Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 156

Θέμα: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν το ήξερα Χρηστάκη.
    Αλλά και πάλι... δεν μ άρεσε το υφάκι δεν είμαι υποχρεωμένος να μ αρέσει και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση.
    ΚΑΛΑ ΠΕς ΜΟΥ ΤΙ ΥΦΑΚΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΩ ΜΙΑ...

το θες με πατατες η με ρυζι??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    γεια σου ρε Καλατράβα με τις ανησυχίες σου....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντα! Λες να με έχει επηρρεάσει ο.. πόδις;;;
    Πάντως λίγο σοβαρότερα Τασούλη... μακάρι και ειλικρινά να πιάσει η "πολιτική" και να αποδώσει. Ειλικρινά. Και ξέρεις ότι το εννοώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΚΑΛΑ ΠΕς ΜΟΥ ΤΙ ΥΦΑΚΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΩ ΜΙΑ...

το θες με πατατες η με ρυζι??

Καλύτερα ρύζι! Παραέφαγα... πατάτες και πατατιές το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
    ρε ο άνθρωπος είχε βάλει spray στην αλυσίδα μετά το service και δεν ήθελε να βάλει 2α
    Πσσσστ Τεό

Τώρα στέγνωσε η αλυσίδα και βάζω κι έκτη λέμε

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πσσσστ Τεό

πσσσσ εχει και οπισθεν????????/

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΚΗΣ307 ΝΤΑΣ ΜΠΕΣΤΕΝ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    μπροστά έβαλες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Θυμίζω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, το να ρίχνεις φταίξιμο σε μόδιστρους και στο φόρουμ είναι απαλλαγή ευθυνών -κοινώς πρόκειται περι ορνιθολογίας άρα στη καλύτερη είσαι οφ-τόπικ.
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Το μέτρο του ban είναι μια χάρα.
    Από την στιγμή που είναι σαφές ότι το forum δεν είναι αποκλειστικά μοτοσυκλετιστικό, λόγικό είναι πολλά άτομα (μεταξύ αυτών κι εγώ) να διατυπώνουν απόψεις για θέματα άσχετα με την μοτοσυκλέτα (πολιτικά, κοινωνικά κτλ).

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου να σε αρχίζει στα βρισίδια. Και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην τρώει καμπάνα αυτός που συμπεριφέρεται κατα τέτοιο τρόπο.

Χθες άνοιξα ένα thread με σκοπό να βρώ φίλους που να ενδιαφέρονται στο να στήσουμε ένα site για μοτοσυκλέτα και οι έχοντες την μυγα μυγιάστικαν σε χρόνο μηδέν. Οι περισσότεροι που απάντησαν είτε με έβριζαν είτε με ειρωνεύονταν.

Έχω πάρει πολλά πράγματα από το moto.gr, βοηθήθηκα από φίλους, έμαθα πέρασα ευχάριστα την ώρα μου. Παρόλα αυτά κάποιοι έδω μέσα είναι τόσο χυδαιοι που μου φέρνουν εμμετό. Καλό είναι να μπαίνει ένα μέτρο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    μπροστά έβαλες?
    Ε ναι ρε, μεσημέριασε :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ....και ούτε μπορεί ο οποιοσδήποτε Moderator να λέει τι θα λέμε. ΟΚ για τις βρισιές και τα λοιπά είναι άλλο ζήτημα. Αλλά στα υπόλοιπα... δεν χωράει υπαγόρευση.
    στο περίπου φίλε συνάρωστε Στέλιο (το συνάρωστε πάει στο πόδι, μην παρεξηγηθούμε )

Η έννοια του moderator δεν ειναι απλά να βρίσκεται εκεί για να επιλύει τεχνικής φύσεως θέματα σε ένα φόρουμ, αλλά ακριβώς για να κρατα μια συζήτηση εντός θεματολογίας. Αυτός ειναι ο ορισμός της λέξης moderator. Νομίζω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Η έννοια του moderator δεν ειναι απλά να βρίσκεται εκεί για να επιλύει τεχνικής φύσεως θέματα σε ένα φόρουμ, αλλά ακριβώς για να κρατα μια συζήτηση εντός θεματολογίας. Αυτός ειναι ο ορισμός της λέξης moderator. Νομίζω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
    http://www.moto.gr/forums/showthread...602#post806602

και άλλα πολλά....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    εγω παλί πιστευω πως δεν εχουμε δουλεια κ τρωγομαστε αναμεταξυ μας...

αντε συνεχιστε να παραθεττε αποψεις , ειρωνικα -και καλα αστειο- , να διαφωνειτε κ να κουοταρετε..

αντε να δουμε τι θα καταλαβετε...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    στο περίπου φίλε συνάρωστε Στέλιο (το συνάρωστε πάει στο πόδι, μην παρεξηγηθούμε )

Δεν ξέρω συνάρρωστε αν κάνεις λάθος αλλά εγώ συμφωνώ. Ειδικά στο να κρατά τη συζήτησε εντός θεματολογίας.
    ΑΝ λοιπόν φιλαράκι αυτό δεν γίνεται σημαίνει απλά ότι κάποιοι ΔΕΝ μπορούν. Ή ότι δεν μπορούν να ακουστούν επομένως κάτι είναι εξ αρχής στραβά. Γι αυτό αντέδρασα έτσι. Γιατί δεν βλέπω που κολλάει όλη αυτή η ιστιορία περί ban όταν το θέμα είναι άλλο.
    Και τα λέω αυτά που ζήτημα αν έχω βρίσει πραγματικά όμως μία ή δύο φορές εδωμέσα και είμαι πολύ προσεκτικός.

Κριμα. Το μονο που εχω να πω ειναι κριμα.
    Και κριμα, διοτι το φορουμ αυτο δεν ειναι ουτε για μηχανες, ουτε για πολιτικη, θρησκεια, κομματα, σπαμ η οτιδηποτε αλλο. Ειναι για την ΦΙΛΙΑ!

Εμενα αυτο το φορουμ μου εδωσε καποιους ΦΙΛΟΥΣ. Το νοημα αυτου του φορουμ ειναι ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ!

ΑΛΛΑ με αυτες τις καταστασεις (βρισιες, ban κλπ) οι φιλοι ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ και ΚΑΝΕΙΣ δεν περναει ομορφα.
    Ρε Νοστρα/Σταθη/Νικο/Αλεξανδρε/Μπαμπη/Χαραλαμπε: με τον Trooper και τον καθε Trooper εχετε πιει και δυο ποτηρια κρασι μαζι! Εχετε τραγουδησει παρεα, εχετε μοιραστει ομορφες στιγμες κλπ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ; Στην τελικη, οκ, καποιος μπορει να εβρισε αλλον, να "σκοτωθηκανε", για τον ΧΨ λογο.
    ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ Κ ΤΕΛΟΣ!

Τωρα με ολο αυτο ΤΙ καταφερνουμε; Με τι διαθεση θα ξαναμπει ο Trooper εδω;;;
    Εγω τον Γιωργο τον θεωρω φιλο μου και σιγουρα θελω να ξαναπαω βολτα μαζι του.
    Ναι, ΑΛΛΑ φιλο θεωρω και τον Τασο η τον Σταθη πχ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;

Παιδια, η λυση δεν ειναι το ban αλλα ΟΥΤΕ και μπατε σκυλοι αλεστε.

Παν μετρον αριστον.
    Ο Στελιος εχει δικιο ο καημενος, αλλα καποιοι πεσανε να τον φανε οτι λεει θεωριες: το προβλημα ειναι ΑΛΛΟΥ και ΟΧΙ στις βρισιες.

Τα βρισιδια σιγουρα ειναι παρα πολυ ασχημα, και με ξενερωνουν αφανταστα, αλλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου.

Με το να banαρεις οσους βριζουν και την αυστηρη αστυνομευση δεν λυνεις το προβλημα. Πολυ απλα γιατι το προβλημα ειναι αλλου: ειναι στην υπερβολικη χαλαροτητα που καποιοι αναποφευκτα εκμεταλλευτηκαν.

Σταθη, επειδη εχω υπαρξει και εγω admin σε φορουμ στο παρελθον, εχω να σου πω οτι παιρνοντας αυτες τις αποφασεις ανοιγεις το κουτι της Πανδωρας.

Αν αφησεις τον κοσμο "χυμα" και οταν εχουν φτασει στο απροχωρητο τους βαλεις χερι, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.
    Αυτο που χρειαζονται ειναι απο την αρχη καποια ορια... Επειδη ομως στα φορουμ γινομαστε αναποφευκτα φιλοι, τα ορια αυτα χαλαρωνουν και γινεται οτι γινεται.

Ξερεις οτι το software του φορουμ σας εχει τη δυνατοτητα να μπλοκαρει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ τις τυχον βρισιες και να βαζει αστερακια η οτιδηποτε αλλο στη θεση τους.
    Βαλτε λοιπον τον αυτοματο να καθαριζει και τελος.

Α! Και ΣΒΗΣΤΕ τις διαμαχες σαν ενοτητα γιατι βαζει λαδι στη φωτια και ειναι ΗΛΙΘΙΟ αυτο! Γιατι λες απο τη μια "μη βριζετε" ενω απο την αλλη εχεις ενοτητα Διαμαχες!

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!
    Νίκος
    Open Horizons

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    θα πεσουν δλδ ban και στους μοδερατορες οταν ειρωνευονται?
    το original α-μηχανο™ μελος

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 13:58
  2. βγηκε το καινουριο football manager....τρεξτεεεεε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2009, 08:31
  3. ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 12:06
  4. Βγήκε το πόρισμα ....
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 11:43
  5. Βγήκε το πόρισμα ...................
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων