Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 142

Θέμα: 1 ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν αλλού, και το παράδειγμα της Δανίας το έφερα γιατί εκεί τους άφησαν 1-2-3 μέρες και όταν είδαν ότι δεν ηρεμούσε η κατάσταση την ηρέμησαν the hard way.

Και στις "Ευρωπαικές" χώρες που έχουν τέτοια φαινόμενα οι συνθήκες διαβίωσης υπο καθεστώς ανεργίας συνδιαζμένες με τα πρότυπα της οικογένιας, που ευτύχως δεν έχουν φτάσει ακόμα εδώ, δημιουργούν τέλειες συνθήκες για "στρατους" κλπ καρκινώματα.

Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αν πάνε να σφαχτούν κάπου μακριά μεταξύ τους. Αλλά όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές αθώων περαστικών, και περιουσίες στημένες με κόπο και με μόχθο, γράφω στα φαφαρια μου κοινωνικοπολιτικές θεωρίες και απόψεις σχετικά με το πως φτάσαμε εδω, και ασπάζομαι θεωρίες του στυλ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΞΥΛΟ. Και στέρηση ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. Αλλωστε όλοι αυτοί έχουν επανειλημένα αποδείξει την αξία που δίνουν στα βασικά ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των υπολοίπων. Γιατί για τα δικά τους είπαμε, θα βάλουν τη μάνα τους να κλαίει στα κανάλια.

Ας είχαν καεί κανα δύο μηχανάκια συμφορουμιτών και θα είχαμε τόνους απαντήσεων για τους αλήτες.

Στην καταστολή συμφωνούμε απόλυτα. Οσο για την πρόληψη αυτή συνεπάγεται μεγάλο αδελφό με παρα πολλές εξουσίες.........

ΔΕΝ αποτελεί το ξύλο η λύση!!!!! ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποτελούσε! Από μόνο του. Εκτός αν συνδυασθεί με γενικότερα μέτρα καταστολής αλλά και ΠΡΟΛΗΨΗΣ! Συνδυασμός όπως έγινε όντως στην Αγλλία την Σκωτία και την Ολλανδία.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΝΑ που κάτι έγινε! Κάτι φαίνεται να... κινείται που λέμε. ένα πρώτο θετικό βήμα.
    Αλλά θα παρακαλούσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που γράφει ο DUKASII.
    Είδατε ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες; Δύο υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός είμαι απολύτως σίγουρος πως αντίστοιχοι πράσινοι υπήρχαν και στην απέναντι πλευρά, ένας ανηψιός βουλευτή αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του, ένας ανήλικος πιθανά ο μαλάκας της υπόθεσης ένας γιος αστυνομικού αμέ καιένας άνδρας του πολεμικού ναυτικού!
    Τι θέλω να πω.
    ΔΕΝ έχουν και πολύ σχέση αυτοί με την εικόνα των χουλιγκάνων που κάποιοι εδωμέσα έχουν στο μυαλό τους. Αυτό προσπάθησα να πω και εχτές σε αυτό που έγραψα.
    ΔΕΝ υπάρχει σχέση στα παλιά χουλιγκάνια-αλητεία των γηπέδων με αυτούς εδώ. Και το ξαναλέω. Κάντε μια καλή βόλτα στην ευρώπη στα γήπεδα της. Μέσα και στο γύρω χώρο δεν ανοίγει ρουθούνι. Οι αντίπαλοι οπαδοί έχουν συνενοηθεί μέσω κινητών και συναντιούνται σε συγκεκριμένα σημεία για το ξύλο τους. Στην συνέχεια αφού δαρθούν και σκοτωθούν με την άνεσή τους διοχετεύουν στο διαδίκτυο εικόνες των κατορθωμάτων τους και περηφανεύονται.
    Ποιοι είναι; ΧΜ! όσοι αναζητάτε άνεργους, πρεζάκια, ανθρώπους με προβληματική οικογένεια κλπ... ε ξεχάστε το!
    Άνθρωποι όπως όλοι μας. Με εργασία με χρήματα κάποιες φορές με πολλά χρήματα και μόνο όμως ένα πάθος: Την ομάδα τους! Ή πιο σωστά το ξύλο. Εκτόνωση μέχρις εσχάτων!
    Και για κάποιους που έχουν γράψει εδώ ξανά και ξανά για ναρκωτικά, να σημειώσω κάτι:
    Τα ναρκωτικά σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ είναι η αιτία! ΔΕΝ δημιουργούν το πρόβλημα! Απλώς υπάρχουν για να "τονώνουν" το ηθικό τη δύναμη κλπ. των εμπλεκομένων. Δεν γίνονται επεισόδια επειδή παίρνουν ναρκωτικά.
    Το πρόβλημα είναι ένα παιδιά: Πέστε το κοινωνικό πέστε το όπως θέλετε.
    Η εισβολή της βίας σε ολοένα και περισσότερα στρώματα του πληθυσμού και κοινωνικές τάξεις. ΔΕΝ είναι δικαιολογία ούτε ελαφρυντικό.
    Η βία όμως εξαπλώνεται και από την στιγμή που κάποιοι δεν έχουν την παιδεία... ιδού τα αποτελέσματα!
    +1

Τρελοκοτσιδού..!!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    με αφορμη το γεγονος αυτο....

πως διαολε ειναι δυνατον να πλακοθουν στο ξυλο δυο ανθρωποι (ή 2 ομαδες ανθρωπων)
    για λογ/μο ( ή στο ονομα ) μιας ( ουσιαστικα και πραγματικα και περα ως περα )
    ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !?!?!?!?!?!?!!?

και οσον αφορα την καταστολη/προλυψη...

αν ως κοινωνια/εθνος/κρατος/ η οπως αλλιως πειτε το, χρειαζομαστε ο καθενας και απο 1 μπατσο/γιατρο/δικηγορο κτλ ΠΑΝΩ απο το κεφαλι μας για να προστατεψει απο την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ μας.....

και εγω ειχα αποθυμενα/αδιεξοδα/προβληματα ως νεανιας ( ) δεν εδερνα ομως ρε γμτ μου.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    σκατα κανανε παλυ... καθυστερησανε μια αγωνιστικη... μεγαλο πραμμα

οι ομαδες φερουν τεραστιο μερος της ευθύνης

Οι 'οπαδοι' - καφροι που προκαλουν τα επεισοδια ειναι γνωστοι σε ολους στα γηπεδα, αλλα οι ομαδες τους τρεμουν και μερικες φορες τους ενθαρυνουν κιολας

πρεπει να γινει κατι για να περιθωριοποιηθούν και ο καλυτερος τροπος για να δουμε δραση απο τις ομαδες ειναι να θιγουν τα συμφεροντα τους - δεν μπορεις να ελλενξεις τους οπαδους σου? παιξε 10 παιχνιδια σε αδειο γηπεδο (οχι ενα-δυο οπως τωρα και με χρηματικες ποινες της πλακας) - αμα αρχισουν και χανουν λεφτα με το τσουβαλι θα σου πω πως θα αλλαξουν τα πραμματα!

ετσι ειχε γινει και στην Αγγλια μετα το Χιλσμπορο και τον αποκλεισμο ολων των ομαδων τους απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις - σημερα τα γηπεδα ειναι εκκλησια με παιδια, γυναικες και παππουδες να τα γεμιζουν. Αμα κανει κανενας οπαδος καμια καφριλα - επιτοπου απαγορευση εισοδου στο γηπεδο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! - και αστυνομευση της ποινης απο την ιδια την ομαδα και τους οπαδους της

Αλλα οπως ειπα πιο πανω, ουτε η Σουπερ Λιγκα, ουτε οι ομαδες εχουν τα @@ να τα βαλουν με τους καφρους και θα συνεχισουμε να θρηνουμε θυματα
    ασχετος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    με αφορμη το γεγονος αυτο....

πως διαολε ειναι δυνατον να πλακοθουν στο ξυλο δυο ανθρωποι (ή 2 ομαδες ανθρωπων)
    για λογ/μο ( ή στο ονομα ) μιας ( ουσιαστικα και πραγματικα και περα ως περα )
    ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !?!?!?!?!?!?!!?

και οσον αφορα την καταστολη/προλυψη...

