Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
επειδη εγινε λογος για εξυπναδα και ισοπεδωση.αγαπητε julius και ο λαγος αγριο ζωο ειναι,επεισης και το αγριογουρονο και το ζαρκαδι.την τσιπουρα την αναφερα για αυτους που γραφανε οτι δεν πρεπει να σκοτωνουμε ψυχες.αληθεια τα αγρια ζωα εχουν αλλη ψυχη απο τις κοτουλες?.καλα για την εξυπναδα δεν το συζηταω γιατι ειναι γελια η αναφορα της.
εγω αυτο που ξερω ειναι οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση.μηπως πρεπει να ξεκινησουμε απο την ζητηση πρωτα και μετα να παμε στην προσφορα?ποιο ανωμαλη μου φαινεται η ζητηση.η προσφορα τουλαχιστον ειναι θεμα επιβιωσης ειδικα των εργαζωμενων-δολοφονων
επισης στην κοντινη σας καστορια το ιδιο κανανε αλλα οχι με δελφινια.μαζεψες και εκει υπογραφες? ή μονο οι ασιατες ειναι βαρβαροι?
οσο για την τραγικη σφαγη με τα αιματα,σιγα μην σκισετε κανενα καλσον.
αληθεια τα δελφινια που τα καμαρωνουμε σε ενυδρια γιατι μας αρεσουν.δεν ειναι εφορου ζωης περιορισμος της ελευθεριας τους?
και οπως εγραψα δεν ειμαι υπερ τις εξαφανισης των δελφινιων σε καμια περιπτωση.εγραψα οτι εγραψα γι'αυτους που βαλανε τα κλαμματα για το θανατο των δελφινιων.μακαρι να κλαιγατε ετσι σε καθε επαιτιο της γεννοκτονιας των ποντιων.
μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε.
Ότι να’νε φίλε, ότι να’νε.......
![]()