Σελίδα 6 από 36 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ Χ Η ΚΥΡΙΑ Χ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ!!!!

γιατί είσαι περήφανος που είσαι ελληνας? για κάτι που κάνανε κάποιοι άλλοι πριν από 2500χρόνια?

είσαι για κάτι περήφανος που συνέβη συλλογικά τα τελευταία 100-150 χρόνια? και μη μου πεις για τον Β' Π.Π. αλλά για τεχνολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά, αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά επιτεύγματα...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ειμαι κατα της Βιας... οσο για τους τραμπυκισμους θα επανελθω αν θες με στοιχεια απο σχολες στην Αθηνα που οσοι ηθελαν να σταματησει η καταληψη με κλοτσιες βγηκαν εξω...
    Σε κάθε γενική συνέυλεση γίνεται συνήθως της πουτάνας...
    Αυτό όχι γιατί κάποιοι είπαν να σταματήσει η κατάληψη, αλλά γιατί υπάρχουν κομματικές διαφορές

Τρελοκοτσιδού..!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    γιατί είσαι περήφανος που είσαι ελληνας? για κάτι που κάνανε κάποιοι άλλοι πριν από 2500χρόνια?

είσαι για κάτι περήφανος που συνέβη συλλογικά τα τελευταία 100-150 χρόνια? και μη μου πεις για τον Β' Π.Π. αλλά για τεχνολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά, αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά επιτεύγματα...

γιατι ετσι μας αρεσει????!!!!1

ειμαι κατα της Βιας... οσο για τους τραμπυκισμους θα επανελθω αν θες με στοιχεια απο σχολες στην Αθηνα που οσοι ηθελαν να σταματησει η καταληψη με κλοτσιες βγηκαν εξω...

μπα ναι?

και γιατί δε διοργανώθηκαν πορείες και διαδηλώσεις έξω από τις μη-δημοκρατικά κλεισμένες σχολές και πήγαν στο σύνταγμα και στη ΓΑΔΑ?

γιατί όλοι οι δηθενμοκρατικοί φοιτητές δε κάλεσαν την αστυνομία (που τους βρίζουν) να πετάξουν έξω τους τραμπούκους?

μπε....μπεεεεε....μπεεεεε... σανό kellogs και νεράκι 3Ε ...

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical

ΟΚ αλλά και εγώ ξέρω σχολές που έγινε το αντίθετο... Δεν είναι αυτό το θέμα γιατί αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες.
    Το θέμα είναι είχαμε ένα τεράστιο ποσοστό καταλήψεων και η κυβέρνηση αντί να κάτσει να κάνει διάλογο,έστελνε τα Μ.Α.Τ
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Εκτρέψαμε τον Αχελλώο ρε γελάδι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

προς τα ΠΟΥ τον εκτρέψαμε δεν ξέρουμε ακόμη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι ετσι μας αρεσει????!!!!1

και η Χελουδάκη έτσι είπε όταν της έκοβαν τα μόρια στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (Αει Σιχτίρ Εισαγγελέα Πηδήκουλα) ...

Η σημερινή Ελλάδα έχει Μ.Ο. ιστορίας τα τελευταία 100 χρόνια... ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε χαμπάρι ότι είμαστε μέρος του συστήματος, εμείς φταίμε και όχι μια απρόσωπη λέξη όπως είναι "το σύστημα" ή "το κράτος"...

είμαστε νεότερο κράτος και από τις ΗΠΑ και από την Αυστραλία...

:rotflmao:
    ---Dum spiro, spero---

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους...

Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
    Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
    απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
    και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
    που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
    η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
    ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)

Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
    σ αφορουν.
    Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
    Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
    προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
    οχι για το παιδι σου.
    Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
    που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
    να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)

Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
    (αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης")

Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
    Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο

Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)

"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
    αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
    ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
    εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...

Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
    Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
    (οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
    να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)

Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
    δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
    "-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
    τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
    -Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
    -"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
    βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
    -Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
    -"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
    -...δηλαδη?
    -Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...

Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
    μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
    το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
    βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
    στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
    ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
    απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
    ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
    νοσοκομειο"

Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
    ..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
    αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)

..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
    Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16,
    αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
    και οχι γενοκτονια
    αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει
    (δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
    απολυμενους)
    και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει...

ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

ναι και εκτρέφουμε αστικά γελάδια με ευρωπαϊκές προοπτικές...

Τεσπα επείδη η συζήτηση δεν βγάζει που8ενά και δεν είναι πράματα αθτά που λέγονται μέσω forum,σταματάω μέχρι να με τσικλίσει κάποιος

Εμένα με ενδιαφέρει που η κόντρα αστυνομίας και αντιεξουσιαστών επηρρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ το φοιτιτικό κίνημα και η κοινή γνώμη αρχίζει να το βλέπει με άλλο μάτι
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    :rotflmao:

προς τί ο γέλωτας αγαπητέ κατά$κοπε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους...

Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
    Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
    απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
    και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
    που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
    η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
    ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)

Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
    σ αφορουν.
    Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
    Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
    προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
    οχι για το παιδι σου.
    Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
    που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
    να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)

Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
    (αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης")

Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
    Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο

Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)

"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
    αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
    ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
    εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...

Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
    Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
    (οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
    να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)

Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
    δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
    "-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
    τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
    -Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
    -"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
    βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
    -Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
    -"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
    -...δηλαδη?
    -Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...

Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
    μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
    το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
    βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
    στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
    ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
    απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
    ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
    νοσοκομειο"

Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
    ..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
    αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)

..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
    Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16,
    αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
    και οχι γενοκτονια
    αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει
    (δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
    απολυμενους)
    και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει...

ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO!

ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

προς τί ο γέλωτας αγαπητέ κατά$κοπε ?

Για να σε νευριάσω και να γράψεις και άλλα τέτοια ωραία.
    ---Dum spiro, spero---

Σελίδα 6 από 36 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF