Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 181

Θέμα: ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    [

@JOHN-XT660R: εσύ με τί απ' τα δυο πλένεις τα δόντια σου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με τη βουρτσα,το πρωτο το εχεις στο στομα σου yuck:

Μαθε και εσυ οταν κραζεις να δεχεσαι κραξιμο και να μην το παιζεις θιγμενος
    ONE LIFE,
    LIVE IT

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN-XT660R
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    [

@JOHN-XT660R: εσύ με τί απ' τα δυο πλένεις τα δόντια σου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με τη βουρτσα,το πρωτο το εχεις στο στομα σου yuck:

Μαθε και εσυ οταν κραζεις να δεχεσαι κραξιμο και να μην το παιζεις θιγμενος
    Πότε το έπαιξα θιγμένος;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Πότε μίλησα για τη μάνα σου ρε βλάχο; Εσύ δεν άρχισες πρώτος για το αν με πήδηξε Εβραίος; Είσαι και σκουλήκι είσαι και βλήμα! Μαλάκα. Αλλά φυσικά αν δεν ήσουν μαλάκας θα ήσουν σκουλήκι;

Μάθε να δέχεσαι λοιπόν πρώτος την πλάκα και να μην κάνεις μαθήματα. Γίνεσαι ρόμπα!

Μάγκες αν δε μάθετε να κάνετε πλάκα καλύτερα να γράφετε σε κανένα άλλο φόρουμ... Όταν ξεκινάτε να γράφετε για τις ομάδες σας να περιμένετε και κράξιμο. Όλοι έχουμε φάει και έχουμε δώσει... ξεκολλάτε λίγο και μετά τα μελέ...

Θυμηθηκες τωρα?????
    ONE LIFE,
    LIVE IT

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN-XT660R
    Θυμηθηκες τωρα?????
    Διάβασε σε παρακαλώ το μήνυμα στο οποίο απάντησα έτσι και πες μου αν υπήρχε ίχνος πλάκας. Μπινελίκια μόνο... Μπινελίκια κι εγώ. Το μόνο εύκολο είναι αυτό!

Επίσης και μόνο που λέει ότι ασχολούμαι με μάνες δεν αληθεύει. Δεν είναι του στυλ μου... διάβασε ότι έχω γράψει σε τί αναφέρεται και απαντά και πες μου αν είναι χαβαλές ή μπινελίκι... φυσικά το θέμα είναι και να έχεις προδιάθεση για χαβαλέ αλλιώς και καλημέρα να σου πει κάποιος "αει γαμήσου" θα του πεις...

Στην τελική το βιντεάκι που πρωτοέβαλα έχει πλάκα όσο κι αν δε σας αρέσει. Ούτε σούτια, ούτε ντου, ούτε μπινελίκια (το youtube έχει μπόλικα αλλά αυτά είναι σκέτη προπαγάνδα...)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Μπορώ να παρέμβω; (Ξέρω τι θα λέτε τώρα. Μιλάνε όλοι μιλάει και η "γριά".)

Καλό είναι να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Επίσης καλό θα είναι να το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα και να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά. Και εγώ όταν ο Άρης έπεσε στην Β' Εθνική πήραζα τους φίλους μου που ήταν αριανοί και τώρα είμαι σίγουρος ότι και αυτοί με την σειρά τους του χρόνου θα μου κάνουν καζούρα. Ακόμα και εγώ ο ίδιος έλεγα σε ένα φίλο μου από Σέρρες ότι του χρόνου θα τα λέμε συχνότερα από κοντα (στα μεταξύ μας παιχνίδια).

Ας μην φτάνουμε στα άκρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
    Μπορώ να παρέμβω; (Ξέρω τι θα λέτε τώρα. Μιλάνε όλοι μιλάει και η "γριά".)

Καλό είναι να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Επίσης καλό θα είναι να το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα και να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά. Και εγώ όταν ο Άρης έπεσε στην Β' Εθνική πήραζα τους φίλους μου που ήταν αριανοί και τώρα είμαι σίγουρος ότι και αυτοί με την σειρά τους του χρόνου θα μου κάνουν καζούρα. Ακόμα και εγώ ο ίδιος έλεγα σε ένα φίλο μου από Σέρρες ότι του χρόνου θα τα λέμε συχνότερα από κοντα (στα μεταξύ μας παιχνίδια).

Ας μην φτάνουμε στα άκρα.
    Εσύ τώρα ρε γριά τί μιλάς; Άντε στις Σέρρες λέμε... :rotflmao:

Κρίμα πάντως που ανεβαίνει η Καστοριά... είναι ωραία πόλη για ΣΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ Είδες τί γίνεται όταν φεύγουν όλοι οι καλοί παίκτες; Κρίμα γιατί πέρυσι τουλάχιστον είχες πολύ γερή έδρα... πώς τα κατάφεραν σε ένα καλοκαίρι μόνο οι "παράγοντες" το ξέρουν... για τα μπάζα είναι όλοι τους...

Εσύ τώρα ρε γριά τί μιλάς; Άντε στις Σέρρες λέμε... :rotflmao:

Κρίμα πάντως που ανεβαίνει η Καστοριά... είναι ωραία πόλη για ΣΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι, ρε γαμώτο! Και δυστυχώς τα Τρίκαλα (μια καλή μου φίλη μένει εκεί) και η Δόξα Δράμας (η ξαδέρφη μου εκεί) παίζουν στην Γ' Εθνική. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τις δώ και τις δύο.

Δεν πτοούμαι βέβαια. Λίγη υπομονή και μπορεί σε κανένα χρόνο ακόμα να πάμε και εμείς Γ'. Μερικούς πάικτες ακόμα να πουλήσουμε αυτό το καλοκαίρι και ο στόχος επετευχθει!

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Διάβασε σε παρακαλώ το μήνυμα στο οποίο απάντησα έτσι και πες μου αν υπήρχε ίχνος πλάκας. Μπινελίκια μόνο... Μπινελίκια κι εγώ. Το μόνο εύκολο είναι αυτό!

Δλδ θες να αρχίσουμε τα συνθήματα;;;; "Τουρκος είναι ο μπαμπάς σας....." αυτό δλδ που πάει...;;;

Όσο για τους Ιερολοχήτες εγώ ξέρω από που βγήκε το όνομα και δεν έχει καμιά σχέση με εθνικιστικές οργανώσεις. Το ότι υπήρχαν κάποιοι τέτοιοι όντως υπήρχαν αλλά σε όλους τους συνδέσμους υπάρχουν.

Και τέλος μια και αναφέρθηκες και στα σούτια.Πλέον έχετε γίνει και οι πρώτοι στα πούστηκα πεσίματα σε πιτσιρίκια.Να μην πούμε και για τα κράνοι.....
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

...ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ...

Δε λέω το άλλο... ντρέπομαι μικρέ Μουράτ...

Άkου .γιαυτο εδω λεω .η καζουρα για τις ομαδες ειναι καζούρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ..την έχουμε κανει χιλιάδες φορες εδω μεσα με ολους ...

.......
    οκ!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αντεθνικές μαλακιες μπορουμε να τις αφησουμε απ’εξω οταν μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???

κανα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ δε σας φτανει? πρεπει να μπλεκουμε μεσα συγχωρεμένους, Ιερα και Οσια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Αντεθνικές μαλακιες μπορουμε να τις αφησουμε απ’εξω οταν μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???

κανα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ δε σας φτανει? πρεπει να μπλεκουμε μεσα συγχωρεμένους, Ιερα και Οσια?
    ετσι ..
    το θεμα εληξε ,το ιδιο και η παρεξηγηση ..:smilea:

ιντι

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

δηλ το ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ σε εκφραζει? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δηλ το ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ σε εκφραζει? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ρε χανουμ μπουρεκ!

αλλα γουσταρω να ακουω κοτοπουλο ναμε βριζει !:rotflmao:

ααα!!! εμαθες !

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές αναζητήσεις στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται με συντονισμένες κινήσεις ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας να εμφανιστεί ακόμα δυνατότερη και να κυνηγήσει με αξιώσεις διακρίσεις. Έτσι ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με διάφορους «στόχους» εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο ΑΡΗΣ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Τσιρίλο και υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του και ο ΑΡΗΣ θα καταβάλει το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιο του. Όσον αφορά έναν άλλο παίκτη που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, τον Μαντούκα, γίνονται μέσω του κ. Φερέρ επαφές με την Πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει ώστε ο παίκτης να αγοραστεί και όχι να έρθει ως δανεικός, όπως στην αεκ. Σε καλό δρόμο επίσης βρίσκεται το θέμα με τον Σέζαρ, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Μπαρμπόσα, τον μάνατζερ του Πάουλο Κόστα και είναι αυτονόητο ότι οι επαφές δρομολογήθηκαν με αρκετή ευκολία. Τέλος υπάρχουν σκέψεις και για Λυμπερόπουλο ο οποίος είναι θετικός, φτάνει η αεκ να φανεί λογική στις απαιτήσεις της. Αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης τις γνωρίζαμε εδώ και καιρό, αλλά δεν αναφέραμε οτιδήποτε… πλέον όμως δεν έχει νόημα το «κρυφτό» από τη στιγμή που τα θέματα αυτά δημοσιοποιήθηκαν ήδη…
    :rotflmao:

θα σας ξεπουπουλιασουμε !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	news2558.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	81685

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

το Λυμπεροπουλο σας τον χαρηζω αμα θελετε! και τον Σεζαρ ανταλαγη με τον Χαβιτο δε με χαλαει!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο Κοστα ειναι σε εμας του χρονου!

Ο Τσιριλο εχει ρητρα ανανεωσης για ενα χρονο ακομα... και το ιδιο και ο Μαντουκα (αυτος ομως θελει πολλα 1μυριο)

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΝΑΡΑ
    από Chemical στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 15:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •