Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 98

Θέμα: prosfores LIDL 12/3

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Το ειχα καταλαβει οτι κατι τρεχει με σενα

κατι ποστ ξημερωματα και τα ρεστα
    και σε ταβερνες που παω για επιδορπιο μου φερνουν μυαλα με σαντιγυ

ολα τα λεφτα ................

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Καλα ρε σεις,τι ωρα πηγατε και πηρατε τα tank bag?Απο τις 8 το πρωι?
    Σε 3 LIDL πηγα και τελικα δεν καταφερα να βρω tank bag

Κορακιααααααα
    Τελικα τσιμπησα μια ενδοσυννενοηση.Αντε να δουμε τι ρολο βαραει αυτη...για 8 ευρα παντως...

Λογικα τωρα δεν βρισκω tank bag ε?Θα πρεπει να κανουν καινουρια εισαγωγη μαλλον
    ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΟΤΕΣ, ΤΑΝΚ ΒΑG ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΣΤΟ LIDL ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
    ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

.Αντε να δουμε τι ρολο βαραει αυτη...για 8 ευρα παντως...

μια χαρα ειναι ...........θα γινεις παιδι ιντιγκο .........θα ακους φωνες απο το υπερπεραν

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Καλα ρε σεις,τι ωρα πηγατε και πηρατε τα tank bag?Απο τις 8 το πρωι?
    Σε 3 LIDL πηγα και τελικα δεν καταφερα να βρω tank bag

Κορακιααααααα
    Τελικα τσιμπησα μια ενδοσυννενοηση.Αντε να δουμε τι ρολο βαραει αυτη...για 8 ευρα παντως...

Λογικα τωρα δεν βρισκω tank bag ε?Θα πρεπει να κανουν καινουρια εισαγωγη μαλλον

Εκεί που παίζει να βρεις μπαγκστερ είναι στα ΛΙΝΤΛ στον Αγίο Στέφανο . Πιανείς την έξοδο από εθνική για Αγ.Στέφανο, στο φανάρι πας αριστερά στον παράδρομο της εθνικής (στο ρεύμα για Χαλκίδα ας πούμε) και μετά το πρώτο βενζινάδικο που θα βρεις έχει ένα ΛΙΝΤΛ που άνοιξε σχετικά πρόσφατα και δεν το ξερουνε πολλοί. Σήμερα πέρασα στις 4 και είχε από όλα . Αν δεν κάνω λάθος οι προσφορές αν δεν εξαντληθούν αυθημερόν μένουν στα ράφια μέχρι να εξαφανιστούν .οπότε λογικά θα βρεις .... και οποίος άλλος έμεινε στην απ' έξω .

:rotflmao:
    Modenas Kriss 125

δε ξερω για τα φετινα tank bag που ειχε αλλα το παλιο που ειχα παρει εγω τη πρωτη φορα που τα εβαλε σε ταξιδι Αθηνα Θεσσαλονικη με ταχυτητες μεχρι και 200 μια χαρα μοθ κραταγε πανω στη μηχανη κι ασ το ειχα πανω απο το bagster....βεβαια το ειχα δεσει και απο το λαιμο του τιμονιου για παν ενδεχομενο, παιδια μη το φοβαστε καθολου αντεχει μια χαρα....τουλαχιστον το παλιο που εχω εγω

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    τα εργαλειακια νομιζω κατι αξιζουν...
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Τί έγινε, μόνο εγώ πήρα το τσαντάκι-φαρμακείο απο τα Lidl (ταιριάζει και με το avatar μου :rotflmao: );
    Α! Πήρα και την κουκούλα, την προηγούμενη την είχαν οι σκύλοι της γειτονιάς για να ακονίζουν τα δόντια τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
    Τί έγινε, μόνο εγώ πήρα το τσαντάκι-φαρμακείο απο τα Lidl (ταιριάζει και με το avatar μου :rotflmao: );
    Α! Πήρα και την κουκούλα, την προηγούμενη την είχαν οι σκύλοι της γειτονιάς για να ακονίζουν τα δόντια τους
    Μπα.. πήρα και 'γώ. Μια χαρά βολικό είναι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ρε παίδες ήθελα να πάρω την ενδοσυννενόηση αλλά είχα αμφιβολία οτι το πλαστικό που προεξέχει απο το ακουστικό θα με ενοχλεί!!! Επίσης το ίδιο και για το βραχίονα του μικροφώνου...επειδή το κράνος μου είναι σφιχτό στο κεφάλι μου...!!!
    Αν δεν αντιμετωπίσατε τέτοιο πρόβλημα let me know μήπως προλάβω να πάρω καμία!!!

