Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 113

Θέμα: από την χώρα της ανατελουσας... βαρβαρότητας!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    επειδη εγινε λογος για εξυπναδα και ισοπεδωση.αγαπητε julius και ο λαγος αγριο ζωο ειναι,επεισης και το αγριογουρονο και το ζαρκαδι.την τσιπουρα την αναφερα για αυτους που γραφανε οτι δεν πρεπει να σκοτωνουμε ψυχες.αληθεια τα αγρια ζωα εχουν αλλη ψυχη απο τις κοτουλες?.καλα για την εξυπναδα δεν το συζηταω γιατι ειναι γελια η αναφορα της.
    εγω αυτο που ξερω ειναι οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση.μηπως πρεπει να ξεκινησουμε απο την ζητηση πρωτα και μετα να παμε στην προσφορα?ποιο ανωμαλη μου φαινεται η ζητηση.η προσφορα τουλαχιστον ειναι θεμα επιβιωσης ειδικα των εργαζωμενων-δολοφονων
    επισης στην κοντινη σας καστορια το ιδιο κανανε αλλα οχι με δελφινια.μαζεψες και εκει υπογραφες? ή μονο οι ασιατες ειναι βαρβαροι?
    οσο για την τραγικη σφαγη με τα αιματα,σιγα μην σκισετε κανενα καλσον.
    αληθεια τα δελφινια που τα καμαρωνουμε σε ενυδρια γιατι μας αρεσουν.δεν ειναι εφορου ζωης περιορισμος της ελευθεριας τους?
    και οπως εγραψα δεν ειμαι υπερ τις εξαφανισης των δελφινιων σε καμια περιπτωση.εγραψα οτι εγραψα γι'αυτους που βαλανε τα κλαμματα για το θανατο των δελφινιων.μακαρι να κλαιγατε ετσι σε καθε επαιτιο της γεννοκτονιας των ποντιων.
    μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε.

Ότι να’νε φίλε, ότι να’νε.......

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

επειδη εγινε λογος για εξυπναδα και ισοπεδωση.αγαπητε julius και ο λαγος αγριο ζωο ειναι,επεισης και το αγριογουρονο και το ζαρκαδι.την τσιπουρα την αναφερα για αυτους που γραφανε οτι δεν πρεπει να σκοτωνουμε ψυχες.αληθεια τα αγρια ζωα εχουν αλλη ψυχη απο τις κοτουλες?.καλα για την εξυπναδα δεν το συζηταω γιατι ειναι γελια η αναφορα της.
    εγω αυτο που ξερω ειναι οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση.μηπως πρεπει να ξεκινησουμε απο την ζητηση πρωτα και μετα να παμε στην προσφορα?ποιο ανωμαλη μου φαινεται η ζητηση.η προσφορα τουλαχιστον ειναι θεμα επιβιωσης ειδικα των εργαζωμενων-δολοφονων
    επισης στην κοντινη σας καστορια το ιδιο κανανε αλλα οχι με δελφινια.μαζεψες και εκει υπογραφες? ή μονο οι ασιατες ειναι βαρβαροι?
    οσο για την τραγικη σφαγη με τα αιματα,σιγα μην σκισετε κανενα καλσον.
    αληθεια τα δελφινια που τα καμαρωνουμε σε ενυδρια γιατι μας αρεσουν.δεν ειναι εφορου ζωης περιορισμος της ελευθεριας τους?
    και οπως εγραψα δεν ειμαι υπερ τις εξαφανισης των δελφινιων σε καμια περιπτωση.εγραψα οτι εγραψα γι'αυτους που βαλανε τα κλαμματα για το θανατο των δελφινιων.μακαρι να κλαιγατε ετσι σε καθε επαιτιο της γεννοκτονιας των ποντιων.
    μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!

Super Moderator
    Προφανώς δεν διάβασες τι έκανε quote ή απλά διάλεξες να διαβάσεις συγκεκριμένες γραμμές και ενώ δεν θα έπρεπε να απαντήσω λέγοντας τα ίδια πράγματα θα το κάνω γιατί δεν έχω και πολύ δουλειά τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Το video είναι φρικιαστικό δίχως άλλο. Δεν θέλω να πάρω το μέρος τον Ιαπώνων γιατί η κουλτούρα τους ως λαός μου είναι εξαιρετικά απρόσιτη και δεν την καταλαβαίνω.

Δεν αντιλαμβάνομαι ωστοσο γιατί αυτό που δείχνει το videaki διαφέρει από αυτά που συμβαίνουν στην δική μας χώρα. Ούτε αντιλαμβάνομαι γιατι είναι διαφορετικό να σκοτώνεις ένα άγριο από ένα οικόσιτο ζώο (αν εξαιρέσουμε το θέμα της αφάνισης ενός είδους).
    Δεν το εξαιρούμε καθόλου, ακριβώς αυτό είναι το θέμα του VIDEO…. ότι

ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΝΑΚ.

Από εκει και πέρα εάν δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά τις σφαγής ενός αγρίου ζώου από ένα οικόσιτο πραγματικά λυπάμαι.

Έχετε δει ποτέ σας πως σφάζουν τα ζώα στα ελληνικά χωριά? Έχετε δει πως σπαρταράει το γουρούνι όταν το σφάζουν κόβοντάς του το λαρύγγι και ποση ώρα κάνει να ξεψυχίσει. .
    Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με την επαρχία και πόσο ενημερωμένος είσαι αλλά τις τελευταίες δυο δεκαετίες καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια η σφαγή των οικόσιτων ζώων να γίνεται σε σφαγεία με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και την παρουσία κτηνιάτρου για διάφορους λόγους και ένα απ αυτούς είναι να σταματήσουν τα φαινόμενα που περιγράφεις παραπάνω. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν μπορείς να διακινήσεις κρέας ή πουλερικό που δεν έχει σφαγιαστεί σε εγκεκριμένο σφαγείο και δεν έχει σφραγίδα κτηνιάτρου. Σαφώς και υπάρχουν ακόμα περιστατικά σαν αυτό που αναφέρεις αλλά είναι μεμονωμένα και θα εκλείψουν σύντομα λόγο συστήματος

Ή μήπως το αγριογούρουνο ( αφού μιλάμε για άγρια ζώα) που τρώει τα σκάγια, πονάει λιγότερο από το δελφίνι.
    Όχι αλλα το θέμα μας δεν είναι τα αγριογούρουνα και το κυνήγι τους

Ο αστακομακαρονάδα που χρυσοπληρώνουμε στην ταβέρνα μήπως δεν απαιτεί την θυσία ενός άγριου ζώου και μάλιστα βράζοντάς το όσο είναι έν ζωή.
    Ναι φιλέ, και τα σαλιγκάρι α επίσης, μεγάλη οικολογική καταστροφή λεμε (ειδικά εάν μιλάμε για αυτά των τεχνιτών καλλιεργειών)

Σίγουρα τα δελφίνια είναι πιο συμπαθη και σοκάρεσαι να τα βλέπεις να πεθαίνουν έτσι αλλά είναι θέμα συμπαθειας και μόνο καθώς όλα τα ζώα που καταναλώνουμε πεθαίνουν με άσχημο τρόπο και μερικά με εντελώς αποτρόπαιο.
    Βασικά είναι θέμα αρχικά οικολογικής καταστροφής αλλά ΚΑΙ απάνθρωπής συμπεριφοράς των θηρευτών τους.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

... Το avatar του/της dimzab
    1181583
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με την επαρχία και πόσο ενημερωμένος είσαι αλλά τις τελευταίες δυο δεκαετίες καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια η σφαγή των οικόσιτων ζώων να γίνεται σε σφαγεία με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και την παρουσία κτηνιάτρου για διάφορους λόγους και ένα απ αυτούς είναι να σταματήσουν τα φαινόμενα που περιγράφεις παραπάνω. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν μπορείς να διακινήσεις κρέας ή πουλερικό που δεν έχει σφαγιαστεί σε εγκεκριμένο σφαγείο και δεν έχει σφραγίδα κτηνιάτρου. Σαφώς και υπάρχουν ακόμα περιστατικά σαν αυτό που αναφέρεις αλλά είναι μεμονωμένα και θα εκλείψουν σύντομα λόγο συστήματος

Όχι αλλα το θέμα μας δεν είναι τα αγριογούρουνα και το κυνήγι τους
    πες μας τωρα οτι κανουν αναισθησια στα ζωα πριν τα σφαξουν και ο κτηνιατρος παιζει τον ρολο του αναισθησιολογου.ή πες μας οτι τα οικοσιτα σφαζονται με ειδικο τροπο ετσι ωστε να μην πεταγεται το αιμα σαν τα δελφινια.
    πραγματικα και εσυ οτι να ναι φιλε.το πρωτοκοκολλο αφορα κανονες υγιηνης και οχι για την αποφυγη πονου στο ζωο.
    επισης η σφραγιδα υπαρχει παλι για να ξεχωριζουν τα ελληνικα απο τα ξενα και για το οτι πληρουν τις προδιαγραφες υγιηνης στις συνθηκες σφαγιασης.τα μεμονωμενα περιστατικα ποια ειναι και πρεπει να εκλειψουν, το παραδοσιακο?
    julius πραγματικα θα σεβομουν μονο τους φυτοφαγους σε αυτο το thread,ολοι οι αλλοι κοιτανε μακρια γιατι δεν θελουν να βλεπουν κοντα.
    και οπως ξαναειπα ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδους αλλα μην γινομαστε και υπερβολικοι.
    αληθεια οι φορμουλες μας οι δερματινες ιδιως αυτες απο εξωτικα δερματα ειναι καλα οταν τις αγοραζουμε.ή η alpinestar και η dainese περιμενουν τα ζω να μας δοσουν το δερμα τους χωρις να ψωφισουν.αν θυμαμαι υπαρχει και φορμουλα απο δερμα καγκουρο που ειναι ελαιρετικα ανθεκτικη και μαλακη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Super Moderator
    πες μας τωρα οτι κανουν αναισθησια στα ζωα πριν τα σφαξουν και ο κτηνιατρος παιζει τον ρολο του αναισθησιολογου.ή πες μας οτι τα οικοσιτα σφαζονται με ειδικο τροπο ετσι ωστε να μην πεταγεται το αιμα σαν τα δελφινια.
    πραγματικα και εσυ οτι να ναι φιλε.το πρωτοκοκολλο αφορα κανονες υγιηνης και οχι για την αποφυγη πονου στο ζωο.
    επισης η σφραγιδα υπαρχει παλι για να ξεχωριζουν τα ελληνικα απο τα ξενα και για το οτι πληρουν τις προδιαγραφες υγιηνης στις συνθηκες σφαγιασης.τα μεμονωμενα περιστατικα ποια ειναι και πρεπει να εκλειψουν, το παραδοσιακο?
    julius πραγματικα θα σεβομουν μονο τους φυτοφαγους σε αυτο το thread,ολοι οι αλλοι κοιτανε μακρια γιατι δεν θελουν να βλεπουν κοντα.

epidi exo parakoloutheisei to stisimo enos sfagiou apo to 0 eos thn oloklirosh toy kai toys protous mines leitoyrgias toy kai mia aposo kalataveno den ksereis alla vgazeis tyxaia symperasmata se pliroforo oti to protokolo ksenikaei apo thn proleleysh ton zoon, thn sitisi toys, tin ygyhnh toys, thn hlikia toys, klp klp ton TROPO poy sfazontai eos kai thn epeksergasia toy kreatos toys

kai malista sta sfagia pleon ta xtypane prota me enan typo oplou (me kapsouli) kai ta skotonoun kai katopoin ta sfazoun

tora ean sto kefali sou akoma to arni kai to katsiki einai to idio me to delfini kai ton elefanta pao paso opou mporei ftanei o kathenas
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    epidi exo parakoloutheisei to stisimo enos sfagiou apo to 0 eos thn oloklirosh toy kai toys protous mines leitoyrgias toy kai mia aposo kalataveno den ksereis alla vgazeis tyxaia symperasmata se pliroforo oti to protokolo ksenikaei apo thn proleleysh ton zoon, thn sitisi toys, tin ygyhnh toys, thn hlikia toys, klp klp ton TROPO poy sfazontai eos kai thn epeksergasia toy kreatos toys

kai malista sta sfagia pleon ta xtypane prota me enan typo oplou (me kapsouli) kai ta skotonoun kai katopoin ta sfazoun

tora ean sto kefali sou akoma to arni kai to katsiki einai to idio me to delfini kai ton elefanta pao paso opou mporei ftanei o kathenas
    ρε φιλε μπας και εχεις κανενα τατουαζ με δελφινι και τα πονας τοσο?
    θες να μου πεις οτι σε κτηνοτροφειο χτυπανε καθε κοτα με ενα καψουλι :rotflmao:
    φευγει κεφαλι αυτοματα με το πατιμα ενος κουμπιου:rotflmao: .οσο για το προτοκωλο τα ιδια σου εγραψα νομιζω.
    εχει η spidi κατι μποτουλες και φορμουλες απο καγκουρο τουμπανο λεμε.αλλα εκει δεν μαζεψε κανενας υπογραφες.
    και θα ξαναγραψω οτι ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδος στον πλανητη.
    αυτο που γραφω ειναι το ποσο μελοδραματικα περιγραφετε την σφαγη τους και βαζετε τα κλαματα.παω να βαλω ενα avatar που κλαιει να το παιξω ευαισθητο παιδι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Τα δελφίνια ανήκουν στα ανώτερα θηλαστικά ! Είναι από τα λίγα είδη του πλανήτη τα οποία έχουν συνείδηση ύπαρξης !!

....Να μια διαφορά από τα κατσίκια , τις κότες και τα σαλιγκάρια ….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    o καθένας να κοιτάξει να βάλει τη γραμμή εκεί που τον βολεύει και να κράζει όσους τρώνε / σφάζουν / κυνηγάνε τα υπόλοιπα

έεεεετσι έεεετσι

υποκριτές όλοι μας

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αφου σαν ανωτερα πλασματα που ειμαστε αποφασισαμε πια ζωα πονανε οταν τα σφαζουν και ποια ειναι εντελως καθυστεριμενα και δε καταλαβαινουν πονο

αφου αποφασισαμε λοιπον τωρα χλευαζουμε ο ενας τον αλλον γιατι τα λυσαμε τα προβληματα μας.

αυτοι που μπορουν να κανουν κατι για αυτο ειναι η ΄΄μεγαλοι΄΄ (για τον ανεξέλεγκτο θανατο )
    ας βαλουμε λοιπον στις πολυθρονες μεγαλους που να το σταματησουν αυτο!

για αυτο εχουμε την ψηφο και την δυναμη του λαου (υποτιθετε)

το αν καποιος στεναχωριετε η οχι το ιδιο δεν τον κανει αυτοματα ''ηλιθιο''

(για τους ινδους ειμαστε δαιμονες της κολασεως ασπλαχνοι ιεροσυλοι μας σκοτωναν αμα λαχει αλλα εμεις τα τρωμε τα ιερα τους ζωα χαλαρα χωρις να στεναχωριομαστε γιατι ειναι στην κατηγορια των καθιστεριμενων ζωων που δε καταλαβαινουν)

δε τα γουσταρω αυτα που γινοντε! σε οποιο ζωο και αν γινοταν ! αλλα με το να κοροιδευουμε ο ενας τον αλλον και με ιντερνετικες υπογραφες σε καταφερνουμε τιποτα!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Super Moderator
    Katharisa oso ligotero ginete ta asxeta kai ton anoito xalave (opou pira kai ego meros) kai afino thn syzitisi na ekselixthei

parakalo oso ginete sta plaisia tis syzitisis
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    ρε φιλε μπας και εχεις κανενα τατουαζ με δελφινι και τα πονας τοσο?
    θες να μου πεις οτι σε κτηνοτροφειο χτυπανε καθε κοτα με ενα καψουλι :rotflmao:
    φευγει κεφαλι αυτοματα με το πατιμα ενος κουμπιου:rotflmao: .οσο για το προτοκωλο τα ιδια σου εγραψα νομιζω.
    εχει η spidi κατι μποτουλες και φορμουλες απο καγκουρο τουμπανο λεμε.αλλα εκει δεν μαζεψε κανενας υπογραφες.
    και θα ξαναγραψω οτι ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδος στον πλανητη.
    αυτο που γραφω ειναι το ποσο μελοδραματικα περιγραφετε την σφαγη τους και βαζετε τα κλαματα.παω να βαλω ενα avatar που κλαιει να το παιξω ευαισθητο παιδι
    Εγώ πάλι δεν έχω δει να το γράφει κάπου ότι το δέρμα που χρησιμοποιούν για την προστασία μας είναι από καγκουρό.
    Επίσης σε αυτό το thread καταδικάζουμε τον απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα.

Mozart δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη σφαγή του δελφινιού με το καψούλι που θα φάει το βόδι πχ. Ο παραδοσιακός τρόπος δε νομίζω να εκφράζει κανέναν, είναι το ίδιο βάναυσος με αυτόν του δελφινιού.
    Η σφαγή της κότας ή του προβάτου είναι κάτι σύνηθες για μας, ενώ οποιουδήποτε άλλου ζώου όχι.

Το δελφίνι δεν είναι οποιοδήποτε Θηλαστικό, δεν είναι τυχαίο!!

Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευαίσθητοι με τέτοιου είδου συμπεριφορές, απλά με κάποιες λίγο παραπάνω.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Εγώ πάλι δεν έχω δει να το γράφει κάπου ότι το δέρμα που χρησιμοποιούν για την προστασία μας είναι από καγκουρό.

για κοιτα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    1181669

ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Μόνο τοσοι ρε, απο τους τουλαχιστον 1000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ?
    Τι φωνάζεις ρε π@π@ρα ???

Πρέπει να το διατυμπανίσουμε ότι υπογράψαμε ???

1180782 (από την Παρασκευή...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 14:04
  2. Η Ελλάδα που δεν μαθαίνει απο την ιστορία της....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 09:17
  3. Νεο προιον απο την θυγατρικη της AMAN telemarketing!
    από n1k3man στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 17:18
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 17:56
  5. Δύο μήνες απουσίας της Ντίνας(dna125) από την καθημερινότητά μου και...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF