Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 95

Θέμα: Sachsenring Alice Motorrad Gp Deutschland

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ποια δικαιολογια ρε αλχημιστη? τον ενοχλησε αυτο το πραγμα με την υπερθερμανση? υπηρχε περιπτωση να τον σταματουσε? μονο αν τα φτυνε το γιαμαχα αλλα χλωμο το κοβω.

ο ροσσι ειπε 200 φορες καθαρα οτι ηταν δικο του λαθος, ηταν χαμενη ευκαιρια, λυπαται γιατι ηταν κριμα που χαθηκε κ ζητησε συγγνωμη απ τη γιαμαχα κ απ τον κοσμο του.

ξερεις τι ελεγε μετα το ασσεν? οτι ολοι ελεγαν παλι οτι επειδη εκανε δυο αγωνες χωρις νικη τελειωσε, καλυτερα να αποσυρθει.. κ απαντησε μετα κλεινοντας τα στοματα. τωρα εκανε ενα ασυλληπτο περασμα στην προσπαθεια του να φτασει τους πρωτους, στην προσπαθεια του να μην φυγει ο πεντροζα, γιατι ηθελε να κερδισει, γιατι παντα θελει να κερδιζει, κ απ την υπερπροσπαθεια σε κεινη τη δεξια επεσε.

μπορουσε μια χαρα να περιμενει, απλα το ειπε οτι δν ειχε υπομονη γιατι εβλεπε το ντανι να απομακρυνεται.. βιαστηκε δλδ κ το πληρωσε.. ελπιζω να μην κοστισει, αλλα ακομα πιστευω οτι θα το γυρισει, κ οπως ειπαν ο στονερ δν ειναι αηττητος, τωρα που ο μελαντρι εχει σχεδον φακτορυ μηχανακι κ ο ντανι με το χευντεν ειναι σε φορμα θα μπορεσει να γυρισει η διαφορα πιο γρηγορα αρκει να κατεφερνει πανω απ ολα ο βαλε να μενει μπροστα απ το στονερ.

εδιτ.. απ τη γιαμαχα δν θα φυγει, κ δν πρεπει. πηγε για να αποδειξει οτι ο αναβατης ειναι σημαντικοτερος απ τη μηχανη, επιλογη του ειναι κ καλα κανει κ δν φευγει. προτιμω να μην παρει πρωταθλημα ξανα παρα να φυγει απ τη γιαμαχα, θα ειναι κατι σαν προδοσια- κοροιδια γι αυτο δν προκειται να το κανει.

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Ναι αν καταφερει να νικησει σχεδον παντου και ταυτοχρονα να βαλει μερικους αναμεσα σ αυτον και τον στονερ τοτε ναι μπορει να παρει το πρωταθλημα!!!
    Μακαρι να δουμε τετοιους συναρπαστικους αγωνες!!!
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    ...
    Δυστυχως δεν δειχνει να το χει πλεον... (εκτος απο μερικες αναλαμπες...)

γιατι, επειδη επεσε ???

μη λεμε οτι θεμε...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

γιατι, επειδη επεσε ???

μη λεμε οτι θεμε...

οχι γι αυτο...

απλα μου δινει την εντυπωση οτι κατι εχει αλλαξει και δεν ειναι οπως τον θυμομαστε...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ποια δικαιολογια ρε αλχημιστη? τον ενοχλησε αυτο το πραγμα με την υπερθερμανση? υπηρχε περιπτωση να τον σταματουσε? μονο αν τα φτυνε το γιαμαχα αλλα χλωμο το κοβω.

ο ροσσι ειπε 200 φορες καθαρα οτι ηταν δικο του λαθος, ηταν χαμενη ευκαιρια, λυπαται γιατι ηταν κριμα που χαθηκε κ ζητησε συγγνωμη απ τη γιαμαχα κ απ τον κοσμο του.

ξερεις τι ελεγε μετα το ασσεν? οτι ολοι ελεγαν παλι οτι επειδη εκανε δυο αγωνες χωρις νικη τελειωσε, καλυτερα να αποσυρθει.. κ απαντησε μετα κλεινοντας τα στοματα. τωρα εκανε ενα ασυλληπτο περασμα στην προσπαθεια του να φτασει τους πρωτους, στην προσπαθεια του να μην φυγει ο πεντροζα, γιατι ηθελε να κερδισει, γιατι παντα θελει να κερδιζει, κ απ την υπερπροσπαθεια σε κεινη τη δεξια επεσε.

μπορουσε μια χαρα να περιμενει, απλα το ειπε οτι δν ειχε υπομονη γιατι εβλεπε το ντανι να απομακρυνεται.. βιαστηκε δλδ κ το πληρωσε.. ελπιζω να μην κοστισει, αλλα ακομα πιστευω οτι θα το γυρισει, κ οπως ειπαν ο στονερ δν ειναι αηττητος, τωρα που ο μελαντρι εχει σχεδον φακτορυ μηχανακι κ ο ντανι με το χευντεν ειναι σε φορμα θα μπορεσει να γυρισει η διαφορα πιο γρηγορα αρκει να κατεφερνει πανω απ ολα ο βαλε να μενει μπροστα απ το στονερ.

εδιτ.. απ τη γιαμαχα δν θα φυγει, κ δν πρεπει. πηγε για να αποδειξει οτι ο αναβατης ειναι σημαντικοτερος απ τη μηχανη, επιλογη του ειναι κ καλα κανει κ δν φευγει. προτιμω να μην παρει πρωταθλημα ξανα παρα να φυγει απ τη γιαμαχα, θα ειναι κατι σαν προδοσια- κοροιδια γι αυτο δν προκειται να το κανει.

Κι επειδή ρε Βασίλη είπε ότι ήταν δικό του λάθος; Το είπε οκ αφού είπε κι ένα κάρο άλλα πράγματα. Από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος φέτος μας έχει πρήξει. Το ένα του φταίει το άλλο τον ενοχλεί το άλλο τον χαλάει.
    Όσο για το Άσεν κλπ. εγώ δεν είπα ουδέποτε να αποσυρθεί και βασικά εδώ που γράφουμε καθένας τα δικά του δεν είδα κάποιον να το λέει. Κι ούτε άκουσα κάπου κάτι τέτοιο. Οπότε δεν ξέρω κατά΄πόσο να το πάρω σοβαρά αυτό που είπε.
    Αλλά δεν μ ενδιαφέρει αυτό καθόλου. Αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι μας τα χει κάνει μην πω [πως από την κάθε δικαιολογία που πετά κάθε φορά ΧΩΡΙΣ να έχει την απαραίτητη σταθερότητα. και μάλιστα υπενθυμίζω φίλε πως όταν είχα πρωτογράψει για λάθη του Ρόσι κάποιοι έπεσαν να... με φάνε.
    και να διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη; Χωρίς... μίσος και πάθος.
    ΔΕΝ θα το γυρίσει! Έχει πιστεύω δύο ευκαιρίες ακόμα. Μία στη Λαγκούνα δεν μιλάω για πρωτιά αλλά για θέση δεύτερη το πολύ τρίτη καιμία στην Τσεχία. ΑΝ δεν... χαίρεται!
    Και να σου πω και το γιατί. Πρώτον γιατί είναι ανήσυχος όχι με την μοτοσικλέτα αλλά με τη δύναμη των ανταγωνιστών του! Δεν το περίμενε αυτό δεν περίμενε πιστεύω τέτοιο ανταγωνισμό. Δεύτερον επειδή γνώμη μου πάντα δεν έχει ξεπεράσει το περσινό την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος και τρίτον ακριβώς γιατί ανεβαίνουν οι Χόντα. Αυτό μάλλον εκτιμώ ότι θα τον γεμίσει άγχος παρά θα τον ηρεμήσει.
    Αυτό έγινε και στη Γερμανία. Δεν είδε απλώς κάποιους να τον περνάνε και να μένει πίσω. Είδε τον Στόνερ να εξαφανίζεται και τον χοντάκια να κάνειτα δικά του, το βλάχο να τον κυνηγά και... όλους να τον πολεμάνε.
    ΚΑι τώρα φίλοιθ ροσικοί... να δούμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος!!! Τώρα θα δούμε. Που θα πρέπει αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε κάθε αγώνα να δίνει πραγματική μάχη και να χτυπιέται με όλους. ΔΕΝ θα τα καταφέρει Βασίλη.

γιατι, επειδη επεσε ???

μη λεμε οτι θεμε...

Βρε δεν είναι ότι έπεσε! ΄Ξεκολλάτε με αυτό! Φυσικά και ο Ρόσι μπορεί να πέσει φυσικά και αυτός μπορεί κάπου να κάνει λάθος.
    Είναι ΟΛΗ η οδηγική του συμπεροφορά φέτος (για μένα προσωπικά δείγματα υπήρχαν και από πέρσι) που το δείχνει! Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι μετά. Αυτό οκ μπορεί να γίνει. Αλλά με τα ως τώρα δεδομένα... δεν το έχει ο άνθρωπος φέτος. Πως να το κάνουμε; Κάτι δεν πάει! Δεν κάθεται.
    Ίσως...να είναι και το φανερότερ όλων. Η πίεση! Όλοι περιμένουν να κάνει θαύματα. και αυτό ίσως να τον γεμίζει άγχος. ειδικά όταν βλέπει νέους οδηγούς (γουεστ) να χώνουν βλέπει την Ντουκάτι να έχει πιο υψηλές, τον Στόνερ να μην πέφτει και γενικά να μην κάνει και λάθη, τώρα τη χόντα να ξυπνάει... ε δεν είναι παιχνίδι ρε σεις.
    Πολύ δύσκολο τον έχω προσωπικά βέβαια ναι χαίρομαι αλλά τώρα το αφήνω στην άκρη αυτό και μιλάω με ότι βλέπω ως τώρα.
    Αν κάτι αλλάξει... μπράβο του και μαγκιά του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Κι επειδή ρε Βασίλη είπε ότι ήταν δικό του λάθος; Το είπε οκ αφού είπε κι ένα κάρο άλλα πράγματα. Από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος φέτος μας έχει πρήξει. Το ένα του φταίει το άλλο τον ενοχλεί το άλλο τον χαλάει.
    Όσο για το Άσεν κλπ. εγώ δεν είπα ουδέποτε να αποσυρθεί και βασικά εδώ που γράφουμε καθένας τα δικά του δεν είδα κάποιον να το λέει. Κι ούτε άκουσα κάπου κάτι τέτοιο. Οπότε δεν ξέρω κατά΄πόσο να το πάρω σοβαρά αυτό που είπε.
    Αλλά δεν μ ενδιαφέρει αυτό καθόλου. Αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι μας τα χει κάνει μην πω [πως από την κάθε δικαιολογία που πετά κάθε φορά ΧΩΡΙΣ να έχει την απαραίτητη σταθερότητα. και μάλιστα υπενθυμίζω φίλε πως όταν είχα πρωτογράψει για λάθη του Ρόσι κάποιοι έπεσαν να... με φάνε.
    ΔΕΝ θα το γυρίσει! Έχει πιστεύω δύο ευκαιρίες ακόμα. Μία στη Λαγκούνα δεν μιλάω για πρωτιά αλλά για θέση δεύτερη το πολύ τρίτη καιμία στην Τσεχία. ΑΝ δεν... χαίρεται!
    Και να σου πω και το γιατί. Πρώτον γιατί είναι ανήσυχος όχι με την μοτοσικλέτα αλλά με τη δύναμη των ανταγωνιστών του! Δεν το περίμενε αυτό δεν περίμενε πιστεύω τέτοιο ανταγωνισμό. Δεύτερον επειδή γνώμη μου πάντα δεν έχει ξεπεράσει το περσινό την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος και τρίτον ακριβώς γιατί ανεβαίνουν οι Χόντα. Αυτό μάλλον εκτιμώ ότι θα τον γεμίσει άγχος παρά θα τον ηρεμήσει.
    Αυτό έγινε και στη Γερμανία. Δεν είδε απλώς κάποιους να τον περνάνε και να μένει πίσω. Είδε τον Στόνερ να εξαφανίζεται και τον χοντάκια να κάνειτα δικά του, το βλάχο να τον κυνηγά και... όλους να τον πολεμάνε.
    ΚΑι τώρα φίλοιθ ροσικοί... να δούμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος!!! Τώρα θα δούμε. Που θα πρέπει αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε κάθε αγώνα να δίνει πραγματική μάχη και να χτυπιέται με όλους. ΔΕΝ θα τα καταφέρει Βασίλη.
    Δεν νομίζω ότι αγχώθηκε από όλα αυτα, απλά πήγε να σκάσει ένα απίστευτο προσπέρασμα και το έχασε. Συνηθισμένος είναι να μένει πίσω στην αρχή του αγώνα. Και στο Ασσεν έτσι δεν έγινε? Το θέμα είναι ότι το πρωτάθλημα πλέον δεν μπορεί να το κερδίσει ο Ρόσσι. Μπορεί όμως να το χάσει ο Στονερ. Αν συνεχίσει ο αυστραλός να τερματίζει στο βάρθρο δεν νομίζω να το χάσει.
    Τωρα τα Honda ίσως πάιξουν κάποιο ρόλο αλλά άργησε να ξυπνήσει το HRC.

Εγώ πάντως έχω μεγάλη αγωνία να δώ τον αδελφό Hayden, Roger Lee στην Laguna Seca. Δεν ξέρω γιατί αλλά με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι σόι οικογένεια είναι αυτή
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Hremise re Stelara!!!Min mas meineis re siiiiiiiiii! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Re mpas kai exeis paiksei kanena stoixima na to sikosei o pitsirikas??
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Hremise re Stelara!!!Min mas meineis re siiiiiiiiii! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Re mpas kai exeis paiksei kanena stoixima na to sikosei o pitsirikas??

Όχι ρε δεν παίζω στοιχήματα.
    Αρκεί να το χάσει ο αχώνευτος...

@ Alximistis:

Νομιζω οτι υπερβαλλεις στο θεμα του Βαλε, το εχεις παρει προσωπικα...

Οτι και να λεμε παραμενει ο κορυφαιος αναβατης, μακραν του δευτερου...

Απλα φετος εχει να αντιμετωπισει πολυ καλυτερα μηχανακια (Ducati) με καλους και κυριως σταθερους οδηγους (Stoner) και στο "συνολο" το δικο του "πακετο" υστερει, αλλες φορες λογω μηχανης (πολυ μικροτερη ιπποδυναμη), αλλες φορες λογω ελαστικων (βλ. Ντονιγκτον) και αλλες φορες λογω δικου του λαθους (οπως σε αυτο τον αγωνα) που κατ' εμε προερχεται απο την υπερπροσπαθεια να υπερκαλυψει με την δικη του αποδοση τα μειον του υπολοιπου "πακετου".

ΑΝ ετρεχαν σε εννιαιο, εγω σε αυτον θα πονταρα παντως...

Με αυτα & αυτα....

... +32
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Όχι ρε δεν παίζω στοιχήματα.
    Αρκεί να το χάσει ο αχώνευτος...

Milame to exeis parei poli prosopika e???

:smilea:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

@ Alximistis:

Νομιζω οτι υπερβαλλεις στο θεμα του Βαλε, το εχεις παρει προσωπικα...

Οτι και να λεμε παραμενει ο κορυφαιος αναβατης, μακραν του δευτερου...

Απλα φετος εχει να αντιμετωπισει πολυ καλυτερα μηχανακια (Ducati) με καλους και κυριως σταθερους οδηγους (Stoner) και στο "συνολο" το δικο του "πακετο" υστερει, αλλες φορες λογω μηχανης (πολυ μικροτερη ιπποδυναμη), αλλες φορες λογω ελαστικων (βλ. Ντονιγκτον) και αλλες φορες λογω δικου του λαθους (οπως σε αυτο τον αγωνα) που κατ' εμε προερχεται απο την υπερπροσπαθεια να υπερκαλυψει με την δικη του αποδοση τα μειον του υπολοιπου "πακετου".

ΑΝ ετρεχαν σε εννιαιο, εγω σε αυτον θα πονταρα παντως...

Με αυτα & αυτα....

... +32
    Συμφωνώ σε όλα πλην αυτού που λες στο τέλος. Δεν προέρχονται τα λάθη του μόνο εξαιτίας του μείον του υπόλοιπου πακέτου. Είναι βασικό θέμα ψυχολογίας!!!!!!! Και άγχους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δν νομιζω οτι καποιοι αγωνες ειναι σημαντικοτεροι απ τους αλλους ολοι ξερουμε οτι ολοι μετρανε το ιδιο κ μπορουν παντα να γινουν πραγματα που δν φανταζομαστε στα gp.

το μπρνο ειναι μια απ τις πιστες της ντουκατι, οπως κ το μοτεγκι, η σεπανγκ κ η βαλενθια απ αυτες που ακολουθουν.

ο βαλε ξαναλεω παντα εκανε λαθη, κ καθε χρονο εχει στατιστικα μια τουλαχιστον πτωση. απλα φετος ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα, κ του χρονου κ θα ναι ακομα δυσκολοτερα.

απλα οπως ειπε ο στραντας πρεπει σε καθε αγωνα να δινει οτι εχει κ δν εχει στις στροφες κ υπαρχει ο κινδυνος λαθους, γιατι στις ευθειες ειναι αργος.

Συμφωνώ σε όλα πλην αυτού που λες στο τέλος. Δεν προέρχονται τα λάθη του μόνο εξαιτίας του μείον του υπόλοιπου πακέτου. Είναι βασικό θέμα ψυχολογίας!!!!!!! Και άγχους!!!
    Ενταξει και δεν μου λες, απο που προεκυψε το αγχος, καταλαβε οτι ειναι κουλος και φοβαται μην το καταλαβουμε και εμεις???

Μαλλον απο το γεγονος οτι το παλικαρι θελει να κερδιζει και δεν εχει το καταλληλο εργαλειο για να το κανει...

Μη λεμε και οτι θεμε...

Το παλικαρι ειναι ο εχω-χασει-το-μετρημα-ποσα-παγκοσμια-πρωταθληματα-εχω και εμεις απο το σπιτι μας του καναμε ψυχαναλυση οτι εχει αγχος και γι'αυτο πεφτει...???

Φιλικα!

Γ.
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Ενταξει και δεν μου λες, απο που προεκυψε το αγχος, καταλαβε οτι ειναι κουλος και φοβαται μην το καταλαβουμε και εμεις???

Μαλλον απο το γεγονος οτι το παλικαρι θελει να κερδιζει και δεν εχει το καταλληλο εργαλειο για να το κανει...

Μη λεμε και οτι θεμε...

Το παλικαρι ειναι ο εχω-χασει-το-μετρημα-ποσα-παγκοσμια-πρωταθληματα-εχω και εμεις απο το σπιτι μας του καναμε ψυχαναλυση οτι εχει αγχος και γι'αυτο πεφτει...???

Φιλικα!

Γ.

Σαφώς και δεν είναι κουλός.
    Αλλά άλλο αυτό κι άλλο το θέμα ψυχολογίας.
    Τεσπα αυτήν την στιγμή τα χω παίξει με τη φωτιά υπόσχομαι ότι θα... επανέλθω.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kυριακή, θέσις, moto gp Sachsenring...
    από thou-vou στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2008, 12:46
  2. Moto Gp Sachsenring
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 112
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 22:25
  3. GPS: Τι ξέρουμε γι'αυτά;
    από antares στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 12:32
  4. GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!