.
καλά, άκυρο
τα σβήνω, σβήσε κι εσύ τα δικά σου
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.
το original α-μηχανο™ μελος
πως σκατα εβγαλες τα παραπανω συμπεράσματα απορώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
αντε και μια τελευταια αντι-παραθεση: ...εχεις σκεφτει να πολιτευτεις....με τετοια ποσοστα θα εχεις σιγουρη επιτυχια...![]()
..οσο για το "φασιστα" μονος σου το ειπες στην αρχη...αλλα αμα θες μπορω να σε φωναζω
και ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, η οτι αλλο κοσμιτικο επιθετο νομιζεις οτι σου ταιριαζει...
και ολα αυτα τα "συντηρητικά" κανουν κακο? για προσθετα στα φαγιτα δε λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ εισαι δηλ "προοδευτικός" (My ass!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε δε μας χεζεις ... υποκριτή!!! δηθεν διανοούμενε!!! μαμακια!!!
φασιστας ειναι αυτος που να κατατασει στους "φασιστες" ολους οσουσ δεν εχουν την ιδια αποψη με αυτον!
αντε πολυ αξια σου έδωσα!
idi![]()
hector![]()
δεν το εγραψα εγω ο δαιμον του φορουμ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
?![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μην τρελλαινεσαι φιλε μου......Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πως σκατα εβγαλες τα παραπανω συμπεράσματα απορώ...
και ολα αυτα τα "συντηρητικά" κανουν κακο? για προσθετα στα φαγιτα δε λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ εισαι δηλ "προοδευτικός" (My ass!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε δε μας χεζεις ... υποκριτή!!! δηθεν διανοούμενε!!! μαμακια!!!
φασιστας ειναι αυτος που να κατατασει στους "φασιστες" ολους οσουσ δεν εχουν την ιδια αποψη με αυτον!
αντε πολυ αξια σου έδωσα!
Γιαυτους, φασίστας ειναι όποιος δεν ειναι......κομμουνιστής.
![]()
χαχαχαχαχα σωστο αλλα προσφατα ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ" χαχαχαχαχαχ επεσε και αυτο το καστρο χαχαχα φασιστικη ειναι ΚΑΙ η κομουνιστικη Κινα πλεον χαχαχαχαα :rotflmao: :rotflmao: ολος ο κοσμος ειναι "φασιστας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μην τρελλαινεσαι φιλε μου......
Γιαυτους, φασίστας ειναι όποιος δεν ειναι......κομμουνιστής.
![]()
κουμουνιστική η κίνα???Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαχαχαχαχα σωστο αλλα προσφατα ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ" χαχαχαχαχαχ επεσε και αυτο το καστρο χαχαχα φασιστικη ειναι ΚΑΙ η κομουνιστικη Κινα πλεον χαχαχαχαα :rotflmao: :rotflmao: ολος ο κοσμος ειναι "φασιστας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπας σε καλό σου πρωι πρωι...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Έχουμε χασει τα αυγα και τα πασχάλια πια! Δε ξερουμε τι ειναι τι τελικα! Ποιος ειμαι εγω? Τι ειναι ο ανθρωπος? Τι κανουμε σε αυτη τη ζωη?![]()
Μην τα μπερδεύεις ρε idi. Κατα το ΟΑΚΚΕ η κίνα είναι σαφέστατα μια καπιταλιστική χώρα με κουμουνιστικό προσωπείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ"
![]()
Συμπερασμα: εισαι οτι δηλώσεις και οχι οτι πραγματικά πιστεύεις!![]()
Παράγωγο του παραπάνω είναι: Εισαι, ότι συμφερει τους αλλους να πιστεύουν πως εισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Συμπερασμα: εισαι οτι δηλώσεις και οχι οτι πραγματικά πιστεύεις!![]()
![]()
ή εαν προλαβεις να δηλωσεις μονος τι εισαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παράγωγο του παραπάνω είναι: Εισαι, ότι συμφερει τους αλλους να πιστεύουν πως εισαι.
![]()
π.χ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[B]Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[B]
Dorsoduro 750 & Norton 16H