λοιπόν,
απο έδεσσα θα ξεκινήσουμε κατα τις 12 το μεσημέρι,2 αγροτικά με 4 άτομα και 3 μηχανάκια.o ένας που δεν θα εχει μηχανάκι θα μας ακολουθήσει με το αγροτικό σε ολη την διαδρομή.θα έχουμε πάρει και μεγάλα μπετόνια για βενζίνη.
το 1 αγροτικό το οποίο είναι vw candy θα εχει το κτμ μου επάνω και στην θεσνίκη θα φορτώσουμε το xr του fantacid.
στο αγροτικό ομως δεν χωράνε αλλα ατομα που σημάινει οτι ο nontas πρέπει να πάρει τον fantacid δικάβαλο.τα πράγματα του νοντα θα τα βάλουμε στο αμάξι.
αυτο δεν εχει ξαναγινει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
στην θεσνίκη θα φορτώσουμε το xr του fantacid.
στο αγροτικό ομως δεν χωράνε αλλα ατομα που σημάινει οτι ο nontas πρέπει να πάρει τον fantacid δικάβαλο
η μηχανη μου να ταξιδευει με αυτοκινητο κ εγω με μηχανη!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
OK, Εγώ και ο teneri-sios θα ξέρουμε αύριο λεπτομέρειες για την μεταφορά μας προς το Παρανέστι. Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια:Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
λοιπόν,
απο έδεσσα θα ξεκινήσουμε κατα τις 12 το μεσημέρι,2 αγροτικά με 4 άτομα και 3 μηχανάκια.o ένας που δεν θα εχει μηχανάκι θα μας ακολουθήσει με το αγροτικό σε ολη την διαδρομή.θα έχουμε πάρει και μεγάλα μπετόνια για βενζίνη.
το 1 αγροτικό το οποίο είναι vw candy θα εχει το κτμ μου επάνω και στην θεσνίκη θα φορτώσουμε το xr του fantacid.
στο αγροτικό ομως δεν χωράνε αλλα ατομα που σημάινει οτι ο nontas πρέπει να πάρει τον fantacid δικάβαλο.τα πράγματα του νοντα θα τα βάλουμε στο αμάξι.
α) Φορτώνουμε τις μηχανές σε φορτηγό (Ducato) παίρνουμε και ακόμα έναν μαζί μας,
β) Ερχόμαστε με τις μηχανές κατευθείαν.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαστε ΟΚ
Δεν πατε τελικα ολοι με τα αυτοκινητα να μην ταλαιπωριεστε και μου κρυωσετε???![]()
Κουλατζες....![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δεν πατε τελικα ολοι με τα αυτοκινητα να μην ταλαιπωριεστε και μου κρυωσετε???![]()
Κουλατζες....![]()
![]()
![]()
![]()
κ να μη παρουμε καθολου μηχανες....ασε τωρα ταλαιπωρια ειναι....
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H