Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Service και radio arvyla

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ποιος μιλησε για καλυτερο ή χεειροτερο? ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ σε αυτο απαντησαμε!
    Υποστηρίζεις πως το Z είναι πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι από το 999. Αυτό στη γλώσσα μου σημαίνει πως υποστηρίζεις ότι το Ζ είναι καλύτερο από το 999. Κάνεις λάθος. Ο τίτλος -και το πρώτο ποστ- υποστηρίζει πως το service του 999, αλλά και των Ducati γενικότερα, δεν είναι τόσο ακριβό όσο ακούγεται ότι είναι. Εσύ πιστεύεις ότι το service είναι πολύ ακριβό. Ωραία, κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αλλά να πάμε όλοι να πάρουμε Ζ επειδή έχει φθηνότερο service?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

τι (μ@λ@κια εφτιαξε ο ανθρωπΑς!!!!)

γιατί?

σε χαλάει? (έχει χάσει και κάτι κιλάκια)...:rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Υποστηρίζεις πως το Z είναι πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι από το 999. Αυτό στη γλώσσα μου σημαίνει πως υποστηρίζεις ότι το Ζ είναι καλύτερο από το 999.
    ενταξυ δε μπορουν να τα καταλαβουν ολα μερικοι... το αφηνω εδω οποιος καταλαβε καταλαβε...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ανέβηκαν κλίμακα....

Κ1200, 999, RSV κλπ, κλπ

για καθε ενα που την εκανε πηραμε 10 μεταγραφες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το 999 ειναι ενα άβολο, σκληρό, απολυτό, σκηροπυρινικο, ιδιαίτερα ευαίσθητο μηχανάκι (αναξιόπιστο στη δικη μου γλώσσα εσεις πειτε το οπως θελετε... ), κακοσχεδιασμενο εργονομικά, πανάκριβο σε αγορα και συντήρηση και δεν κανει τιποτα καλα εκτος απο ενα πραμα... ΠΙΣΤΑ .+_

ακομα και απο αεροδυναμική καλυψη... ειναι χαλια το 999... δε μπορεις να κρυφτεις με τιποτα απο τα στοιχεια της φυσης πισω απο τη ζελατινα του... εκτός αν εισαι 45 κιλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Γιωργο το ξερω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να σε πεισω για το αντιθετο (και ουτε με ενδιαφερει κιολας) αλλα, πρεπει να το πω αυτο: πως γινεται εισαι ΤΟΣΟ απολυτος και να λες τελεια και παυλα σε κατι που δεν εχεις ιδεα;

Εχεις ζησει με την μηχανη αυτη; Την εχεις ΚΑΝ οδηγησει; Και αν ναι, με μια βολτα εβγαλες νομο, παει και τελειωσε;

Εγω την ΕΧΩ την μηχανη καθημερινα και ζω μαζι της, κατι που εσυ δεν νομιζω οτι μπορεις να ισχυριστεις.

Αβολο; Ναι.

Εργονομικα δυσκολο; Σχετικο αυτο. Καποιος αγυμναστος η κατοχος naked/On-off κλπ θα ποναει μετα αν οδηγησει την 999, καποιος συνηθισμενος σε SS οχι.

Σκληρο; Οχι. Σε πληροφορω οτι στους Ελληνικους χαλια δρομους ειναι ανετοτατο -το Ζ μου μπροστα του ηταν κουτσουρο!

Απολυτο και σκληροπυρηνικο γιατι; Επειδη τα ορια του ειναι τοσο ψηλα που ΔΕΝ τα φτανει καποιος σε δημοσιο δρομο (η και πιστα) η μηχανη συγχωρει, ενημερωνει,προειδοποιει και επιτρεπει διορθωσεις που ουτε ΚΑΝ μπορεις να φανταστεις.

Εκει που με το Ζ χαροπαλευα με το τιμονι να κοσκινιζει, και ολη τη μηχανη να ειναι στο οριο του ζω-πεθαινω, με την 999 μπαινω στα ΙΔΙΑ χιλιομετρα και πολυ απλα ουτε που συγκινειται. Η σταθεροτητα και η αμεσοτητα της ειναι κατι το απεριγραπτο, και αυτο ειναι διοτι τα ορια της ειναι τοσο ψηλα που "σε κανει μαγκα". Αυτο σου ακουγεται σκληροπυρηνικο και απολυτο;
    Πως θα με διαψευσεις; Απο τα οσα σου ειπαν οι φιλοι σου;

Ευαισθητο, αναξιοπιστο, αυτα δεν θα μπω καν στον κοπο να τα σχολιασω. Για αλλη μια φορα στο λεω: κρινεις απο ΔΙΚΙΑ σου εμπειρια, η τα οσα σου ΕΙΠΕ ο ταδε η ο δεινα;

Και κατι ακομα: κατοχος Ζ δεν δικαιουται να μιλαει για αεροδυναμικη καλυψη. Και για την ιστορια το 999 εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αεροδυναμικη καλυψη σε οποιαδηποτε ταχυτητα (και ΔΕΝ ειμαι 45 κιλα)...
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τελικά εγώ δεν κατάλαβα! Η διαμάχη είναι για την τιμή και τα σέρβις-ανταλλακτικά ανάμεσα στην Ducati και στα υπόλοιπα μοτόρια ή αν το 999 είναι καλύτερο και οικονομικότερο από το Ζ; Για να ξέρουμε τι λέμε.
    Εγώ πάντως ως τρίτος... δεν έχω πεισθεί από κανέναν. Ούτε πως είναι υπερβολικά πιο ακριβό ούτε ότι είναι πιο λίγο.
    Συγκεκριμένες απαντήσεις και παραδείγματα κανείς;
    Για να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι...

Βρε συ Στελακο, αφου ξερεις οτι απαξ κ ποσταρει ο Idi σε thread αυτοματως μετατρεπεται σε Ζ uber alles και Ζ vs. everything!

To θεμα ειναι τα κοστη στα Ducati, και οπως και στο πρωτο ποστ απλα παρεθεσα το ποσο μου κοστισε (140 ευρω), και το οτι το βρηκα -σχετικα- λογικο.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. I was just trying to help.
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    και το οτι το βρηκα -σχετικα- λογικο.
    + 1
    μια χαρά είναι!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Λοιπον να πω και εγω την μαλακια μου!

Πιστευω οτι η σηζητηση ξεφυγε(το καταλαβατε φανταζομαι).Ξεκινησε ο Νικολας να μας πει την γνωμη του για το κοστος συντηρησης της μοτο του και τελικα καταληξαμε να συγκρινουμε το Ζ750 με το 999!!!!(για αυτο μας καραγουσταρω στο μοτο )

Μιλαμε για εντελως διαφορετικα μηχανακια,ουτε καν στην ιδια κατηγορια!!!Το Ζ ειναι ενα παρα πολυ καλο γυμνο και τιμιο μηχανακι,τα κανει ΟΛΑ ενω το 999 ειναι ιδιαιτερο μηχανακι το οποιο δεν τα κανει ολα αλλα συγκεκιμενα πραγματα!!!!

Τωρα περι ομορφια κτλ αυτα ειναι γουστα!Εγω το 999 το γουσταρω τρελα και αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα και δεν ημουν κουλομαριας σιγουρα θα το επερνα!!!

τεσπα

ΒΤW Νικολα δεν σου ευχηθηκα!Αν και δεν σε γνωριζω σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις ρε φιλε το εργαλειο σου!!!!!!Σε ζηλευω με την καλη εννοια!!!

υ.γ.1.τι χρωμα ειναι η ντουντουκα?

υ.γ.2ειδατε οτι και εγω εμεινα εντος θεματος,δεν μπορειτε να πειτε!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    .....
    καλα ρε συ, απο ολοκληρο θρεντ, ΑΥΤΑ ειδες μονο?

ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηΞη κανω με τον dirtbird, και το ματι σου επεφτε σε Ζ και ντουντουκατιτις???

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

καλα ρε συ, απο ολοκληρο θρεντ, ΑΥΤΑ ειδες μονο?

ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηΞη κανω με τον dirtbird, και το ματι σου επεφτε σε Ζ και ντουντουκατιτις???

ΞΟΥ! ΞΟΥ ρε παλιοspammerακια!
    Πωπωπω! Μα τι ειναι αυτοι οι spammerακηδες! Δεν τους ξεφορτωνεσαι με τιποτα! Σαν τις κατσαριδες ενα πραμα!

ΥΓ. Νικολα, η 999 ειναι μαυρη...
    Νίκος
    Open Horizons

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Poso tin pires?
    Knrgia i mtxrsmn?
    Meta tis 6000rpm kolasi e?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ρε ντουκατάκια. Ολόκληρη ερώτιξις έχω κάνει να ούμε για το μούλτι το 1000αρι! Τι μόνο στα εύκολα απαντάτε;
    Κάντε την καλή κι απαντήστε στα περί σέρβις κ.λπ. που σας ρωτάω εκεί. Βοήθεια χριστιανοί (και μη)...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ΞΟΥ! ΞΟΥ ρε παλιοspammerακια!
    Πωπωπω! Μα τι ειναι αυτοι οι spammerακηδες! Δεν τους ξεφορτωνεσαι με τιποτα! Σαν τις κατσαριδες ενα πραμα!

ο dirtbird ειναι σπαμεροκατσαριδας, οχι εγω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ο dirtbird ειναι σπαμεροκατσαριδας, οχι εγω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι εσύ πας πίσω! Χαμένε!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. VStrom SERVICE (και κοστολόγιο...)
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 534
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2023, 00:13
  2. service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που;
    από ποπαϋ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2011, 22:28