Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 83 από 83

Θέμα: k5 vs R1 2004 @ Εθνική Οδός Λάρισα

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Aν σκεφτεσαι να πουλησεις το 636 και ειναι 03 04 το θελει ενα φιλος....

Μην παρεις παπια γιατι ειναι επικινδυνα...

Ρε σημερα...
    ειναι 05.δεν ξερω αν ειναι επικινδυνα αλλα τα r1 τα ριχνει στ'αυτια.
    πηρα ενα ρισκο οταν πηρα το 636 ε θα παω να παρω ενα παπι να σκοτωθω μια και εξω.

τελικα εδω ακους καθε παπαριας παπαρι

και που 'σται μεσα στη θαλασσα και βαρκες με το κουπι ριχνουν στ'αυτια το καινουριο με εναλαγες στην χαρτγραφηση gsxr-k7.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ειναι 05.δεν ξερω αν ειναι επικινδυνα αλλα τα r1 τα ριχνει στ'αυτια.
    πηρα ενα ρισκο οταν πηρα το 636 ε θα παω να παρω ενα παπι να σκοτωθω μια και εξω.

τελικα εδω ακους καθε παπαριας παπαρι

και που 'σται μεσα στη θαλασσα και βαρκες με το κουπι ριχνουν στ'αυτια το καινουριο με εναλαγες στην χαρτγραφηση gsxr-k7.
    Και που εισαι ακομα..κατσε να μπει και η Evi που μας εχει ολους και μας ξεφτιλιζει να δεις τι θα ακουσεις....

Και που εισαι ακομα..κατσε να μπει και η Evi που μας εχει ολους και μας ξεφτιλιζει να δεις τι θα ακουσεις....
    το κακο με την evi ειναι οτι ειναι με το idi και δυστυχως ο idi εχει αρκετους απο εμας :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

το κακο με την evi ειναι οτι ειναι με το idi και δυστυχως ο idi εχει αρκετους απο εμας :rotflmao:
    Το οτι ο idi μπορει να εχει και ολη την Ελλαδα,δεν σημαινει οτι τιποτα για την Evi...

Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..εκτος αμα την δενει με σκοινι και την τραβαει απο πισω...

Το οτι ο idi μπορει να εχει και ολη την Ελλαδα,δεν σημαινει οτι τιποτα για την Evi...

Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..εκτος αμα την δενει με σκοινι και την τραβαει απο πισω...
    οχι μωρε απλα κερνας το τσαγακι στην evi με δεμενα ματια δεμενα ποδια,δεμενα χερια
    :rotflmao:
    και αφου βαλει τα κλαμματα σου λεει τοσο αντρας εισαι που τα βαζεις με κοπελες.
    σκαει σε λιγο idis και λεει ποιος πειραζει την αρραβωνιαστικα μου?λες εσυ να μια κοντριτσα βαλαμε,βαζει μπροστα της ακραπες βαζει το κρανος στο καλοξυρισμενο του κεφαλι και αφου πινεις το τσαγακι βαζεις την ουρα στα σκελια και φευγεις.

βεβαια εγω εχω και τον idi σε ολα εκτος απο την μασα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

οχι μωρε απλα κερνας το τσαγακι στην evi με δεμενα ματια δεμενα ποδια,δεμενα χερια
    :rotflmao:
    και αφου βαλει τα κλαμματα σου λεει τοσο αντρας εισαι που τα βαζεις με κοπελες.
    σκαει σε λιγο idis και λεει ποιος πειραζει την αρραβωνιαστικα μου?λες εσυ να μια κοντριτσα βαλαμε,βαζει μπροστα της ακραπες βαζει το κρανος στο καλοξυρισμενο του κεφαλι και αφου πινεις το τσαγακι βαζεις την ουρα στα σκελια και φευγεις.
    βεβαια εγω εχω και τον idi σε ολα εκτος απο την μασα
    Αμα ειναι ετσι φιλαρακι παω πασο...

Η ουσία είναι ότι κανένας μαλάκας δε κάθεται να σε υποχρεώσει να μάθεις τα βασικά εγκαίρως (πχ όταν βγάζεις δίπλωμα), και άν μία κατηγορία μηχανών είναι αυτή που συγχωρά λιγότερες μαλακίες από όλες τις άλλες μαζί είναι τα ss.

Τώρα άμα θέλετε να το ξαναγυρίσουμε στη μαλακοκουβέντα ντάξει, αλλά ποτέ δεν έγινε καμμία πρόοδος με τέτοιες νοοτροπίες. "Ήταν η κακιά στιγμή", "φταίει η μπαριέρα", "δύο ποτάκια είχε πιεί μόνο" κλπ, είναι τα συνηθισμένα που άμα τα πολυακούω τα παίρνω.

Στη καλύτερη, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι με ζεστά λάστιχα που θα προσπαθήσουν (σα μαλάκες, και δεν αποκλείω τον εαυτό μου έτσι; ) να προσπεράσουν στα φρένα πατώντας διαχωριστικές, και μετά να λένε οι υπόλοιποι, ξέρεις ήταν χρόνια οδηγός, πάντα εξοπλισμό και τέτοιες αηδίες. Εγώ απλά κάνω ένα έξτρα χιλιόμετρο (μίλι λένε οι απόξω) στο κεφάλι μου και λέω, μαλακίες γιοκ, λίγο γκάζι παραπάνω μόνο εκεί που με παίρνει.

Και ξέρεις πόσοι με έχουνε προσπεράσει; Χιλιάδες, και με όλα τα οχήματα που έχω οδηγήσει.

Διαβάστε τί λένε (οι κατά τη γνώμη μου αισιόδοξοι) τύποι που ασχολούνται με τον ειδικό τύπο -και μην αρχίσει κάνας τρόμπας πάλι ότι τα περιοδικά τα παίρνουνε γι' αυτό τα γράφουνε αυτά.

Όσο για το site μου, για αυτά που λέω εγώ προσωπικά μπορείς να έχεις όσες αντιρρήσεις θέλεις, για αυτά που λένε αυτοί που θεωρώ πιο ειδικούς όμως (όπως αυτοί στα λινκς), άν έχεις αντιρρήσεις απευθύνσου σε αυτούς. Το ότι κάθισα και διάβασα ένα κάρο κατεβατά (το www.webbikeworld.com μόνο δε τέλειωσα γιατί από ένα σημείο και μετά δέ με ενδιέφερε), δε σημαίνει τίποτα, διάβασέ τα και συ και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

Με έχετε μπερδέψει γι' αυτούς που (πιθανόν να) πουλάνε ασφαλή οδήγηση για να βγάζουν γκόμενα, ή να πουλάνε μούρη σε φόρα και καφετέριες, ούτε ξέρετε ποιός είμαι, ούτε θα με μάθετε.

Αν αυτά που γράφετε τα εννοείτε (ο καθένας μπορεί να το παίζει οτιδήποτε στο νετ), σκεφτείτε ότι κάποιος μαλάκας μπορεί να στρίβει με 80 να νομίζει ότι είναι ο ρόσι, και με το τσίγκλημα να πορωθεί αρκετά ώστε μπεί με τα διπλάσια και να του κάνετε δώρο τη πρώτη (και μπορεί και τελευταία του) τούμπα (έχουμε και τέτοιον εδώ). Ότι γράφετε εδώ έχει αντίκτυπο στους νεώτερους, και ακόμα και άν οι ηλίθιοι είναι εφτάψυχοι, δυστυχώς δεν διαβάζουν αυτό το φόρουμ μόνο ηλίθιοι -άσε που οι 7 συχνά δε φτάνουν.

Το έχω ξαναπεί, προσωπικά όσους βλέπω στο δρόμο είναι είτε κουλάντζες είτε άσχετοι οδηγοί/αναβάτες και οι πιο πολλοί ξεκράνωτοι όσο αργά ή γρήγορα άν το πηγαίνουν, τώρα άν εσείς βλέπετε "αναβάτες" και διψάτε για κοντρίτσα, ξηγήθηκα, εγώ όχι.

Τί να λέμε τώρα, όταν είμουνα 18 τουλάχιστον είχα δικαιολογία, μου φταίγανε όλα και όλοι.

Το βιντεάκι που έλεγα ήταν του aifos (άν θυμάμαι καλά το nick), και άμα βλέπετε μόνο βιντεάκια τύπου Ghostrider (που ξαναλέω, άν ερχόταν στην Ελλάδα, 5 λεπτά θα άντεχε) και x-factor, μάλλον θα το βαρεθείτε πολύ γρήγορα.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki ZX10r 2004 Vs Yamaha R1 2004
    από Hell_Rider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2011, 18:30
  2. Προς ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1 2004
    από RapidShade στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 15:05
  3. ατυχημa με r1 2004 sthn boyliagmenh
    από alfa156 στο forum Off topic