Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 197

Θέμα: Προς Moderators

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εισαι στη σαντορινη και καθεσαι στο pc???????

ΚΑΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σε κατηγορω επειδη δεν ξερεις...

Ειμαι ηλιο-καμενοοοοοοοοοοος....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    ....επίδοξος και φέρελπις .....

....τελικά σφήξαν οι ζέστες....:a24:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

....σαν ντομάτα λιαστή?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν σε κατηγορω επειδη δεν ξερεις...

το οτι δεν ξερω ειναι προφανες.............το οτι εισαι ηλιοκαμενος παλι...μονο προφανες δεν ειναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Καλά ρε ειστε σοβαροι?Κανετε τους χαζούς??

Γραφαμε σαν τους μαλάκες τοσα κειμενα...Μπαίνει ο ΙDI και τα κάνει μπουδέλο ολα αρχιζει γαμωσταυρίδια, πιπες , σπαμ και τα ρέστα και μετά κάνετε όλοι τους κινέζους? και οι μοντς δεν εχουν χρόνο να διαβάζουν και γι'αυτο κόβουν ολο το θέμα???

Κατι πιο πιστικό ρε παιδες την αλλη φορά...

Παλαιό μέλος
    Επειδη ( κλασσικα) ειναι δυσκολο να ακολουθησεις ενα θρεντ στο οποιο παρεμβαλλονται στο ασχετο Μπαρμπι ( και καταλαβαινω απολυτα τους Mods ΚΑΙ δεν το διαβασα ολο)) θα ηθελα απλα να πω οτι συμφωνω με κατι που ειπωθηκε στην 1η σελιδα. Οταν τα θρεντσ ξεφευγουν..γιατι δεν τα 'κλεινετε' απλα? Καποιοι οντως εξεφρασαν ( στο εκαστοτε ποστ τους) καποιες αξιολογες αποψεις..γιατι να μη μπορει ο καθενας να εχει την ευκαιρεια/ευχερια ( πως γραφεται τουτη η λεξη ωρε?) να της διαβασει εξαιτιας του καθε ( επειδη δεν βριζω σε φορουμ μου διαφευγει η λεξη τωρα) *βαλτε επιθετο της αρεσκειας σας*? Προσωπικα 'μαθαινω' τι παιζει σε ενα φορουν απο τα κλεισμενα ποστ...αν ενα ποστ χαθει και δεν το δω..δεν μπορω να γνωριζω τους κανονες του κανονα της εξαιρεσης ( καλη ωρα το ποστ που εκανε καποιος για ενα site με TV links το οποιο αν δεν ειχα δει η ιδια να εξαφανιζεται/στελνεται δεν θα φανταζομουν ποτε οτι απαγορευεται την στιγμη που ανοιγουν δεκαδες αλλα για παρομοιο θεμα καθημερινα).

Δεν φταινε ΟΛΟΙ για το αν καποιοι ξεφευγουν. Κλειστε ( μια σκεψη/προταση κανω) το θρεντ που ξεφυγε και αν ο 'ξεφυγων' επαναλαβει το ατοπημα ανοιγοντας νεο θρεντ ( το συνηθες) καψτε τον.

Στα σωστά φόρουμ βρίσκεις , γνώσεις ,αλλά και διέξοδο έκφρασης .

Απο την άλλη , όποιος στρατηλάτης μοντερεουλας , αποφάσισε να μετατρέψει το φόρουμ ΤΟΥ ,σε εγκυκλοπαίδεια , έμεινε μόνος του ... να ξηνει το κεφάλι του ..

Εδω διαπίστωσα άλλα γούστα ... όπως επικρίσεις για το ότι λέει και εκφράζει ο καθένας , και ψυχολογική πίεση στο να αντιδράς στα γούστα του στρατηλάτη .

Εγω δεν ξέρω τι επαιξε με το θέμα που σβήστηκε , εγώ μιλάω επι προσωπικού , και λέω οτι τα έχω πάρει στο κρανίο , με το να σβήνονται απαντήσεις μου !! και ολόκληρα θέματα , ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ... εεεεε μαστόρια ηρεμήστε .

Δεν ειναι τυχαίο , οτι εδω και δυο μήνες , απο μια ολόκληρη Ελλάδα , είμαστε μέσα κάθε μέρα 60 άτομα ... οι ίδιοι και οι ίδιοι .... επιζώντες απο τις συνθήκες που επικρατούν εδώ μέσα .

Απο την αλλη βλέπω πραγματικά προκλητικά μηνύματα , με πολλά κιλά ειρωνείας , και κανένας δεν αντιδρά !!

Τι συμβαίνει ? έχουμε τους μπαμπάδες (Σε θέση στρατηλάτη) και από την άλλη τα παιδάκια τους μέσα στο φόρουμ ?? και αφήνουν τα σπλάχνα τους , να κάνουν ότι θέλουν !!

Συμπέρασμα ... Μεγάλα παιδιά είμαστε , υπερηφάνεια έχουμε , εμπειρίες από την ζωή έχουμε , και καλής ποιότητας χιούμορ έχουμε ............καλό θα είναι οι στρατηλάτες , να βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους , για να διαφυλαχτεί η συνοχή στο φόρουμ .

Διαφορετικά , οι 60 θα γίνουν 40 , οι 40 θα γίνουν 10 , και θα καταλήξουμε άλλο ένα αποτυχημένο ΑΔΕΙΟ φόρουμ ..

Παλαιό μέλος
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost [/i

Εγω δεν ξέρω τι επαιξε με το θέμα που σβήστηκε , εγώ μιλάω επι προσωπικού , και λέω οτι τα έχω πάρει στο κρανίο , με το να σβήνονται απαντήσεις μου !! και ολόκληρα θέματα , ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ... εεεεε μαστόρια ηρεμήστε .

Αυτο ακριβως εννοουσα! Καποιο ποστ απο τα σβησμενα πιθανον να ενδιεφερε (η ενδιαφερει μελλοντικα) καποιο μελος. Γιατι να 'διαγραφονται' ετσι?

Και κατι αλλο..καποιος ειπε οτι ειναι δυσκολο οι mods να στελνουν ΠΜ με τα 'πως & γιατι' διαγραφηκε κατι. Αν ομως ο mod κλεινοντας ενα θρεντ γραψει ενα ( ΕΝΑ μονο) ποστ εξηγωντας για ποια παραβαση των κανονων κλειδωνει το θρεντ τοτε ολοι οσοι αναρωτιουντε θα καταλαβουν.

Οταν εγινε το θρεντ για το καλλιτεχνικο ( η μη) αιδοιο πιστευα πραγματικα οτι το θρεντ μετα απο 5-10 σελιδες θα 'κλειδωνε'. Ισως γιατι το ζητημα το ειχαμε πλεον 'ξηλωσει', ισως γιατι αν και ενηλικες εχουν οριο οι φορες που θα διαβασεις αισχρολογιες σε ενα θρεντ που ξεκινησε με ενα (αν θυμαμαι καλα) ευγενικοτατο/ενημερωτικο ( για εμενα που δεν πολυβλεπω ειδησεις) ποστ. Δεν ξερω τι εγινε εκεινο το θρεντ και δεν εχω ψαξει καν σε πισω σελιδες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Nαι μερικοι κανουν τους χαζους...τους συμφερει λογω φιλιας...

Βριζοντουσαν λεει την στιγμη που ενας ανοιγε το στοματακι του με επιχειρηματα παιδικου σταθμου...

Μεχρι και απειλεισε κι εναν νομιζω...(κλασσικη περιπτωση ban)

Αν τραβανε μερικοι ζορια ...
    Εμεις οι Κυψελιωτες ξερουμε απο καλο 'λαδι' και στα λεμε χυμα ΚΑΙ στα μουτρα τους...

και που σαι...Να σκεπαζεσαι...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    iLia, kiriakost, Alchimistis και σε όλους όσους δεν πρόλάβω

Προφανώς και έχετε δίκιο. Από την άλλλη είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ και δεν μπορούμε να απαιτούμε πράγματα.
    Όμως
    Το Forum φίλοι mods, μπορεί να είναι αξιόλογο, μπορεί να είναι χαβαλεδιάρικο, μπορεί να είναι ενημερωτικό, μπορεί να είναι επικοινωνιακό, μπορεί να είναι και μάπα.

Εσεις φίλοι mods μπορείτε να βοηθάτε να γίνει έτσι ή αλλιώς. Τα μέλη είναι που δίνουν αξία όμως στο Forum. Οι απόψεις τους, οι γνώσεις τους, το χιούμορ τους κτλ.

Προφανώς θέλετε να κρατήσετε το Forum κλειστό γκέτο στην παρέα σας, στις συμπάθειές σας και στους συμφωνούντες με τις απόψεις σας. Οκ δικό σας είναι και ότι θέλετε κάνετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να το κρατήσετε αμιγώς μοτοσυκλετιστικό. Οκ και πάλι απλά πρεπει να διαγραψετε κάποιές από τις κατηγορίες των συζητήσεων. Μπορεί επίσης να θέλετε τα μέλη να μην διαβαίνουν την λεπτή κόκκινη γραμμή που έσεις θέτετε. Οκ για μιά ακόμη φορά αλλά πείτε μας που είναι για να μην την περνάμε (ή για να πάρουμε ακριβώς την αντίθετη πορεία)

Η απαντήσεις σας στο παρών ερώτημα ήταν εντελώς αποδεκτές από εμένα. Κυριολεκτώ. Μόνο που δεν ήταν και πολύ πιστικές ως προς τις προθέσεις σας. Αν θέλετε το συζητάμε.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    kiriakost
    Εγω δεν ξέρω τι επαιξε με το θέμα που σβήστηκε , εγώ μιλάω επι προσωπικού , και λέω οτι τα έχω πάρει στο κρανίο , με το να σβήνονται απαντήσεις μου !! και ολόκληρα θέματα , ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ... εεεεε μαστόρια ηρεμήστε
    Θες να πεις οτι θεματα π.χ. σαν της "θερμοκρασια αλυσιδας " ....

Επρεπε να επιβιωσουν ???

Μνη μου αναλυσεις τιποτα σε παρακαλω... Απλα ενα ναι η ενα οχι...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Θα ήθελα μια απάντηση απο εναν mod χωρις διαθεση αντιπαράθεσης
    αλλα γινεται μια αδικια για τοσο κοσμο που διαβάζει και γράφει σε σοβαρά θέματα που αργότερα γινονται για τον φουτσο

Θες να πεις οτι θεματα π.χ. σαν της "θερμοκρασια αλυσιδας " ....Επρεπε να επιβιωσουν ???
    Μάλιστα κύριε .. έπρεπε . !!! ( δεν ενοχλούσε κανέναν, δεν προσέβαλε κανέναν , ήταν πρωτότυπο )

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Προφανώς θέλετε να κρατήσετε το Forum κλειστό γκέτο στην παρέα σας, στις συμπάθειές σας και στους συμφωνούντες με τις απόψεις σας. Οκ δικό σας είναι και ότι θέλετε κάνετε. [/B]

διαφωνω με αυτο το συγκεκριμενο μονο που λες.

πιστεψε με δεν συμφωνουν ολοι (οι μοντς) με ολους (τους χρηστες)
    μην τους στηνετε στο τοιχο παιδια......και? κοψανε ενα ποστ με παπαριες...και?

πιστευετε πραγματικα οτι ενας ασχετος θα πει....ρε δε ψαχνω να βρω ενα μοτοσυκλετιστικο σαιτ να ακουσω αποψεις περι αστυνομικων???????????? οχι

θα ψαξει να το βρει γιατι θελει να μαθει κατι για την μηχανη του ας πουμε...........

ποιον ενδοιαφερει πραγματικα τετοια πραγματα? υπαρχουν χιλιαδες ιντερνετικα στεκια που ασχολουντε με γενικα θεματα γιατι να μην παει εκει?

υστερα στο να καιτε την πυρα εναν χρηστη ειναι μεγαλο σφαλμα.........οταν καποιοι (οι ιδιοι και οι ιδιοι ειρωνευοντε και πετανε σαν ψωμοτυρι την λεξη φασιστα μην περιμενετε να μην εχετε ''αντιποινα΄΄ το εβαλα σε εισαγωγικα ) και κουνηστε το κεφαλι σας.

μπαινετε ΜΟΝΟ για να καυγαδιζετε ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

και δεν ειναι τυχαιο οτι ΕΙΣΤΕ 4-5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ και σας απαντα ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ παντα.

που ειναι ολοι οι υπολοιποι? η μηπως ατυχως νομιζετε οτι δεν σας απαντανε γιατι συμφωνουν μαζι σας?

σταματηστε να ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΝΤΙ Η ΕΓΩ Η Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΧΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΕΛΕΟΣ! ΕΣΕΙΣ ΔΛΔ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

εχουμε χασει την μπαλα..........ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΔΕΞΙΩΝ Η ΤΗΝ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ Η ΑΥΛΗ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ

Και να υπαρχει παρειστικο κλιμα

Αφηστε λοιπον τους καυγαδες για τα πολιτικα και πιαστε τους ''καυγαδες'' για τα μηχανακια.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Θα ήθελα μια απάντηση απο εναν mod χωρις διαθεση αντιπαράθεσης
    αλλα γινεται μια αδικια για τοσο κοσμο που διαβάζει και γράφει σε σοβαρά θέματα που αργότερα γινονται για τον φουτσο
    ναι γινοντε ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ

ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ?

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ!

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

ΚΑΙ πιασε και μια μπυρα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς MODERATOR
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 13:05
  2. Προς moderator
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 09:41
  3. Κρισιμη ερώτηση προς ADMINS-MODERS
    από petridist στο forum Προτάσεις & σχόλια