Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 85 από 85

Θέμα: παραγκα και γκαγκατσης!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΘΕΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ,ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ,ΤΟΝ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ,ΤΟΝ ΝΤΟΡΙΖΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ,ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ 1932,ΤΟΝ ΜΠΙΤΕΡΝΑ,ΟΦΗ, ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιαννη Κυραστα ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΩΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΟ 1984.ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΧΓΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-5-95 ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΑΡΚ ΛΟΡΕΝΤΣΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ.ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ,ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25000 ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΥΡΕΣ.

ΡΕ ΒΩΘΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ - 11 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ??????????????

Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚ TV ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!!!!!!!
    ακου το 1932!!!!!!!!!!τι ξερεις για το 1932???ζουσες????........βγαινει ο καθε πληρωμενος πουστογερος στο ματζικ ΤV που το παιζει ιστορικος, και σας δημιουργει και αποψη για προπολεμικα γεγονοτα!!!!

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΟ, διαιτησια, ΜΜΕ (μεχρι και η ΕΡΤ, MAGIK TV κοντευει να γινει)

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ.........(μαλλον πασχετε απο εμμονες ιδεες)

ΠΡΟΣΟΧΗ
    η ακολουθια της ψυχοπαθειας εχει ως εξης.......βιωματα (0-7-31)>νευρωση>ψυχωση>εμμονες ιδεες>[σχιζοφρενεια]

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΕΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    .

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ!!!
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ !!! ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!!ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥ.ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ Α@#$@Α ΦΕΡΤΕ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΨΕΥΤΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ
    Όταν θα φέρεις εσύ αποδείξεις ότι το χέρι του Κάρλος το είδε ο διαιτητής και δεν το έδωσε, ότι το γκολ του Οκκά στο Μονακό το είδε και δεν το έδωσε και ότι στη Φιλαδέλφεια κατέβασαν τον γενικό, τότε θα σου φέρω κι εγώ όσες αποδείξεις θες.

Το να απαντάς με επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού είναι αστείο εκτός κι αν το κάνεις για να μας ψυχαγωγήσεις οπότε και σε ευχαριστούμε.

Κι αφού θες αποδείξεις για όλα... απόδειξέ μου εσύ ότι όλα τα πρωταθλήματά σου είναι καθαρά και θα γίνω μέλος κι εγώ!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όταν θα φέρεις εσύ αποδείξεις ότι το χέρι του Κάρλος το είδε ο διαιτητής και δεν το έδωσε, ότι το γκολ του Οκκά στο Μονακό το είδε και δεν το έδωσε και ότι στη Φιλαδέλφεια κατέβασαν τον γενικό, τότε θα σου φέρω κι εγώ όσες αποδείξεις θες.

Το να απαντάς με επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού είναι αστείο εκτός κι αν το κάνεις για να μας ψυχαγωγήσεις οπότε και σε ευχαριστούμε.

Κι αφού θες αποδείξεις για όλα... απόδειξέ μου εσύ ότι όλα τα πρωταθλήματά σου είναι καθαρά και θα γίνω μέλος κι εγώ!
    ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΑΦΤΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΕΙ,ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΠΛΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ,ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΠΟΛΥ!!ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ??????????????

Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΖΙΚ TV ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!!!!!!!
    ακου το 1932!!!!!!!!!!τι ξερεις για το 1932???ζουσες????........βγαινει ο καθε πληρωμενος πουστογερος στο ματζικ ΤV που το παιζει ιστορικος, και σας δημιουργει και αποψη για προπολεμικα γεγονοτα!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΟ, διαιτησια, ΜΜΕ (μεχρι και η ΕΡΤ, MAGIK TV κοντευει να γινει)

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ.........(μαλλον πασχετε απο εμμονες ιδεες)

ΠΡΟΣΟΧΗ
    η ακολουθια της ψυχοπαθειας εχει ως εξης.......βιωματα (0-7-31)>νευρωση>ψυχωση>εμμονες ιδεες>[σχιζοφρενεια]

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΕΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ!!!!!!!

16-10-04 ΠΑΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0 -0 ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΣΚΩΝΟΝΤΕ ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΩΘΡΟΙ

22-10-04 ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ Ο ΠΑΟ ΧΑΝΕΙ 3-1 ΣΕΤ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

30-10-04 ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!

15-12-04 ΠΑΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ? ΟΧΙ

29-12-04 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ 30000 ευρω ΠΡΟΣΤΙΜΟ
    :rotflmao: :rotflmao:

29-1-05 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟ - ΑΡΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

19 -2-05 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΠΑΟ) ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ!!

3-4-05 ΠΑΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΗΨΗ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

16-4-05 ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 6 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΣΟΥ

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ??????????????

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!!

ακου το 1932!!!!!!!!!!τι ξερεις για το 1932???ζουσες???? ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣ!! ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.(ΝΟΜΙΖΩ)

ΡΕ ΞΕΡΩ

:rotflmao: ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΡΕ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ?

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΑΦΤΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΕΙ,ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΠΛΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ,ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΠΟΛΥ!!ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ
    Όταν εδώ και 10 χρόνια τα λάθη των διαιτητών είναι κατά 90% υπέρ του γαύρου δεν είναι σύμπτωση!

Όπως δεν ήταν σύμπτωση ότι προηγουμένως γίνονταν υπέρ του βάζελου.

By the way δεν είμαι βάζελος.

Είμαι ένας που σας πηδούσε για 25 χρόνια και ακόμα δεν το ξεχνάτε και είναι τέτοιο το κόμπλεξ σας που για όσο ακόμη θα μπορείτε θα στέλνετε υπαλλήλους τύπου Κασναφέρη και Παπαπέτρου και Ποντίκη για να περνάτε. Είμαι πτώμα αγωνιστικά και το ξέρω, αλλά τέτοιες κότες που είστε ακόμη και τώρα θέλετε κοράκι...

Δεν τρέχει τίποτα όμως... εγώ δεν ξεγελιέμαι νομίζοντας ότι έχω κάτι, άρα δε χαλιέμαι ιδιαίτερα. Εσείς είστε τα ζόμπι που από τα πολλά χρόνια στέρησης έχετε κάψει φλάντζα και αντί να ζητάτε να κάνετε ομάδα, ζητάτε κούπες. Κούπες με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να τις πάρετε, να κάνετε και φιέστα!

Το ξέρει ο Κόκκαλης και αυτό κάνει. Αφού στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, κοιτάει να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα που και χρυσώνει το χάπι και τον οδηγεί (ακόμη) απ'ευθείας στα λεφτά του ομίλου... σας τραβάει και μία φιέστα και ξεχνιούνται οι πίπες του χειμώνα... σόρρυ φθινοπώρου ήθελα να πω.

Δεν είναι ρε παιδιά 1 και 2 χρόνια! Είναι 10 τα γαμημένα και μυαλό δε βάζετε. Τουλάχιστον επί βατράχου παίζατε και μπάλα, τους είχατε όλους παικτικώς. Αλλά μετά... μπάζα μεταξύ μπάζων! Δε λέω ότι ντε και καλά θα το έπαιρνε άλλος, αλλά τα +8 και +11 ούτε στον ύπνο σας δεν θα τα βλέπατε. Η μοναδική διαφορά σας είναι ότι όταν σέρνεστε σας τα δίνουν, ενώ οι άλλοι χάνουν βαθμούς.

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όταν εδώ και 10 χρόνια τα λάθη των διαιτητών είναι κατά 90% υπέρ του γαύρου δεν είναι σύμπτωση!

Όπως δεν ήταν σύμπτωση ότι προηγουμένως γίνονταν υπέρ του βάζελου.

By the way δεν είμαι βάζελος.

Είμαι ένας που σας πηδούσε για 25 χρόνια και ακόμα δεν το ξεχνάτε και είναι τέτοιο το κόμπλεξ σας που για όσο ακόμη θα μπορείτε θα στέλνετε υπαλλήλους τύπου Κασναφέρη και Παπαπέτρου και Ποντίκη για να περνάτε. Είμαι πτώμα αγωνιστικά και το ξέρω, αλλά τέτοιες κότες που είστε ακόμη και τώρα θέλετε κοράκι...

Δεν τρέχει τίποτα όμως... εγώ δεν ξεγελιέμαι νομίζοντας ότι έχω κάτι, άρα δε χαλιέμαι ιδιαίτερα. Εσείς είστε τα ζόμπι που από τα πολλά χρόνια στέρησης έχετε κάψει φλάντζα και αντί να ζητάτε να κάνετε ομάδα, ζητάτε κούπες. Κούπες με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να τις πάρετε, να κάνετε και φιέστα!

Το ξέρει ο Κόκκαλης και αυτό κάνει. Αφού στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, κοιτάει να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα που και χρυσώνει το χάπι και τον οδηγεί (ακόμη) απ'ευθείας στα λεφτά του ομίλου... σας τραβάει και μία φιέστα και ξεχνιούνται οι πίπες του χειμώνα... σόρρυ φθινοπώρου ήθελα να πω.

Δεν είναι ρε παιδιά 1 και 2 χρόνια! Είναι 10 τα γαμημένα και μυαλό δε βάζετε. Τουλάχιστον επί βατράχου παίζατε και μπάλα, τους είχατε όλους παικτικώς. Αλλά μετά... μπάζα μεταξύ μπάζων! Δε λέω ότι ντε και καλά θα το έπαιρνε άλλος, αλλά τα +8 και +11 ούτε στον ύπνο σας δεν θα τα βλέπατε. Η μοναδική διαφορά σας είναι ότι όταν σέρνεστε σας τα δίνουν, ενώ οι άλλοι χάνουν βαθμούς.

ΦΙΛΕ ΥΠΕΡ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ!Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ)
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΦΙΛΕ!! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TDMaki ΜΟΥ.

16-10-04 ΠΑΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0 -0 ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΣΚΩΝΟΝΤΕ ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΩΘΡΟΙ

22-10-04 ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ Ο ΠΑΟ ΧΑΝΕΙ 3-1 ΣΕΤ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

30-10-04 ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!

15-12-04 ΠΑΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ? ΟΧΙ

29-12-04 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ 30000 ευρω ΠΡΟΣΤΙΜΟ
    :rotflmao: :rotflmao:

29-1-05 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟ - ΑΡΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

19 -2-05 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΠΑΟ) ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ!!

3-4-05 ΠΑΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΗΨΗ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

16-4-05 ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 6 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΣΟΥ

ΠΗΓΕ Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΣΤΟ TV MAGIC?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΠΗΓΕ Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΣΤΟ TV MAGIC?????????

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΝΤΩΣ

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF