Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 98

Θέμα: ένας Ντέμης... Με κάτι ΑΡΧΙ..ΙΑ ΝΑ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νταξ'...χάλια η ομάδα αλλά κι αυτός ο Χίτσφελντ τι πήγε να κάνει,που να τού καμωθεί;4-5-1;!!!

Μπάγερν είσαι ρε κουράδα...όχι Εθνικός Πειραιώς!Μάς έβαλε γκολ και ο ξύλινος γαμώτ....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Τελικα θα τρελλαθω με αυτα που διαβαζω και με αυτα που ακουω γενικα....
    Τι σκαλωμα εχουνε φαει ολοι οι αντιπαλοι (και πολλοι αεκτζηδες) με τον ΝΤΕΜΗ???
    Ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ αρρωστος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι και κολλημενος (μαλλον ετσι νομιζω)
    Τον Ντεμη τον γουσταρα απο τοτε που στην πιο δυσκολη αποφαση για την ζωη του αποφασισε με την καρδια του παρα με την τσεπη του οταν ηταν να παρει μεταγραφη.Βεβαια και απο την ΑΕΚ πηρε ενα σωρο λεφτα (αλλα σιγουρα πολυ λιγοτερα απο το να πηγαινε στον γαυρο).Το οτι δεν πηρε κανενα πρωταθλημα δεν μου λεει τιποτα γιατι πολλες φορες ειναι και θεμα συγκυριων.Δηλαδη τι να πει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ...
    Απεδειξε αλλη μια φορα το ποσο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτην την ομαδα που και παλι αρνηθηκε μεταγραφη το 99 στην Αντερλεχτ (οχι τεραστια ομαδα αλλα σιγουρα καλυτερη και με ονομα στην ευρωπη).Και βεβαια να θυμησω την μια και μοναδικη συνεντευξη που εδωσε στον Τσιμα για το ονειρο του στο να γινει προεδρος και για το ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.Ουτε προφητης να ητανε δηλαδη(εστω στο πρωτο σκελος).Σαν παικτης θεωρω οτι οσο μεγαλος ηταν,τοσο αλητης ηταν η και παραπανω (λες και ηταν ο μοναδικος).Με τον πανικο της εποχης Ψωμιαδη αποφασιζει να την κανει γιατι δεν γουσταρε(που ειναι το κακο αυτο ειπαμε...???)
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ..........
    Αλλη κουλτουρα,αλλη νοοτροπεια,αλλα ηθη,αλλα αλλα αλλα.......

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣΣΣΣΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ) ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ????

Στο θεμα δοιηκησης....
    Καμμια ομαδα της ευρωπης (ισως εκτος απο την Chelsea που και αυτο μας τελειωσε) δεν βαζει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.Θα μου πειτε τωρα οτι αφου εβγαλε λεφτα απο το CL πρεπει να τα επενδυση ΟΛΑΑΑ για να παρει παικτες.Καπως ετσι εκαναν η NAPOLI,η LEEDS,η FIORENTINA,παραλιγο η CHELSEA και ειδαμε τα αποτελεσματα.

Στο θεμα γηπεδο...
    Και εγω γουσταρω γηπεδο στην ΝΦ που μεγαλωσα,γελασα,εκλαψα,κλπ αλλα εκει για να εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ δεν γινεται.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???Δηλαδη η ARSENAL και η LIVERPOOL ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ

Στο θεμα βιας....
    Οταν εβγαινε και ελεγε ολα αυτα που ελεγε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (εκτος απο καποιους ρομαντικους) τον ΛΕΓΑΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΚΛΠ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΚΑΝΕ???ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ......ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΠΟ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

ΥΓ για το θεμα αποχης 3 χρονων δεν με βρισκει συμφωνω γιατι δεν καταλαβαινω πως θα βοηθουσε
    ΥΓ2 Σαν παλιο μελος την original την γουσταρω γιατι πραγματικα ειναι η δυναμη,η φωνη, η καρδεια της ομαδας οσο βεβαια δεν ξεπερναει τα ορια.
    ΥΓ3 Γιωργακι (trooper) μου την γλυτωσες στο STORK αλλα καπου θα σε πετυχω μποσικο
    ΥΓ4 Βαγγελη εισαι ΑΡΧΩΝΤΑΣ.Ελπιζω την αλλη φορα να τα πουμε καλυτερα

ΟΥΦ ΑΥΤΑ.......................ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ....................

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΥΓ3 Γιωργακι (trooper) μου την γλυτωσες στο STORK αλλα καπου θα σε πετυχω μποσικο
    εδω γυρω θα ειμαι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εδω γυρω θα ειμαι...

Παλαιό μέλος
    Τελικα θα τρελλαθω με αυτα που διαβαζω και με αυτα που ακουω γενικα....
    Τι σκαλωμα εχουνε φαει ολοι οι αντιπαλοι (και πολλοι αεκτζηδες) με τον ΝΤΕΜΗ???
    Ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ αρρωστος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι και κολλημενος (μαλλον ετσι νομιζω)
    Τον Ντεμη τον γουσταρα απο τοτε που στην πιο δυσκολη αποφαση για την ζωη του αποφασισε με την καρδια του παρα με την τσεπη του οταν ηταν να παρει μεταγραφη.Βεβαια και απο την ΑΕΚ πηρε ενα σωρο λεφτα (αλλα σιγουρα πολυ λιγοτερα απο το να πηγαινε στον γαυρο).Το οτι δεν πηρε κανενα πρωταθλημα δεν μου λεει τιποτα γιατι πολλες φορες ειναι και θεμα συγκυριων.Δηλαδη τι να πει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ...
    Απεδειξε αλλη μια φορα το ποσο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτην την ομαδα που και παλι αρνηθηκε μεταγραφη το 99 στην Αντερλεχτ (οχι τεραστια ομαδα αλλα σιγουρα καλυτερη και με ονομα στην ευρωπη).Και βεβαια να θυμησω την μια και μοναδικη συνεντευξη που εδωσε στον Τσιμα για το ονειρο του στο να γινει προεδρος και για το ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.Ουτε προφητης να ητανε δηλαδη(εστω στο πρωτο σκελος).Σαν παικτης θεωρω οτι οσο μεγαλος ηταν,τοσο αλητης ηταν η και παραπανω (λες και ηταν ο μοναδικος).Με τον πανικο της εποχης Ψωμιαδη αποφασιζει να την κανει γιατι δεν γουσταρε(που ειναι το κακο αυτο ειπαμε...???)
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ..........
    Αλλη κουλτουρα,αλλη νοοτροπεια,αλλα ηθη,αλλα αλλα αλλα.......

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣΣΣΣΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ) ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ????

Στο θεμα δοιηκησης....
    Καμμια ομαδα της ευρωπης (ισως εκτος απο την Chelsea που και αυτο μας τελειωσε) δεν βαζει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.Θα μου πειτε τωρα οτι αφου εβγαλε λεφτα απο το CL πρεπει να τα επενδυση ΟΛΑΑΑ για να παρει παικτες.Καπως ετσι εκαναν η NAPOLI,η LEEDS,η FIORENTINA,παραλιγο η CHELSEA και ειδαμε τα αποτελεσματα.

Στο θεμα γηπεδο...
    Και εγω γουσταρω γηπεδο στην ΝΦ που μεγαλωσα,γελασα,εκλαψα,κλπ αλλα εκει για να εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ δεν γινεται.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???Δηλαδη η ARSENAL και η LIVERPOOL ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ

Στο θεμα βιας....
    Οταν εβγαινε και ελεγε ολα αυτα που ελεγε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (εκτος απο καποιους ρομαντικους) τον ΛΕΓΑΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΚΛΠ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΚΑΝΕ???ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ......ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΠΟ,ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

ΥΓ για το θεμα αποχης 3 χρονων δεν με βρισκει συμφωνω γιατι δεν καταλαβαινω πως θα βοηθουσε
    ΥΓ2 Σαν παλιο μελος την original την γουσταρω γιατι πραγματικα ειναι η δυναμη,η φωνη, η καρδεια της ομαδας οσο βεβαια δεν ξεπερναει τα ορια.
    ΥΓ4 Βαγγελη εισαι ΑΡΧΩΝΤΑΣ.Ελπιζω την αλλη φορα να τα πουμε καλυτερα

ΟΥΦ ΑΥΤΑ.......................ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ....................

MONO ENA ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...................

Ό Ντέμης .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ...............πού θυμόμαστε κι οί δυό.........
    ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.........!!!!!!!!!!

Καί ούτε ό πρώτος ούτε ό τελευταίος είναι πού θαμπώθηκε ......ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΙΔΗ.....!!!!!!!!!

Θέλει νάχεις κουλτούρα και παιδεία γιά νά άντέξεις αύτό τό star-system καί δυστυχώς
    ένα παιδάκι άπό τήν έπαρχία χωρίς ίδιαίτερη μόρφωση..........
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ............!!!!!!!!!!!!!
    Μακάρι νά βγώ ψεύτης.....!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου,ό κόσμος μιάς όμάδας είναι ή δύναμη τής.....ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.........

ΘΥΡΑ 21.........197.........τότε........

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    MONO ENA ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...................

Ό Ντέμης .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ...............πού θυμόμαστε κι οί δυό.........
    ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.........!!!!!!!!!!

Καί ούτε ό πρώτος ούτε ό τελευταίος είναι πού θαμπώθηκε ......ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΙΔΗ.....!!!!!!!!!

Θέλει νάχεις κουλτούρα και παιδεία γιά νά άντέξεις αύτό τό star-system καί δυστυχώς
    ένα παιδάκι άπό τήν έπαρχία χωρίς ίδιαίτερη μόρφωση..........
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ............!!!!!!!!!!!!!
    Μακάρι νά βγώ ψεύτης.....!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου,ό κόσμος μιάς όμάδας είναι ή δύναμη τής.....ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.........

ΘΥΡΑ 21.........197.........τότε........

Εγω νομιζω οτι ο Ντεμης παραμενει ο ιδιος ,απλα οπως ολοι μας οταν μεγαλωνουμε βαζουμε και λιγο μυαλο...εκτος απο μενα βεβαια
    Και αυτο το βλεπω οταν παρακολουθει τους αγωνες της ομαδας (μεσα-εξω) που το ματι του γυαλιζει.Εχεις δει κανενα αλλο προεδρο να βλεπει με τοσο παθος και αγωνια την ομαδα του.
    Οσο αφορα την χλιδη και το καβαλημα (που σιγουρα υπαρχει) δεν νομιζω να δημιουργηθηκε με το που εγινε προεδρος.....Υπηρχε απο πριν κατα εμε.Λογικο δεν ειναι οταν απο το πουθενα παιζει στην ομαδα που γουσταρει και βγαζει και ενα σωρο λεφτα???Δηλαδη τωρα τη περιμενουμε???Να αφηνει 10-20 κωλοπαιδα να μας στερουν να βλεπουμε την καβλα μας???
    Ανεφερα οτι σε αρκετα δεν συμφωνω μαζι του γιατι τα θεωρω υπερβολικα,αλλα για το οραμα του ειναι σωστα.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ

ΥΓ ΘΥΡΑ 21.......197.......τοτε=εννοεις τον συνδεσμο στην φυλης???αχ τι ωραια χρονια
    ΥΓ2 Ειδα πριν απο κανα 2μηνο στο γηπεδο τον ΜΠΑΜΠΗ (οποις καταλαβε,καταλαβε) και μπορω να πω οτι μονο τα κλαμματα δεν εβαλα απο συγκινηση

όπου γης Το avatar του/της iosif
    καλά
    τι εννοείτε "όταν οι οπαδοί της ομάδας του κάνουν επεισόδια"?
    τι είναι οι οπαδοί? άβουλα όντα που αντριδρούν παβλοφικά στις διαταγές του κυρίου? και τι είναι η παε? εργοδότης των χούλιγκαν? αυτό μπορεί να ισχύει σε άλλη παε λιμανιού αλλά όχι στην αεκ αποδεδειγμένα.

πως μπορεί μία παε να τιμωρείται για επεισόδια που κάνουν οι πελάτες της ?

και όσον αφορά την μεταγραφή ντέρμη στην ατλέτικο: η μία άποψη είναι ότι "έκανε την καρδιά του πέτρα και έφυγε"
    η άλλη είναι "την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στην δυσκολία και άφησε τους άλλους να σκοτώνονται στα άνω λιόσια"

ποσώς με ενδιαφέρει εάν λέγεται ντέμης ο πρόεδρος της παε. με ενδιαφέρει να αντιλαμβάνεται που βρίσκεται και να μην κάνει δηλώσεις " και ο ηρα έχει δικαίωμα να κερδίζει την αεκ" όταν ο ηρα μας έχει διασύρει με 4-0.
    και όσο για την συνέντευξη στον τσίμα, εκτός από το μεγάλωμα της λίμνης είπε κάτι και για γήπεδο όπου γουστάρει ο κόσμος...

ήμουν παρών σε 3 συναντήσεις παρουσία ντέμη-συνελεύσεις ερασ.- όπου επανέλαβε "το γήπεδο θα γίνει όπου θέλει η κατασκευαστική". αυτό δεν είναι κουβέντα προέδρου μεγάλης παε.
    και μάλιστα κάποιοι του είπαμε "ωραία σου παραχωρούμε οικόπεδο στα δερβενοχώρια και εμπορικό κέντρο. θα παίζει εκεί η ομάδα"? και αυτά τα ΄γράφει κάποιος που στα 32 του και τεχνοκρατικό στέλεχος επιχείρησης , πήδαγε κάγκελα για να πάρει την φανέλα του ντέμη (2 φανέλες κρατάω. του ντέμη-αυθεντική-και του δημητριάδη από το ματς της έδεσσας το 92)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όσο για τα γήπεδα αρσεναλ και λίβουρπουλ, το έμιρατς απέχει 10 λεπτά από το παλιό γήπεδο της άρσεναλ. η λίβερπουλ θα φύγει από το άνφιλντ αλλά θα παραμείνει ΕΝΤΟΣ λίβερπουλ

και παρακαλώ βρείτε μου ομάδα μεγάλη που να μην παίζει εντός αστικού ιστού

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Βρες εσύ οικόπεδο εντός αστικού ιστού Αθήνας και πες το μας και μας...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

προτάθηκε ανατλλαγή οικοπέδων του υπάρχοντος της ερασ. με το τριπλάσιο σε έκταση που βρίσκεται απέναντι από την ρενώ.]

και φυσικά έχουν συζητηθεί εκτάσεις στην ν.ιωνία, γαλάτσι και καλογρέζα!

Αφού η ορίτζιναλ σκοτωνόταν να μη φύγει απ'τη Φιλαδέλφεια.

Εγώ τουλάχιστον είχα καταλάβει ότι το ζήτημα ήταν Φιλαδέλφεια ή τίποτα, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    προτάθηκε ανατλλαγή οικοπέδων του υπάρχοντος της ερασ. με το τριπλάσιο σε έκταση που βρίσκεται απέναντι από την ρενώ.]

και φυσικά έχουν συζητηθεί εκτάσεις στην ν.ιωνία, γαλάτσι και καλογρέζα!
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.
    Ειχε ακουστει εκεινο,ειχε ακουστει το αλλο.ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΠΤΩΣ???Η ΟΠΟΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ......
    Ο χωρος της ΝΦ που ανηκει στην ΕΡΑ δεν μπορει να παραχωρηθει σε κανεναν γιατι και αυτο παραχωρηθηκε,με προυποθεσεις,απο το ελληνικο κρατος μονο και μονο για σκοπους αθλοπαιδιας.Αρα μην ακουω διαφορα.
    Οσο για το καινουργιο γηπεδο που θα ειναι αυτοχρηματοδοτουμενο πιο κοροιδο βλεπετε να χωσει τα ωραια του λεφτακια και να μην τα παρει ποτε(η να τα παρει τον 27 αιωνα).Θα γουσταρα γηπεδο στην ΝΦ με τρελλα,και στην ΡΕΝΩ και στην Ν.Ι. αλλα απο οτι φαινεται ολα ηταν υποσχεσεις χωρις αντικρισμα.Θα μου πεις τωρα για τον ΤΙΓΡΗ φανταζομαι και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μεγαλη η χαρη της).Εσυ θεωρεις οτι αν ξεκιναγε να φτιαχνεται χωρις να δωσει μια η ΠΑΕ (εστω 37000) θα ελεγε ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΧΙ.Αλλα που ειναι η Αεκαρες τωρα.
    Και τελειωνω λεγονυτας οτι οσο με ξενερωνει η ιδεα των ΛΙΩΣΙΟΝ για το γηπεδο,τοσο παραπανω και παραπανω και παραπανω με ΚΑΒΛΩΝΕΙ η ιδεα οτι θα εχω τον δικο μου ΝΑΟ και παλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Βρες εσύ οικόπεδο εντός αστικού ιστού Αθήνας και πες το μας και μας...
    Γιατι τα Λιωσια δεν ειναι μεσα στην Αθηνα???Εδω θεωρητε πια η Παιανια,και η Ραφηνα μεσα στα ορια της πολης (που συνεχως επεκτηνεται προσ τα εξω)

Γιατι τα Λιωσια δεν ειναι μεσα στην Αθηνα???Εδω θεωρητε πια η Παιανια,και η Ραφηνα μεσα στα ορια της πολης (που συνεχως επεκτηνεται προσ τα εξω)
    Δεν το είπα εγώ ότι είναι εκτός, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι Βοτανικός, Καραϊσκάκη, Τούμπα, Χαριλάου κλπ

Το θέμα είναι αν δέχονται ορισμένοι απ'το να μην πάνε Λιόσια να μην έχουν καθόλου γήπεδο, αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό μόνο το θέμα. Κάποια πουστιά πρέπει να παίζει κι από πίσω, κάποιος περιμένει να αρπάξει... στην Ελλαδίτσα μας μόνο τέτοια γίνονται κι από σοβαρές δουλειές... σπανίως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Δεν το είπα εγώ ότι είναι εκτός, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι Βοτανικός, Καραϊσκάκη, Τούμπα, Χαριλάου κλπ

Το θέμα είναι αν δέχονται ορισμένοι απ'το να μην πάνε Λιόσια να μην έχουν καθόλου γήπεδο, αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό μόνο το θέμα. Κάποια πουστιά πρέπει να παίζει κι από πίσω, κάποιος περιμένει να αρπάξει... στην Ελλαδίτσα μας μόνο τέτοια γίνονται κι από σοβαρές δουλειές... σπανίως!
    Δεν εκανα μομφη σε εσενα απλα χρησημοποιησα το ποστ σου.

Καραισκακι......Ωραιο γηπεδακι για τα ελληνικα δεδομενα.Αλλα αν θελεις να λεγεσε ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ,πρωσοπικα για μενα δεν κανει.Και σιγα το υπερμοντερνο και τις ανεσεις που παρεχει,οσο αφορα τους φιλαθλους παντα μιλαμε
    Βοτανικος.......Αν γινει,οταν θα γινει και οταν θα τελειωσει τα λεμε.Θα ηθελα να ενημερωσω οτι στον Βοτανικο γινετε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ απο αρχαια.ΕΙΔΩΜΕΝ.Αλλα σαν προσχεδιο μου φαινεται απιστευτα για ελληνικα δεδομενα καλο.Θα ελεγα οτι ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
    Τουμπα,Χαριλαου...........Εδω γελαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το πιο απλο θα πω....αν θες να κατουρισεις πρεπει να εχεις μαζι σου μπουκαλακι που και αυτο στο περνουνε στην εισοδο.Αν σε πιασει κανα κοψιμο απο το βρωμικο που εφαγες...... γαμισετα.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι που θελω να το πω...
    από Davelis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 19:59
  2. άμα πορωθείς με κάτι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 14:06
  3. Σχετικά με κάτι που έλεγα τις προάλλες
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 10:04
  4. με γράψανε για πεζοδρόμιο. Να πληρώσω?
    από johnpan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 16:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF