Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 212

Θέμα: ΟΣΦΠ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Μια χαρά έπαιξε και ο ΠΑΣ και εμείς χθες

ανοιχτό ποδόσφαιρο πάνω-κάτω η μπάλα,αδικίες-δίκια απο διαιτητές,

μια χαρά μπράβο και που αποκλειστήκαμε, δεν μαμιέται....

Τώρα θα μου πείτε γιατί άλλες ομάδες δεν παίζουν έτσι για να βλέπουμε

και εμείς μπάλα και όχι να μαλακιζόμαστε κάθε Κυριακή με κλωτσοσκούφι?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
    E ρε να γινει καμια στραβη,να χασουν απο την ΑΕΚ,και να παρει την
    κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.

:rotflmao: :rotflmao:

ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ...

ο πεινασμένος λέει καρβέλια ονειρεύεται.
    καλά ειναι φίλε.ότι μπορεί ο καθένας
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
    E ρε να γινει καμια στραβη,να χασουν απο την ΑΕΚ,και να παρει την
    κουπα η ΑΕΚΑΡΑ.

:rotflmao: :rotflmao:

ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ...
    οι καλές προθέσεις φάνηκαν....
    το μονο που μπορείς να ελπίζεις είναι να μην αυξάνεται η διαιτητική εύνοια αντιστρόφως ανάλογα με την πτώση της απόδοσης του γαύρου....
    γιατί το γεγονός ότι ο γαύρος είναι ψόφιος είναι σίγουρο.....απο εκεί κ πέρα ή θα κρατήσουν τα προσχήματα με μια μικρή εύνοια ή θα γίνουν όργια....θα δούμε....
    εδώ για να περάσουν το ΠΑΣ πήραν ένα πέτσινο πέναλτνι και δεν έδωσαν ένα οφθαλμοφανέστατο στο πρώτο παιχνίδι υπέρ του ΠΑΣ....και εσείς ακόμα ελπίζετε????
    και για να μην ξεχνιόμαστε πριν δυο αγωνιστικές ήταν που ισοφάρισαν με οφσάιντ στην Τούμπα....δεν είναι πολύ μακριά....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Μια χαρά έπαιξε και ο ΠΑΣ και εμείς χθες

ανοιχτό ποδόσφαιρο πάνω-κάτω η μπάλα,αδικίες-δίκια απο διαιτητές,

μια χαρά μπράβο και που αποκλειστήκαμε, δεν μαμιέται....

\

το να παίζεις σαν ξεχαρβαλομένος...., χωρίς σύστημα, χωρίς ανάπτυξη το θεωρείς θέαμα???
    αυτό δεν ειναι ποδόσφαιρο φίλε μου είναι αλάνα....
    και δεν το παιζεις απο επιλογή το ανοικτό ποδόσφαιρο...το παίζεις επειδή δεν μπορείς να παίξεις σοβαρό ποδόσφαιρο.....
    και όταν φτάνουν τα δύσκολα αρχίζουν οι γιόμες.....στην κεφάλα του Κωνσταντίνου .....
    ανοικτό ποδόσφαιρο και θέαμα.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ....

Β - Α - Ρ - Ε - Τ - Η !!!!!

Απορω τι καθεστε και την ψαχνετε μΕ αναλυσεις κτλ ....

ΓΑΥΡΟΙ....ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ!!!!!

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ...:rotflmao:

Απο την ομαδα - μοντελο δεν φανηκε τιποτα εχθες στο γηπεδο...τα μονα αξιοσημειωτα ηταν η αποδοση του ΠΑΣ και ο ξεφτιλας ο διαιτητης!!!!

Α και εσεις φυσικα , που μπροστα σας , οι Μογγολοι του ΧΑΝ ειναι κολεγιο....

Αν ακομα εχετε ερωτηματικα σχετικα με τις κατακτησεις των πρωταθληματων , ανοιξτε τα γκαβα σας και δειτε την πραγματικη αληθεια ....

ΤΙ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...........

:a16: :a16: :a16: :a16: :a16:

και στο τέλος πάλι αέρα θα μας κάνετε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    GyPsy...

Ελα μου ντε.... πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο παιχνίδι.. και υπόψη οτι οι παίκτες των δύο ομάδων ατομικά έχουν τεράστιες διαφορές αξίας.

Παρεπιπτόντως μιλώ μόνο για τον ΠΑΣ, που άλλαξε και 3-4 μπαλιές απο την άμυνα με ορθή ανάπτυξη ... οχι για τις γιόμες του Κόκκινου.

idi....

ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... τον χτύπησε φίλαθλος και το έιπε δειλά-δειλα στην αρχή αλλά μετά το έκανε γαργάρα. Το ανέφερε και ο Τόλιας (τερματοφύλακας ΠΑΣ) λέγοντας οτι ξέφυγε απο την ασφάλεια του γηπέδου.
    Αίσχος που δεν κατεγράφη στο φύλο αγώνος απο τους διαιτητές. Αλλά ακόμα και έτσι , σάμπως τιμωρήθηκε και ποτέ καμιά ισχυρή ομάδα όπως έπρεπε;... Ούτε η ΑΕΚ... ούτε ο ΠΑΟ... ούτε ο ΟΣΦΠ... που θα έπρεπε όλοι μας, σε τέτοιες περιπτώσεις να λαμβάνουμε τιμωρίες αλά UEFA με 2-3μηνους αποκλεισμούς έδρας και εκατοντάδες χιλιάδες euro πρόστιμο... τι να λέμε τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αναρωτηθειτε ολοι σας καλοι μου πελατες....

