Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 136

Θέμα: 25η Μαρτίου 1821.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω θα ηθελα ενα 1098 για τα track days του 2007 με πληρωμενα τα εξοδα + τροχοσπιτο να την βρησκω μεσα στη πιστα, μια αδεια 12 μηνων, ενα βοηθο να μου κανει τις ρυθμησεις, ενα μηχανικο να μου το τουμπανιασει

αλλα δε το κανω θεμα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    ρε....πας καλα???ποτε ειπα πως το ΄21 ηταν αγωνας επιβολης των Ελληνων??????
    Για τους Τουρκους τα ελεγα...
    και στην τελικη ΝΑΙ 8ελω μια ιδανικη κοινωνια και ενα τελειο κοσμο χωρις πολεμους για εδαφικες διεκδικησεις ή για επιβολης θρησκειας ή για οτι αλλο 8ες....
    Και αν πανε να μου κλεψουν το μηχανακι εννοειται πως δε 8α κατσω με σταυρωμενα χερια αλλα δε 8α Η8ΕΛΑ να υπαρξει τετοια κατασταση...

Οσο για τη Γκομενα αποκλειεται να εχω ποτε μου (ειμαι βλεπεις κοριτσακι... ):

Εγώ δεν πάω καλά; Ή εσύ δεν καταλαβαίνεις το νόημα όσων γράφεις; Θα μας τρελλάνεις εδώ δεν ξέρουμε τι διαβάζουμε;
    Εσύ ε΄μπλεξες αγώνες επιβολής σύμβολα και όχι πόλεμο. Διάβαζε τα ποστ σου να δεις τι λένε!
    Το ΘΕΜΑ είναι ένα!
    Η επανάσταση έγινε για να μιλάμε εμείς σήμερα ελληνικά. Για να λες αυτό που πιστεύεις ως Ελληνίδα. Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτό είσαι! Ακόμα και αλλοδαπή να είσαι ζεις στην ελλάδα απολαμβάνεις τα δικαιώματα των Ελλήνων και τις υποχρεώσεις τους! Πάπαλα!
    Και στην πολύ-πολύ τελική πως διαχωρίζεις το μηχανάκι σου από τη χώρα σου και την πατρίδα;
    Δηλαδή για το μηχάνημα σου θα σκοτωθείς ενώ για τα εδάφη ας πούμε που ανήκουν και σε σένα όχι! Επειδή δεν σ αρέσουν τα σύμβολα.
    Σχιζοφρένεια τραλαλαλα...

ΥΓ. Σόρι για την γκόμενα δεν ήξερα ότι είσαι κοριτσάκι. Κάντο... γκόμενο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εχεις δίκιο....

Ας ξεχάσουμε ποιοι ήμασταν....

Τράβα και πες στον παπού σου ότι δεν πολέμησε στην Αλβανία αλλά δούλευε σε gay bar στο
    Μαρόκο... εκεί να δεις κατανόηση που θα σου δείξει....
    Ο παππους μου πολεμησε δικαια -δυστυχως-ακολουθωντας ενα φαυλο κυκλο ιστοριας που κακως υπαρχει και 8α συνεχισει να υπαρχει ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Η΄ ΜΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΠΟΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!!!!!!!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Επομένως συμφωνείς με όλους τους εκτοπισμούς, διωγμούς, σφαγες, πογκρομ, και διώξεις όλων όσων είχαν την ατυχία να βρεθούν πλάϊ σε επιθετικούς γείτονες, από την στιγμή που «δόθηκε λύση».

Καταλαβα κάτι λάθος mein Captain;
    Κατάλαβες ΟΤΙ εγραψα ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος...

άλλο πραγμα αν είναι ΄καλή ή σωστή λύση, άλλο αν δόθηκε όμως...

Με θεωρείς άνθρωπο που θα συμφωνούσα με γενοκτονίες / εκτοπισμούς;

Απλά κοιτάω τα γεγονότα ως έχουν, ψύχραιμα και μοιραία σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαι. Τα περί "δίκαιης και βιώσιμης λύσης οτυ Κυπριακού" είναι μια καραμέλα που πιπιλάνε οι πολιτικοί δεκαετίες τώρα, ξέροντας οτι είναι αέρας.

Η λύση - δυστυχώς - δόθηκε. Δικαιη ΔΕΝ είναι, αλλα αποδείστηκε πιο βιώσιμη απο την προηγούμενη

υ.γ. Νωρίς σχολαμε βλέπω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ο παππους μου πολεμησε δικαια -δυστυχως-ακολουθωντας ενα φαυλο κυκλο ιστοριας που κακως υπαρχει και 8α συνεχισει να υπαρχει ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Η΄ ΜΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΠΟΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!!!!!!!!!
    Κάτι δεν εχεις καταλάβει καλά ή τα βλέπεις μονόπλευρα τα πραγματα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κατάλαβες ΟΤΙ εγραψα ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος...

άλλο πραγμα αν είναι ΄καλή ή σωστή λύση, άλλο αν δόθηκε όμως...

υ.γ. Νωρίς σχολαμε βλέπω
    Το συμπέρασμα των γραπτών σου άλλο πράγμα λέει ρε Ηλία.
    Όντως ρε γαμώτ, είναι άδικη η λύση, αλλά έγινε τώρα. Τι να κάνουμε δλδ. Ξέχνα το σπιτάκι σου, ξέχνα τους χαμένους, ρίξε πέτρα και ζήσε τη ζωή σου.... όπως στην έφτιαξαν άλλοι.

Αλίμονο μας Ηλία αν δεχτούμε έτσι τα γεγονότα (εμφανιζόμενα ως τετελεσμένα).

ΥΓ. Πάω να κάνω χαλάουα, γιατί έχω TD αύριο

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Το συμπέρασμα των γραπτών σου άλλο πράγμα λέει ρε Ηλία.
    Όντως ρε γαμώτ, είναι άδικη η λύση, αλλά έγινε τώρα. Τι να κάνουμε δλδ. Ξέχνα το σπιτάκι σου, ξέχνα τους χαμένους, ρίξε πέτρα και ζήσε τη ζωή σου.... όπως στην έφτιαξαν άλλοι.

Αλίμονο μας Ηλία αν δεχτούμε έτσι τα γεγονότα (εμφανιζόμενα ως τετελεσμένα).

ΥΓ. Πάω να κάνω χαλάουα, γιατί έχω TD αύριο

Όταν για λόγους πατριωτικούς / συναισθηματικούς / δημαγωγικούς δε δέχεσαι μια πιο καλή διευθέτηση την ώρα που πρέπει τότε τρως το αγγουρι...

Έτσι έγινε με τη "Μακεδονία", όταν ήθελε το σύνθετο όνομα εμείς κάναμε συγκεντρώσεις... τώρα παίρνουμε τα @@@ μας...

Ας προσέχαμε

(το κακό είναι οτι δε μαθαίνουμε απο τα λάθη μας)

υ.γ. με ποδήλατο θα γίνει το TD?

:rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Εγώ δεν πάω καλά; Ή εσύ δεν καταλαβαίνεις το νόημα όσων γράφεις; Θα μας τρελλάνεις εδώ δεν ξέρουμε τι διαβάζουμε;
    Εσύ ε΄μπλεξες αγώνες επιβολής σύμβολα και όχι πόλεμο. Διάβαζε τα ποστ σου να δεις τι λένε!
    Το ΘΕΜΑ είναι ένα!
    Η επανάσταση έγινε για να μιλάμε εμείς σήμερα ελληνικά. Για να λες αυτό που πιστεύεις ως Ελληνίδα. Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτό είσαι! Ακόμα και αλλοδαπή να είσαι ζεις στην ελλάδα απολαμβάνεις τα δικαιώματα των Ελλήνων και τις υποχρεώσεις τους! Πάπαλα!
    Και στην πολύ-πολύ τελική πως διαχωρίζεις το μηχανάκι σου από τη χώρα σου και την πατρίδα;
    Δηλαδή για το μηχάνημα σου θα σκοτωθείς ενώ για τα εδάφη ας πούμε που ανήκουν και σε σένα όχι! Επειδή δεν σ αρέσουν τα σύμβολα.
    Σχιζοφρένεια τραλαλαλα...

ΥΓ. Σόρι για την γκόμενα δεν ήξερα ότι είσαι κοριτσάκι. Κάντο... γκόμενο!

Μα....γιατι δε με καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!
    ρε παιδια.....
    1..Φανταζομαι καταλαβαινεται οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ
    2..Οσον αφορα στην επανασταση θεωρω οτι ο σκοπος ηταν ΔΙΚΑΙΟΣ
    3..8α προτιμουσα ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ(ουτε εμεισ ως Ελληνες ουτε κανενασ αλλοσ λαος) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!
    4..ΣΤ'ΑΡΧ.... ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΙ!!!!!!!!!!!ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΩΔΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ....
    Ενταξει...???

......

4..ΣΤ'ΑΡΧ.... ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΙ!!!!!!!!!!!ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΩΔΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ....
    Ενταξει...???

Δεχόμαστε σαν ρητορικό το 4 αφού αντικειμενικά υπάρχει δυσκολία γραφής σε αόρατα @.

Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι το πανί το ίδιο δεν κάνει την σημαία αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει.....

Ας σεβαστούμε πρώτα τον εαυτό μας που είμαστε σαν γελάδια και σεβόμαστε και τους άλλους μετά....

Και να δεις κάποιους εδώ αλλά κι αλλού.... τι θα κάνανε αν τους εκαιγες την σημαία του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κλπ κλπ που σ' αυτό το ποστ μου γίνανε πολύ προοδευτικοί κι ελεύθεροι....

Δεν καταλαβαίνουν (με την καλή έννοια) μερικοί ότι ‘λύση’ λέει ο καπτεν το ντε φάκτο γεγονός. Άλλο αν μας συμφέρει η αν είναι σωστό και δίκαιο. Το θέμα είναι ότι αυτό που έγινε δεν αντιστρέφεται. Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε διαμαρτυρόμενοι , και ότι τσιμπήσουμε, αλλά το βόριο κομμάτι δεν μας το χαρίζουν οι Τούρκοι ότι και αν κάνουμε. ΔΕΝ τους ΣΥΜΦΈΡΕΙ! Άδικο για μας αλλά πολύ καλό για αυτούς. Μην ξεχνάτε ότι ακριβός το ίδιο κάναμε με την Μακεδονία το ‘12-‘13 και την Θράκη το ’22. την είχαν για 400 χρόνια και την πήραμε.(και μην μου αρχίσετε τι έγινε πριν 2500χρόνια ) Την Κύπρο την είχανε για 500 και, χρόνια και την θέλουμε. Ε! και αυτοί το ίδιο. Απλά προλάβανε και κρατήσανε ένα κομμάτι από μαλακία μας, όπως προ είπε ο κάπτεν.

Δεχόμαστε σαν ρητορικό το 4 αφού αντικειμενικά υπάρχει δυσκολία γραφής σε αόρατα @.
    ενώ σε ορατά πιάνει το μελάνι ε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Κάτι δεν εχεις καταλάβει καλά ή τα βλέπεις μονόπλευρα τα πραγματα.....
    ταδε εφη ο αντικειμενικος ΜΑΕΘΡΑΤ!

σαν να ξυπνησαν λιγουλακι τα αρχικα σημερα!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι το πανί το ίδιο δεν κάνει την σημαία αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει.....

Ας σεβαστούμε πρώτα τον εαυτό μας που είμαστε σαν γελάδια και σεβόμαστε και τους άλλους μετά....

Και να δεις κάποιους εδώ αλλά κι αλλού.... τι θα κάνανε αν τους εκαιγες την σημαία του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κλπ κλπ που σ' αυτό το ποστ μου γίνανε πολύ προοδευτικοί κι ελεύθεροι....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    .... Την Κύπρο την είχανε για 500 και, χρόνια και την θέλουμε. .......

Σιγά μην την είχαν κανα 2 χιλιετίες! ουτε 200 χρόνια μάστορα.... προηγήθηκαν ΠΟΛΛΟΙ άλλοι....

Το τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών πέρασε κι από εκεί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_11.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	82206

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
    Μαλακία κάνεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επαναστατικος καφες στην Χαλκιδα 25η Μαρτιου του 13...
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2013, 06:42
  2. 25η Μαρτίου 1821
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2010, 15:14
  3. επικαιρη οσο ποτε η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
    από route 66 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 19:23
  4. 25η μαρτιου ,επιδαυριος καφες!