Thanks...!!!

NC750x DCT Το avatar του/της franki26gr
    Eγω πηρα το tank bag,το φαρμακειο,και την ζωνη.....
    Οσον αφορα το tank bag εχει 1 ιμαντα μεσα μονο του οποιος πιανει απο τα 2 αυτακια που εχουν τους μαγνητες( εχει 2 πλαστικα κλιπ εκει ) και περναει κατω απο το τεποζιτο της μηχανης ασφαλιζοντας το σχεδον ακουνητο σε παρα πολλα χιλιομετρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zikpol
    Ρε παίδες ήθελα να πάρω την ενδοσυννενόηση αλλά είχα αμφιβολία οτι το πλαστικό που προεξέχει απο το ακουστικό θα με ενοχλεί!!! Επίσης το ίδιο και για το βραχίονα του μικροφώνου...επειδή το κράνος μου είναι σφιχτό στο κεφάλι μου...!!!
    Αν δεν αντιμετωπίσατε τέτοιο πρόβλημα let me know μήπως προλάβω να πάρω καμία!!!

Thanks...!!!
    αν φοράς γυαλιά ηλίου χωρίς να σε ενοχλούν δεν νομίζω να σε ενοχλεί το πλαστικό που προεξέχει...φαντάζομαι ότι εννοείς αυτό που στερεωνει το ακουστικό στο αυτί....
    ειναι πολύ λεπτο...
    το ίδιο κ ο βραχίονας του μικροφώνου, ειναι πολύ λεπτός....δεν βλέπω πως μπορεί να ενοχλεί...
    τώρα βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ πόσο στενό σου είναι το κράνος.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Και μενα μου ειναι λιγο ενοχλητικη η ενδοσυννενοηση στην εφαρμογη της.
    Πρεπει να φοραω μπαλακλαβα απο πανω για να μη ''φευγει'' απο το αυτι το ακουστικο.Το σταθεροποιει.Μαλλον θα κανω την εξης πατεντα.Θα τροχισω λιγο εως πολυ(οσο παιρνει) το πλαστικο που προεξεχει με το Dremel(πολυεργαλειο χειρος για οσους δεν το γνωριζουν).

Τελικα βρηκα και tank bag.Και μαλιστα πηγη απο δαυτα Στο υποκαταστημα που πηγα ειχε πααααααααρα πολλα
    Τζιτζι ειναι
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zikpol

Thanks...!!!
    Τώρα που το έκανα μια πρόβα για να φορέσω το κράνος ζορίστηκα καθώς η ψείρα έφευγε από τ'αυτί μου .Στο βγάλσιμο του κράνους φοβήθηκα μήπως το σπάσω. Θα δούμε .Πάντως το τανγκ μπαγκ είναι πολύ καλύτερο από όσο περίμενα .....Σε πρώτη φάση τουλάχιστον

Modenas Kriss 125

Τελικά μετά απο τα καλά λόγια που άκουσα για την ενδοσυννενόηση δεν άντεξα και πήγα και πήρα μια!!! Μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασε η ποιότητα του ήχου σε σχέση πάντα με το κόστος αγοράς της!!! Το μόνο πρόβλημα είναι οτι πιστεύω θα αρχίσει να με ενοχλεί μετά απο κάποια ώρα, γιατί ήδη με το που βάζω το ακουστικό και μετά το κράνος νιώθω κάπως περίεργα στο αφτί.
    Anyway...σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα για την αγορά!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ!!!!
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Prosfores LIDL
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 21:56
  2. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες