Σελίδα 6 από 49 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν διάβασα όλο το θέμα μιας και κάποιο άλλο παληκάρι σε διπλανό forum για το ίδιο θέμα με κάλυψε απόλυτα...

παραθέτω..

Αρχικά η διαδυκτική επικοινωνία μοτοσυκλετιστών μάλλον δεν είναι έκφραση τέχνης όπως κάτι που παρουσιάζεται σε γκαλερί...Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι απλά έκφραση απόψεων μεταξύ ετερόκλητων ανθρώπων με κοινή συνισταμένη - και όχι πάντα - την μοτοσυκλέτα...Τέχνη σε τέτοια διαδυκτιακά μαγαζιά είδαμε κατά καιρούς από κάποια λίγα άτομα με διαμάντια κείμενα που δεν προσέβαλλαν κανέναν...Αντίθετα βοήθησαν μια στάλα όποιον άγγιξαν να γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος...
    Όσο για τις ταμπέλες...Ο καθένας σέβεται αυτό που ορίζει ο ίδιος μέσα του ως ιερό...Και δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες...Όλοι γουστάρουμε να βλέπουμε βυζιά και κώλους...Καλός και Λεωνάϊντας, αλλά τον φαντάζεσαι σε γκαλλερί σε κάνα βίντεο γουώλ να τρίζει σούφρες σε γκομενάκια; Το ίδιο είναι με εδώ;
    Δημόσια βήματα έκφρασης και τα δύο; Ναι...Σε ποιούς απευθύνεται το ένα και σε ποιούς το άλλο όμως;
    Και στο φινάλε, όσο και αν συγχέεται από πολλούς με αρρωστημένες καταστάσεις ο εθνικός ύμνος εκφράζει κάτι πολύ ανώτερο απ' την σαπίλα που περιγράφει παραπάνω ο Μηνάς...Και είναι από και για τον απλό κοσμάκη...Πέθανε κοσμάκης για δαύτο...Δεν είναι τσιφτετέλι να τινάζει το μουνί του το γκομενάκι πάνω στο τραπέζι και πο κάτω να βαράει παλαμάκια ο σκυλάς νεοέλληνας...
    τουλάχιστον με το δικό μου σκεπτικό απαιτείται σεβασμός...Σ' αυτό και σε λίγα ακόμα...

Ψευτοκουλτουριαρηδοαριστεροί...Έτσι το είπα...Γιατί οι γνήσιοι αριστεροί ξέρουν να σέβονται, όπως και όλοι οι γνήσιοι κάθε είδους, απόχρωσης και παράταξης...Αγωνίστηκαν και πέθαναν για όσα σέβονταν...Και δεν τα ξευτίλισαν, όσο και αν τους άρεσαν οι τσόντες.

Κώστας

(Ο Βρώμικος)

επίσης και ενα γνωμικό για κάποιους που έχουν χάσει το όριο και το μέτρο , στο ότι αφορά την ελευθερία έκφρασης.

Η Δημοκρατία μας αυτό καταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία» - Σωκράτης
    Όσο για τα περί τέχνης....

Απο πότε ενα μουνί στην TV , θεωρείται τέχνη;.... εγώ απο τα παιδικά μου χρόνια , νόμιζα οτι το αποκαλούσαν τσόντα , και ας έπαιζε και η 9η του Betthoven σαν άκουσμα απο κάτω..

ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ... έχουμε μπλέξει την πούτσα με την βούρτσα πλέον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κατά πρώτον, το εν λόγω "έργο" δεν ήταν προς τέρψην του φιλοθεάμονος κοινού
    που περνά από ένα δρόμο, που συχνάζει σε μια πλατεία ή ένα πάρκο, ήταν στημένο
    σε μία αίθουσα στα πλαίσια μιας έκθεσης που παρουσιάζει "σύγχρονη τέχνη"
    και "σύγχρονους καλλιτέχνες" και που για να μπεις πρέπει να πληρώσεις είσοδο 10?.
    Εάν ρωτούσαμε λοιπόν αυτούς που πλήρωσαν εισητήριο για να επισκευθούν
    την έκθεση, για το εάν τους ενοχλεί το έργο, πιστεύω ότι θα ήταν ελάχιστοι αυτοί που θα
    απαντούσαν θετικά, και όχι γιατί είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ κλπ κλπ, αλλά
    ο καθένας για δικούς τους λόγους (που μπορεί και να ταυτίζονται).

Κατά δεύτερον, η κίνηση από ένα κόμμα που προσεγγίζει και εκμεταλεύεται τις εθνικές μας ευαισθησίες, παραμονές εκλογών, μου φαίνεται πολύ ύποπτη.

Τρίτον, οι "καλλιτέχνες" που προσπαθούν να προβληθούν και να αποκτήσουν φήμη μέσω
    προκλήσεων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έχουν διαχρονικότητα.
    Εξαιρούνται φυσικά οι περιπτώσεις αυτών που μέσα σε μία γενικά "αξιόλογη πορεία",
    κάποια στιγμή για δικούς τους λόγους ασχολούνται και με πιο "ευαίσθητα" και "προκλητικά θέματα'.

Τέταρτον, όσοι αναπολούν τα περασμένα μεγαλεία, καλό θα είναι να ανοίξουν τα μάτια τους και να
    δουν ότι δυστυχώς αυτά τα τρώει το νέφος και τα υποβιβάζουν πάμπολλα κοράκια
    προσπαθώντας με φτηνό τρόπο να προβληθούν, εκμεταλλευόμενοι τα προσωπικά μας βιώματα και τις κοινωνικές μας ευαισθησίες. Κατά τη γνώμη μου τα κοράκια θα έπρεπε να κράζετε και όχι τους άλλους.

Αν θέλετε να δείτε και την άλλη πλευρά, κάντε ένα κόπο και μπείτε στο
    http://artlogokrisia.blogspot.com/

Αυτά, χωρίς καμία πρόθεση και διάθεση αντιπαράθεσης

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Αμα το κανεις ετσι οπως το περιγραφεις (με τη νοοτροπια του ''χαχα εγω τωρα μ@λακιζομαι και...ναι...κανω τεχνη'')....ε...τοτε....

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ...

Τεσπα..ελπιζω να κανεις πλακα....βαλε και κανα εμοτικον να καταλαβαινουμε...

Παντως σα συλληψη δεν ειναι κακο...
    Όχι δεν κάνω πλάκα..

Αν δεν χαχανίζω δλδ και είμαι σοβαρός,ξύνω που και που το κεφάλι μου και χαιδευω τα γένια μου (και καμιά φορά τα @@ μου γιατί πλέον αν δεν εμπλεκεται με κάποιο τρόπο γεννητικό όργανο δεν είναι τέχνη..) την ώρα που 'δημιουργώ' είναι τέχνη ε..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Μια απλή ερώτηση...

Από όλους όσους γράψανε εδώ κατηγορώντας το εν λόγω έργο και τον καλλιτέχνη, το είδε κανένας ή απλά αναπαράγουμε ότι διαβάσαμε και αναμασάμε τα περι εθνικών συμβόλων και άλλα τέτοια όμορφα;

Προσωπικά, εάν το έργο ειναι αυτό που περιγράφηκε (απο μια κλειδαρότρυπα φαίνεται ένα μ@@νί και ακούγεται ο εθνικός ύμνος) δε με ενοχλεί καθόλου, απλά το βρίσκω ανούσιο σαν έκφραση.

Πιο πολύ με ενοχλεί που στη χούντα οι βασανιστές βιάζαν κρατούμενες φορώντας το εθνόσημο (εις το όνομα της πατρίδας βεβαίως-βεβαίως) παρά αντίστοιχα έργα.

Και πιο πολύ με ενοχλεί που η Ελλάδα ακόμα συμπεριφέρεται σαν τριτοκοσμική χώρα σε αντίστοιχα θέματα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

zanny.... ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... sorry κιόλας .... αλλά δες και αυτό που θα βάλω εδώ και προκαλώ τον κάθε διαχειριστή να το βγάλει , και να του πω οτι είναι λογο-κριτής...

Ρε σοβαρευτείτε λέμε...

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΚΘΕΜΑ"

(εννοείται οτι θα το αφαιρέσει ο διαχειριστής μιας και αποτελεί παραβίαση κανόνων του forum , όπως και η παραπάνω αηδία που εκφράζει σύμβολα προστατευμένα απο το σύνταγμα μας. Αλλά είναι ενα παράδειγμα για να το χωνέψουν κάποιοι ελαφρόμυαλοι!)

Edit by sniper : Photo removed

Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Πιο πολύ με ενοχλεί που στη χούντα οι βασανιστές βιάζαν κρατούμενες φορώντας το εθνόσημο (εις το όνομα της πατρίδας βεβαίως-βεβαίως) παρά αντίστοιχα έργα.
    Εσυ αυτό το είδες ή στο είπανε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εσυ αυτό το είδες ή στο είπανε ?
    meaning?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Cpt...

το οτι δεν ενοχλεί εσένα δεν σημαίνει οτι είναι και εθνικός ή διεθνής κανόνας... Απο τις αντιδράσεις και μόνο , βλέπεις οτι ενοχλεί χιλιάδες άλλους. Όπως και το θέμα της χούντας που έθιξες για αυτό και έχει γίνει στην ιστορία οτι έγινε.

Σε οδηγώ στο κείμενο του Σωκράτη που έβαλα πιο πάνω σαν δικό μου επειχήρημα.

Όσον αφορά το τέχνη... εκεί συμφωνούμε.

Η Τέχνη εξιτάρει και δίνει το κάτι παραπάνω σε όλους τους ανθρώπους για να γίνουν καλύτεροι ή να νιώσουν καλύτερα αν θες. Κάτι που σε αυτή την περίπτωση , ήταν τουλάχιστον ανούσιο, για σένα... αηδία για μένα.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εγω λέω να σας κλείσουν μέσα !! , δεν έχει το δικαίωμα κανένας Έλληνας να παίζει με τα σύμβολα του έθνους .. Απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας , μέχρι και τον ζητιάνο του δρόμου .

Τα σύμβολα είναι του έθνους , και όχι παιχνιδάκια έκφρασης του κάθε μπαγλαμά .

Αΐ γαμήσου ρε παπάρα εσύ και τα σύμβολά σου!!!!!!!!

φασίστα - εθνικαρά.....................

Μάγε...

Άλλο το "ενοχλεί", σεβαστό καθ' όλα, ΑΛΛΟ το "ενοχλεί άρα το απαγορεύω"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    meaning?
    Τι meaning ? Ξεκαθαρη ερώτηση.

Κιεγω ακουσα οτι οι κομμουνιστες στον εμφυλιο βιάζανε χωριατοπούλες και αποκεφαλίζαν ελληνες στρατιώτες ...εσυ δεν το ακουσες αυτό ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κι εδώ μπαίνει το μεγάλο δίλλημα......

Το στέλνεις όλο το thread ή απλά κάνεις την σύσταση να περιοριστεί το λεξιλόγιο στα όρια της λογικής;

Με το να βρίζουμε, μάλλον χάνουμε και τα όποια δίκια μας

Συνιστώ ψυχραιμία (κατά το λαϊκόν άσμα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Προσωπικά, εάν το έργο ειναι αυτό που περιγράφηκε (απο μια κλειδαρότρυπα φαίνεται ένα μ@@νί και ακούγεται ο εθνικός ύμνος) δε με ενοχλεί καθόλου, απλά το βρίσκω ανούσιο σαν έκφραση.

Δεν γίνεται δλδ να μας ενοχλούν και τα δύο..;

Το οτι σε ενοχλει το ένα δεν αποκλείει να σε ενοχλεί και το άλλο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τι meaning ? Ξεκαθαρη ερώτηση.

Κιεγω ακουσα οτι οι κομμουνιστες στον εμφυλιο βιάζανε χωριατοπούλες και αποκεφαλίζαν ελληνες στρατιώτες ...εσυ δεν το ακουσες αυτό ?
    Ακριβώς...

Άρα, υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε (και να έχουμε ίδια άποψη), ή όχι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Αΐ γαμήσου ρε παπάρα εσύ και τα σύμβολά σου!!!!!!!!
    φασίστα - εθνικαρά.....................
    Γίνεσαι (είσαι μάλλον) πιο παπάρας από αυτόν που βρίζεις..

Σελίδα 6 από 49 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0