αν ως κοινωνια/εθνος/κρατος/ η οπως αλλιως πειτε το, χρειαζομαστε ο καθενας και απο 1 μπατσο/γιατρο/δικηγορο κτλ ΠΑΝΩ απο το κεφαλι μας για να προστατεψει απο την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ μας.....

και εγω ειχα αποθυμενα/αδιεξοδα/προβληματα ως νεανιας ( ) δεν εδερνα ομως ρε γμτ μου.....

Μα αυτή είναι η διαφορά ρε Δημήτρη μου. Ακόμα και ακάποιοι που έχουν πλακωθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους δεν είναι χούλιγκαν. Έγινε κάποια στιγμή κουβέντα στην κουβέντα λίγα λόγια παραπάνω κι αρπάχτηκαν. ΟΚ.
    Άλλο όμως αυτό κι άλλο αυτό το προσχεδιασμένο καθοδηγούμενο ραντεβού ξύλου! Δεν έχει σχέση με θυμωμένο ή άντε οργισμένο οπαδό που δεν ξέρει πως να ξεσπάσει. Εδώ οι άνθρωποι κατέβηκαν ΜΟΝΟ για να παίξουν ξύλο με πέτρες, ρόπαλα, λοστούς και φωτοβολίδες.

ΥΓ Α ξέχασα να σας πω. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά κάποιες πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κάποιοι στο χώρο οι οποίοι έδιναν εντολές στον "στρατό" τους και έστελναν τους τραυματισμένους σε δικά τους ΙΧ. Άντε και σε δικά τους νοσοκομεία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    ΔΕΝ αποτελεί το ξύλο η λύση!!!!!
    Σε ανθρώπους σιγουρά, αλλά σηκώνει πολύ συζήτηση το κατα πόσο μιλάμε για νοήμοντα άτομα στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Σε ανθρώπους σιγουρά, αλλά σηκώνει πολύ συζήτηση το κατα πόσο μιλάμε για νοήμοντα άτομα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δυστυχώς φίλε μου αποτελούν νοήμοντα όντα. Απόλυτα! Άσχημο αλλά αληθινό.

ΥΓ. Μόλις βγήκε ο άλφα και είπε ότι υπάρχουν μαρτυρίες για κουστουμαρισμένους με πολυτελή ΙΧ οι οποίοι έδιναν εντολές.
    Κι αυτοί δίχως μυαλο και μη νοήμοντα όντα είναι;

to mixalaki ton iksera re paidia!!!!!!!

ti na pw! melos se club tou pao itan...

ta thelei o kwlos tous alla oxi k na pethanoun!!!!!!!

i mitera tou leei oti eixe maxairies, k genika oi efimerides lene oti ton maxairwsan k pige na fugei
    k to amaksi anti na kopsei patise gkazi.....

twra ti na leme????

krima to paidi gia ti zwi tou alla oi fantatikoi filathloi dustuxws den tha baloun mualo.......

eipan sti mitera tou en tw metaksu na ton thapsei sto xwrio k oxi stin athina
    gia na min ginoun epeisodia......

ELEOSSSSSSSSSSSSSSSS
    den sebomaste tipota telika
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    ΝΑ που κάτι έγινε! Κάτι φαίνεται να... κινείται που λέμε. ένα πρώτο θετικό βήμα.
    Αλλά θα παρακαλούσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που γράφει ο DUKASII.
    Είδατε ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες; Δύο υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός είμαι απολύτως σίγουρος πως αντίστοιχοι πράσινοι υπήρχαν και στην απέναντι πλευρά, ένας ανηψιός βουλευτή αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του, ένας ανήλικος πιθανά ο μαλάκας της υπόθεσης ένας γιος αστυνομικού αμέ καιένας άνδρας του πολεμικού ναυτικού!
    Τι θέλω να πω.
    ΔΕΝ έχουν και πολύ σχέση αυτοί με την εικόνα των χουλιγκάνων που κάποιοι εδωμέσα έχουν στο μυαλό τους. Αυτό προσπάθησα να πω και εχτές σε αυτό που έγραψα.
    ΔΕΝ υπάρχει σχέση στα παλιά χουλιγκάνια-αλητεία των γηπέδων με αυτούς εδώ. Και το ξαναλέω. Κάντε μια καλή βόλτα στην ευρώπη στα γήπεδα της. Μέσα και στο γύρω χώρο δεν ανοίγει ρουθούνι. Οι αντίπαλοι οπαδοί έχουν συνενοηθεί μέσω κινητών και συναντιούνται σε συγκεκριμένα σημεία για το ξύλο τους. Στην συνέχεια αφού δαρθούν και σκοτωθούν με την άνεσή τους διοχετεύουν στο διαδίκτυο εικόνες των κατορθωμάτων τους και περηφανεύονται.
    Ποιοι είναι; ΧΜ! όσοι αναζητάτε άνεργους, πρεζάκια, ανθρώπους με προβληματική οικογένεια κλπ... ε ξεχάστε το!
    Άνθρωποι όπως όλοι μας. Με εργασία με χρήματα κάποιες φορές με πολλά χρήματα και μόνο όμως ένα πάθος: Την ομάδα τους! Ή πιο σωστά το ξύλο. Εκτόνωση μέχρις εσχάτων!
    Και για κάποιους που έχουν γράψει εδώ ξανά και ξανά για ναρκωτικά, να σημειώσω κάτι:
    Τα ναρκωτικά σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ είναι η αιτία! ΔΕΝ δημιουργούν το πρόβλημα! Απλώς υπάρχουν για να "τονώνουν" το ηθικό τη δύναμη κλπ. των εμπλεκομένων. Δεν γίνονται επεισόδια επειδή παίρνουν ναρκωτικά.
    Το πρόβλημα είναι ένα παιδιά: Πέστε το κοινωνικό πέστε το όπως θέλετε.
    Η εισβολή της βίας σε ολοένα και περισσότερα στρώματα του πληθυσμού και κοινωνικές τάξεις. ΔΕΝ είναι δικαιολογία ούτε ελαφρυντικό.
    Η βία όμως εξαπλώνεται και από την στιγμή που κάποιοι δεν έχουν την παιδεία... ιδού τα αποτελέσματα!
    Συμφωνώ με τα περισσότερα. Όμως τώρα ας σκεφτούμε την ουσία της παραπάνω παραγράφου. Εφόσον εμφανίστηκε το παραπάνω πρόβλημα, το οποίο δεν υπήρχε σε αυτό το μέγεθος και σε αυτή την ένταση πριν από είκοσι χρόνια, μήπως θα πρέπει να αναζητήσουμε τι άλλαξε σε σχέση με τη προηγούμενη κατάσταση και κυρίως ποιοί - αργά αλλά σταθερά - δημιούργησαν αυτά τα κοινωνικά προβλήματα ; Δεν θα πρέπει να αναζητήσουμε ποιούς βολεύει να υπάρχει αναρχία, βανδαλισμοί, φόνοι, και γενικώς γεγονότα που τραβούν τη προσοχή της κοινωνίας ;
    Πάντα όρθιοι

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και επειδη μαλλον ειναι η μερα σημερα της αναδυομενης ψ*λης ας το παω και εγω λιγο παραπερα, και ας θιξω την αγανακτιση μου για καποια "μελη". εδω μεσα ,σε ενα μοτοφορουμ, που μπορουν και γραφουν ολη την μερα κατεβατα για τα ποδοσφαιρικα, και για την αποψη τους για την κοινωνια ολακερη, βασιζομενοι στον γαμημενο μικροκοσμο τους που περιστρεφεται γυρω απο την μπαλα....
    Αλλα δεν μπορουν να ξοδεψουν μια σταλα σαλιο για να μοιραστουν μαζι μας λιγη μοτοσυκλετιστικη γνωση.
    Κυριοι ειστε πραγματικα αχρηστοι εδω μεσα.
    Εγω προσωπικα μακαρι να μπορουσα να απαγορεψω αθλητικες συζητησεις εδω μεσα, γιατι το εχετε παραχεσει.
    Για πες ρε Κρούκη ποιούς εννοείς..(όχι,δεν έχω τη μύγα..)..

Διαφέρει όμως σε πολύ η χρησιμότητα των ποδοσφαιρικών συζητήσεων από τις συζητησεις του 'υπάρχει θεός','όσοι πιστεύετε σε θεό είστε πρόβατα' και εμπρός να κάψουμε τα πάντα'..Αυτά κατά πόσο προσφέρουν στη μοτοσυκλετιστική γνώση..;;Εκεί δεν έχει παραχεστεί το θέμα..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Οσο και όσοι είστε πρόβατα και οπαδοί είτε στον αθλητισμό, είτε στις θρησκείες, είτε στα κόμματα, γενικώς μικρή αξία έχει η παρουσία σας και η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο... οπότε λείψετε δε λείψετε, είτε βιολογικά είτε πνευματικά, το ίδιο κάνει για μια υγιή κοινωνία... αν λείψετε δε, ακόμα καλύτερα!!!

Για όλα τα παραπάνω ΔΕ πρόκειται ΠΟΤΕ να λυπηθώ για κάποιον που πήγαινε γυρεύοντας... ας πεθάνει, ας ψοφήσει καλύτερα κατ'ευθείαν.. να μην τραυματιστεί και να πληρώνω εγώ (μέσω φόρων) την πολυμηνη αποκατάσταση της υγείας του για να ξαναβγεί να κάνει τα ίδια...

ΠΡΟΒΑΤΑ....Ε...ΠΡΟΒΑΤΑ...
    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική του όποιοι δεν συμφωνείτε μαζί μου είστε πρόβατα..

Οπαδός δεν σημαίνει βγάζω μαχαίρι και καθαρίζω..Αυτοί είναι δολοφόνοι,δεν είναι οπαδοί..Κι εγώ πχ είμαι οπαδός του Ρόσσι (και εσύ σε κάτι άλλο) δεν θα σφάξω ποτέ κανέναν..Αυτό το 'αν λείψετε δε, ακόμα καλύτερα!!!' το βρίσκω μαλακία..Και ποιός είσαι εσύ που κρίνεις προσφορά στο κοινωνικό σύνολο όλων των υπολοίπων..;Ποιός σε έχρισε σωτήρα..;;

Είμαι 110% αντίθετος με τους χουλιγκανισμούς,αλλά σύμφωνα με το σκεπτικό σου κιαλύτερα να ψοφήσουμε (σχεδόν) όλοι μας κατ'ευθείαν για να μην πληρώνει ο υπόλοιπος κόσμος τις καφρίλες και τις 200ρες μας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απλα...

Όπως θα θυμάστε, στην Ιταλία σε ανάλογα πρόσφατα επεισόδια ανεστάλησαν ΟΛΟΙ οι αγώνες πάραυτα

Εδώ θα έχει τα @@@δια ο Ορφανός να το κάνει;

(μα τι κάθομαι και λέω ... )
    Και εδώ ανεστάλησαν τελικά οι αγώνες..Και..;;Τι θα γίνει..;; (είναι ένα ΜΙΚΡΟ βήμα δε λέω..)
    Χρειάζεται να υπάρχει αγώνας για να κλείσουν ραντεβού και να σκοτωθούν..;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Ποιός από τους ιθύνοντες έχει τα @ρχίδι@ να υποβιβάσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για μία χρόνια;Ας το κάνει να σφίξουνε λίγο τα ζωνάρια να δούμε.Μόνο εκ των έσω γίνεται η κάθαρση,μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία
    +10000000000000000000

και μην ακουσω μαλακιες οτι δεν φταινε οι συλλογοι .....ας κανουν τα κουμαντα τους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αν και δεν είναι κάτι φοβερό , εντούτοις είναι ενα βήμα... αρκεί να κάνουν και το δεύτερο και να μην μείνουν στο ... μετέωρο βήμα του πελαργού.

Φίλε δυστυχώς το έργο το έχουμε ξαναδεί...Όπως πάντα θα λυσσάξουν τα κανάλια για καμμιά βδομάδα, θα ανακοινωθούν "βαρύγδουπα" μέτρα και ίσως την πληρώσουν και καναδύό κορόιδα - έτσι για να ικανοποιηθεί το φιλοθεάμον κοινό...

σε 2 το πολύ βδομάδες τα κανάλια θα έχουν βρεί νέο παιχνίδι για να παίξουν τηλεθέαση, το θέμα θα έχει ξεχαστεί, και εδώ που τα λέμε οι εκλογές είναι κοντά - ποιός πολιτικός θα κάνει τον ήρωα.... Μεσολαβεί και ο οβελίας ...

έτσι αφού όλοι θα έχουν καταδικάσει πρώτα με κραυγαλέες δηλώσεις στα τηλεπαράθυρα τα κακώς κείμενα, μετά από λίγο οι ίδιοι θα κοιμηθούν τον ύπνο του δικαίου και την επόμενη φορά που θα έχουμε επεισόδεια πάλι τα ίδια θα λέμε... Κάτι σαν αυτές τις συζητήσεις που μαζεύονται και συζητάνε δήθεν προβληματισμένοι για τα χάλια της τηλεόρασης οι ίδιοι που είναι υπεύθυνοι για αυτά...

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    ενα πραγμα ρε παιδια.... επειδη ειμαι λιγο κυνικος σε αυτα τα θεματα.......

εαν εγω γουσταρω το ξυλο και λεω θα παω να δωσω ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ αλλα τελικα τις μαζευω και πεθαινω δεν εχω και εγω μεριδιο ευθυνης??? δεν θελω να πω οτι δεν φταιει ο αλλος αλλα και εγω πηγαινα γυρευοντας. σημερα εγω αυριο καποιος αλλος...

δηλαδη εγω που θα εριχνα ξυλο και θα κοπανουσα στο κεφαλι τον αλλο θα εβαζα λιγοτερη δυναμη και δεν θα πεθαινε?

ολοι ξερουμε ποσο ευκολο ειναι να πεθανει κανεις αν ειναι η κακια η ωρα. Εδω ριχνεις μπουκετο στον αλλον και πευτει σε κομα γιατι τον πετυχες εκει που δεν επρεπε.... η στην χειροτερη περιπτωση πεθαινει.

συγνωμη αλλα δεν δεχομαι το "ναι οκ αν παλκωθουμε αλλα οχι και να πεθανουμε κιολας"

στην αγγλια τουλαχιστον μεσα στο γηπεδο δεν γινεται τιποτα γιατι πλεον οποιος μπαινει μεσα καταγραφεται απο τις καμερες και για την παραμικρη μοφρη βιας μπαινει στο κελι για 3 χρονια νομιζω....

Ας καναν και στην ελλαδα κατι τετοιο τουλαχιστον να ξεκινησει απο καπου....
    Εισαι στο γηπεδο και κανεις την λαλακια?? μεσα στην κλουβα!!! Τουλαχιστον το εκκολαπτηριο που λεγεται γηπεδο δεν θα ξεφουρνιζει νεες γενιες ανεγκεφαλων τσαμπουκαδων.
    θα μπορουν να πανε μπαμπαδες με τα παιδια τους να δουν εναν αγωνα....

αλλα βεβαια δεν χρειαζονατι να υποστηριζουν μια ομαδα για να παλκωθουν. θυμαμαι Οταν ημουν μικρος με ειχαν δειρει γαιτι ειχα παει για καφε σε μια αλλη περιοχη.,.... και οχι ενας ενας αλλα 5 μαζι....

για μενα αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι εγκληματιες γιατι το κανουν για να γουσταρουν και μονο.

Πολυ θα γουσταρα να εβλεπα κοσμο στο κελι οταν ειναι μπλεγμενος σε καθε μορφη ομαδικης βιας.
    (γηπεδο-πολυτεχνειο-ψευτοαναρχικοι-και ξυλο μεταξυ περιοχων)
    Και αν εχει λευκο ποινικο μυτρωο καιρος ειναι να του λερωθει.

εδω στην ιταλια πεθανε ανα χρονο περιπου εχουμε και εναν νεκρο... και εδω οι αρχες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου ....

ο θεος να συγχωρεσει την ψυχη του παιδιου αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ο τελευταιος..

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως σκευφτοντε μερικοι!!!
    από GTZ750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 13:19
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06
  5. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF