elias ενταξει τωρα με το αβαταρ?
μου τεριαζει γαντι![]()
![]()
μου τεριαζει γαντι![]()
![]()
κοιτα για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@λ@κι@ να τρως την ωρα σου με καρτουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Τα λαδια δεν τα πινουμε μικρε
![]()
:a31: :a31: :a31:
(σορυ σε οσους παιζουν αυτη ειναι η αποψη μ)![]()
οχι ρε γμτ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μου τεριαζει γαντι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι κορυφαιος ρε φιλε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ρε πιτσιρικο τι καρτουν λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
κοιτα για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@λ@κι@ να τρως την ωρα σου με καρτουν...
:a31: :a31: :a31:
(σορυ σε οσους παιζουν αυτη ειναι η αποψη μ)![]()
οτι να ναι ρε φουστη μου
ας συνοψισουμε......
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
λοιπον παω για υπνο .
τα λεμε ξανα αυριο μετα τις 9 το βραδυ καθως δουλευουμε και παμε και σχολειο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα ως τοτε μην ξεχνατε
Ο BANDIT-AKOS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΑ![]()
![]()
![]()
καλα να περνατε![]()
κ μας κλανει μια μαντρα @@![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μπορω να πω οτι σας εχω και εσας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
λοιπον παω για υπνο .
τα λεμε ξανα αυριο μετα τις 9 το βραδυ καθως δουλευουμε και παμε και σχολειο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα ως τοτε μην ξεχνατε
Ο BANDIT-AKOS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΑ![]()
![]()
![]()
καλα να περνατε![]()
Δωστε βαση στο τουμπανο της φωτογραφιας,Αprilia SR 50, στα 70 cc malossi,Dell'orto 21mm,Gianelli εξατμιση,reed και αλλα ραουλα στο φυγοκεντρικο για εκκινησεις...
Τι εχετε να πειτε τωρα??? εκτος του οτι δεν την παλευω μια....![]()
![]()
![]()
Τι έγινε εδώ ρε????????Έλειψα μία μέρα και μου γίνατε όλοι γλήγοροι????????ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a44: :a44: :a44: :a44: Το tracker το πούλησα και έρχεται z750.....Ozzzzzzy.......Μην σε πετύχω στην μεσογείων....Ααα!Και bandit πατάω άμα λάχει...Τώρα για το townmate δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά...Θα χτυπηθούμε άσχημα!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
οτι εχω ενα παλιο NSR125,στο οποιο δεν θα προλαβεις να με δεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Μπορω να πω οτι σας εχω και εσας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δωστε βαση στο τουμπανο της φωτογραφιας,Αprilia SR 50, στα 70 cc malossi,Dell'orto 21mm,Gianelli εξατμιση,reed και αλλα ραουλα στο φυγοκεντρικο για εκκινησεις...
Τι εχετε να πειτε τωρα??? εκτος του οτι δεν την παλευω μια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην με προκαλείτε με τα παλιά γιατί θα κατεβάσω το honda lead 50 και.....Άντε τώρα....Ένα θα σας πω....τελική 55 km/h και με λίγο ψαράκι 58άριζε!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
οτι εχω ενα παλιο NSR125,στο οποιο δεν θα προλαβεις να με δεις!!![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
brolas εισαι λακαμας γιατι εδω μιλαμε για αλλης κατηγοριας μηχανακια![]()
![]()