Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 82 από 82

Θέμα: μεταθανατιες εμπειριες...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ακόμα και άν θέλεις να διαβάζεις ελαφρά και να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα είναι δικαίωμά σου φίλε Xrider, και δικό μου είναι να διαφωνώ.

Κάθε τόσο κάποιος νομίζει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί μεθαύριο (αύριο δε μπορώ, πάω βόλτα), και άμα το κουτσοψάξει, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Θυμίζω ότι παλιότερα κάποιος έπεισε κάμποσους ότι ο κόσμος θα καταστρεφότανε σε κάμποσο καιρό τους μάζεψε και αυτοκτόνησαν ομαδικά... ενώ η ημερομηνία συντέλειας ήρθε και πέρασε.

Όσο για τους αγγέλους... άστο γιατί πείνασα.
    pinasate filtate orea
    simera exoume fterouga agkelou ala krem me patzarakia ke sparagkia garnitoura
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ακόμα και άν θέλεις να διαβάζεις ελαφρά και να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα είναι δικαίωμά σου φίλε Xrider, και δικό μου είναι να διαφωνώ.

Κάθε τόσο κάποιος νομίζει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί μεθαύριο (αύριο δε μπορώ, πάω βόλτα), και άμα το κουτσοψάξει, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Θυμίζω ότι παλιότερα κάποιος έπεισε κάμποσους ότι ο κόσμος θα καταστρεφότανε σε κάμποσο καιρό τους μάζεψε και αυτοκτόνησαν ομαδικά... ενώ η ημερομηνία συντέλειας ήρθε και πέρασε.

Όσο για τους αγγέλους... άστο γιατί πείνασα.
    Δεν νομιζω να ειπα οτι εφτασε το τελος του κοσμου.
    Οτι καποια μερα θα ερθει ειναι σιγουρο,το ποτε δεν το ξερω,το οτι ειναι σιγουρο το λεει η αστρονομια κ οχι η αστρολογια,μολις τελειωσει ο ηλιος εφτασε και το τελος του πλανητη και οσων εχουν απομεινει.Οι αρχαιοι πολιτισμοι απλα το περιγραφουν και εφ-οσων κανενας απο εμας δεν το εχει δει,δεν μπορει να ξερει αν λενε βλακειες η οχι.
    Γιατι με το ιδιο σκεπτικο εσυ σημερα πιστευεις οτι βρησκεσαι σε εναν πλανητη σε πατα μορφη που κανει κυκλους γυρω απο εναν αλλο ποιο μεγαλο πλανητη μαζι με αλλους 12 και ολοι μαζι γυρνανε σε ενα συνολο ηλιων που λεγεται γαλαξιας και αλλοι τοσοι γαλαξιες γυρνανε χωρις σκοπο γυρω απο κατι αλλο που δεν ξερεις.Και τελικα ενω δεν ξερεις τιποτα -γιατι δεν εχεις δει ποτε ο ΙΔΙΟΣ τον πλανητη σου απο εξω,και δεν ξερεις γιατι γυρνας και που θα φτασεις-δινεις λαθος αλλους που μπορει κατι παραπανω να ηξεραν.
    Δεν γραφω βιβλιο για να βαλω βιβλιογραφια,εγω απλα εγραψα για ενα φαινομενο που αν εχεις την απαντηση κερδιζεις Νομπελ=€1000000.
    Δεν εβαλα κανενα δικο μου συμπερασμα σε οτι εγραψα..απο την αρχη ειπα τι λενε οι ειδικοι (παραδεχομαι οτι ΔΕΝ ειμαι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και οτι υπαρχουν αλλοι που ειναι ειδικοι και ξερουν κατι παραπανω)
    Οτι ανεφερα ειναι παγκοσμιος αποδεκτο απλα λογω του ειδικου ενδιαφερωντος δεν ειναι γνωστο σε αυτους που δεν ασχολουνται.
    Οταν μιλησα για αγγελους μπορουσα να γραψω και εξωγηινους,καλικατζαρους,ξωτικα,νυμφες,φαντασματα,κε ταυρους,κυκλωπες,ταλους,λερνεες υδρες και λοιπα...ολα αυτα για καποιους υπηρχαν στην φαντασια τους η οχι οπως αλλοι σημερα βλεπουν την παναγια στην Τηνο,τον Θεο στο Σινα,τον Αγ.Σπυριδωνα στην Κερκυρα,τους δροσουλητες στην Κρητη..ο καθενας τα λεει οπως κολλαει στην κουλτουρα του.
    Αν μιλαγες για Αρχαγγελο Μιχαηλ πριν 2000χρονια θα σε κοροιδευαν ολοι,αν μιλησεις για τον Δια σημερα θα σε κοροιδευουν ολοι,αν ομως σε 2000 χρονια μιλησεις για τον Χριστο μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και να σε κοροιδευουν παλι ολοι.
    Το μονο συμπερασμα δικο μου ειναι οτι κατι υπηρξε στην Αρχη που οι πρωτοι ανθρωποι το ηξεραν και οπως ολες οι ιστοριες με το περασμα του χρονου καταληγουν χαλασμενο τηλεφωνο.
    Εσυ γιατι νομιζεις οτι υπαρχει η αρχαιολογια,το εχεις σκεφτει ποτε?
    Γιατι ψαχνουν και τι ψαχνουν?Γιατι αυτα που πιστευουν παραμυθια προσπαθουν να τα αποδειξουν?
    Γιατι δεν μπορει ο καθενας μας να παρει μια τσαπα και να αρχησει να σκαβει για το χομπυ του?
    Γιατι χρονολογουν οτι βρησκουν,τι τους ενδιαφερει να καταλαβουν αφου οι αρχαιοι ηταν πρωτογονοι,ειδολολατρες και παραμυθαδες?
    Τι σε νοιαζει πως φτιαχτηκαν τα μνειμεια αφου εσυ σημερα εχεις τα μηχανηματα να κανεις τα ιδια,πιο γρηγορα και με λιγοτερους "σκλαβους"?
    Γιατι υπαρχει αυτος ο μυστικισμος?
    Γιατι ειναι συμβολικα ολα στην αρχαιοτητα και μεχρι σημερα?

Πιστευω οτι ολες αυτες οι ρητορηκες ερωτησεις,δινουν την ιδια απαντηση.

Ολες οι φιλοσοφικες ιστοριες και αναζητησεις περιστρεφωνται γυρω απο αυτη την απαντηση...
    Αλλοι ειναι θεωρητικοι και προσπαθουν να απαντησουν με την φιλοσοφια (που για εμενα ειναι αδιεξοδο για τον απλο λογω οτι ΔΕΝ μπορουμε να φανταστουμε απλα πραγματα,πως θα φανταστουμε πιο συνθετα?π.χ το απολυτο τιποτα..αν μπορει καποιος ας το φανταστει-δεν μιλαω για το σκοταδι γιατι και το σκοταδι ειναι κατι- )
    και αλλοι με την αρχαιολογια που παταει πανω σε πραγματικα,υπαρκατα,απτα πραγματα και προσπαθει κανωντας αντιστροφη μετρηση να φτασει στο 0.

Με λιγα λογια δνε κανω τον "προφητη" και ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν για την ορθοτητα του οτιδηποτε λεω..καποιοι συμφωνουν και καποιοι οχι,αλλα αυτα ειναι θεματα που μεσα σε ενα ποστ δεν γινονται.

Τελειονωντας λεω το εξης,το θεμα ειναι πραγματικα απλο.
    Πιστευεις οτι κατι σε εφτιαξε?
    Αν ναι,το ψαχνεις αν σε τρωει.
    Αν οχι, δνε σε απασχολει και ζεις οπως γουσταρεις.
    Στην ουσια παιζεις ενα στοιχημα 50%-50% και οτι κατσει,μπορει να εισαι σωστος μπορει και λαθος.Ενδιαμεση επιλογη δεν βλεπω.

Σημειωση,
    Το Εσυ το λεω για τον οποιοδηποτε διαβαζει,δεν το λεω προσωπικα στον Ζιρεους
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Δεν νομιζω να ειπα οτι εφτασε το τελος του κοσμου.
    Οτι καποια μερα θα ερθει ειναι σιγουρο,το ποτε δεν το ξερω,το οτι ειναι σιγουρο το λεει η αστρονομια κ οχι η αστρολογια,μολις τελειωσει ο ηλιος εφτασε και το τελος του πλανητη και οσων εχουν απομεινει.Οι αρχαιοι πολιτισμοι απλα το περιγραφουν και εφ-οσων κανενας απο εμας δεν το εχει δει,δεν μπορει να ξερει αν λενε βλακειες η οχι.
    Γιατι με το ιδιο σκεπτικο εσυ σημερα πιστευεις οτι βρησκεσαι σε εναν πλανητη σε πατα μορφη που κανει κυκλους γυρω απο εναν αλλο ποιο μεγαλο πλανητη μαζι με αλλους 12 και ολοι μαζι γυρνανε σε ενα συνολο ηλιων που λεγεται γαλαξιας και αλλοι τοσοι γαλαξιες γυρνανε χωρις σκοπο γυρω απο κατι αλλο που δεν ξερεις.Και τελικα ενω δεν ξερεις τιποτα -γιατι δεν εχεις δει ποτε ο ΙΔΙΟΣ τον πλανητη σου απο εξω,και δεν ξερεις γιατι γυρνας και που θα φτασεις-δινεις λαθος αλλους που μπορει κατι παραπανω να ηξεραν.
    Δεν γραφω βιβλιο για να βαλω βιβλιογραφια,εγω απλα εγραψα για ενα φαινομενο που αν εχεις την απαντηση κερδιζεις Νομπελ=€1000000.
    Δεν εβαλα κανενα δικο μου συμπερασμα σε οτι εγραψα..απο την αρχη ειπα τι λενε οι ειδικοι (παραδεχομαι οτι ΔΕΝ ειμαι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και οτι υπαρχουν αλλοι που ειναι ειδικοι και ξερουν κατι παραπανω)
    Οτι ανεφερα ειναι παγκοσμιος αποδεκτο απλα λογω του ειδικου ενδιαφερωντος δεν ειναι γνωστο σε αυτους που δεν ασχολουνται.
    Οταν μιλησα για αγγελους μπορουσα να γραψω και εξωγηινους,καλικατζαρους,ξωτικα,νυμφες,φαντασματα,κε ταυρους,κυκλωπες,ταλους,λερνεες υδρες και λοιπα...ολα αυτα για καποιους υπηρχαν στην φαντασια τους η οχι οπως αλλοι σημερα βλεπουν την παναγια στην Τηνο,τον Θεο στο Σινα,τον Αγ.Σπυριδωνα στην Κερκυρα,τους δροσουλητες στην Κρητη..ο καθενας τα λεει οπως κολλαει στην κουλτουρα του.
    Αν μιλαγες για Αρχαγγελο Μιχαηλ πριν 2000χρονια θα σε κοροιδευαν ολοι,αν μιλησεις για τον Δια σημερα θα σε κοροιδευουν ολοι,αν ομως σε 2000 χρονια μιλησεις για τον Χριστο μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και να σε κοροιδευουν παλι ολοι.
    Το μονο συμπερασμα δικο μου ειναι οτι κατι υπηρξε στην Αρχη που οι πρωτοι ανθρωποι το ηξεραν και οπως ολες οι ιστοριες με το περασμα του χρονου καταληγουν χαλασμενο τηλεφωνο.
    Εσυ γιατι νομιζεις οτι υπαρχει η αρχαιολογια,το εχεις σκεφτει ποτε?
    Γιατι ψαχνουν και τι ψαχνουν?Γιατι αυτα που πιστευουν παραμυθια προσπαθουν να τα αποδειξουν?
    Γιατι δεν μπορει ο καθενας μας να παρει μια τσαπα και να αρχησει να σκαβει για το χομπυ του?
    Γιατι χρονολογουν οτι βρησκουν,τι τους ενδιαφερει να καταλαβουν αφου οι αρχαιοι ηταν πρωτογονοι,ειδολολατρες και παραμυθαδες?
    Τι σε νοιαζει πως φτιαχτηκαν τα μνειμεια αφου εσυ σημερα εχεις τα μηχανηματα να κανεις τα ιδια,πιο γρηγορα και με λιγοτερους "σκλαβους"?
    Γιατι υπαρχει αυτος ο μυστικισμος?
    Γιατι ειναι συμβολικα ολα στην αρχαιοτητα και μεχρι σημερα?

Πιστευω οτι ολες αυτες οι ρητορηκες ερωτησεις,δινουν την ιδια απαντηση.

Ολες οι φιλοσοφικες ιστοριες και αναζητησεις περιστρεφωνται γυρω απο αυτη την απαντηση...
    Αλλοι ειναι θεωρητικοι και προσπαθουν να απαντησουν με την φιλοσοφια (που για εμενα ειναι αδιεξοδο για τον απλο λογω οτι ΔΕΝ μπορουμε να φανταστουμε απλα πραγματα,πως θα φανταστουμε πιο συνθετα?π.χ το απολυτο τιποτα..αν μπορει καποιος ας το φανταστει-δεν μιλαω για το σκοταδι γιατι και το σκοταδι ειναι κατι- )
    και αλλοι με την αρχαιολογια που παταει πανω σε πραγματικα,υπαρκατα,απτα πραγματα και προσπαθει κανωντας αντιστροφη μετρηση να φτασει στο 0.

Με λιγα λογια δνε κανω τον "προφητη" και ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν για την ορθοτητα του οτιδηποτε λεω..καποιοι συμφωνουν και καποιοι οχι,αλλα αυτα ειναι θεματα που μεσα σε ενα ποστ δεν γινονται.

Τελειονωντας λεω το εξης,το θεμα ειναι πραγματικα απλο.
    Πιστευεις οτι κατι σε εφτιαξε?
    Αν ναι,το ψαχνεις αν σε τρωει.
    Αν οχι, δνε σε απασχολει και ζεις οπως γουσταρεις.
    Στην ουσια παιζεις ενα στοιχημα 50%-50% και οτι κατσει,μπορει να εισαι σωστος μπορει και λαθος.Ενδιαμεση επιλογη δεν βλεπω.

Σημειωση,
    Το Εσυ το λεω για τον οποιοδηποτε διαβαζει,δεν το λεω προσωπικα στον Ζιρεους
    Σωστός!

Μια ένσταση μόνο......

Το σκοτάδι,δεν είναι "κάτι". Είναι απουσία φωτός.Είναι όμως και ενδιαφέρον σε ότι αφορά τίς αντιδράσεις μας μέσα του.

Είχε γίνει ένα πείραμα με κάποιον εθελοντή,που τού απομόνωσαν τίς πέντε του αισθήσεις,

Τον είχαν δηλαδή σε ένα άοσμο και "άγευστο" περιβάλλον και τού είχαν κλείσει τα μάτια και τα αυτιά.
    Ο τύπος κόντεψε να τρελλαθεί(δικαιολογημένα άλλωστε)

Το κακό είναι ότι εμείς νομίζουμε πως αντιλαμβανόμαστε τα πάντα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Μια ένσταση μόνο......

Το σκοτάδι,δεν είναι "κάτι". Είναι απουσία φωτός.Είναι όμως και ενδιαφέρον σε ότι αφορά τίς αντιδράσεις μας μέσα του.

Μια μαυρη τρυπα εχει τετοια βαρυτητα που ουτε τα φωτωνια-που αποτελουν το φως) δεν μπορουν να αποδρασουν,αυτο ομως δεν συμαινει οτι δεν υπαρχουν..ειναι κατι.
    Αν παλι αντι για σκοταδι σου ερθει σαν εικονα μια διαφανεια,περιεχει φως αρα και καποια πηγη φωτος αρα και παλι κατι.
    Και στις δυο περιπτωσεις αυτο το κατι το "βλεπεις" μεσα σε κατι αλλο,καποιο χωρο αρα υπαρχει και δευτερο "κατι".
    Ακομα και αν μπορουσαμε να φανταστουμε το απολυτο τιποτα αυτο θα ηταν λογω της απωλειας φωτος αρα παλι δεν θα ηταν το απολυτα τιποτα.
    π.χ στο σκοτεινο δωματιο μπορει να υπαρχουν 1000 πραγματα τα οποια λογω του οτι ειναι σκοτεινο δεν τα βλεπεις αρα οταν σε ρωτησουν τι ειχε μεσα το δωματιο θα πεις τιποτα,οταν ομως καποιος δωσει φως θα δεις οτι ειχε 1000 πραγματα αρα παλι υπηρχε κατι.
    Το απολυτο τιποτα το εβαλα σαν παραδειγμα για να δειξω οτι η σκεψη μας εχει ορια τα οποια και δεν μπορει να ξεπερασει.
    Αλλο παραδειγμα ποιο απλο ειναι να περιγραψεις σε εναν εκ γεννετης τυφλο καποιο χρωμα.ΑΝ το καταφερεις αυτο μπορεις να περιγραψεις και να πιασεις οποιαδηποτε ιδεα.

Έχετε ξεφύγει πάλι..

Διάβασε τα λινκ που έβαλες Xrider, δέ χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμων για να κρίνεις απλά πράγματα με απλά επιστημονικά δεδομένα.

Και μπλέκετε πάλι άλλα 'ντ' άλλων στη κουβέντα σας και ξεφεύγει πιο γρήγορα από ότι ένας μικρός τουρμπισμένος πλανήτης ενάντια σε μαύρη τρύπα -είναι μια πιθανότητα να μπορεί να ξεφύγει ένας πλανήτης από μαύρη τρύπα, δεν το αποκλείω (και μην προτρέχεις σε μια κουβέντα να υποθέσεις τί σκέφτομαι εγώ, απλά επειδή δέ με ρώτησες, άρα δεν έχεις ιδέα φίλτατε).

Άμα θέλετε να μιλήσουμε για μυστικισμό, ποίηση, την φαντασία του ανθρώπου γενικότερα, ή ότι άλλο, κάντε το, αλλά μην το χρησιμοποιήτε σαν επιχείρημα, επειδή δεν ισχύει, απεναντίας μια γενικόλογη τέτοια απάντηση σας βγάζει ακαριαία εκτός συζήτησης -και θα με κάνετε ποπκορνιάρη στο τέλος.

Έχετε ξεφύγει πάλι..

Διάβασε τα λινκ που έβαλες Xrider, δέ χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμων για να κρίνεις απλά πράγματα με απλά επιστημονικά δεδομένα.

Και μπλέκετε πάλι άλλα 'ντ' άλλων στη κουβέντα σας και ξεφεύγει πιο γρήγορα από ότι ένας μικρός τουρμπισμένος πλανήτης ενάντια σε μαύρη τρύπα -είναι μια πιθανότητα να μπορεί να ξεφύγει ένας πλανήτης από μαύρη τρύπα, δεν το αποκλείω (και μην προτρέχεις σε μια κουβέντα να υποθέσεις τί σκέφτομαι εγώ, απλά επειδή δέ με ρώτησες, άρα δεν έχεις ιδέα φίλτατε).

Άμα θέλετε να μιλήσουμε για μυστικισμό, ποίηση, την φαντασία του ανθρώπου γενικότερα, ή ότι άλλο, κάντε το, αλλά μην το χρησιμοποιήτε σαν επιχείρημα, επειδή δεν ισχύει, απεναντίας μια γενικόλογη τέτοια απάντηση σας βγάζει ακαριαία εκτός συζήτησης -και θα με κάνετε ποπκορνιάρη στο τέλος.

Ρε zireous γιατι τα ισωπεδωνεις ΟΛΑ!?
    Το λινκ το εβαλα για να καταλαβεις περι τινος προκειται και οχι για το τι το δημιουργει...ακομα δεν εχουν βρει τι ειναι αυτα τα φαινομενα.
    Για την θεωρια της μαυρης τρυπας και πιθανοτητα να ξεφυγει πλανητης , πιστευω ειναι μια δικη σου θεωρια,που ειναι δεκτη αν εσυ το βλεπεις ετσι.

(και μην προτρέχεις σε μια κουβέντα να υποθέσεις τί σκέφτομαι εγώ, απλά επειδή δέ με ρώτησες, άρα δεν έχεις ιδέα φίλτατε).
    Τωρα πες μας οτι εχεις δει ο ΙΔΙΟΣ τον πλανητη απο το διαστημα να μας κουφανεις εντελως!!!
    Εκτος και αν δεν γυρηζει ο πλανητης και ο γαλαξιας που ειναι μια νεα θεωρια και αυτη.
    Καποιοι στο ειπαν οτι γυρηζει και πως ειναι...

Άμα θέλετε να μιλήσουμε για μυστικισμό, ποίηση, την φαντασία του ανθρώπου γενικότερα, ή ότι άλλο, κάντε το, αλλά μην το χρησιμοποιήτε σαν επιχείρημα, επειδή δεν ισχύει,
    Δεν νομιζω να καναμε καμμια συζητηση περι μυστικισμου...
    Αυτα που ανεφερα ειναι απλα ΙΣΤΟΡΙΑ,τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
    Το οτι δεν πιστευει καποιος στα φαντασματα αλλα πιστευει σε αγγελους,θεους,αγιους για εμενα ειναι οξυμορο.
    Εγω απλα δεν εδωσα ενα ονομα σε αυτα...μπορει και να ειναι απλα φυσικα φαινομενα.
    Θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις...
    Εγω για 1 εβδομαδα ημουνα "ΝΕΚΡΟΣ" στο νοσοκομειο,οταν επεστρεψα δεν θυμομουνα τιποτα,η μονη εικονα που μου ερχεται μεχρι σημερα ειναι ενα σκοταδι,οπως οταν κοιμασαι και δεν βλεπεις ονειρο..οταν ξυπνησα ηταν σαν να μην ειχε περασει ο χρονος για εμενα.Παντως θυμαμαι οτι ειχα την αισθηση οτι δεν ηταν ασχημα οσο νομιζουν αυτοι που ακομα δεν το εχουν περασει "οριστικα"...ετσι κ αλιως δεν θα μπορεσουν να το διηγηθουν
    Ημουνα τυχερος και δεν με γυρησαν στο "επιπλο" οπως ελεγε ενας φιλος μου.
    Ημουνα τυχερος ακομα περισσοτερο γιατι "γυρησα" χωρις καμμια βλαβη.
    Ειναι σαν να μην πεθανα ποτε.

Είμαι ισοπεδωματίας όταν συζητάμε για ένα πράγμα και κάποιος αρχίζει να πηγαίνει αλλού τη κουβέντα τί να κάνουμε -και ειδικά όταν το επιχείρημά του ακόμα και στο άλλο θέμα δε στέκει.

Το θέμα που έβαλες για το χωριό που καίγεται είναι αυτό που λένε urban legend σε εξέλιξη -και με μηδενικό μέλλον άμα θες την άποψή μου-, καθότι στο λινκ που έβαλες αλλά δεν διάβασες παίζει επιστημονική εξήγηση. Έχουνε βρει και παραβρεί το λόγο για αυτά τα φαινόμενα.

Και γώ είδα ένα ντοκυμαντέρ για τους Μάγια και το ημερολόγιό τους και αλλού την άποψη ότι ο κόσμος κάθε 10.000 καταστρέφεται από την ηφαιστιακή σκόνη, αλλά το εύκολο συμπέρασμα ότι κάθε 10.000 χρόνια κάποιος Μάγια που εμπορεύεται πλανήτες πατάει ένα κουμπί και τον ανακυκλώνει δεν το έβγαλα...

Όσο για το θέμα -εγκεφαλικά νεκρός είσουνα ή σε κώμα (ίσως παίζει και κάνα βραβείο στα γκίνες για τη πρώτη φάση, ψάξτο);
    (πλάκα κάνω, μη παρεξηγιέσαι, εμένα πάντως σε παρόμοια φάση -έλα μου ντε όμως που έχω δει και πολλά-, ψιλοασχολήθηκα και έβγαλα τα συμπεράσματά μου.)

Έχεις καμμιά γενική ιδέα το τι είναι ικανός ο ανθρώπινος εγκέφαλος να κάνει όταν αντιμετωπίζει καταστάσεις κρίσεων, ή όλα στην ασφάλεια της θεϊκής πρόνοιας τα αφήνεις και σύ -καί έτσι να είναι μαγκιά σου;

Βουρ στο ποπκόρν δηλαδή πάλι.

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. γνωμες - εμπειριες απο speedtriple...
    από duffyd στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 10:26
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 20:27
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  5. Z εμπειριες