Σελίδα 6 από 204 ΠρώτοΠρώτο 12345678910111656106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    el_hymador...

Απλα θελουν ευλαβικη συντηρηση και μονο σε ανθρωπους που ξερουν.
    Ακριβώς αυτό... αυτό είναι και που προκαλεί τα πάντα.

Το είπα και πιο πάνω...

Τα Ευρωπαϊκά δεν έχουν "ανοχές" σε κακοσυντήρηση κάτι που στα περισσότερα (οχι όλα) Ιαπωνικά υπάρχει. Εκεί είναι η διαφορά τους.

Μετά είναι τα ανταλλακτικά, τα διαστήματα συντήρησης κτλ...

Το Ευρωπαϊκό είναι μια καύλα... ενα μηχανάκι που το έχεις σαν μια φοβερή γκόμενα που θέλει όμως χρήματα για να την συντηρήσεις και τσινάει στις πρώτες ματσολιές εκ μέρους σου, μέχρι να σε αφήσει.

Το Ιαπωνικό , είναι πιο ουδέτερο ίσως, θέλει λίγο "τσικ" για να σε κάνει να βγάλεις την καύλα σου, αλλά δεν είναι συνήθες να σε αφήνει εκτός και αν πέσει πολύ κακομεταχείριση...

Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν. Κανένα δεν είναι πιο "λίγο" απο το άλλο. Απλά είναι φτιαγμένα για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά γούστα... και όπως έχουμε πεί.. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και φυσικά και το κόστος της βάσει πορτοφολιού.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    el_hymador...

Ακριβώς αυτό... αυτό είναι και που προκαλεί τα πάντα.

Το είπα και πιο πάνω...

Τα Ευρωπαϊκά δεν έχουν "ανοχές" σε κακοσυντήρηση κάτι που στα περισσότερα (οχι όλα) Ιαπωνικά υπάρχει. Εκεί είναι η διαφορά τους.

Μετά είναι τα ανταλλακτικά, τα διαστήματα συντήρησης κτλ...

Το Ευρωπαϊκό είναι μια καύλα... ενα μηχανάκι που το έχεις σαν μια φοβερή γκόμενα που θέλει όμως χρήματα για να την συντηρήσεις και τσινάει στις πρώτες ματσολιές εκ μέρους σου, μέχρι να σε αφήσει.

Το Ιαπωνικό , είναι πιο ουδέτερο ίσως, θέλει λίγο "τσικ" για να σε κάνει να βγάλεις την καύλα σου, αλλά δεν είναι συνήθες να σε αφήνει εκτός και αν πέσει πολύ κακομεταχείριση...

Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν. Κανένα δεν είναι πιο "λίγο" απο το άλλο. Απλά είναι φτιαγμένα για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά γούστα... και όπως έχουμε πεί.. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και φυσικά και το κόστος της βάσει πορτοφολιού.

Gandalf
    τα χουμε κανει ψιλομανταρα.
    ενα v-2 1000 ευρωπαικο θελει την ιδια ακριβως συντηρηση με ενα ιαπωνικό v-2. και στα ιδια χρονικα διαστηματα.
    ενα μονοκυλινδρο παλι τα ιδια.

τα mx μηχανακια θέλουν παλι την ιδια συντηρηση ανεξαρτητως προέλευσης.

αν συγκρινουμε ομως ανομοια ..ας πουμε ενα 4κυλινδρο εν σειρα με ενα v-2 θα δουμε διαφορες και θα βγαλουμε και λαθος φυσικα συμπεράσματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

4. Image... πολύ απλά ... δεν ξεχωρίζεις. Είσαι ένας απο τους πολλούς που οδηγούν μηχανή. Τα Ιαπωνικά δεν ξεχωρίζουν και σίγουρα είναι μηχανές που δεν θα προσθέσουν στο image σου , ακόμα και αν πείς οτι οδηγείς ZX10-R1-Busa-K7 και δεν συμμαζεύεται.

Gandalf
    Είπες την μαγική λέξη τελικά. Πέρα από ότιδήποτε αναφέρθηκε μέχρι τώρα που με κάνουν να προτιμώ Japan, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ. Όχι δεν θέλω το μηχανάκι μου να μου ανεβάσει το status ούτε να μου βρεί γκόμενα, ούτε να κομπλάρει τους υπόοιπους αναβάτες που θα συναντήσω.

Απλά να κάνω την δουλεία μου θέλω και να το ευχαριστιέμαι παράλληλα.

....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Είπες την μαγική λέξη τελικά. Πέρα από ότιδήποτε αναφέρθηκε μέχρι τώρα που με κάνουν να προτιμώ Japan, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ. Όχι δεν θέλω το μηχανάκι μου να μου ανεβάσει το status ούτε να μου βρεί γκόμενα, ούτε να κομπλάρει τους υπόοιπους αναβάτες που θα συναντήσω.

Απλά να κάνω την δουλεία μου θέλω και να το ευχαριστιέμαι παράλληλα.

εντελως λαθος!!

Τα γκομενακια και οι ''φιλοι της καφετεριας'' δεν καταλαβαινουν απο αυτα...ενας τυπος που αγοραζει μοτο για αυτο τον λογο, θα το κανει με μοντελα που προερχονται και απο Ιαπωνια και απο Ευρωπη.

...η εχγωρια αγορα παντως αλλα καταδεικνυει...εσυ ποσους ξεκρανωτους με ζελεδιασμενο μαλι εχεις δει πανω σε τελευταιας γενιας ss απο Ιαπωνια και ποσους σε ducati?...η aprilia?

η να πω για τα Varadero και τους ξεκρανωτους(παλι..) κουστουμαρισμενους?

και ναι εδω θα συμφωνησω ! για αυτη την χρηση ειναι μια χαρα τα Γιαπωνεζικα...

Ducasii...
    v-2 1000 ευρωπαικο θελει την ιδια ακριβως συντηρηση με ενα ιαπωνικό v-2
    Είσαι άκυρος...

Πάρε ενα Multistrada και ενα V-STROM ή Varadero με Caponord.

Στο πρώτο είσαι στα 12.000χλμ αν θυμάμαι καλά και στα 20.000 στο άλλο.
    περίπου το ίδιο ισχύει και για τα άλλα δύο.

Δηλαδή στο 1 service του Ιαπωνικού κάνει 2 το Ευρωπαϊκό.

Μπορείς να ανατρέξεις σε manuals να δείς και μόνος σου.

επίσης όπως είπα δεν είναι μόνο τα διαστήματα συντήρησης αλλά και οι ανοχές που έχουν αν δεν τα τηρήσεις... έθεσα και παράδειγμα πιο πάνω με την δική μου μηχανή... μπορείς να φέρεις κάτι αντίστοιχο σε Ευρωπαϊκό;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το Varadero κάνει service κάθε 20.000 ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κατά το manual ναι... ρύθμιση βαλβίδων γίνεται τότε αν θυμάμαι καλα....κατά τους ιδιοκτήτες, όποτε νομίζουν εκείνοι.

Gandalf

Ducasii...

Είσαι άκυρος...

Πάρε ενα Multistrada και ενα V-STROM ή Varadero με Caponord.

Στο πρώτο είσαι στα 12.000χλμ αν θυμάμαι καλά και στα 20.000 στο άλλο.
    περίπου το ίδιο ισχύει και για τα άλλα δύο.

Δηλαδή στο 1 service του Ιαπωνικού κάνει 2 το Ευρωπαϊκό.

Μπορείς να ανατρέξεις σε manuals να δείς και μόνος σου.

επίσης όπως είπα δεν είναι μόνο τα διαστήματα συντήρησης αλλά και οι ανοχές που έχουν αν δεν τα τηρήσεις... έθεσα και παράδειγμα πιο πάνω με την δική μου μηχανή... μπορείς να φέρεις κάτι αντίστοιχο σε Ευρωπαϊκό;

Gandalf
    και λοιπον;

To Vara καιει πολυ βενζινη...ειδικα συγκριτικα με το multistrada ....

Δεν σου κανει εντυπωσηπου ενας κινητηρας 20+ ετων παρουσιαζει σημαντικα λιγοτερη καταναλωση απο ενα προηγμενο (και καλα) τεχνολογικα κινητηρα;...ασε που αποδιδουν και το ιδιο....οποτε τα συχνοτερα service του multi , τα αποσβαινεις απο οικονομια στην βενζινη

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    τα αποσβαινεις απο οικονομια στην βενζινη
    Τι συγκρίνεται ρε παιδιά ? Multi με varadero? Ας προσπαθήσει να ακολουθήσει κανένα Varadero τα Multi σε στριφτερή διαδρομούλα και εκει να δεις οικονομία κλίμακος.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    .......εγω προσωπικα ΧΑΙΡΟΜΑΙ που κανεις δεν συμπαθει τα Ευρωπαικα... Παντα μου αρεσε να πηγαινω κοντρα στο ρευμα και να βρισκομαι εξω απο τη μαζα...
    .....το μοναδικο κριτηριο παντως, ειναι να την βλεπεις και να πεφτεις ξερος...και να μην σου καιγεται καρφι αν δεν ειναι τεχνολογικα προηγμενη κτλ-κτλ...
    +1 εδω αλλα..

ο γκανταλφ ειπε το ζουμι της υποθεσης.

........Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν. Κανένα δεν είναι πιο "λίγο" απο το άλλο. Απλά είναι φτιαγμένα για διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά γούστα... και όπως έχουμε πεί.. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και φυσικά και το κόστος της βάσει πορτοφολιού.....
    ο καθενας μας ειναι διαφορετικος με διαφορετικες αναγκες κ προτεραιοτητες κ αναλογα επιλεγει.ευτυχως υπαρχει μεγαλη ποικιλια που ολο μεγαλωνει κ αυτος ο ανταγωνισμος κανει κ ολες τις μηχανες ποιοτικοτερες..

εντελως λαθος!!

Τα γκομενακια και οι ''φιλοι της καφετεριας'' δεν καταλαβαινουν απο αυτα...ενας τυπος που αγοραζει μοτο για αυτο τον λογο, θα το κανει με μοντελα που προερχονται και απο Ιαπωνια και απο Ευρωπη.

...η εχγωρια αγορα παντως αλλα καταδεικνυει...εσυ ποσους ξεκρανωτους με ζελεδιασμενο μαλι εχεις δει πανω σε τελευταιας γενιας ss απο Ιαπωνια και ποσους σε ducati?...η aprilia?

η να πω για τα Varadero και τους ξεκρανωτους(παλι..) κουστουμαρισμενους?

και ναι εδω θα συμφωνησω ! για αυτη την χρηση ειναι μια χαρα τα Γιαπωνεζικα...
    Auto den exei kamia sxesi pou les misoi forane misoi de forane kai stis 2 katigories ego xtes eida enan me kontomaniko, sortsaki kai kapelaki pano se ducati ti paei na pei auto.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Τι συγκρίνεται ρε παιδιά ? Multi με varadero? Ας προσπαθήσει να ακολουθήσει κανένα Varadero τα Multi σε στριφτερή διαδρομούλα και εκει να δεις οικονομία κλίμακος.....

καλα , ας προσπαθησει το Multi να καλαρει δίχτυα με 7αρι Πουνέντε και τα λέμε μετά...το κάθε μηχανάκι στο στοιχείο του

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    καλα , ας προσπαθησει το Multi να καλαρει δίχτυα με 7αρι Πουνέντε και τα λέμε μετά...το κάθε μηχανάκι στο στοιχείο του
    Ασε που το Varadero ειναι "κλειστου τυπου" και παιρνει αποπλου απο το λιμεναρχειο οταν εχει μποφορια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος

Re: ρε κοριτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ...

στο ΝΤΑΚΑΡ ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ....

ποιος κατασκευαστης κερδισε τελευταια φορα??

τα gsxr kai r1??
    ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ........???:rotflmao:

Μπορεί νά κέρδιζα καί γώ....φοβερό κριτήριο.......!!!!!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: ρε κοριτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ........???:rotflmao:

Μπορεί νά κέρδιζα καί γώ....φοβερό κριτήριο.......!!!!!!!

OYAO!!!
    ΣΤΟ ΛΕΜΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΑΣΤΙΧΑ Ε??
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΤ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΜΟΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

καλυτερα να μασατε μερικοι παρα να γραφετε λεμε για αγωνες.

και ναι εσυ μπορεις να κερδισεις στο παρις ντακαρ λεμε ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΤΕΡΧΑΝΣΕΛ ΚΤΛ..ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΙΡΙΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΛΕΜΕ..

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε