Χρηστο πανεμορφο mod.!
Μη μου πεις οτι θα το βαλεις;;;;;;;;![]()
θα σκασω απο την ζηλεια μου![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Πολύ θα το ήθελα :rotflmao: αλλά είμαι στεγνόςΑρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Χρηστο πανεμορφο mod.!
Μη μου πεις οτι θα το βαλεις;;;;;;;;![]()
ίδωμεν για του χρόνου
![]()
Χρήστος______CBF 1000 ABS
Aμ δε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
θα σκασω απο την ζηλεια μου![]()
Αμάν κάναμε να βάλουμε τα λευκά φλασάκια και τώρα θα τα ξαναβγάλω για τα μάτια του Τερμινέϊτορ ;
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι άσχημο για να λέμε και του στραβού το δίκιο αλλά κάπου θα πρέπει να μπει και το πινακιδόνιιιιι...Αρχικά δημιουργήθηκε από xristos cbf
Πολύ θα το ήθελα :rotflmao: αλλά είμαι στεγνόςίδωμεν για του χρόνου
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aμ δε ;
Αμάν κάναμε να βάλουμε τα λευκά φλασάκια και τώρα θα τα ξαναβγάλω για τα μάτια του Τερμινέϊτορ ;
![]()
![]()
![]()
οφείλεις όμως να ομολογήσεις ότι για όποιον δεν έχει σχαροβάλιτσο στο CBF του, τα συγκεκριμένα φώτα είναι γαμάτα...
![]()
Σε πρόλαβα μονδεράτορα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
οφείλεις όμως να ομολογήσεις ότι για όποιον δεν έχει σχαροβάλιτσο στο CBF του, τα συγκεκριμένα φώτα είναι γαμάτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητοί συν-πάσχοντες, θα σας ήμουν ευγνώμων αν με κατατοπίζατε σχετικά με την αγορά ζελατίνας ταξιδιού.
Δυστυχώς στη Ρόδο όπου ζω, δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αξεσουάρ για το CBF μου και έτσι θα πρέπει ή να παραγγείλω την ζελατίνα, ή να την αγοράσω στις 28 Σεπτεμβρίου που θα βρεθώ στην Αθήνα με τη μηχανή μου για ταξίδι προς Βόλο.
Τι μάρκα θα μου προτείνατε και σε ποιο κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθώ για να την αγοράσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά Γιώργος
Καλύτερος αναβάτης είναι αυτός που το απολαμβάνει περισσότερο
Η πιο συμφερουσα επιλογη ειναι η ζελατινα της kappa, 70 ευρω απο το μοτομαρκετ.
Aν τυχον δεν την βρεις στο μοτομαρκετ, μπορει να την βρεις στην αντιπροσωπεια της Givi στην οδο Μιχαλακοπουλου ακριβως την ιδια απλα με αυτοκολλητο της Givi και 6-7 ευρω παραπανω.
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Kαλημερα παιδια
Το προστατευτικο ψυγειου ( η σιτα ) ξερει κανειs που θα το βρω ?
ειναι στη σελιδα 2 με τα aftermarket προιοντα.
:rotflmao:
παιδια το G-Pack module αυξανει την ιπποδυναμη και την ροπη και
υπαρχει και για cbf600. Ξερει κανεις αν τελικα κανει δουλεια αυτο το
μαραφετι?????
.................................................................................................... ..................................................
Nikko Racing developed the G-Pack module which has the capability to optimise the performance of your engine to a maximum. Particularly during the phases of acceleration from low to mid range.
G-Pack was especially developed to bypass the RPM-limitator installed by the manufacturers in order to conform with local regulations imposed in a number of countries.
The result of this research : maximum torque and power with exceptional acceleration in the low and mid range permitting full exploitation of your engine power band resulting in greater riding pleasures.
G-Pack is composed of an electronic box with dimensions of 45X45X16 mm. It is installed in a few minutes in between the connectors and the ignition box (CDI) of the motorcycle. On account of the compatible pins, it is connected to the original electric circuit without any changes or modifications.
G-Pack can be disconnected in a moment and your motorcycle restored to its original configuration.
According to the model, G-Pack is active between 2000 and 7500 RPM (up to 12000 on certain models) in 2nd an 3rd gear. You don't have to modify the engine adjustments. Warning : G-Pack changes engine's characteristics and performance. The utilisation of the module is not allowed on public roads : its use is strictly meant for competition on closed racing tracks.
.................................................................................................... .................................................
![]()
G-Pack Honda
http://www.nikkoracing.com/gpack_index.htm
κοστος 179+εξοδα αποστολης
Δεν γνωρίζω το προιόν, και δεν εκφέρω γνώμη γι' αυτό. Μακάρι να είναι καλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από geopitt
According to the model, G-Pack is active between 2000 and 7500 RPM (up to 12000 on certain models) in 2nd an 3rd gear.
Εχεις όμως πρόβλημα με την ροπή του, ειδικά στην 2 και 3 σχέση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από iziogas
Δεν γνωρίζω το προιόν, και δεν εκφέρω γνώμη γι' αυτό. Μακάρι να είναι καλό.
Εχεις όμως πρόβλημα με την ροπή του, ειδικά στην 2 και 3 σχέση?
κανενα προβλημα.Το cbf ειναι πολυ γεματο στις μεσαιες και γιαυτο ρωταω ποσο
μεγαλη βελτιωση μπορει να εχει?