου απο που τα βαζεις να παω και εγω.

Μην πεινασουν τα καβουρια κιολας.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Michelin Pilot Road
    από WWW στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 20:43
  2. michelin pilot road! αντε γεια..!
    από jskf16 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2007, 21:42
  3. Michelin Pilot Road gia to FZ6 Fazer?
    από Dimitris76 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 21:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF