Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: ζελατίνα v-strom 650

Τελικά βρέθηκε και η SECDEM και μάλιστα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με των ιδιοκτήτη της μηχανής ο οποίος μου είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προστασία της.

Όταν του είπα ότι με παραξένεψε το ότι έχει λαστιχάκι γύρω γύρω μου είπε ότι το έβαλε αυτός γιατί η ζελατίνα βρίσκει στις χούφτες (αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα το δείτε και εσείς).

Μου είπε ότι την βρήκε 90 Euro

SECDEM #1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_052s.jpg 
Προβολές:	1070 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	89599
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

SECDEM #2

Όνομα:	image_053s.jpg 
Προβολές:	1060 
Μέγεθος:	76,6 KB 
ID:	89600
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Τελικά βρέθηκε και η SECDEM και μάλιστα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με των ιδιοκτήτη της μηχανής ο οποίος μου είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προστασία της.

Όταν του είπα ότι με παραξένεψε το ότι έχει λαστιχάκι γύρω γύρω μου είπε ότι το έβαλε αυτός γιατί η ζελατίνα βρίσκει στις χούφτες (αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα το δείτε και εσείς).

Μου είπε ότι την βρήκε 90 Euro

SECDEM #1
    οντως εχει καλη προστασια.πριν την αγορασω την ειχα βαλει για μια εβδομαδα απο ενα φιλο μου.
    η τιμη ειναι σουπερ.παντως στο γιασσαρη που πηρα μου ειπε 120 ευρω,οπως και στο site της την εχει 103 ευρω.
    http://www.secdem.fr/CATALOGUE/somma...0v_strom_.html
    απο οσο ξερω απο το φιλο μου που εχει το 1000 (και απο τον οποιο την πηρα μια εβδομαδα) δε του βρησκουν οι χουφτες,στο δικο μου παλι δε βρησκουν οι χουφτες γιατι εχω βαλει αποστατη τιμονιου

cool.....μέλος Το avatar του/της theocris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Σήκωσε τη ζελατίνα σου στο τελευταίο σημείο και μετά τράβα και με 200..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Παιδιά δοκιμάστε να βάλετε τη μαμά ζελατίνα στη τελευταία τρύπα. (4η) Θα έχει ένα σημείο στήριξης αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

εδώ φαίνεται καλύτερα η φωτο είναι του Respect από την ενότητα φωτογραφικό υλικό ελπίζω να μην άλλαξε τίποτα ισχύουν αυτά που λέγαμε οτι δεν έχει πρόβλημα να στηρίζετε σε 2 βίδες

Όνομα:	zelatina respect.jpg 
Προβολές:	1005 
Μέγεθος:	59,9 KB 
ID:	89834

cool.....μέλος Το avatar του/της theocris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
    εδώ φαίνεται καλύτερα η φωτο είναι του Respect από την ενότητα φωτογραφικό υλικό ελπίζω να μην άλλαξε τίποτα ισχύουν αυτά που λέγαμε οτι δεν έχει πρόβλημα να στηρίζετε σε 2 βίδες

Παιδιά την έχω 1 χρόνο σχεδόν έτσι, έχω πάει ταξίδια κλπ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. (1.80 ύψος) Με αυτή τη ρύθμιση + τη μαμά ζελατίνα και αέρας τέλος !

Εδώ μπορείτε να δείτε πως δείχνει σε ολόκληρη τη μοτοσικλέτα.

Όνομα:	07-05-21_11-50.jpg 
Προβολές:	1045 
Μέγεθος:	34,8 KB 
ID:	89851
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Υπάρχει επίσης ένα καπάκι που κουμπώνει και δεν είναι με βίδες στη βάση στήριξης. (Κίτρινο) Λόγω του ό,τι δεν είναι με βίδες από τους κραδασμούς του προκαλεί συντονισμό και είναι και αυτό υπεύθυνο ανάμεσα σε άλλα για το θόρυβο που ακούγεται από τη ζελατίνα σε κάποιες στροφές όπου συντονίζει. Στο δικό μου ήταν 4.000-4.500.
    Ενδεχομένως να κινδυνέψει να βγει εάν στηρίξετε τη βάση όπως εγώ. Η λύση σε αυτό είναι πάρα πολύ απλή και έχει ως εξής: Το βγάζετε και από μέσα βάζετε μια μαύρη σιλικόνη (όπου δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται αλλά τη ξέρουν όλοι οι φανοποιοί και αποκλείεται να μη σας εξυπηρετήσουν βάζοντας σας μια σκατούλα μια και τόσο χρειάζεται) η οποία έχει την ιδιότητα να μη στερεοποιείτε και να γίνεται σαν ένα είδος λάστιχου. (το χρησιμοποιούν συνήθως σε πόρτες κλπ και λειτουργεί άμεσα χωρίς να πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει) Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα 1ον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βγάλετε αυτό το καπάκι αν χρειαστεί μια και δε θα είναι κολλημένο με τρόπο που δε παρακάμπτεται, 2ον σταματά τους κραδασμούς και κατ'επέκτασην δε υπάρχει κίνδυνος να σας βγει ενώ κινήστε όπως σε εμένα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται.

Όνομα:	zelatina respect.jpg 
Προβολές:	1037 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	89853

Άλλο ένα πρόβλημα συντονισμού - θορύβου της ζελατίνας που έχει αναφερθεί πάλι στο παρελθόν είναι αυτό που προκαλείτε από τα δύο πλαστικά που βιδώνουν στο εμπρός μέρος της και λόγω του ό,τι ακουμπάν πάνω στη ζελατίνα, δημιουργείτε και από εκεί ένας μικρός σπαστικός θόρυβος σε κάποιο όριο στροφών.
    Και εδώ η λύση είναι πάρα πολύ απλή: Περιμετρικά των 2 πλαστικών τοποθετούμε ένα μικρό λάστιχο. Κάτι σαν αυτά που βρίσκονται στα αυτοκίνητα εκεί όπου ασφαλίζουν οι πόρτες στο σασί. Ασφαλώς όχι τέτοιου μεγέθους ούτε αυτής της υφής αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε εμείς. Όμως από κατάστημα που πουλά αυτού του είδους τα πράγματα θα το αναζητήσετε.

Αυτό ήταν! Ακούτε τίποτα τώρα;

Όνομα:	07-05-23_07-22.jpg 
Προβολές:	1041 
Μέγεθος:	18,9 KB 
ID:	89854

Εδώ τοποθετημένο (όσο φαίνεται τέλος πάντων)

Όνομα:	07-05-21_12-35.jpg 
Προβολές:	1037 
Μέγεθος:	64,6 KB 
ID:	89855

Χτες πηρα και εγω τη νεα ΚΑΡΡΑ απο Μοτο Μαρκετ (70€). Χωρις τσιμουχα... Οι χουφτες/καθρεπτες δε βρισκουν (ακουμπανε ελαχιστα οι χουφτες στη χαμηλοτερη θεση, αλλα εγω την εβαλα στη μεσαια λογω υψους).

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Ειχα και εγω ενδιασμους τυπου Βεσπα, αλλα τελικα ειναι αρκετα ομορφη. Στη μεσαια λοιπον θεση προστατευει ικανοποιητικα πλεον απο αερα, ελαχιστοι στροβιλισμοι και το σημαντικοτερο πολυ λιγοτερος αεροδυναμικος θορυβος στο κρανος. (Uvex PS460), μεχρι 180 (κοντερ) που το δοκιμασα...

Σχεδον καθολου παραμορφωση λογω καμπυλοτητας , και χωρις το φρυδι το σοκορο της ζελατινας δεν επηρεαζει καθολου.

Μια χαρα!

Τα λάστιχα που λέγαμε.

Όνομα:	Αντίγραφο από las1.jpg 
Προβολές:	1016 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	89961

KOKO$ H Μοτο Μαρκετ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    KOKO$ H Μοτο Μαρκετ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
    ΕΔΩ

theocris η φωτό που ζήτησες.

Όνομα:	las1.jpg 
Προβολές:	991 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	90064

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΖΕΛΑΤΙΝΑ V-strom 650
    από PANOSAR στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 07:30