Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 81 από 81

Θέμα: Πρόβλημα τροφοδοσίας (κουλό!)

Παλαιό μέλος
    απ οτι ξερω η χοντα δεν ειχε φιλτρο εκτως απο αυτο μεσα στο τεποζιτο...τελος καλο ολα καλα

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Όχιιιιιιιιιιιιιι! Δεν είναι καλό τέλος!

Θα είμαι πάντα με τον φόβο ότι θα ξανατύχει και θα λιώσω στο σπρώξιμοοοοοοοοοο
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

πάντα μαζί φίλτρο και κλειδιά απο δω και πέρα.

Λέω και εγώ μία ιδέα ως ευτυχής κάτοχος φουρακίου εδώ και 8 χρόνια και με προσωπική φροντίδα και επισκευές σε αυτό. Δεν το ξέρω σαν την ΄τσέπη μου αλλά το κατέω λίγο.
    Παρακολουθήστε τον πιθανά άσχετο συλλογισμό μου ο οποίος μπορεί όμως να παίζει ως πιθανότητα

1)Το τεπόζιτο έχει μέσα βενζίνη
    2)Η βενζίνη λογικά κατεβαίνει όταν η υποπίεση του σωλήνα του 1ου κυλίνδρου αναρροφά το διάφραγμα εντός του ρουμπινέτου για να ρεύσει πρός τα κάρμπς
    3)Ακόμα και άν φράξει το σωληνάκι η βαρύτητα της βενζίνης είναι αρκετή για να υπερνικήσει την πίεση απο το ελατήριο της διαφραγματικής αντλίας εντός του ρουμπινέτου
    4)Οταν όμως η ποσότητα βενζίνης στο δοχείο λιγοστέψει τότε τα πράγματα αλλάζουν εάν δεν λειτουργεί η διαφραγματική αντλία (π.χ λόγω βουλωμένου σωλήνα υποπίεσης ή διαρροές υποπίεσης ή τρύπιο διάφραγμα ή μισοκολλημένο ελατήριο επαναφοράς του κτλ) και η λιγοστή βενζίνη δεν μπορεί να υπερνικήσει τις δέουσες αντιστάσεις
    5) Εάν ήταν τρύπιο το τμήμα του διαφράγματος εντός του ρουμπινέτου τότε βενζίνη θα έρεε πρός τον πρώτο κύλινδρο και θα λάδωνε-έβρεχε το μπουζί του. Χρειάζεται έλεγχος.
    6) Ενα διαφανές σωληνάκι ίδιας διατομής με τον σωλήνα που πάει στα κάρμπς τον οποίος τον τοποθετούμε έτσι ώστε να τον βλέπουμε ακόμα και επάνω στη σέλα για να τσεκάρουμε για τυχόν φυσαλίδες λίγο πρίν παρουσιάσει το πρόβλημα.

Συμφωνώ με όποιον φίλο προλαλήσαντα ανάγει το πρόβλημα στο κομμάτι ρουμπινέτο-σωληνάκι υποπίεσης και πιθανά μισοβουλωμένη αναπνοή τεπόζιτου ή και συνδυασμό των παραπάνω.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ CB 400 Super Four VERSION R
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37634
    engine is revving up with our soul

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Φοβαται μηπως καποια στιγμη μελλοντικα του ξαναχαλασει.....
    Χοντακηδες μαγκα μου...χοντακηδες......
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ...

sf

φιλε sf επειδη εχω ταλαιπωρηθει πααααρα πολυ και εγω με το μηχανακι μου και για καλη μου τυχη ενας φιλος που ειπε για ενα μηχανικο που ειναι το ενα ειναι το αλλο...φιλε πραγματικα ο τυπος ειναι η κορυφη στα cb(κατα βαση) αλλα και για οτι αλλο χρειαστεις.ειχα προβλημα στα καρμπυρατερ με το μιγμα-τροφοδοσια και ειχα αλλαξει 4 μηχανικους.αυτη τη στιγμη το μηχανακι ξιριζει και δουλευει καλυτερα απο ποτε.ειναι ο παρακατω ΧΑΤΖΗΚΥΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΔΟΣ:ΑΝΑΞΑΡΧΟΥ 24&ΜΕΛΑΝΤΙΑΣ 1 ΠΑΓΚΡΑΤΙ.ΤΗΛ.:210 7512637.θα μεινεις ευχαριστημενος... και ενα προσφατο 19/4/07 στην Συγγρου(ανοδος)ειχα δυο μηχανακια αποσταση απο ενα ktm duke II sto xalaro(το μηχανακι μου φοραει μονο εξατμιση).

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα τροφοδοσίας;;;;
    από phantomas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2008, 09:26
  2. Σοβαρο Προβλημα Τροφοδοσιας ?
    από MavrosPan στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 06:21
  3. Πρόβλημα τροφοδοσίας ή καυσίμου?
    από xtapodias στο forum Suzuki V-Strom series