Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 169

Θέμα: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    egw 8a sta8w sto 3.
    Re sy afou einai axrhstos, GIATI AGORAZEIS 3 PC APO AYTON?!
    apla pragmata, dne eisai eyxaristhmenos, PAS ALLOU. Kai ama se apagohteysei o allos, ton vazeis sth mavrh lista k pas allou! .
    Γιατι ειναι φιλος με εναν συναδελφο μου.
    Αλλα του ειπα αν θελει να του δωσω μια φωτογραφια.
    Με ρωτησε γιατι?
    Και του απαντησα 'για να με ξαναδει'
    (καλος μλκς ειμαι και εγω):rotflmao:
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Γιατι ειναι φιλος με εναν συναδελφο μου.
    Αλλα του ειπα αν θελει να του δωσω μια φωτογραφια.
    Με ρωτησε γιατι?
    Και του απαντησα 'για να με ξαναδει'
    (καλος μλκς ειμαι και εγω):rotflmao:

e to klasiko, epeidh 3ereis ton ena p 3erei ton allo kai pas sayton... Den einai kako san nootropia, isa isa, alla ama o allos 3erei oti erxesai ekei EPEIDh exete kapoia sxesh meta3y sas (estw k gnwstos gnwstou), alla parallhla DEN exei FILOTIMO (toso perhfanh kai agaphmenh ellhnikh le3h, pou den emfanizetai pia sxedon pou8ena) OUTE deixnei SEVASMO rixnotnas sou kampania gia mia atelhs douleia, e tote apla den A3IZEI na 3anapas. Eprepe na eixes stamathsei th prwth fora p se apagohteyse h/kai eprepe na plhrwseis ypervolika.

Pantws h antidrash sou kalh, respect :wacko:
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

molis thimithika oti to provlima sou me thn ELLADA einai genikotero.
    profanos apo edw , apo ekei , telika ekei kataligi to pragma .
    H tim den yparxei pia prws enimerosi sou.
    Oso gia ayta pou grafeis gia to site tis nomizw oti tha eprepe na ksereis perisoterres leptomereies gia ayta pou grafeis.(oxi oti kserw egw) alla kalista tha mporouse na einai kapoiws pou xrewni POLYYYYY ligotera gia tin doulia tou H o anipsios tou marketing adminstrator kai na pire tin doulia sto etsi.vlepeis edw sto elladistan paizoun polla tetoia.
    sygoura eksw einai kalitera se polla pragmata.
    Se alla omws OXI.
    xairomai pou eisai eyxaristimenos me thn epilogi sou na zeis eksw.
    na ksereis oti kai egw eimai eyxaristimenos me tin epilogi mou na zw edw.
    (kai as mhn ekatse ayth h doulia sto Qatar)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    απο ευθιξια/φιλοτιμο και μονο δεν θα επρεπε να παρει τοσα
    - βεβαια δεν γνωριζουμε λεπτομερειες (σημαντικες) για την κατασταση του πσ

εγω βεβαια το τελευταιο διαστημα εχω βγαλει φορμα βλαβης που την συμπληρωνω με τον πελατη (περιγραφη προβληματων-απαιτησεις πελατη) ,την υπογραφει με τον ΟΡΟ οτι δεν ευθυνομαι για απωλεια δεδομενων........
    γιατι το τι εχουν δει τα ματια μου δεν περιγραφεται ,ουτε εχω ορεξη.....

