Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 110

Θέμα: Δολοφονία η ατύχημα ?

Ασχετο,..σχετικο με τις καταδιωξεις..απο οπου ξεκινησε το ποστ.

στις 30/4 ειδα καταδιωξη XT απο 2 τρανσαλπεις μπατσους...Πανω στο Χτ ηταν ξεκρανωτοι ενας 20χρονος με το ζορι ,και συνεπιβατης 16-17χρονων κοριτσακι,τα χε δει ολα μιας και ο χτ με περασε ταπα,γρηγοριου λαμπρακη στον πειραια ,νυχτα.

Στριβει στα στενα , εγω στριβω πιο κατω στη Τζαβελλα προς ειρηνης και φιλιας,....σκεφτωμαι πλακα εχει να μου βγουν απο κανενα στενο. πριν αποσωσω τη σκεψη μου βλεπω να ανεβαινει με σφινες αναμεσα στα αμαξια τη τζαβελλα αναποδα ο χτ και οι δυο μπατσοι στα 50 μετρα στο κατωπι του.

Δηλαδη τωρα αμα σκοτωθει ο πιτσιρικας η το κοριτσι ποιος φταιει;Οι μπατσοι δε φταινε που ναι εππαγγελματιες εκπαιδευμενοι,υποτιθεται;Πρεπει να εισαι τελειως τρελος για να κυνηγας ξεκρανωτο παιδι.

Αυτα ειναι μικρα και αμυαλα οπως ημασταν ολοι μας καποτε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δηλαδη τωρα αμα σκοτωθει ο πιτσιρικας η το κοριτσι ποιος φταιει;Οι μπατσοι δε φταινε που ναι εππαγγελματιες εκπαιδευμενοι,υποτιθεται;Πρεπει να εισαι τελειως τρελος για να κυνηγας ξεκρανωτο παιδι.
    μπορει να ηταν σεσυμασμενος! :a31:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Αυτα ειναι μικρα και αμυαλα οπως ημασταν ολοι μας καποτε.
    Θα ηθελα να συμφωνησω μαζι σου αλλα........

Δεν ξερεις και με τι αφορμη αρχισε αυτη η καταδιωξη....

Και μην απορησεις αν αυτη η αφορμη σε εφερνε και εσενα τον ιδιο να θελεις να στριμωξεις το χτακια σε ενα στενο και να τους τον δωσεις αφου τον εχεις σαπισει στις φαπες.....

Οπως πριν χρονια ( ημουνα περαστικος με τα ποδια ) αποφασιζει αρχτσογλανος να περασει με κοκκινο φαναρι ( απλα εκοψε λιγοταχυτητα ) χτυπαει ηλικιωμενη γυναικα που μολις ειχε κατεβασει το ποδι της απο το πεζοδρομιο για να περασει τον δρομο με αποτελεσμα να την χτυπησει .

Αφου αμεσως μετα το χτυπημα την εσωσε την τουμπα του 10 μετρα παρακατω σε χρονο τε-τε στυνει την μηχανη στο σταντ περνει φορα κλωτσαει την πεσμενη γυναικα βριζοντας --- εχει ξαναανεβει την μηχανη και την κοπαναει.......

Δεν μπορεις να πιστεψεις για ποσο καιρο ειχα σκασει που δεν ημουν τοτε σε εκεινο το φαναρι με μοτο..........

Αν σε εκεινο το ατυχημα ειχε βρεθει ενας μπατσος και τον ειχε παρει στο κυνηγι πως θα τον χαρακτηριζες ?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μπορει να ηταν σεσυμασμενος! :a31:
    Ωραία!.. και για να φέρουμε το παράδειγμα τώρα στα σωστά μέτρα του post... στη καταδίωξη αυτή του "σεσημασμένου" ,γλιστρά - τρακάρει ή δε ξέρω τι άλλο ο Ζας και βλέπει τα ραπανάκια ανάποδα όπως και ο προηγούμενος. Τι γίνεται; Θα ακούσουμε ξανά για κλωτσιές μπουνιές και "καταδότες"; Θέλω να πω ποιος εγγυάται για την αλήθεια των γεγονότων; Τα κανάλια οι μόνιμοι υποστηριχτές των εξουσιών;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θα ηθελα να συμφωνησω μαζι σου αλλα........

Δεν ξερεις και με τι αφορμη αρχισε αυτη η καταδιωξη....

...

Οπως πριν χρονια ( ημουνα περαστικος με τα ποδια ) αποφασιζει αρχτσογλανος να περασει με κοκκινο φαναρι ( απλα εκοψε λιγοταχυτητα ) χτυπαει ηλικιωμενη γυναικα που μολις ειχε κατεβασει το ποδι της απο το πεζοδρομιο για να περασει τον δρομο με αποτελεσμα να την χτυπησει .

Αφου αμεσως μετα το χτυπημα την εσωσε την τουμπα του 10 μετρα παρακατω σε χρονο τε-τε στυνει την μηχανη στο σταντ περνει φορα κλωτσαει την πεσμενη γυναικα βριζοντας --- εχει ξαναανεβει την μηχανη και την κοπαναει.......

Αν σε εκεινο το ατυχημα ειχε βρεθει ενας μπατσος και τον ειχε παρει στο κυνηγι πως θα τον χαρακτηριζες ?????

Καλα βρηκες την περιπτωση,Φυσικα εγω δεν ειμαι μπατσος,δηλ.κατα καποιο τροπο επαγγελματιας που δεν δρα παρορμητικα αρα βαση ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ για προστασια τοσο των ιδιων των μπατσων οσο και των καταδιωκομενων και τυχαιων περαστικων,(θελω να πιστευω).
    Εγω το πιθανοτερο αν δε κολωνα (πιθανο κι αυτο) θα δρουσα παρορμητικα και θα τον κυνηγουσα.
    Να σου πω επειδη οδηγω ,λιγο πολυ παντα ειχα την ευθηνη του κεφαλιου μου και περιπου το ιδιο ισχυει και για τον οδηγο του Χτ ,αλλα το κοριτσι πισω , τι φταιει.

Παντα μπορει να υπαρχει κατι που δε γνωριζουμε και να δικαιολογει τα πιο απιθανα πραγματα αλλα δυστηχως το πιθανοτερο ειναι η αιτια του κυνηγητου να ειναι λιγοτερο σημαντικη απο το δυστηχημα που θα μπορουσε να προκληθει.

οι εν λογο μπατσοι ηταν εξυπνοι.επειδη δεν τον πλησιαζαν ,τον ειχαν στα 50 μετρα και τις δυο φορες που τους ειδα, μπορουσαν να τον ακολουθουν ,μεχρι να κανει καποιο λαθος.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Re: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....

KΑΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ 2003?

ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΤ???????????????????
    yian

mal@kia na sinexisoume post meta apo 3 xronia 6 mines kai 5 meres alla

AUTA NA TA VLEPOUN KAPOIOI POU IPOSTIRIZOUN OTI TA IPSILA PROSTIMA EINAI SWSTA!!!

giati an kapoios exei diaprajei sovarotato egglima (listeia, fono ktlp) kalos na ton katadiojoun (to pws ginete mia katadioji einai alli istoria) kai na thesoun edexomenos se kindino tin zwi tous, tin zwi tou kai tin zwi pollwn anipopsiastwn allwn...

alla an ginei katadiwji epidei kapoios den tha exei diplwma, pinakida, asfaleia, den foraei kranos or akoma akoma perase kokkino (xwris thimata kai zimies) kai to prostimo tha ton katastrepsei oikonomika (or etsi tha nomisei) twte exoume ena polli simadiko provlima.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τι πρόβλημα μπορεί να έχουμε ρε sonic αν κάποιος χωρίς δίπλωμα πινακίδα ασφάλεια και ξεκράνωτος καταστραφεί οικονομικά?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    mal@kia na sinexisoume post meta apo 3 xronia 6 mines kai 5 meres alla

AUTA NA TA VLEPOUN KAPOIOI POU IPOSTIRIZOUN OTI TA IPSILA PROSTIMA EINAI SWSTA!!!

giati an kapoios exei diaprajei sovarotato egglima (listeia, fono ktlp) kalos na ton katadiojoun (to pws ginete mia katadioji einai alli istoria) kai na thesoun edexomenos se kindino tin zwi tous, tin zwi tou kai tin zwi pollwn anipopsiastwn allwn...

