Στο υπολοιπο της ημερας οι αγωνιζομενοι ποσα γκρουπ ειχαν?
fast & safe
2Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
Από τις 14.30 και μετά, μέχρι το τέλος της ημέρας, μόνο αγωνιζώμενοι
ήταν στην πίστα..
![]()
μηπως θα ηταν καλο να γινουμε αγωνιζομενοι.....
fast & safe
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
μηπως θα ηταν καλο να γινουμε αγωνιζομενοι.....![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι κουλαδι....![]()
Νομίζω το 1/3 του ποσού, κατατείθεται 20 μέρες πρίν το event,Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
και αμα βρεξει τι γινεται χανουμε τα λεφτα μας?
και τα υπόλοιπα με την ολοκλήρωσή του, ή με την εκκίνησή του...
Άν βρέχει-χιονίζει-φυσάει κλπ κλπ, τότε το ποσό που δόθηκε ώς
προκαταβολή κρατείται από την πίστα ή ιδιοκτήτη... (νομίζω)
Παντως το σιγουρο ειναι οτι αφου περασε απαρατηρητη η Αγγελια μουΑρχικά δημιουργήθηκε από alexo
ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ασφαλεστερες απο τον δρομο αλλα οχι και το ιδανικοτερο που επρεπε .....υπ,οψιν του διοργανωτη που μαλλον απ οτι καταλαβα ειναι δικια του ευθυνη....αλλα λογω του μονοπωλιου..
Σιγουρα θα επρεπε να δινεται ποτεραιοτητα τετοια θεματα ( παρουσια ιατρου) .
Και ετσι ...λογω του μονοπωλιου...αναγκαζομαστε ολοι μας να προσερχομαστε....
κΑΛΟειναι να τα λεμε παντως οχι μονο εδω αλλα και στον διοργανωτη με την ελπιδα να διορθωθουν.
Ετσι θα του δωθει και μια ευκαιρια να διξει και αυτος την διαθεση του να γινει καλυτερος στις υπηρεσιες που παρεχει και οσο για το μονοπωλιο.........
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ)
![]()
δεν θα βρεθουν αυτοι οι συνεταιροι........
fast & safe
Παραδειγμα:
Ας υποθεσουμε οτι νοικιαζουμε την πιστα ως moto forum.
Και βαζουμε και ελικοπτερο και γιατρο και νοσοκομειο και χειρουργειο και καφενειο και barbeque...
και 3 γκρουπ μαξ με 6 sessions( με σωστη κατηγοριοποιηση βαση χρονομετρημενων δοκιμων).
Παιρνουμε και ενα δανειακι η με καποιο τροπο πιεζουμε τον ιδιοκτητη (με απαγωγη η ξυλο με μπραβους) και στρωνουμε την πιστα με ασφαλτο αριστης ποιοτητας που κραταει οσο και των σερρων σε διαρκεια και τριβη , κανουμε και τα βιραζ επιπεδα απο κεκλιμενα(πολυ επικινδυνο το κεκλιμμενο βιραζ) και ζηταμε 180 ευρω την συμμετοχη ημερισιως.
Εναι λιγα?
Θα ειχαμε και κερδος για επενδυση η θα μπαιναμε μεσα?
Θα ηταν ευχαριστημενο το κοινο?
fast & safe
και απαντωντας στον εαυτο μου το ιδανικο που ολοι μας θα θελαμε ειναι????........
και λιγοι να ειμαστε και λιγα να δινουμε και αψογες συνθηκες να υπαρχουν.....?
Προσωπικα δεν συγκινουμαι απο εκφρασεις του τυπου ειμαστε m@l@kes , h mas eipane m@l@kes,
ala me syginoun auta pou legontai ,kai prosexo idietera ton tropo poy legonte (an kai me dyskoleueoun poli oi latinikoi xarakthres emena kai sigoura kai olous tous allous, omos akoma kai an den mou aresi kai emena to pc sta ellinika θα γραφω απο εδω και περα ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ στα ελληνικα ,αλλωστε ενα alt+shift ειναι και λιγο ορθογραφια).
Καποις που αγορασε κατι μετα καταλαβε οτι δεν του κανει η ΤΟΥ αξιξει για τα λεφτα που εδωσε
θεωρει τον εαυτο του μαακα .Ολοι μας περιπου ετσι σκεφτομαστε τουλαχιστον στην αρχη.
Αυτο δεν σημενει οτι λει τους αλλους μαακες...
fast & safe
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ερώτηξη: "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΤΕ" ?
άλλωστε σε 4 trackday των Μεγάρων να μην συμμετάσχετε ισοδυναμεί με 1 Σέρρες (και με λάστιχα).
Οπότε λόγο φαγωμάρας δεν βλέπω.
Κατ΄εμέ ΞΕΚΑΘΑΡΕΙΣΤΕ τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και όλα απλοποιούνται διά μαγείας.
το θέμα στην "αγορά της ζωής μας"
είναι καθαρά εάν αυτό που σου πουλάνε αξίζει στην τιμή που στο δίνουνε.
Το έχετε σκεφτεί καθόλου αυτό ?
Εάν όχι κακώς.
Εγώ πάντως ψωνίζω Σέρρες με καλή παρέα.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ
:a07: :a07:![]()
νικο εχω μια εντυπωση οτι δεν διαβασες ολο το θρεντακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ερώτηξη: "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΤΕ" ?
άλλωστε σε 4 trackday των Μεγάρων να μην συμμετάσχετε ισοδυναμεί με 1 Σέρρες (και με λάστιχα).
Οπότε λόγο φαγωμάρας δεν βλέπω.
Κατ΄εμέ ΞΕΚΑΘΑΡΕΙΣΤΕ τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και όλα απλοποιούνται διά μαγείας.
το θέμα στην "αγορά της ζωής μας"
είναι καθαρά εάν αυτό που σου πουλάνε αξίζει στην τιμή που στο δίνουνε.
Το έχετε σκεφτεί καθόλου αυτό ?
Εάν όχι κακώς.
Εγώ πάντως ψωνίζω Σέρρες με καλή παρέα.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ
:a07: :a07:![]()
![]()
το διάβασα, απλώς γράφω αυτό που στο τέλος της συζήτησης θα πούμε ότι πρέπει να γίνει γιατί κάποια πράγματα στο Ελλάντα μόνο έτσι αλλάζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νικο εχω μια εντυπωση οτι δεν διαβασες ολο το θρεντακι...![]()
Αποχή για τους φανατικούς που ενδιαφέρονται
ή και απόχη για τους φανατικούς του ψαρέματος...!!!![]()
*εγώ πάντως παίζω και στα δύο
![]()
![]()
![]()
καταργεις την εννοια της συζητησης !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
το διάβασα, απλώς γράφω αυτό που στο τέλος της συζήτησης θα πούμε ότι πρέπει να γίνει γιατί κάποια πράγματα στο Ελλάντα μόνο έτσι αλλάζουν.
Αποχή για τους φανατικούς που ενδιαφέρονται
ή και απόχη για τους φανατικούς του ψαρέματος...!!!![]()
*εγώ πάντως παίζω και στα δύο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε ρε ανθρωπε να δουμε σε τι συμπερασμα θα βγει η κουβεντα απο μονη της....![]()
τους θερμους χεραιτισμους μου στον σεβαστο Κο nktr....
οταν με το καλο κανονισετε κατι για πανω ριξε συρμα το νωριτερο..
Προς το παρον θα αναλωθω και προπονηθω ολιγον στα μεγαρα...![]()
fast & safe
Ας κανω και ενα quote στον εαυτο μου και εγω μια φορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η san100 εχει απολυτο δικιο εδω.
Το μακροσκελες κειμενο που πηγα να γραψω πριν ποσταρει εκεινη, με οδηγησε σε αδιεξοδο και το εσβησα.
Παντως εφ'οσον τα Μεγαρα ειναι η μονη εναλλακτικη, (με ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ κριτηρια) , εγω καλως η κακως θα ειμαι εκει.
Το αν θα βελτιωθει η κατασταση εξαρταται απο το αν θα βρουμε ολοι μας τα σωστα επιχειρηματα, και τα σωστα μεσα για να διεκδικησουμε αυτα που μας αναλογουν.
Ελπιζω οτι τα συμπερασματα στα οποια εγω κατεληξα διαβαζοντας αυτη, αλλα και αλλες συζητησειςσυνοψιζονται στα εξης:
1) Η αποχη ΔΕΝ ειναι λυση ουτε καν ρεαλιστικος τροπος δρασης.
2) Η συγκρατημενη και επιλεκτικη χρηση της πιστας ειναι κατι που μπορει ΙΣΩΣ να αποφερει καρπους και στο συνολο μακροπροθεσμα.
3) Ο διοργανωτης ενημερωνεται απο τα φορουμ σαφως και βλεπει πως διαμορφωνεται η ζητηση αλλα δεν ξερουμε κατα ποσον ειναι αυτος υπεθυνος για την ποιοτητα της παροχης υπηρεσιων.Αν και τα πραγματα αργα αλλα σταθερα πανε προς το καλυτερο.Καλο θα ηταν να γινει μια συζητηση ολων των εμπλεκομενων μερων σχετικα, για να ξερουμε που βαδιζουμε.
4) Καλα καλα δεν γνωριζουμε βασικα πραγματα για την διοικηση της πιστας και για νομικα ζητηματα ωστε να ξερουμε προς ποια κατευθυνση να στραφουμε (ενα mail κατι τελος παντων) .
5) Δεν υπαρχει μαζικοτητα.Ο καθενας λεει την αποψη του και κανονιζει μονος του την πορεια του με αποτελεσμα οι καλες προθεσεις και οι σωστες ατομικες κινησεις να χαθουν σε μια θαλασσα αποψεων, και να μην φερουν κανενα αποτελεσμα.
6) Οι "πελατες" που κανουν χρηση της πιστας και παραμενουν, ολοενα και αυξανονται.Καλο αυτο.
7) Πιο πολυς κοσμος συμμετεχει τις συζητησεις.
8) Τα χαρτια που υπογραφουμε σην γραμματεια για συμμετοχη σε ενα τρακντει δεν παρεχουν καμια δεσμευση απο την πλευρα του διοργανωτη, (η μηπως της επιχειρησης που εμεταλλευεται το αυτοκινητοδρομιο) ,για μια συγκεκριμενη παροχη υπηρεσιων αναλογικα παντα με το ποσο που δαπανουμε. Δεν υπαρχει καποιος νομος δεν γνωριζει κανεις κατι επι του θεματος;
Ειμαστε καταναλωτες ενος ιδιομορφου προιοντος. Μπορουμε να ζητησουμε κατι παραπανω;Γιατι κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε με το θεμα;
9) Ασχετο αλλα... Γιατι σκατα εχουμε τοσα φορουμ και το καθε ενα κανει σαν να μην υπαρχει αλλο;Τοσο αποστασιοποιημενοι ειμαστε πια απο τα επιμαχα θεματα;Ουτε να ενωθουμε δεν μπορουμε;Τι σκατα μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε; 500 ατομα στην πιστα στις 4 του μηνος και η συντριπτικη πλειψηφια ΔΕΝ γνωριζει καν οτι γινονται στα φορουμ τετοιες συζητησεις.Και σιγουρα τετοιου ειδους ενημερωση αφορα πολυ κοσμο.
Μηπως πρεπει να τους το υποδειξει καποιος;
Εχει κανεις να συμπληρωσει/διορθωσει κατι η λεμε για να λεμε;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?