Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 86 από 86

Θέμα: ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΕΙ????

BRE IDI MIN TOU TIN MPENIS

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχεις καβαλησει ολα τα Ζ ή μιλας για τα "μαμα"????

(το Ζ μου δε το αλλαζω με κανενα Monster..... και μη βιαστεις να πεις οτι δε τα ξερω ....γιατι εχω κανει τεστ Ride s4r, s2r, 620 σε ducati weekend...)
    TOU STEFANOU EINAI PIO MEGALOS APO ESENA KAI SIGURA THA XERI KATI PARAPANO APO ESENA TORA TO OTI ESI EXEIS ENA KAWASAKI Z DEN LEEI TPT GIATI DEN EINAI KAI KATI TO SPOUDAIO ENA APLO MIXANAKI EINAI STIN OUSIA ME ENA MOTER APO GPZ APO TIS PALIES STO TEXAS EPOXES KAI DEN EXO KATI VEVEA ME TO MIXANAKI OUTE ME ESENA ALLA PREPEI NA KATALAVIS ESI KAI POLI ALLOI EDO MESA OTI TA KAWASAKI Z GINAN DIASIMA MONO KAI MONO APO TIN TIMI TOUS KAI TPT ALLO GIATI AN POUME GIA TA PRAGMATA POU EXEI EPANO DEN EXEI TPT APLA EXI ENA DINATO MOTERAKI DEN IPARXI ALLO STIN KATIGORIA SE AYTA TA KIVIKA KAI AYTO EINAI OLO GIAYTO MIN LEME O TO KAWASAKI Z EINAI KAI GAMISETA TIS MIXANES XALAROSE IPARXUN POLLES ALLES MIXANES POU TO Z TO EXUN GIA PROINO KAI OSO GIA TA DUCATI EXUN KAI AYTA TIN XARI TOUS KAI PALI OTI SOU LEO STO LEO FILIKA ETSI DEN EINAI ANAGI NA APRAZESE MOLIS SOU LENE KATI GIA TO Z SOU KAI O STEFANOS EXEI POLI MEGALITERI EMPIRIA APO ESENA EXEI ZISI APO OTI PISTEVO PIO POLLA KAI APO ESENA KAI APO EMENA. TESPA GIA MENA TO Z KALO EINAI MEXRI ENA SIMIO ALLA APO ENA SIMIO KAI META EINAI GIA TA PANIGIRIA GIA TA LEFTA TOU EINAI MIA XARA ALLA PISTEYO POS EINAI MIA MODA KAI TPT ALLO THA DITE OTI THA VGI KATI ALLO POU THA KANEI -PATAGO KAI TOTE PAI TO Z THA XEXASTI ETSI APLA OPOS EXUN XEXASTI KIALES MIXANES SIGNOMI GIA TA GREEKLISH ALLA ETSI MPORO KAI GRAFO PIO GRIGORA LIPON AYTA KAI MIA PARAKLISI MIN MALONETE GIA MAMAKIES ANTE TA ZETAKIAS KAI SE ALLI PARALIA

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΒΓΑΖΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Η ΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Ζ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ Ζ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ Ζ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΗ ΤΟ ΠΟΥΛΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΩ ΧΩΜΑ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Ζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ :ZZZ: :ZZZ:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!! ....

Re: BRE IDI MIN TOU TIN MPENIS

Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
    TOU STEFANOU EINAI PIO MEGALOS APO ESENA KAI SIGURA THA XERI KATI PARAPANO APO ESENA TORA TO OTI ESI EXEIS ENA KAWASAKI Z DEN LEEI TPT GIATI DEN EINAI KAI KATI TO SPOUDAIO ENA APLO MIXANAKI EINAI STIN OUSIA ME ENA MOTER APO GPZ APO TIS PALIES STO TEXAS EPOXES KAI DEN EXO KATI VEVEA ME TO MIXANAKI OUTE ME ESENA ALLA PREPEI NA KATALAVIS ESI KAI POLI ALLOI EDO MESA OTI TA KAWASAKI Z GINAN DIASIMA MONO KAI MONO APO TIN TIMI TOUS KAI TPT ALLO GIATI AN POUME GIA TA PRAGMATA POU EXEI EPANO DEN EXEI TPT APLA EXI ENA DINATO MOTERAKI DEN IPARXI ALLO STIN KATIGORIA SE AYTA TA KIVIKA KAI AYTO EINAI OLO GIAYTO MIN LEME O TO KAWASAKI Z EINAI KAI GAMISETA TIS MIXANES XALAROSE IPARXUN POLLES ALLES MIXANES POU TO Z TO EXUN GIA PROINO KAI OSO GIA TA DUCATI EXUN KAI AYTA TIN XARI TOUS KAI PALI OTI SOU LEO STO LEO FILIKA ETSI DEN EINAI ANAGI NA APRAZESE MOLIS SOU LENE KATI GIA TO Z SOU KAI O STEFANOS EXEI POLI MEGALITERI EMPIRIA APO ESENA EXEI ZISI APO OTI PISTEVO PIO POLLA KAI APO ESENA KAI APO EMENA. TESPA GIA MENA TO Z KALO EINAI MEXRI ENA SIMIO ALLA APO ENA SIMIO KAI META EINAI GIA TA PANIGIRIA GIA TA LEFTA TOU EINAI MIA XARA ALLA PISTEYO POS EINAI MIA MODA KAI TPT ALLO THA DITE OTI THA VGI KATI ALLO POU THA KANEI -PATAGO KAI TOTE PAI TO Z THA XEXASTI ETSI APLA OPOS EXUN XEXASTI KIALES MIXANES SIGNOMI GIA TA GREEKLISH ALLA ETSI MPORO KAI GRAFO PIO GRIGORA LIPON AYTA KAI MIA PARAKLISI MIN MALONETE GIA MAMAKIES ANTE TA ZETAKIAS KAI SE ALLI PARALIA
    καλα οκ οτι πεις... και εσυ που ξερεις την εμπειρια μου????

Re: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΒΓΑΖΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Η ΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Ζ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ Ζ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ Ζ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΗ ΤΟ ΠΟΥΛΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΩ ΧΩΜΑ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Ζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ :ZZZ: :ZZZ:
    απο αξιοπιστια μηδεν????

δεν εχει καμια σχεση με GPZ το μοτερ...ειναι απο ΖΧ9....

δε κανει τιποτα η μηχανη? αντιθετα θα ελεγα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Για πες μας λοιπόν ρε idi για το Ζ ΣΟΥ, γιατί ίσως έτσι μπορέσω να εξηγήσω τι εννοώ.
    129.78 τροχο 9.68 ροπη, Ohlins αναρτηση, Κιτ ελατηρια εμπρος, βελτιωσεις σε φρενα κτλ

εξηγησε μου γιατι δε σας καταλαβαινω καθολου...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΒΓΑΖΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

Η ΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ..
    TOU STEFANOU EINAI PIO MEGALOS APO ESENA KAI SIGURA THA XERI KATI PARAPANO APO..
    Ρε!!Έχεις διαβάζει ποτέ τα γραπτά σου..;:a37: Μάθε να γράφεις κατανοητά και μετά ζήτα γνώμες..

Kαι τι τις θες τις γνώμες γιατο Ζ αφού τελικα το κράζεις..; :a31:

Και μάθε να γράφεις..

http://www.youtube.com/watch?v=ONZwtSUnROI
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΕΙ????

ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ Ζ 750 ΤΟ ΝΕΟ Η ΟΧΙ Ε?? Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ε????
    na paris Z750 gia na ksexorizis...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

akoma ke i koutsi maria exi Z750 ke ine ke melos tou moto....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    TOU STEFANOU EINAI PIO MEGALOS APO ESENA....

...ετσι εξηγουνται ολα..

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΛΕΕΙ????
    ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ Ζ 750 ΤΟ ΝΕΟ Η ΟΧΙ Ε?? Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ε????

να παρεις του στεφανου φιλε που ειναι και πιο μεγαλος...!!!!

...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχεις καβαλησει ολα τα Ζ ή μιλας για τα "μαμα"????

(το Ζ μου δε το αλλαζω με κανενα Monster..... και μη βιαστεις να πεις οτι δε τα ξερω ....γιατι εχω κανει τεστ Ride s4r, s2r, 620 σε ducati weekend...)

Ρε συ Ίντι, μιάς και τα καβάλησες και έχεις και άποψη, προσωπικά σε z μαμα έχω ανέβει 750, πιστεύεις οτι μαζί με ένα s2r που έχει termi και ενα k&n, έχεις ελπίδες στις Σέρρες;;;

Δεν έχω τίποτα με το z αλλά πιστεύω οτι θα έκανες πολύ καλύτερους χρόνους με ένα s2 και χωρις να το παρατουμπανιάσεις. . .

ΛΕΩ εγω τώρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε συ Ίντι, μιάς και τα καβάλησες και έχεις και άποψη, προσωπικά σε z μαμα έχω ανέβει 750, πιστεύεις οτι μαζί με ένα s2r που έχει termi και ενα k&n, έχεις ελπίδες στις Σέρρες;;;

Δεν έχω τίποτα με το z αλλά πιστεύω οτι θα έκανες πολύ καλύτερους χρόνους με ένα s2 και χωρις να το παρατουμπανιάσεις. . .

ΛΕΩ εγω τώρα...
    πολυ σωστα τα λες αλλα εγω εχω 1000

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Να δούμε λίγο και τα χρώματα;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 21:45
  2. Άντε να δουλέψει λίγο και το Rct...
    από gerodim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 15:42
  3. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 10:34
  4. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