σε 20 λεπτά θα ειμαι εκει!!!
Αν δεν εχεις ξαναπαει ρωτα τα παιδια που καθεται το μοτο, να σου δειξουν, μην κανεις κανα λαθος και μεινεις μονος σου στην αλλη ακρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
σε 20 λεπτά θα ειμαι εκει!!!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είστε καμένοι!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν δεν εχεις ξαναπαει ρωτα τα παιδια που καθεται το μοτο, να σου δειξουν, μην κανεις κανα λαθος και μεινεις μονος σου στην αλλη ακρη.![]()
"Κάτι τελειωμένοι που έρχονται κάθε δευτέρα πού κάθονται"
Θα καταλάβει!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
ολους εδω μέσα σας βλέπω ομως ακομα!!!!
Όλοι δίπλα μένουμε!!!
![]()
![]()
![]()
τοσο καιρος γειτονες και να μην το εχουμε παρει χαμπαρι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
τοσο καιρος γειτονες και να μην το εχουμε παρει χαμπαρι![]()
Έλα στο δέλεαρ και θα καταλάβεις!!!
![]()
![]()
![]()
Χμμμμ... δυσκολεύομαι αλλά θέλω να το γράψω. Δεν ξέρω αν θα θέλουν τα παιδιά να το πω. Οπότε οκ ΄το λέω αυτό που επιθυμώ δίχως να βάλω ονόματα.
Μερικές φορές κι όχι δεν γράφω διήγημα σου έρχονται αναλαμπές! Εκεί που δεν το περιμένεις! Κάποιες προκαλούνται από άτομα γύρω σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.
Σήμερα, εχτές δηλαδή τώρα πια στο Δέλεαρ έγινε αυτό και ήταν πολύ αναπάντεχο αλλά συγχρόνως τόσο ευχάριστο!
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω ως εκεί που δεν παίρνει ως εκεί που δεν πάει τρεις υπέροχους ανθρώπους-συμφορουμίτες. Μέσα από τα λόγια τους λίγα και καλά είδα ότι τελικά κάποιες φορές ούτε μόνοι είμαστε ούτε τα φόρουμ εντελώς άψυχα και ψυχρά!
Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά για τη βοήθεια εκείνους τους δύο που ήρθαν και μου είπαν ότι χρειαστείς είμαι εδώ ότι ώρα και να ναι αλλά και... αναλογίσου τι έχεις κάνει βρες τα με τον εαυτό σου.
Όπως επίσης ευχαριστώ μία καταπληκτική κυρία με Κ Κυρία κιόλας η οποία ξέρει να ακούει αντέχει να ακούει και να μιλά όταν πρέπει.
Παιδιά να στε καλά... δεν θα το ξεχάσω ποτέ το σημερινό.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
to spam ths veggas einai apo ta pio glyka spam ever!
keep spamming Bab!![]()
![]()
Παλι καλα που εχω και σενα βρε Katana να με υποστηριζεις!!!!![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
+10000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εσύ αν είχες καλή φίλη θα την πήγαινες στο δέλεαρ δηλαδή![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!!!!!!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Χμμμμ... δυσκολεύομαι αλλά θέλω να το γράψω. Δεν ξέρω αν θα θέλουν τα παιδιά να το πω. Οπότε οκ ΄το λέω αυτό που επιθυμώ δίχως να βάλω ονόματα.
Μερικές φορές κι όχι δεν γράφω διήγημα σου έρχονται αναλαμπές! Εκεί που δεν το περιμένεις! Κάποιες προκαλούνται από άτομα γύρω σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.
Σήμερα, εχτές δηλαδή τώρα πια στο Δέλεαρ έγινε αυτό και ήταν πολύ αναπάντεχο αλλά συγχρόνως τόσο ευχάριστο!
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω ως εκεί που δεν παίρνει ως εκεί που δεν πάει τρεις υπέροχους ανθρώπους-συμφορουμίτες. Μέσα από τα λόγια τους λίγα και καλά είδα ότι τελικά κάποιες φορές ούτε μόνοι είμαστε ούτε τα φόρουμ εντελώς άψυχα και ψυχρά!
Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά για τη βοήθεια εκείνους τους δύο που ήρθαν και μου είπαν ότι χρειαστείς είμαι εδώ ότι ώρα και να ναι αλλά και... αναλογίσου τι έχεις κάνει βρες τα με τον εαυτό σου.
Όπως επίσης ευχαριστώ μία καταπληκτική κυρία με Κ Κυρία κιόλας η οποία ξέρει να ακούει αντέχει να ακούει και να μιλά όταν πρέπει.
Παιδιά να στε καλά... δεν θα το ξεχάσω ποτέ το σημερινό.![]()
Άσχετο, (δεν ήμουν Δέλεαρ) : Ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας, απλά δεν το ξέρουμε ωσπου να αντιληφθούμε το "μαζί" απο άλλους "μόνους" :smilea: .
Πάντα να 'σαι καλά Στέλιο!
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Άσχετο, (δεν ήμουν Δέλεαρ) : Ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας, απλά δεν το ξέρουμε ωσπου να αντιληφθούμε το "μαζί" απο άλλους "μόνους" :smilea: .
Πάντα να 'σαι καλά Στέλιο!
![]()
![]()
![]()
Θερμά ευχαριστώ... μου φτιάχνεις παραπάνω το κέφι.![]()
Ρε συ.... πότε ήρθες???Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis