Παρακαλώ όσοι δεν εχουν φροντίσει για την πληρωμη να συντομεύουν...
![]()
![]()
Παρακαλώ όσοι δεν εχουν φροντίσει για την πληρωμη να συντομεύουν...
![]()
![]()
Μόλις είδα τις λίστες...
για ακόμα μια φορά ένα μπράβο για όλη την διαδικασία, στην οποία μπήκατε....είμαι σίγουρος οτι αξίζει το κόπο και όλα θα πάνε καλά....
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
μολις ελαβα ενα πμ σε μια ερωτηση που εκανα για τα μπλουζακια...
τι μπλουζακια θες ρε?
μπες εδώ
διάβασε
και γραψε τι θες
http://www.moto.gr/forums/showthrea...;threadid=39869
μην σε ξεμπροστιασω τωρα με τα υπολοιπα που μου εγραψες ....
ανωμαλε ....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μολις ελαβα ενα πμ σε μια ερωτηση που εκανα για τα μπλουζακια...
εγω αυτα δεν τα σηκωνο ...... ακου ρε ........ πραβο ρε τι ευγενια ειναι αυτη ....
ακου να σου πω οταν θα με στελνεις πμ εμενα θελει λουλουδια προσκληση και καρδουλες
μην σε ξεμπροστιασω τωρα με τα υπολοιπα που μου εγραψες ....
ανωμαλε ....
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αύριο το πρωί πάω στη τράπεζα!Πήγα σήμερα ο μάλαξ & δεν είχα μαζί μου το λογαριασμό κατάθεσης!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nostra φιλε μου,πηρες το ΠΜ μου?Αν μπορεις σε παρακαλω,απαντησε μου μεχρι αυριο το μεσημερι γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι κ θελω να ξερω λογαριασμο τραπεζης κτλ για να ξερω τι να κανω την Δευτερα που θελω να βαλω τα χρηματα.
Ευχαριστω κ παλι!
No Fear
Δεν ελαβα καποιο ΠΜ ακομα.Ελπιζω να μου στειλει καποιος απο τα παλικαρια που κανονισαν το θεμα μπλουζακια μεχρι αυριο το πρωι τα καταλληλα στοιχεια που χρειαζονται για να καταθεσω τα χρηματα στην τραπεζα.Αν υπαρχει καποιο προβλημα ας μου το πει τουλαχιστον να ξερω.Ευχαριστω!
No Fear
ποτε θα παρουμε τα μπλουζακια![]()
τα εξοδα αποστολης τα εχουμε πληρωσει η οταν ερθουνε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ποτε θα παρουμε τα μπλουζακια![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=39869
τα έχεις πληρώσειΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
τα εξοδα αποστολης τα εχουμε πληρωσει η οταν ερθουνε![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλοι και φίλες....
η λίστα με τις παραγγελίες θα κλείσει στις 18:00' σήμερα και μετά θα πάμε με τον cpt.haddock να δώσουμε την παραγγελία για τα μπλουζάκια
Συνολικά έχουν παραγγείλει 130 άτομα εκ των οποίων 7 δεν έχουν κανονίσει το θέμα πληρωμής τους.
Οπως είχαμε πει εδώ και πάνω από μήνα, θα αναγκαστούμε να μην παραγγείλουμε τα μπλουζάκια όσων δεν έχουν πληρώσει. Λυπόμαστε για αυτό αλλά...
Οπότε θα παραγγελθούν 343 μπλουζάκια για 123 μέλη.
Σύμφωνα με την προσφορά του καταστήματος τα μπλουζάκια θα είναι έτοιμα 10-14 μέρες από τη μέρα της παραγγελίας.
Παρακαλούμε πολύ από τη στιγμή που θα δοθεί η παραγγελία να μην υπάρξουν αιτήματα για αλλαγές γιατί θα μας φέρετε σε δύσκολη θέση.
Επίσης οποιαδήποτε επαφή τρίτου (εκτός του Ηλία και εμού) με το mr.copy σε σχέση με την παραγγελία αποτρέπεται και δε θα ληφθεί υπόψη. Οι άνθρωποι έχουν δώσει συγκεκριμένη προσφορά και θα ακολουθήσουν κατά γράμμα την παραγγελία μας.
Μόλις παραληφθούν τα t-shirt θα ενημερωθείτε για το πότε ακριβώς θα παραλάβετε κι εσείς.
Ευχαριστούμε
Ηλίας - Τάσος
![]()
![]()
θενκ γιουΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=39869
τα έχεις πληρώσει![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε, τελειωνε με τα μπλουζακια να κανονισουμε και paintball!!!!!![]()
Παντως, και στους 2για την οργανωση και τα τρεχαματα σας
για να εχουμε εμεις μπλουζακια και ολα τα συναφη![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ne mpravo stou m@l@kesΑρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Μόλις είδα τις λίστες...
για ακόμα μια φορά ένα μπράβο για όλη την διαδικασία, στην οποία μπήκατε....είμαι σίγουρος οτι αξίζει το κόπο και όλα θα πάνε καλά....
![]()
toses meres 8a mas ixan etima koustoumia olonon me logotipo oxi ena mplouzaki...
ante telionete re mitaroles...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Για όσους είναι να αποσταλλούν ανά την Ελλάδα, πότε θα ξεκινήσει η αποστολή?
Ευχαριστώ!
![]()
θα πακεταρουμε/διαχωρισουμε μέσα στο ΣΚ και από δευτέρα θα φευγουν με courier....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για όσους είναι να αποσταλλούν ανά την Ελλάδα, πότε θα ξεκινήσει η αποστολή?
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
![]()
![]()