alla an ginei katadiwji epidei kapoios den tha exei diplwma, pinakida, asfaleia, den foraei kranos or akoma akoma perase kokkino (xwris thimata kai zimies) kai to prostimo tha ton katastrepsei oikonomika (or etsi tha nomisei) twte exoume ena polli simadiko provlima.
    Τι μπούρδες πετάς πάλι; Αν θέλεις να μη σε κυνηγάνε να είσαι σωστός! Να έχεις πινακίδα, να μην παραβιάζεις τα κόκκινα, να οδηγείς σαν άνθρωπος και όχι σαν εγκληματίας.
    Όποτε διαβάζω αυτά τα "or" σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί όχι μόνο λες τις μαλακίες σου στα greeklish αλλά ΠΑΝΤΑ έχεις κάτι απόψεις που είναι για να σε ρίξει κάτω κάποιος και να σ' αρχίσει στα κλωτσομπουνίδια! Άει σάλτα και γαμήσου τώρα or ανέβα πάνω και κουνήσου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τι πρόβλημα μπορεί να έχουμε ρε sonic αν κάποιος χωρίς δίπλωμα πινακίδα ασφάλεια και ξεκράνωτος καταστραφεί οικονομικά?
    den diavasate swsta... (mallon den to skeutikate swsta)

to provlima einai oti telika autos o allitis tha prospathisei na jefigei gia na glitwsei ena xrimatiko prostimo kai telika borei na skwtwsei kai na skotwthei.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Τι μπούρδες πετάς πάλι; Αν θέλεις να μη σε κυνηγάνε να είσαι σωστός! Να έχεις πινακίδα, να μην παραβιάζεις τα κόκκινα, να οδηγείς σαν άνθρωπος και όχι σαν εγκληματίας.
    Όποτε διαβάζω αυτά τα "or" σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί όχι μόνο λες τις μαλακίες σου στα greeklish αλλά ΠΑΝΤΑ έχεις κάτι απόψεις που είναι για να σε ρίξει κάτω κάποιος και να σ' αρχίσει στα κλωτσομπουνίδια! Άει σάλτα και γαμήσου τώρα or ανέβα πάνω και κουνήσου!
    :rotflmao: :rotflmao:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen

ουτε στα ανεκδοτα τετοιο γελιο...

{Άει σάλτα και γαμήσου τώρα or ανέβα πάνω και κουνήσου }
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Του 2003 είναι το ποστ;

Είχα τη πινακίδα στο φτερό τότε ή νορμάλ;
    Την είχα πάντως.

Η καταδίωξη από μπάτσους μέσα σε κατοικημένες περιοχές είναι πάντα επικίνδυνη -γι' αυτό και όλοι λέμε ότι δέν πρέπει να γίνεται-, όσο για τη πινακίδα τώρα σε όλα μου τα πραπρά είναι σε περίοπτη θέση (δε γουστάρω λέμε να με σταματάνε καν, άμα μου πουν τίποτα περίεργο, παρόλη τη ψυχραιμία μου είμαι μεγάλος άνθρωπος, τους ζητάω τα στοιχεία τους και ο επικεφαλής τους τα ακούει από μένα προσωπικά -άν μπορείτε κάντε το κι εσείς).

Δέν τα πάω τα στρουμφάκια, μου έχουν αποδείξει επανειλλημένα ότι κάνουν αυτή τη δουλειά μόνο και μόνο για να τη λένε στο κόσμο -και δεν έχουν πάντα το νόμο στο μέρος τους. Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν το κανόνα.

Σε ανάλογη φάση που ένας απλός μοτοσυκλετιστής είναι θύμα οποιουδήποτε, κανέναν δε κόφτει, και κανένας δεν θα ψάξει να βρει ποιος τον έριξε και τον εγκατέλειψε -και συχνά οι περίοικοι θα κάνουνε τη πάπια-, ούτε οι μπάτσοι θα αρχίσουν να σταματάνε μετά όλους όσους δέ έχουνε πινακίδα για να πιάσουνε αυτόν που τον έριξε.

Άρα είτε έχεις πινακίδα είτε όχι (άν δεν έχεις κακώς, αλλά εγώ χέστηκα), πήγαινε σωστά στη κίνηση και άμα πέσεις πάνω μου φρόντισε να είσαι ασφαλισμένος τουλάχιστον γιατί αλλιώς, ρισκάρεις πραγματικά...

Λοιπόν εγώ το συζήτησα με μία παρέα που γνωρίζει κάποιους Ζητάδες και μου είπε οτι το ήξερε το σκηνικό και οτι τον συγκεκριμένο τον πιάσανε αλλά δεν μπόρεσαν να του φορτώσουν τίποτα και αυτή τη στιγμή κυκλοφορέι ελεύθερος!

Ίσως και να είναι ράδιο αρβίλα αλλά τη θεωρώ αξιόπιστη την πηγή!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46