η απολυτοτητα του <<εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις>> με ωθει στο να υποστηριξω ακομα περισσοτερο την ηδη παγιωμενη αποψη που εχω.δυστυχως δεν με επεισες.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Την συμβουλη την ειπα επειδη τα πραγματα δεν σου προσφερουν τιποτα το ουσιαστικο...
Την βολτα με την μηχανη την απολαμβανεις επειδη μεσω της μηχανης περνεις αλλα πραγματα.
Πρεπει να δενεσαι μονο με ανθρωπους γιατι μονο αυτοι μπορουν να σου προσφερουν πραγματικα.
Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απ'της μηχανες,οπως ο ερωτας οι φιλια, πραγματα που μπορεις να τα παρεις μονο απο ανθρωπους.
Αν ζουσες μονος σου σε ενα ερημο νησι και ειχες οποια μηχανη ηθελες,θα εισουν δυστυχησμενος.
Αν ζουσες παλι σε ενα νησι χωρις μηχανες αλλα εχοντας πραγματικους φιλους,τοτε θα εισουν ευτυχισμενος,και δεν θα σου ελειπε η μηχανη.
Δεν λεω οτι δεν μ'αρεσουν οι μηχανες,ισα ισα που μ'αρεσουν παρα πολυ και τις οδηγαω σχεδον 30
χρονια, ομως αυτα που λετε ειναι πολυ βαρια.
Δεν συμφωνω με την κλεψια ομως δεν ξερεις τι αναγκες ειχε ο αλλος για να κλεψει,και μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα.
Τελος παντων ελπιζω να σε επεισα εστω και λιγο με αυτα που εγραψα γιατι εχεις λαθος και πρεπει να το καταλαβεις.
Φιλια![]()
και οσο για την συμβουλη σου...
η αποψη μου ειναι οτι η μηχανη σου δινει πραγματα,εμπειριες αλλες απο αυτες που σου δινουνε οι ανθρωποι.σε τελικη ομως αναλυση τα παντα τα κανεις για σενα.ο ερωτας ΕΣΕΝΑ γεμιζει,η φιλια ΕΣΕΝΑ γεμιζει,το οτι δινεις αγαπη δεν ειναι κατι που το κανεις επειδη εισαι γαλαντομος αλλα επειδη το να δινεις γεμιζει ΕΣΕΝΑ!!!η μηχανη σου προσφερει ταχυτητα και γεμιζει ΕΣΕΝΑ,σου προσφερει ελευθερια και γεμιζει ΕΣΕΝΑ κλπ κλπ....οταν λοιπον ερθω εγω και σου παρω κατι που γεμιζει ΕΣΕΝΑ νομιζω οτιο το λογικο ειναι να καταργιεσαι ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!
μηπως εισαι εσυ λαθος???
υ.γ.δεν με ενδιαφερει τι αναγκες εχει ο αλλος και κλεβει !!!!αν τολμησω να αναλογιζομαι τις αναγκες ολων των ανθρωπων θα πρεπει να σκεφτομαι τροπους αυτοκτονιας γιατι πολυ απλα δεν μπορω να βοηθησω ολο τον κοσμο !!!!!δυστυχως εχω μονο μια μηχανη και μονο 1 ατομο μπορει να επωφεληθει απο εμενα....με ολους τους υπολοιπους αναξιοπαθουντες τι θα γινει ?????????
ε οχι να ευλογησουμε και την υπεξαιρεση !!!!!!!!!!!!!!!