Ως ποτε θα χαιροσαστε με ξενα @ρχιδι@ ???

Καποτε πρεπει να πειτε ......
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε σεις ξεχασατε νε πειτε για το 7-0 της Γιουβε και μελανχολησα !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stoybi...

Δες πιο πάνω την απάντηση μου για να καταλάβεις γιατί μιλάμε... μην τα ξαναγράφω... ή να τα ξαναγράψω;

ας είναι... η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... αν και οι γάυροι αποδεδειγμένα είναι ανεπίδεκτοι.

δεν κατάλαβες... δεν χαιρόμαστε με την ήττα σας.... Όλοι την έχουμε πατήσει άλλωστε.

Ειρωνευόμαστε τον τρόπο που την αποδεχόσαστε, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας , ΠΡΙΝ ... την ήττα απο τον ΠΑΣ... και μετά.

Χεστήκαμε αν χάσετε ή κερδίσετε απο άλλους. Αλλά η συμπεριφορά ενός γαύρου με παρωπίδες , αποτελεί πάντα αντικείμενο προς ψυχολογική ανάλυση, σαρκασμό και ειρωνία...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Καποτε πρεπει να πειτε ......
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !!!!

Σύγγαυρε απλά να προσθέσω κάτι μπας και γελάσουμε λιγο.
    Δεν χάσαμε ρε εχθές!
    2-1 νικήσαμε

news report....

Δέλλας - Έμερσον έξω με τον ΟΣΦΠ... γμτ... αίντε να δούμε αν θα είναι ο Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας , πίσω απο τον Ζήκο τουλάχιστον.

πιθανότητα τραυματισμού λέει και ο Καφές... αυτό δεν με εκπλήσσει... είναι λογικό να μην έχει διάθεση ο ίδιος να παίξει απέναντι στον ΟΣΦΠ τόσο σύντομα.

Gandalf

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    stoybi...

Δες πιο πάνω την απάντηση μου για να καταλάβεις γιατί μιλάμε... μην τα ξαναγράφω... ή να τα ξαναγράψω;

ας είναι... η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... αν και οι γάυροι αποδεδειγμένα είναι ανεπίδεκτοι.

Gandalf
    Nai ε...

Σημερα οποιον βαζελο η αεκτζη να συναντησεις , Καλημερα του λες , Γιανενα σου απανταει !!!

Συναντησες σημερα εσυ καποιον γαυρο εδω μεσα που να σου ειπε οτι αδικηθικε η οτι δεν αξιζε να αποκλειστει ο γαυρος ??

Προς τι οι εκατον τοσες απαντησεις τοτε για αυτο το θεμα σημερα ???

Ασε τις παροπιδες λοιπον που λες για τους γαυρους και κοιταχτε να δειτε τι θα κανετε ολοι εσεις με τα ψυχικα τραυματα που σας εχει διμιουργησει αυτη η ομαδα μπας και καποτε δουμε και λιγο ανταγωνιστικο ποδοσφαιρο σε αυτη την χωρα !!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για να μην αναφερω την εφταρα απο την juve ....

Ρε STOUBI... όλο στην "ανακύκλωση" μας οδηγείς.

Εδώ ρε φίλε , σου επαναλαμβάνω οτι δεν είναι το θέμα τα Γιάννινα... χέστηκα και αν ήταν η Ανω τραχανοπλαγιά... το θέμα είναι οτι ακόμα και με αυτή την ομάδα, δείξατε ΦΑΝΕΡΑ πλέον , οτι η διαιτησία σας "σπρώχνει".

Αυτό απο μόνο του είναι ενα εμπόδιο που πολύ δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις σε 30-36 αγώνες σε μια σαιζόν πρωταθλήματος. Τα ΠΑΣ το ξεπέρασαν σε ενα παιχνίδι που τους κιτρίνισε την μιση ομάδα και έδωσε πέναλτυ υπέρ του ΟΣΦΠ σε χέρι του Κωνσταντίνου..

Αίντε παληκάρι μου λοιπόν , και πεστα σε κανά πιτσιρικά που δεν γνωρίζει σε τι χάλια έχετε φέρει το Ελληνικό πρωτάθλημα με την νοοτροπία του "Πάση θυσία πρέπει να κερδίσω" με Μητρόπουλους , Παραγκες , κτλ....

Εκείνο που ενοχλεί τον πολύ κόσμο δεν είναι αν χάνετε η κερδίζετε δίκαια...αλλά το οτι θέλετε να κερδίζετε δίκαια ή άδικα... Και αυτό ελάχιστοι γαύροι το καταλαβαίνετε , δυστυχώς.

Gandalf

αντιολυμπιακοι φιλοι μου τα παιχνιδια κυπελλου ειναι καθαρα θεμα αγχους και διαθεσης, αυτος που θελει πιο πολυ να προκριθει και διψαει για τιτλο εχει και το πανω χερι...

η προκριση με τον ΠΑΣ κριθηκε στο πρωτο παιχνιδι...

δεν παιξαμε μπαλα και την πατησαμε, εγω χθες αφου δεν βαλαμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο τον περιμενα τον αποκλεισμο...

τουλαχιστον εμεις δεν βαριεσαι, εχουμε βαρεθει να περνουμε τιτλους, η αεκ μπορειτε να μου πειτε γιατι αποκλειστηκε απο το χαιδαρι? λες και δεν το υπολογιζετε το κυπελλο, εχετε τοσους τιτλους που χεστηκατε αν θα παρετε κυπελλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η μηπως φταιγε η παραγκα κι εκει?

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ-ΠΑΣ
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2007, 22:36
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF