Μαζευτήκαμε!!! Άντε και την επόμενη να έρθεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mara
Γεια σας παιδιά!Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω εχθές και να έχω τη χαρά να σας δω....Μαζευτήκατε πολλοί;;;![]()
Μαζευτήκαμε!!! Άντε και την επόμενη να έρθεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mara
Γεια σας παιδιά!Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω εχθές και να έχω τη χαρά να σας δω....Μαζευτήκατε πολλοί;;;![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Καλημερα απο τον πριγκιπα!!!
1) Το Βανεσσα: Ελπιζουμε οι φιλες που θα φερεις μαζι σου απο Σεπτεμβριο να σε γνωρισαν προσφατα η καλυτερα την ιδια μερα στο λεωφορειο που ξεχασαν το πορτοφολι τους και να θελουν να βγαλουν την υποχρεωση...
Αν σε ξερουν καιρο...ευχαριστω πολυ δεν θα παρω.
2) Το Smr(Κωστας τελος παντων) : Οσο αναφορα την vivoula το ειπα και το ξαναλεω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ερθει κανεις απο την Κιφισσια με R6 ...
3)Το mara: Δεν ξερω αν ησουν μαζι με την vivoula στο basket...το μονο σιγουρο ειναι οτι αν ηταν εκεινη στον αγωνα μετα θα εδωσε συνεντευξη για το πως πρεπει οι παιχτες να στριβουν με την μπαλα σε πιστα...
Και τωρα που τα ειπα και ηρεμισα σας στελνω ενα κυμα ηρεμιας και αγαπης και ευχομαι να περασετε μια ομορφη μερα...
Δεν χρειαζετε να προσπαθησετε πολυ...απλα αφηστε τον χρονο να κυλησει σαν κυμα και απλα κρατηθητε απο την σανιδα σας και περαστε απο πανω...
Η εισαι ζαλισμενος απο χθες ή δεν στα ειπαν καλα Νικηφορε!![]()
Καλο και το R6 αλλα προτιμω βολτες με αλλα μηχανακια και οχι απαραιτητα των Βορειων προαστιων......
![]()
Και με την Μαρα λιγα ετσι???![]()
www.gixxergirl.com
Προς αξιοτιμο/η Vivoula...
Αυτο το απροσωπο γραμμα αναφερεται στην προσφατη αμαβρωση του ονοματος μου απο μερους σας...Ελπιζω στο μελλον η γνωση σας οτι δεν πινω οινοπνευματωδη ποτα να σας ειναι χρησιμη. Σας διαβαιβεω οτι εφυγα απο το ΔΕΛΕΑΡ καθολα νυφαλιος και ουδεμια αναγκη ειχα να ζαλιστω...
Στην πραγματικοτητα ζαλιστηκα σημερα το πρωι οταν διαβασα τα post...
Υπαρχει μια παροιμια που θα μπορουσε να σας εξηγησει πολλα "οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια" καλο λοιπον ειναι αν θελετε να σβησετε τη φωτια που υπαρχει παρτε ενα ποτηρι με νερο και λουστε αυτους που την ΑΝΑΨΑ...
Συνηθως μου αρεσει να ακουω τις ιστοριες των αλλων ομως οταν ειναι ανιδιοτελης...η δικια σας μου φεναιται συμφεροντολογικη και πονηρη συναμα...
Ελπιζω καποια στιγνη να ανταλασουμε φραστικα πυροτεχνιματα (διαφορων χρωματων και σχηματων) γυρω απο ενα τραπεζι υπο το αγρυπνο βλεμα των φιλων μας και στο τελος να με κερασεις ενα καφε...πραγμα συνηθες για τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ...
Υγ: Ειμαι ανοιχτος στις προκλη(σκλη)σεις!!!
Προς αξιοτιμο/η Life_dab...
- H αμαβρωση σας οφειλεται στον ηλιο που μαλλον καιει ιδιαιτερα σημερα και οχι στο post μου.....και οπως λενε στο χωριο μου : Πέρσι κάηκε, φέτος μύρισε
Η δικια σας (ιστορια) μου φαινεται συμφεροντολογικη και πονηρη συναμα...
Πραγματι απο την πρωτη στιγμη της παρουσιας μου στο forum εχω λαβει από admin & θαυμαστές εξαιρετικά προνόμια όπως της διαρκούς & απρόσκοπτης παρουσιας μου στο forum, την τιμητικη δυνανοτητα να ξεπερασω τα 30 posts αλλα και να ερθω σε ηλεκτρονικη επαφη με τα εξεχοντα μελη του forum……
Και επειδη σας αρεσουν οι παροιμιες, μια αρχαία σοφη παροιμία :
Δυο ώτα έχουμε, στόμα δε εν, ίνα πλείω μεν ακούομεν, ήττονα δε λέγωμεν (Ζηνων)
Οπως σου ξαναειπα δεν στα εχουν πει καλα και καλυτερα οταν σου δειχνουν την σεληνη να μην κοιτας το δαχτυλο
Ο καφες δεκτος αρκει να κερασεις εσυ......
Βιβουλα
![]()
![]()
www.gixxergirl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vivoula
Προς αξιοτιμο/η Life_dab...
- H αμαβρωση σας οφειλεται στον ηλιο που μαλλον καιει ιδιαιτερα σημερα και οχι στο post μου.....και οπως λενε στο χωριο μου : Πέρσι κάηκε, φέτος μύρισε
Η δικια σας (ιστορια) μου φαινεται συμφεροντολογικη και πονηρη συναμα...
Πραγματι απο την πρωτη στιγμη της παρουσιας μου στο forum εχω λαβει από admin & θαυμαστές εξαιρετικά προνόμια όπως της διαρκούς & απρόσκοπτης παρουσιας μου στο forum, την τιμητικη δυνανοτητα να ξεπερασω τα 30 posts αλλα και να ερθω σε ηλεκτρονικη επαφη με τα εξεχοντα μελη του forum……
Και επειδη σας αρεσουν οι παροιμιες, μια αρχαία σοφη παροιμία :
Δυο ώτα έχουμε, στόμα δε εν, ίνα πλείω μεν ακούομεν, ήττονα δε λέγωμεν (Ζηνων)
Οπως σου ξαναειπα δεν στα εχουν πει καλα και καλυτερα οταν σου δειχνουν την σεληνη να μην κοιτας το δαχτυλο
Ο καφες δεκτος αρκει να κερασεις εσυ......
Βιβουλα
![]()
![]()
ΒΙΒΟΥΛΑ....
ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ....
ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ????![]()
![]()
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ,ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
to skeftikes kala re tan?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΒΙΒΟΥΛΑ....
ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ????![]()
![]()
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ,ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ..!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aftes den antexoune poli ke xalane grigora :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ολα θα τα πω στην Αννουλα και στη Μαρια και στη Μαρα....
Ρουφηδες όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Τωρα δεσαμε....
Αντε γεια......
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Ταναση ρωτησες αν εχει προικα? ετσι ευκολα..? για τα γλυκα της ματια....?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΒΙΒΟΥΛΑ....
ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΙΒΟΥΛΑ....
ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ????
ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ,ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ..!!!
![]()
![]()
Ειμαι μικρη ακομη, αλλα μπορεις να ερθεις να με ζητησεις απο τον μπαμπα ο οποιος θα σε υποδεχτει με....στρατιωτικες τιμες!
Ναι ναι εχω προικα! το μηχανακι που θελω ομως δεν το εχω!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
www.gixxergirl.com