Νηλς Χόλγκερσον,Φρουτοπία ,Dukes και βεβαίως-βεβαίως Κnight Raider!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλιές καλές εποχές...
Νηλς Χόλγκερσον,Φρουτοπία ,Dukes και βεβαίως-βεβαίως Κnight Raider!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλιές καλές εποχές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Filaraki δες εδω: http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search
Ειναι τα αποτελεσματα της αναζητησης για την Περιοχη 88 στο youtube!
![]()
![]()
![]()
ναι αυτα ειναι τα καινουρια με τον gay πιλοτο που λεγαμε...τα παλια δυσκολα τα βρισκεις
γιατι ειναι και στα γιαπωνεζικα![]()
Εμένα που με έλεγαν Μάριο δεν με είχε δεί ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Χαχα,,,
"Τωρα...βλεπω τον Κωστα, τωρα τον Αλεξη..."
Που να παρει, δεν με ειδε παλι.....Ιδιως αν σε ελεγαν τιποτα Ονουφριο.....
Ησουν αορατος!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
Οσπου μια μέρα έγινε το θαύμα. Καλά περιττό να σου πώ τι έγινε![]()
![]()
![]()
Κέρασα όλο το σχολείο τυρόπιτα:rotflmao:
![]()
Ο τυπάκος με τα ασπρα μαλλιά ήταν ο παραμυθάς που ΠΕΤΑΓΕ![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
ναι αυτα ειναι τα καινουρια με τον gay πιλοτο που λεγαμε...τα παλια δυσκολα τα βρισκεις
γιατι ειναι και στα γιαπωνεζικα![]()
Ειδα μερικα βιντεακια και καταλαβα ποσο επηρεασμενο ειναι το παιχνιδι Ace Combat της Namco απο αυτη την σειρα!
Τελειες εποχες τοτε ρε γαμωτο.Ολα τα παιδικα ηταν κορυφαια..Αν παιζοντουσαν και τωρα στανταρ θα εβλεπα αρκετα απο αυτα!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
πουλανε ακομα τα αμπρα καταμπρα? (τα εχω ολα και τις κασσετες)μου τα ειχε παρει η γιαγια μου ............ενα ενα μου τα μαζευε
![]()
νταξη ρε παω να ακουσω warlord μη σου πω nirvana μη σου πω ace of base
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αυτο το βαζει ακομα το Mακεδονια TV νομιζω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
πουρολαγνείας συνέχεια.......![]()
κινούμενα σχέδια όχι....αλλά ήταν κινούμενες κούκλες!
Thunderbirds are GO!
![]()
Μπαινω στο merge...
Κατι θυμαμαι να εβλεπα και απο αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
voltron κανεις? ...με τα 5 λιονταρακια![]()
Καλα ρε σεις...πολυ τηλεοραση εβλεπα μικρος τελικα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
Ανεπανάληπτες σειρές.![]()
Πιστεύω όμως ότι ακόμα και σήμερα βγαίνουν κάποιες καλές εκπομπές ή θα βγουν στο μέλλον.
Αυτό όμως που έχει σημασία και φοβάμαι ότι δεν θα το δουν οι νεότερες γεννιές είναι η ψυχολογία και το συναίσθημα της γειτονιάς και της αλάνας. Η πύκνωση της αστικοποίησης σχεδόν κατάργησε το προηγούμενο.
Στις αρχές του 80(Αθήνα-Δ.Προάστεια), κάτω από το σπίτι μου είχε μία κολώνα της ΔΕΗ. Δεν είχε συχνή κίνηση αυτοκινήτων(χωματόδρομος), οπότε πέρναμε από το διπλανό στενό χωραφάκι μία μεγάλη πέτρα και ως εκ θαύματος εμφανιζόταν ένα τέρμα ποδοσφαίρου χωρίς οριζόντιο και αριστερό κάθετο δοκάρι.Υπήρχαν βέβαια και δύο αλάνες. Η μία ήταν τεράστια και εκεί πήγαιναν τα σχολεία ημιημερήσιες εκδρομές αλλά τις καθημερινές μετά το σχολείο γινόταν το άντρο των αλητάμπουρων ποδοσφαιροπορωμένων. Κάθε χρόνο αγόραζα 2-3 φόρμες από τις τρύπες που έκανα στα γόνατα. Μέχρι να πάω γυμνάσιο στα γόνατα πάντοτε είχα σημάδια από ανατροπές αντιπάλων. Πρέπει να έχω αφήσει 5-6 κιλά δέρμα σε εκείνη την αλάνα.
![]()
![]()
![]()
Βέβαια υπήρχαν και τα καλοκαίρια... Τα κορίτσια σταματάγανε το διάβασμακαι βγαίνανε στους δρόμους για "Μήλα". Κάπου εκεί κόλλαγαν και οι αγοροπαρέες. Τρελό γέλιο λέμε. Οι γονείς κοιτούσαν από ψηλά το θέαμα σχολιάζοντας...
Εκείνο όμως που θυμάμαι είναι ότι οι γονείς φοβόντουσαν μόνο τα αυτοκίνητα. Δεν τους ένοιζε και πολύ για τα υπόλοιπα. Ήταν εποχή ακόμα που το παιδί όσο και να έπεφτε ή να γδερνόταν δεν πάθαινε τίποτα(στρογγυλοφάναρο ένα πράγμα).
Πάντα όρθιοι
Όλα τα θυμηθήκατε και ξεχάσατε τα Snorkels.Τον σουπεραστρακη (κρητικος ήταν αυτός...ακόμα δεν κατάλαβα) τον θυμάστε?
Ένα άλλο...επί εποχής κρατικής τηλεόρασης το θυμάστε?
Διαδραματιζόταν σε μια εποχή μετά από κάποια ( πυρηνική??) καταστροφή στη γη ,όπου είχαν επιβιώσει πολύ λίγοι άνθρωποι.
Πολύ industrial περιβάλλον και σχεδιασμός .
Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι σε μια φάση έψαχναν να βρουν έναν ''βωμό'' τύπου stonehedge o οποίος ήταν φτιαγμένος από ορείχαλκο.Μου χε μείνει η λέξη καρφωμένη στο μυαλό , πιτσιρίκι ήμουν...
Όποιος μου βρει πως το έλεγαν αυτό είναι ο ΘΕΟΣ του forum.
Κι αν μου το γράψει και σε κάνα DVDάκι έχει και κέρασμα.
...άντε μπας και καταφέρω και το βρω μετά από 20 χρόνια...κανείς δεν το θυμάται...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Χεχε, ετσι ακριβως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Ανεπανάληπτες σειρές.![]()
Πιστεύω όμως ότι ακόμα και σήμερα βγαίνουν κάποιες καλές εκπομπές ή θα βγουν στο μέλλον.
Αυτό όμως που έχει σημασία και φοβάμαι ότι δεν θα το δουν οι νεότερες γεννιές είναι η ψυχολογία και το συναίσθημα της γειτονιάς και της αλάνας. Η πύκνωση της αστικοποίησης σχεδόν κατάργησε το προηγούμενο.
Στις αρχές του 80(Αθήνα-Δ.Προάστεια), κάτω από το σπίτι μου είχε μία κολώνα της ΔΕΗ. Δεν είχε συχνή κίνηση αυτοκινήτων(χωματόδρομος), οπότε πέρναμε από το διπλανό στενό χωραφάκι μία μεγάλη πέτρα και ως εκ θαύματος εμφανιζόταν ένα τέρμα ποδοσφαίρου χωρίς οριζόντιο και αριστερό κάθετο δοκάρι.Υπήρχαν βέβαια και δύο αλάνες. Η μία ήταν τεράστια και εκεί πήγαιναν τα σχολεία ημιημερήσιες εκδρομές αλλά τις καθημερινές μετά το σχολείο γινόταν το άντρο των αλητάμπουρων ποδοσφαιροπορωμένων. Κάθε χρόνο αγόραζα 2-3 φόρμες από τις τρύπες που έκανα στα γόνατα. Μέχρι να πάω γυμνάσιο στα γόνατα πάντοτε είχα σημάδια από ανατροπές αντιπάλων. Πρέπει να έχω αφήσει 5-6 κιλά δέρμα σε εκείνη την αλάνα.
![]()
![]()
![]()
Βέβαια υπήρχαν και τα καλοκαίρια... Τα κορίτσια σταματάγανε το διάβασμακαι βγαίνανε στους δρόμους για "Μήλα". Κάπου εκεί κόλλαγαν και οι αγοροπαρέες. Τρελό γέλιο λέμε. Οι γονείς κοιτούσαν από ψηλά το θέαμα σχολιάζοντας...
Εκείνο όμως που θυμάμαι είναι ότι οι γονείς φοβόντουσαν μόνο τα αυτοκίνητα. Δεν τους ένοιζε και πολύ για τα υπόλοιπα. Ήταν εποχή ακόμα που το παιδί όσο και να έπεφτε ή να γδερνόταν δεν πάθαινε τίποτα(στρογγυλοφάναρο ένα πράγμα).
Και τωρα που το λες, ενα ερωτημα που μας ηρθε προν λιγο καιρο σχετικο....
Οταν ημασταν δημοτικο, γιατι σε ενα σχολειο με 200-300 παιδια κανα 2 ειχαν μπαλα?![]()
Και παιζαμε ποδοσφαιρο με κουτακια κοκα κολα πατημενα και μπουκαλια πλαστικα.....???
Και να πεις οτι ηταν ολοι φτωχοι....
Μεγαλο ψυχολογικο τραυμα![]()
Υ.Γ. Φρου φρου και ο ξυλουργος, και
Πιπη η φακιδιμιτη σε ΒΙΝΥΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize
![]()