-γιατι επειμενουν να παρουν το φτηνοτερο και να κανει τα παντα (...ειναι..καινουργιο!!)
    -γιατι ετσι τους ειπε καποιος που ξερει και δεν μπορεις εσυ να με ξεγελασεις εμενα...αμε!
    -γιατι δεν ξερουν τι ειναι αρχειοθετηση/ταξη....τι ειναι τελως παντων ενας φακελος οποτε μπορει να σωσουν τις φωτο και στο c:/windows/system32 ! ! !
    -γιατι το backup ειναι για τους κουτους και δεν θα ξοδευω εγω ενα σιντι τη βδομαδα τσαμπα...
    -γιατι οταν προτεινω εγω UPS ανταπαντουν οτι ειναι τσαμπα λεφτα -''πηρα πριζα ασφαλειας εγω...ξερω,ξερω''
    -γιατι καποιος τους εμαθε το reset και του χωνουν απο μια την ημερα γιατι βαριονται να περιμενουν να ερθει στα ισα του το μπρδλ που εχουν καταντησει το πσ
    -γιατι.......
    -.....

καλο ειναι λοιπον να υπαρχει ΓΝΩΣΗ πανω στους υπολογιστες ,για να μην υπαρχουν οι τυχαρπαστοι ,αλλα και για να ξερουν ΓΙΑΤΙ χρεωνω 20-50-500 ευρω για μια δουλεια........

απο κει και περα η ξερολιαση ειναι επικτητο γνωρισμα της φυλης μας

ειμαι 40χρ. και ισως να μην δεχθω εξυπναδες πανω στους υπολογιστες αλλα θα δεχθω απο ολους στο φορουμ (σχεδον) μια βοηθεια οσον αφορα τη μηχανη μου -θεωρω οτι δεν γνωριζω οσα πρεπει και σιγουρα υπαρχουν πολλοι εδω μεσα ικανοι να προσφεροθν και γνωσεις και βοηθεια αν χρειαστω....
    εκαστος στο ειδος του λοιπον
    Θα καρασυμφωνήσω μαζί σου!
    Και εμένα η δουλεία μου είναι και σε καταλαβαίνω!

Ειδικά στο :

-γιατι επειμενουν να παρουν το φτηνοτερο και να κανει τα παντα (...ειναι..καινουργιο!!)
    -γιατι ετσι τους ειπε καποιος που ξερει και δεν μπορεις εσυ να με ξεγελασεις εμενα...αμε!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    molis thimithika oti to provlima sou me thn ELLADA einai genikotero.
    profanos apo edw , apo ekei , telika ekei kataligi to pragma .
    H tim den yparxei pia prws enimerosi sou.
    Oso gia ayta pou grafeis gia to site tis nomizw oti tha eprepe na ksereis perisoterres leptomereies gia ayta pou grafeis.(oxi oti kserw egw) alla kalista tha mporouse na einai kapoiws pou xrewni POLYYYYY ligotera gia tin doulia tou H o anipsios tou marketing adminstrator kai na pire tin doulia sto etsi.vlepeis edw sto elladistan paizoun polla tetoia.
    sygoura eksw einai kalitera se polla pragmata.
    Se alla omws OXI.
    xairomai pou eisai eyxaristimenos me thn epilogi sou na zeis eksw.
    na ksereis oti kai egw eimai eyxaristimenos me tin epilogi mou na zw edw.
    (kai as mhn ekatse ayth h doulia sto Qatar)
    den yparxei pia h tim?
    ok twra to koita3a, wind th lene twra Velitw8hke kai to site ths btw.

Kai nai exw provlhma me thn ellada opws exei katanthsei genikws, gti oses fores exw pistepsei se aythn, me apagohteyse.

Apla eimai neos kai idealisths, kai me katapieze h pouritanistikh ellada, oi apopseis kai oi paradoseis ths. Opote efyga.
    Kai den exw parei apofash gia to pou 8a zhsw, apla edw pragmatopoiountai oi spoudes mou -en merh-, opws kai sth galia kai th filandia. To pou 8a zhsw, den to exw apofasisei.

Oso gia thn apofash sou, poly sevasth. Alla den shmainei oti prepei na apodexteis to status quo ws einai.

pragmatika den diafono kai thavmazw ki ollas tin skepsi sou.
    otan kaneis efarmogi se ayta pou les EDW!!!
    tote tha einai kalitera gia olous.
    egw pantos sto 90% pou xrewsa ta elaxista eitai giati mou to eriksan sto fylotimo - eitai giati einai gnosti twn gnostwn mou -eitai giati ithela na tous kanw pelates to ksanaskeftika)
    tis eyxes mou.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ EXTRA ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 50 EUROS ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΤΥΧΙΑ!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ FORMAT ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ 2 SITE:

1) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CD ΤΩΝ WINDOWS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ CD ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ REBOOT. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ DRIVERS ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΙΤΣΑ, ΜΕ 2 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ PC) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

2) ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES ΤΗΣ MICROSOFT ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ CD ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ UPDATES ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΟ PC ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΕ FORUM).

http://www.autopatcher.com/

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ SITE!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ MIRRORING ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ HARDWARE!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ EXTRA ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 50 EUROS ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΤΥΧΙΑ!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ FORMAT ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ 2 SITE:

1) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CD ΤΩΝ WINDOWS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ CD ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ REBOOT. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ DRIVERS ΜΕΣΑ ΣΤΟ CD ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΙΤΣΑ, ΜΕ 2 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ PC) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/

2) ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES ΤΗΣ MICROSOFT ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ CD ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ UPDATES ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΟ PC ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ WINDOWS ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΕ FORUM).

http://www.autopatcher.com/

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ SITE!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ MIRRORING ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ HARDWARE!
    πολλα respect man για τα 2 βηματα που σε γλιτωνουν απο πολλες ωρες!!!

:a19: :a19: :a19:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

πολλα respect man για τα 2 βηματα που σε γλιτωνουν απο πολλες ωρες!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ KAI GUIDES ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ AUTOPATCHER ΠΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    1)Tου παω εγω τον υπολογιστη
    2)τον περιμενω σα μαλακας να μιλησει στο τηλ
    3)Εχω αγορασει 3 υπολογιστες απο τον τυπο
    4)Του δινω τα cd των windows και οτι αλλο δισκακι μου ειχε δωσει με την αγορα του υπολογιστη
    5)του λεω να μην σβησει ενα φακελο και 3 προγραμματα και τα σβηνει.
    Αλλα του δινω 70 ευρω γιατι ξοδεψε πολλα στα θρανια?

Απο οτι καταλαβα παντως ο καθενας χρεωνει οοοοοοοτι γουσταρει....
    Είπα απο την αρχή οτι μόνο και μόνο οτι έχασε τα αρχεία σου , δεν έπρεπε να πληρωθεί. Το πρωταρχικό σημείο σε μια διαδικασία format, είναι να διαφυλάξεις τα σημαντικά αρχεία. Αν αυτό αποτύχει, τότε κακώς τον πλήρωσες.

Απο εκεί και πέρα ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με προσωπικούς υπολογιστές, ειναι αυτός ακριβώς που γίνεται εδώ και 4-5 σελίδες. Όλοι γνωρίζουν και όλοι μπορούν να κοστολογήσουν την δουλειά ενός τεχνικού υπολογιστών...

Αφού τα ξέρετε λοιπόν μερικές ερωτήσεις... quiz.. (ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ) και ψάξτε όσο θέλετε για να το λύσετε. Υπόψη οτι η λύση τους για εναν έμπειρο τεχνικό είναι κατά μ.ο. 30-60 λεπτά.

1) Το λειτουργικό έχει σκάσει και φυσικά δεν μπορείτε να μπείτε μέσα , ούτε απο safe mode. Εντός υπάρχουν σημαντικότατα αρχεία που πρέπει να σωθούν (Εφορία-τιμολόγια) με κάθε κόστος. Ο δίσκος έχει χτυπήσει κεφαλή ταυτόχρονα και δεν δουλεύει σωστά με τον χαρακτηριστικό ήχο.

Λύσεις;

2) Ο υπολογιστής πετάει συνέχεια BSoD (μπλέ οθόνη)και δεν έχετε προσθέσει κάποιο καινούριο hardware για να φταίει οδηγός. Ποιά είναι η διαδικασία ανάνηψης του συστήματος;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

Πείτε μου ρε παντογνώστες που βάζετε τιμές σε εργασίες , επειδή είναι "απλές" κατά την γνώμη σας , ποιές είναι οι λύσεις;

Υπόψη οτι μια τέτοια επιδιόρθωση μπορεί να κοστίσει απο 100? μέχρι 200? , εξαρτόμενης της ζημιάς και της διαδικασίας που γίνεται. Περιέχονται και τα όποια υλικά ανταλλακτικά χρειαστούν.

Αν απαντήσετε λοιπόν , μόλις διαπιστώσατε οτι δεν χρειάζεστε να πληρώνετε τεχνικό , και σας τα παίρνει τσάμπα. Αν δεν απαντήσετε... (θα μπεί η απάντηση εντός ολίγου πιο κάτω)...τότε σταματήστε να το παίζετε ΞΕΡΟΛΕΣ και αποφασίστε οτι κάποια πράγματα πρέπει να πληρώνονται. Σαφώς οχι υπερβολικά, αλλά σίγουρα όσο αξίζουν.

Τώρα για το θέμα του φίλου μας με το format. Είπα και στην αρχή... θα πρέπει να βρίσκει ο καθένας ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ(με κεφαλαία και μεγάλα @@) και οχι τον Μήτσο της γειτονιάς που άνοιξε μια τρύπα και πουλάει μερικά κουτιά. Εδώ στο multirama & ΠΛΑΙΣΙΟ πάτε και η υποστήριξη τους είναι γελοία... ακόμα θυμάμαι τύπο που του ζήτησα USB-T0-RCA λύση για Video Capture και μου είπε οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!!!!!!! σαν τεχνική λύση .....

Είπαμε ... μόνο στην Ελλάδα αυτά.... όλοι ξέρουν τα πάντα. Οχι κύριοι δεν είναι έτσι...

Πληρώνω και έχω τον ειδικό... ΑΛΛΑ... απαιτώ να γίνει η δουλειά μου στην τιμή που έχουμε ορίσει. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ... αλλιώς δεν παίρνει φράγκο.

Υ.Γ. Οι απαντήσεις σε λίγο...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1) Το λειτουργικό έχει σκάσει και φυσικά δεν μπορείτε να μπείτε μέσα , ούτε απο safe mode. Εντός υπάρχουν σημαντικότατα αρχεία που πρέπει να σωθούν (Εφορία-τιμολόγια) με κάθε κόστος. Ο δίσκος έχει χτυπήσει κεφαλή ταυτόχρονα και δεν δουλεύει σωστά με τον χαρακτηριστικό ήχο.

Λύσεις;

2) Ο υπολογιστής πετάει συνέχεια BSoD (μπλέ οθόνη)και δεν έχετε προσθέσει κάποιο καινούριο hardware για να φταίει οδηγός. Ποιά είναι η διαδικασία ανάνηψης του συστήματος;

den eimai texnikos, na apanthsw?

αν μπορείς κάντο.. τι με ρωτάς;... είπαμε ... μόνο οι τεχνικοί να μην απαντήσουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Δεν ειμαι τεχνικος, αλλα σκαλιζω γενικοτερα.
    Οι λυσεις μου ειναι μπακαλιστικες ετσι;
    Στη πρωτη περιπτωση θα εβγαζα το σκληρο και θα τον συνεδεεα σε αλλον υπολογιστη για να παρω τα αρχεια μου, ειτε απο τον explorer ειτε με καποιο εξειδικευμενο προγραμμα ανακτησης (εδω φθινουν οι "γνωσεις" μου)

Στη δευτερη θα επανεφερα τον υπολογιστη σε προηγουμενο σημειο επαναφορας και αν δεν λειτουργουσε θα εκανα διορθωση των windows. Τελος θα δοκιμαζα ενα ενα να βρω ποιο κομματι hardware μου προκαλει προβλημα..

Πως τα πηγα;

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

αποτυχία πλήρης...

στο νο1... ο δίσκος έχει πρόβλημα κεφαλής και δύσκολα θα μπορούσες να ανακτήσεις αρχεία μέσα απο explorer έστω και αν τον έβαζες δευτερεύων. Μάλιστα ρισκάρεις να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά καθώς η λειτουργία πάντα επιβαρρύνει την ζημιά.
    Τα προγράμματα ανάκτησης, παίρνουν ναι μεν κάποια αρχεία και είναι πολύ καλή λύση για προσωπικά αρχεία που δεν σε νοιάζει να χάσεις και μερικά. Σε αρχεία εφορίας όμως αν χάσεις 5-10 τιμολόγια... απλά... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ!

στο νο2...δεν μπορείς να μπείς στο σύστημα καθώς η μπλέ οθόνη εμφανίζεται συνέχεια. Επίσης στα windows XP SP2 η διαδικασία fast repair δεν υφίσταται πλέον άρα δεν μπορείς και να διορθώσεις/επαναφέρεις το σύστημα.

Καλή προσπάθεια για απλό χρήστη πάντως.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]

Λύσεις;

/B]

3ekinaw apo to pio easy kai xronovoro
    2)Exoume XP. Ara 8a ftaiei kati apo ayta
    1. Software errors/drivers.
    2. Hardware errors/outdated BIOS
    3. Installation errors (kata th diarkeia tou XP setup synh8ws)
    4. Startup errors, pou ofeilontai se corrupted system files, hardware h driver errors.
    5. Random errors. Ta pio spastika gar, mias kai mporoun na ofeilontai se defect system memory, yper8ermansh epe3ergasth, xtyphmeno sklhro xalasmeno software h drivers.

Diadikasia: (se pshloanakatmeneh seira)

Katarxas shmeiwnoume tis plhrofories ths BSOD, an einai IRQL h ati allo, kai to noumero katw. To noumero pou kai pou mporei na mas xrhshmeysei, phgainontas se kapoia database san ayth: http://aumha.org/a/stop.htm gia na doume akrivws ti mporie na paizei.

Meta xrhsimo einai na pame sth diaxeirhsh pc sta error logs, na doume ti akrivws symvainei. Apo kei mporoume na antlhsoume kapoia stoixeia, na doume ti akrivws kalesthke kai egine to bsod.

Pame safe mode kai vlepoume an forwtsei. An den fortwsei/vgalei bsod, kanoume system restore sto last working config (giati tote 8a ftaiei software/driver pou ephreazei ta windows) efoswn yparxei.

An fortwsei kanonika, paizei ios/trojan, opote apo safe mode kanoume virus/spyware scan.

Pera apo ayto, paizei software prob, opote pame sto autorun (kai ama den anoigei tot pairnoume mesw msconfig/startup) kai apenergopoioume ola ta non system software startups pou den empisteyomaste, meta restart.

An ola de voh8ane (leme twra) tote koitame an exei mpei kainourgio hardware kai to vgazoume, (kati pou vasika eixame kanei sthn arxh gti 3eroume oti den einai driver prob)
    Meta kanoume mem test gia na doume an paizei ram (to pio syxno, kapoia corrupt ram).
    An de voh8aei xwnoume Win cd kai vazoume repair gti paizoun corruptes system files.
    An de voh8aei katevazoume diagnostic tools gia ola ta devices (hd, karta grafikwn, perifereiaka kai loipa vasika) kai ta trexoume.

Enta3ei ama ekei den exei ly8ei to prob rixneis format, ti na sou pw

(kai fysika ama vgei 3ana prob 3ereis oti einai hardware, alla to olo skhniko DEN paizei gti ta exeis tsekarei pio prin)

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευκαιρια στο ebay!Ohlins forks με 70 ευρω... (so far)
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 03:44
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF