Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 96

Θέμα: Παντα με κρανος?

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    εγώ πάντως, όπως έχω ξαναγράψει, η παραλία είναι 5' από εκεί που μένω οπότε κατακαλόκαιρα με 800 βαθμούς έξω, σιγά μην βάλω πλήρη εξάρτηση για να πάω να ρίξω μια βουτιά!!

ΑνΩριμο Μελος Το avatar του/της pimenas

Re: Re: Παντα με κρανος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Π Α Ν Τ Α

Πρέπει να νιώθεις γυμνός χωρίς κράνος, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ....
    Den kserw an esi niwtheis asxima alla egw gymnos odigaw aneta, alla xwris kranos pote.:rotflmao: Arkei vevaia na foras antiliako ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nakedmotocross.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	24,5 KB 
ID:	88133

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    θα κανω εμετο με αυτα :a020: :a020: :a020:

ενω τωρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mediacat35.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	16,6 KB 
ID:	88138
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

A re maki!

O filos mou o makis ethikse trello zitima apo oti vlepw!
    Prospathw na eimai "mixanovios" oso mporw,panta kranos,
    prostateytika,mpoufan ktl alla min ksexname oti panw apo ola eimaste anthrwpoi
    kai mporei loipon kai gw na thelw na paw gia to kafedaki mou me ton maki kyriaki prwi stin plateia apla na pinoume kafe xazeyontas tis mixanes mas!
    einai toso kako?sto katw katw to kefali einai tou kathenos mas kai epilogi tou to ti tha kanei me ayto!
    egw proswpika, sevomai tin istoria tou filou pou leei gia to paidi pou skotwthike 20m apo to spiti
    alla pisteyw oti se toso mikres apostaseis den einai tooooso risko na min foreseis!
    einai apilogi tou kathenos kai aksizei na tin sevastoume...
    na'stai kala guys!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Ναι δε το φοράω όταν κάνω το γύρω του τετραγώνου όταν την έχω πλύνει. σε όλες μα όλες τις άλλες περιπτώσεις το φοράω. έ, τώρα μη μου πείτε ότι μετράει και το ξεπαρκάρισμα!:hypnotize :hypnotize
    Ξεψαρωσες εεε ;;;

Όταν ξεκινούσα να οδηγώ (καλοκαίρι) ήμουν για καμμιά βδομάδα χωρίς κράνος (με γυαλιά ηλίου) για πολύ μικρές αποστάσεις. Κάποια στιγμή μπήκε ένα έντομο :a39: στο μάτι μου (με 10-20 χλμ/ώρα) και κόντεψα να χάσω τον έλεγχο (κλάμα ο δικός σου.... ).

Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Πλέον χωρίς κράνος - τουλάχιστον - ποτέ. Στη Ν. Σμύρνη που κατεβαίνω κι εγώ το παίρνω μαζί μου και το αφήνω ή σε καρέκλα ή στον μπάρμαν. Εάν υπάρχει και συνεπιβάτης (σα) υπάρχει πάντα και δεύτερο και μπαίνει στο top case (αν δεν έχεις ούτε απ' αυτό δέστο με αλυσίδα στη μηχανή ρε αδερφέ και άφησε τη μηχανή στην είσοδο του μαγαζιού...).

Το δε μαλλί φτιάξτο στη τουαλέττα.

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    θα κανω εμετο με αυτα :a020: :a020: :a020:

ενω τωρα
    Εκτός αν είσαι όπως περιγράφει ο OzZzZzY. Σε αυτή την περίπτωση θα χαρούμε να σε δούμε στην πλατεία χωρίς κράνος ή οτιδήποτε άλλο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Κράνος + Μπουφάν ΠΑΝΤΑ
    γάντια δεν φορουσα πάντα αλλά το προσπαθώ κ τα καταφέρνω ΠΑΝΤΑ και αυτά.....

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΚΑ - ΚΩΝΣΤΑ απο συνεδριαση της Βουλης Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007 :

.........................
    Επίσης, θέλω να σταθώ στο κράνος των μοτοσυκλετιστών.
    Δεν είναι δυνατόν -αυτό που ειπώθηκε και το έχουμε ζήσει πολλές φορές- να κρατά ο μοτοσυκλετιστής το κράνος στο χέρι του ή καθόλου, να οδηγεί την μοτοσυκλέτα και να έχει το κράνος, ένα φθηνό είδος, σαν παιδικό παιχνίδι, θα έλεγα, που δεν παρέχει καμία ασφάλεια, μόνο μήπως τον σταματήσει κάποιος αστυνομικός της Τροχαίας. Προηγουμένως, συζητώντας και με το συνάδελφο κ. Κοντογιάννη είπε αυτή την ιδέα που είναι δική του και θέλω να την πω: Να μην πουλιέται μοτοσυκλέτα χωρίς το κράνος, που να θεωρείται όργανο και όχι αξεσουάρ. Επαναλαμβάνω δηλαδή ότι η αλλαγή νοοτροπίας, με ενημέρωση, αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κόσμου είναι σημαντική.
    Το συζητούμενο σχέδιο νόμου επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα και διοικητικές κυρώσεις, με επί τόπου αφαίρεση της αδείας ικανότητας του οδηγού και της αδείας του αυτοκινήτου. Θεωρώ ότι με τα αυστηρά αυτά πρόστιμα και τις κυρώσεις και με μηδενική ανοχή θα μπορούν να βοηθηθούν και να βοηθηθεί η πεποίθηση όλων εμάς των οδηγών ότι δεν πρέπει να παραβιάζονται οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας.
    Θα ήθελα να σταθώ σχετικά με την εκπαίδευση και στο θέμα των πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής, που είναι πάρα πολύ χρήσιμα, ειδικά για τα μικρά Ελληνόπουλα, για να ενστερνίζονται και να τους γίνεται συνείδηση η κυκλοφοριακή αγωγή.
    Πρέπει, όμως, να πω δύο στατιστικά στοιχεία, μολονότι ειπώθηκαν -γιατί όταν τα επαναλαμβάνουμε τα αντιλαμβανόμαστε καλύτερα- ότι το ? από τους οδηγούς που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα είχαν σκοτωθεί εάν φορούσαν ζώνη, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μοτοσυκλετιστών, περίπου το 85%, δεν θα είχε σκοτωθεί εάν φορούσε κράνος –το είπε και ο κ. Σταθάκης- και οι μισοί πεζοί αν είχαν περάσει από τη διάβαση δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους.
    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω να σταθώ σε μερικές σημαντικές ρυθμίσεις σχετικά και με τα όρια ταχύτητος, που προϋποτίθεται σ’ αυτό το νομοσχέδιο να είναι εναρμονισμένα με τις σημερινές συνθήκες, στο γεγονός ότι νομοθετείται η λωρίδα εκτάκτου ανάγκης στους αυτοκινητοδρόμους, να βρίσκεται στην άκρα δεξιά λωρίδα διαγράμμισης, στο άκρο της οδού. Και επίσης θέλω να σταθώ και στις κακοτεχνίες των δρόμων, που πολλές φορές είναι αιτία δυστυχημάτων και το έχουμε ζήσει και το ξέρουμε.
    Και όσο για την οδό Κορίνθου- Πατρών χαίρομαι ιδιαίτερα που θα γίνει ο νέος αυτοκινητόδρομος, διότι έχουμε θρηνήσει πάρα πολλά θύματα εκεί.
    Επίσης υπάρχει και το γεγονός ότι πολλές φορές μέσα σε εθνικές οδούς, πάνω σε εθνικές οδούς και τα ρείθρα και οι κλίσεις δεν είναι κατάλληλα, ούτως ώστε να δημιουργούνται ατυχήματα.
    ...........

Παλαιό μέλος
    Ελπιδοφόρο ακούγεται, να δούμε αν θα έχουμε αποτελέσματα...

Όσο για την ιδέα να χορηγείται κράνος υποχρεωτικά με κάθε αγορά νέας μηχανής, έχει ξανασυζητηθεί. ένα κίνητρο για τον υποψήφιο αγοραστή αλλά και τον έμπορο θα μπορούσε π.χ. να είναι η μείωση του ΦΠΑ της μηχανής κατά ποσό που αντιστοιχεί σε ένα κράνος εγκεκριμένων προδιαγραφών (εφόσον οριστούν ασφαλώς). Να πριμοδοτείται δηλαδή η αγορά κράνους με ισόποση έκπτωση στην τιμή της μηχανής. Έτσι δε χάνει ούτε ο έμπορος ούτε ο αγοραστής. Στερείται λίγο το κράτος από ΦΠΑ, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται για κοινωνική πολιτική, προστασία ζωών (ενίοτε και ζώων...). Επίσης δίνεται και κίνητρο για κάποια αποσυμφόριση των δρόμων (περισσότερες μηχανές αντί αυτοκίνητα). Τα χαμένα έσοδα ας τα εισπραξει το κράτος με αύξηση των τελών των αυτοκινήτων ή με διόδια στο κέντρο ή με κάποιο άλλο τρόπο.

Ο αντίλογος τι να το κάνει το νέο δωρεάν κρανάκι των € 150 κάποιος που διαθέτει π.χ. ένα Arai των € 600, η απάντηση είναι ότι αφού δεν θα το χρεωθεί ουσιαστικά ας το έχει ως δεύτερο, για τον συνεπιβάτη ή ας το χαρίσει. Τουλάχιστο θα σωθούν κάποιοι ιδιοκτήτες κρανών Lidl, Praktiker κλπ. Για να πιάσει βέβαια τόπο αυτό το γεναιόδωρο ομολογουμένως μέτρο θα πρέπει να εκπαιδευτούν και τα όργανα της τάξης να ελέγχουν τις προδιαγραφές τω κρανών και να καταλογίζουν το ίδιο πρόστιμα για ψευτοκράνη όπως για μη χρήση κράνους.

Αμήν....

Ξεθάβεται το παρόν γιατί άλλο έψαχνα και αυτό βρήκα.

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει χθες και όχι 3 χρόνια πριν.

2,5 χρονάκια έχω μηχανή και ομολογώ ότι ξεκίνησα και γω με την αίσθηση ότι το κράνος
    θα το φοράω και γω (ούτε λόγος για μπουφάν, γάντια κλπ) όποτε λάχει και άμα δεν με δούνε
    οι τροχαίοι.

Μπαίνοντας εδώ, ευτυχώς υπάρχουν αμέτρητα θρεντ που μου ανοίξαν τα μάτια και κατάλαβα
    ότι ξεκίνησα με την επιλογή λάθους κράνους για αρχή και με εντελώς λάθος, σκουτεροπαπόβια
    νοοτροπία.

Πριν όμως λίγο καιρό, εκεί που πήγαινα ελαφρώς γρήγορα αλλά και χαλαρά, μου πέρασε από
    το μυαλό το εξής ερώτημα :

Τι είναι αυτό που θα κάνει τη μέρα που θα πέσω ξεχωριστή;

Η απάντηση;

Τίποτα απολύτως.

Θα συμβεί και δε θα έχω πάρει γραμμή πριν από αυτά τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που θα λέω
    από μέσα μου

"Γαμώτ... γαμώτ... Πέφτ... πέφτ... Έπεσα"

Για αυτό, επειδή θα συμβεί χωρίς προειδοποίηση
    ο εξοπλισμός πρέπει να είναι πλήρης.

Α! και γω τό' χασα το φιλαράκι πριν 20 χρόνια που πήγε να πάρει τσιγάρα 10 μέτρα πιο πέρα.

Έξι μήνες με εγχειρίσεις για να επανέλθει, και έφυγε από εμβολή λίγο μετά τη τελευταία.

Άστα να πάνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Δε διαβασα ολο το τοπικ αλλα φοραω κρανος στο 99% των περιπτωσεων. Για τηνα κριβεια δε θυμαμαι ποτε δεν εχω βαλει.

Το θεμα με το μαλλι ειναι μεγαλο προβλημα αλλα πλεον κουβαλαω το τζελ στη μηχανη η το μπουφαν κι οταν φτανω για ποτο περναω μια βολτα απο τις τουαλετες του εκαστοτε καταστηματος και με τη μαγικη τσατσαρα των ημις φτιαχνω μια ωραια μοικανα και βγαινω στον εξω κοσμο με αλλο ηθικο.. χαχαχα.

περα απ την πλακα καποιοι με κοροιδευουν αλλα ρε παιδια, λιγο να μακρυνει το μαλλι ειμαι σαν τους beattles Και δε μου παει...

οποτε οταν φευγουμε απο το σπιτι παιρνουμε κρανος-γαντια-ζελε και ετοιμοι! χαχαχα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Re: Παντα με κρανος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    Εγω ας πουμε για παραδειχμα, μενω 3 λεπτα απο την κεντρικη πλατεια της περιοχης μου (Ν. Σμυρνη) και παραδεχωμαι οτι καποιες φορες θα παω για καφε-ποτο ΧΩΡΗΣ κρανος!!!
    ...Το ότι πρέπει να φοράς κράνος , το ξέρεις …
    το ΑΝ θες να φοράς κράνος είναι δικό σου θέμα…
    Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι … ΠΟΥ παρκάρεις στην πλατεία?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Θεε μου τι μαλακιες εγραφα κατι χρονια πριν......

Θα μου πεις και τωρα γραφεις κατι καλυτερο;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θεε μου τι μαλακιες εγραφα κατι χρονια πριν......

Θα μου πεις και τωρα γραφεις κατι καλυτερο;

Ο ΚΡΟΥΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παντα με μοτο οτι και αν συμβει!
    από zefos1100xx στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2009, 19:12
  2. Ταξιδι στα 200+ Celsius... με κρανος.
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 22:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 00:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