Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 132

Θέμα: Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?

H πρωτη μεγαλη βολτα ηταν με αυτο........ολα τα λεφτα......δεν θυμαμαι και πολλα βεβαια αλλα....απιστευτα σκηνικα,ξεκουραστα,και το ποτο γ@μ@γε......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To πρωτο καλο,απο την πολη μου (Vicenza) μεχρι την Βενετια.......αποσταση περιπου 80χλμ.......στο πηγαινε απο ολους τους επαρχειακους.......επιστροφη απο autostrada......με δανεικο μηχανακι φιλου.....6 μηχανακια ολοι μαζι......εν ετος 1991.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	57639452.jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	21,3 KB 
ID:	97599

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    H prwth mou megalh volta htan prin ligers meres...glyfada-xalandri-xalandri-rafhna-rafhna-andros (oxi kolympontas)..kai meta 300 xlm pou ekana sta vouna ths androu (efaga kai thn prwth moy toumpa vevea ekei). Ola auta me to papi moy modenas kristar... kalo exei vgei ws twra pantws...skyli!

1988...Αθηνα-Ναυπλιο...HONDA XR 200...Πρώτα συμπτώματα δισκοπάθειας (μονοκύλυνδρο με "τακουνάτα" λάστιχα..γ@μησε τα...).
    Δεν θυμάμε πόσες στάσεις είχαμε κάνει...το Ναύπλιο έμιαζε με εξωτικό προορισμό...κατι σαν το dakkar

ανεμελο μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    1988...Αθηνα-Ναυπλιο...HONDA XR 200...Πρώτα συμπτώματα δισκοπάθειας (μονοκύλυνδρο με "τακουνάτα" λάστιχα..γ@μησε τα...).
    Δεν θυμάμε πόσες στάσεις είχαμε κάνει...το Ναύπλιο έμιαζε με εξωτικό προορισμό...κατι σαν το dakkar
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χαιρετώ τους μάχιμους ταξιδιάρηδες...
    Πρώτο μεγάλο ταξίδι ήταν το 2002 με ένα Yamaha Diversion 400 του 95, πραγματικό χρέπι. Έκανα το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 9 ώρες με μέγιστη τελική τα 130 και στάσεις για ανεφοδιασμό ανά 150km. Πραγματικά κωμικοτραγική εμπειρία από πολλές απόψεις με αποθέωση το γεγονός ότι έφτασα με 2 κυλίνδρους μείον αφού κάπου κοντά στην Κατερίνη άρχισαν να παραδίδουν πνεύμα τα μπουζί μου το ένα μετά το άλλο.
    Αυτές ήταν εποχές....

Η πρωτη μεγαλη βολτα ήταν χαλκιδα με το που πηρα το μηχανακι Γεναρη 2007 για το απαραιτητο στρώσιμο του..μεγιστη ταχυτητα 100 και μετα καφεδακι για επιβραβευση.Γρηγορα ήρθε ο καιρος να πάω στο καρναβάλι Πατρας, δικάβαλος με αρκετή υγρασία εως ψιχάλες, φορτωμένος με τα βαλιτσακια απο cordura της givi. Το εκανα 2 ώρες και χωρις σταση. Ακολουθησαν και αλλες βολτες χαλκιδα, ναυπλιο, επιδαυρο και η τελευταια ήταν καρδιτσα-τρικαλα-μετεωρα. 2 ώρες για καρδιτσα με μεγιστη 220 (κοντερισια )
    Ειπα ολες τις βολτες γιατι ακομη ως νεος δεν εχω και πολλες:rotflmao:
    Anyway το μεγαλύτερο ταξίδι πιστεύω οτι είναι το καθημερινό μεσα στην αθήνα με standar διαδρομη Αμπελοκηποι - Λυκοβρυση - Πειραιας - Αμπελοκηποι

3/1/1983

SUZUKI GSX400E

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΡΤΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΦΙΛΙΑΤΕΣ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ -
    ΑΡΤΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ - ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ.

Ημέρες 4

Καιρός : ανοιγμενες όλες οι βρύσες του ουρανού.

ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    η πρωτη μου μεγαλη βολτα ηταν - αν το πιστευετε - με KLE 250cc ANHELO του 99" (συνονόματο το μοτορι) , ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , το μηχανακι δεν μασαγε μια , εγω ψιλομασησα(χοντρο) απ΄τον αερα , αλλα ενταξει ηταν εμπειρια καλη..........

Υ.Γ. απο τοτε εκτιμησα την KAWASAKI & μετανιομενος γυρισα κοντα της .........
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ JAPAN , EURO , κτλ.....

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παίδες καλησπέρα!

Η πρώτη μου μεγάλη βόλτα ήταν την περασμένη Τετάρτη απο Αθήνα προς Τρίκαλα μέσω Λάρισας(400+ χλμ) με την πρώτη μου μηχανή που έχω ένα μήνα τώρα(Yamaha FZ6 S2 ABS Naked). Aπο εκεί(Τρίκαλα) το Σάββατο πήγα Μιτζέλα(ένα φανταστικό παραθαλάσσιο χωριό για όσους δέ γνωρίζουν) και σήμερα πρωί επέστρεψα στο χάος της Αθήνας.

Η εμπειρία απλά κορυφαία.

Βέβαια πάνω στο γυμνό είναι λίγο ταλαιπωρία οι ταχύτητες άνω των 140 Kmh γι αυτό και πάω να πάρω μιά ζελατινούλα

Πρώτη βόλτα το προηγούμενο ΣΚ, Αθήνα-Γύθειο and back...me and my monster!

Τεράσ-τια εμπειρία!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Thumbs up

Χμ . Oυρανουπολη - Αθήνα ~630χλμ με GLX 50 καλοκαίρι
    Το είχα ανεβάσει με τρένο ως Θες/κη

Τον ίδιο χειμώνα
    Αθήνα – Θες/κη
    Μετά από μια εβδομάδα κραιπάλης και χωρίς να κοιμηθώ το Σάββατο το βράδυ επιστρέφω
    Θες/κη – Αθήνα

Στην επιστροφή κρύωσα , ο γιατρός μου είπε ότι θα μου αφήσει μόνιμο κουσούρι . το ρωτώ τι έχω και μου λέει τον ιο της μοτοσικλέτας . –

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

ανεμελο μελος
    η πρωτη μου μεγαλη βολτα ηταν με το nsr 250r στην Ακρατα το 94

ανεμελο μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Χμ . Oυρανουπολη - Αθήνα ~630χλμ με GLX 50 καλοκαίρι
    Το είχα ανεβάσει με τρένο ως Θες/κη

Τον ίδιο χειμώνα
    Αθήνα – Θες/κη
    Μετά από μια εβδομάδα κραιπάλης και χωρίς να κοιμηθώ το Σάββατο το βράδυ επιστρέφω
    Θες/κη – Αθήνα

Στην επιστροφή κρύωσα , ο γιατρός μου είπε ότι θα μου αφήσει μόνιμο κουσούρι . το ρωτώ τι έχω και μου λέει τον ιο της μοτοσικλέτας . –

καλοςςς ο γιατρος

Εκτος απο μερικες εξορμησεις με βαση το Λουτρακι σε γυρω παραλιες με kazer,το μεγαλυτερο ταξιδι το εκανα μια εβδομαδα αφου πηρα το klv Αθηνα-Θεσσαλονικη.Α,χωρις χαρτια ,πινακιδες και λοιπα αχρηστα αποδεικτικα στοιχεια!!!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    η πρώτη μεγάλη βόλτα,
    ήταν το 2002 με το dna125 gillera στην Αμαλιάδα. 280 χλμ για να πάω.
    Full εξοπλισμός.
    Εκπληκτική εμπειρία.
    Ελευθερία, απόλυτη.
    Σκέψεις που δεν ξεπερνούσαν τα 120 και εικόνες που στέκονταν να κλονίζουν τις αλήθειες μου...Όλα εκεί ήταν και με περίμεναν, να με ξεναγήσουν στην απτή αβεβαιότητα της μοτοσυκλέτας. Λίγα χρόνια αργότερα, να αναπολώ, να συνεχίζω, ακόμα λίγο...Υπέροχο το ταξίδι της...το dna μεγάλωσε κι έγινε monster620 κι ακόμα, όλα είναι δρόμος...
    Τα καλύτερα έπονται...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε