Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 94

Θέμα: Τα στρουμφακια βγηκαν παγανια !!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Μπλα μπλα...
    Καμια φορα οι φιλοι και κουρασμενοι απο τα πολλα μοντς ξεχνιουντε...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    ολα καλα με τον νεο κοκ,αλλα θελω να μου το πειτε εσεις οι υπερμαχοι ,αν θα σας παρουν το διπλωμα και θα φατε την εφατκοσαρα αμα σε δρομο με οριο 40 πηγαινατε με 74κμ....τοτε θα ξαναμιλησουμε για δικαιοσυνη...
    το κοκκινο να το δεκτω,το αλκοτεστ να το δεκτω περιτρανα...την αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο επισης,αλλα τα ορια ταχυτητας με τιποτα,τουλαχιστον ετσι οπως τα εχουν θεσπισει οι φωστηρες...
    δηλαδη στην ευθεια της βαρκιζας δρομο με τρεις λωριδες και μπαριερα,με οριο 50,πας με 81 κμ και χανεις διιπλωμα γιατι εισαι ο δολοφονος των δρομων..
    ρε δεν γα@@μαστε λεω εγω...
    δλδ εδω στας ευρωπας που παμε με 50 σε κατοικημενη περιοχη ειμαστε λαλακες ;;

καλυτερα ειναι να παμε με 80 και να καταληγουμε απο τα αποτομα φρεναρισματα και τις σφηνες απ' τ' αυτοκινητα στα νεκροτομεια δλδ ;;;

Η παιδεια δε ξεκινα απο το γκαζι αλλα απο το ποσο μπορεις να το ελεγχεις εκει που πρεπει.
    Οποιος θελει να ριχνει γκαζια παει σε πιστα καθε ΠΣΚ και ξεδινει και μαθαινει κιολας πως να στριβει και να φρεναρει !

Μέλος, σκέτο
    Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου. Αν με τσακώσει ο τροχαίος θα πρέπει να μου κόψει κλήση και θα έχει δίκιο, τελεία. Αν διαφωνείτε με τον τρόπο που διάλεξε η κυβέρνηση να μειώσει τα θανατηφόρα, οργανώστε μια ειρηνική διαδήλωση και στις εκλογές ψηφίστε κάποιους άλλους. Το άλλο που μπορούμε να κάνουμε επίσης είναι ανώνυμες καταγγελίες κάθε φορά που βλέπουμε μια παράβαση!
    Επαναλαμβάνω: το ξέρουμε ότι τα νέα πρόστιμα έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα ΑΛΛΑ κανείς δεν θα εισπράξει από εσένα που είσαι νόμιμος.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    εγω παντως χτες ανεβηκα για ενα καφε στη λίμνη Πλαστήρα για ενα καφε...

έκανα 130χλμ περιπου συνολικα...

κ δεν ειδα μπατσο ουτε ζωγραφιστο...

σημερα με το ποδηλατο , ειδα μονο εναν Ζ... να καθεται ορθιος στη μοτο του κ να επιβλεπει την κινηση...

ειδα κ μερικους ξεκρανωτους...

κ εναν με Ιχ που περασε κοκκινο...του κανω μια σφηνα..φτανω διπλα του...

κ του λεω ειρωνικα..μου δινεις 200ευρω για να μη δωσω τον αριθμο στους μπατσους κ να φας την 700αρα?

κατι ψελλισε...ανταποδωσα πολυ ευγενικα κ γω...τρταβηξα κ ενα σουζιδι με το ποδηλατο κ εξαφανιστηκα...χα χα

θα σκασουν μυτη παντως...τους αφηνουν χαλαρους...αλλα θα γινει πανικος...ειμαι σιγουρος...

εγω μαζι τους ειμαι...

με το ποδηλατο δε με γραφει κανεις...ολα μια ευθεια ειναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    εγω παντως χτες ανεβηκα για ενα καφε στη λίμνη Πλαστήρα για ενα καφε...

έκανα 130χλμ περιπου συνολικα...

κ δεν ειδα μπατσο ουτε ζωγραφιστο...

σημερα με το ποδηλατο , ειδα μονο εναν Ζ... να καθεται ορθιος στη μοτο του κ να επιβλεπει την κινηση...

ειδα κ μερικους ξεκρανωτους...

κ εναν με Ιχ που περασε κοκκινο...του κανω μια σφηνα..φτανω διπλα του...

κ του λεω ειρωνικα..μου δινεις 200ευρω για να μη δωσω τον αριθμο στους μπατσους κ να φας την 700αρα?

κατι ψελλισε...ανταποδωσα πολυ ευγενικα κ γω...τρταβηξα κ ενα σουζιδι με το ποδηλατο κ εξαφανιστηκα...χα χα

θα σκασουν μυτη παντως...τους αφηνουν χαλαρους...αλλα θα γινει πανικος...ειμαι σιγουρος...

εγω μαζι τους ειμαι...

με το ποδηλατο δε με γραφει κανεις...ολα μια ευθεια ειναι...
    για επικίνδυνη οδήγηση για ποδήλατο τι παίζει???

χωρίς πλάκα τώρα...ο ΚΟΚ δεν αφορά και την κυκλοφορία ποδηλάτων??
    θυμάστε τον εισαγγελέα στη Μυτιλήνη αν δεν κάνω λάθος που είχε προφυλακίσει κάποιον γιατί δεν είχε πινακίδα το ποδήλατο???

πρέπει να ήταν ο ίδιος που είχε φυλακίσει μια 80χρονη για μια καναβουριά που είχε φυτρώσει στη γλάστρα της ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    [B]Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου.

Και εγώ δεν γράφω τα όρια ταχύτητας στα παπάρια μου γιατί οδηγώ με 400άρι.Κάτσε να είχα καμιά 1000άρα με λερωμένη πινακίδα και θα τα έγραφα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Και εγώ διαφωνώ με τα όρια ταχύτητας αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα γράφω στα παπάρια μου.

Και εγώ δεν γράφω τα όρια ταχύτητας στα παπάρια μου γιατί οδηγώ με 400άρι.Κάτσε να είχα καμιά 1000άρα με λερωμένη πινακίδα και θα τα έγραφα
    εντάξει δεν θέλει και 1000αρι για να πας με 80 αντί για 50 σε ένα περιφερειακό δρόμο της αττικής και να την πατήσεις.....

γενικά δεν πολυκαταλαβαίνω τη λογική των χρημάτων ως προστιμο....
    ειναι τελείως αντιδημοκρατικό και εις βάρος των χαμηλόμισθων....
    το σωστό θά ηταν να ηταν πιο αύστηρό το point system και να χανεις το δίπλωμα για 6 μήνες ας πούμε απο τη πρώτη φορά που θα περάσεις κόκκινο.....

τα χρηματικά πρόστιμα ειναι αναποτελεσματικά γιατί ο γιος του κάθε επιχειρηματία με την πόρσε χέστηκε αν θα πληρώσει 2000 ευρώ αν περάσει το STOP.....και σιγά μην σκεφτεί οτι θα τον πιάσουν 3 φορές να περνάει το στοπ για να χάσει το δίπλωμα....

αν θέλανε να έχουν υψηλά πρόστιμα θα έπρεπε να ειναι αναλογικά με το εισόδημα.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ρε σεις…
    Χτες στις ειδήσεις άκουσα ένα κουφό:

Αμα έχεις ζώα λέει (πρόβατα, κατσίκια ας πούμε) και τα πας από δρόμο, πρέπει σύμφωνα με τα νέα μέτρα το τελευταίο ζώο να ‘χει φως. Αλήθεια, είπε και πόσο είναι το πρόστιμο (για τον τσοπάνη) αλλά δε θυμάμαι.

Να πάρω το μπαρμπαΤόλια να του πω να βάψει φωσφοριζέ τα @@ του Γκιώνη (του τράγου του) που πάντα πάει τελευταίος;
    πιρικικλώστιτς

:rotflmao: :rotflmao: σωστός...το πρόβλημα όμως επανέρχεται αν το τελευταίο ζώο κάνει προσπέραση στο προπορευόμενο:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    :rotflmao: :rotflmao: σωστός...το πρόβλημα όμως επανέρχεται αν το τελευταίο ζώο κάνει προσπέραση στο προπορευόμενο:rotflmao:
    η προσπέραση σε διακεκομμένη διαχωριστική γραμμή ή συνεχόμενη????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δεν παίζει ρόλο !Φτάνει το ζώο να μετανιώσει τις επόμενες 10 μέρες από την στιγμή που θα το τσιμπίσει το μακρύ χέρι του νόμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Δεν παίζει ρόλο !Φτάνει το ζώο να μετανιώσει τις επόμενες 10 μέρες από την στιγμή που θα το τσιμπίσει το μακρύ χέρι του νόμου
    αλλιώς καταλήγει στη σούβλα???για παραδειγματισμό??
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Κανονικότατα!Αν το άτυχο ζώο είναι χαμηλόμισθο θα το σφάξουν στο βωμό του θεού Euro

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    γελατε γελατε :rotflmao: ...
    αλλα για ρωτηστε και καποιον που τον τρακαρε αγελαδα...
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Εν κατακλείδι καλά κάνουν και να συνεχίσουν να το κάνουν όχι μόνο και μόνο για τα μάτια και μετά στα @@@@@@ μας .

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38