safos ke den odigounΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Γιατί έχω την πεποίθηση (όχι εντύπωση) ότι αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά;![]()
afou den exoune rodes....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
safos ke den odigounΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Γιατί έχω την πεποίθηση (όχι εντύπωση) ότι αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Γιατί; Συζήτησες ποτέ με γυναίκα και συμφωνήσατε σε κάτι; Και δεν λέω όταν προσπαθείς να την ρίξεις που είσαι όλο "Ναι, φυσικά, δίκιο έχεις, μόνο εσυ με καταλαβαίνεις"Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τitan... να είμαστε ειλικρινείς...
Αυτό είναι η κατά κανόνα περίσταση.. όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις αναλόγως την περίπτωση (βλ. επίσημη επίσκεψη, ραντεβού για εργασία κτλ.) όπου θα δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση για να συμβαδίζει με τα πρότυπα που πρέπει όσον αφορά την περίπτωση.Πολλοί απο εμάς όπως θα σηκωθούμε το πρωί έτσι θα παραμείνουν τα μαλιά μας ούτε ζελέ ούτε ώρες στο καθρεύτη! Μόνο λίγο νερό στη μούρη ή κανα ντουζάκι αν υπαρχει χρόνος...
Το μόνο που χαζοκοιτάμε είναι να τεριάζουν τα χρώματα που φοράμε μεταξύ τους και να μην είμαστε σα τσίρκο!
Κατά τα άλλα συμφωνώ στο περί αίσθηση μειονεκτήματος και ανασφάλειας... και που να δείς τι γίνεται όταν εμφανιστεί γυναίκα με φυσική ομορφιά και σωστά προσεγμένη... εκεί έχουμε "γυναικεία δράματα".
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Και το άλλο που δε καταλαβαίνω... με τις μάρκες...
Τσαντάκι...Gucci, Luis Viton κ.α.
Σου έχει κάνει ποτέ άντρας κοπλιμέντο για την τσάντα σου?
Αν ναί τότε πρέπει να ανησυχείς γιατί μάλλον φιλενάδες θέλει να γίνετε?
Κοσμήματα...
Εγώ σχεδόν ποτέ δε τα προσέχω...
Πέρα απο τα σκουλαρίκια Κρίκους (αυτά τα ψιλογουστάρω!)
Παπούτσι...
Μία γόβα και είστε εντάξει!
Βάψιμο...
Αν το χρειάζεστε αφηστε το καλύτερα!
¨Ολα αυτά τα κάνετε οι γυναίκες για να κοντραρίζεστε ματαξύ σας...
Εμείς βάζουμε κόντρες με τα 1000άρια εσείς με τις τσάντες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
safos ke den odigoun
tora den ksero
![]()
mou arese afto to astio?![]()
8a to skefto![]()
ala gia na ine diko mou kalo 8a ine...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@ Titan...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλες φορες δεν εχουμε την πολυτελεια του γυμναστηριου η της καλης διατροφης ...
υγ. ΝΑ ΚΟΙΤΑς ΠΟΙΟΙ ΚΑ8ΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!
@Τροπεας
Εγω μαζι σου ειμαι ... απλα αλλα βλεπω οτι ισχυουν....
@Μαγος
Αν ειναι εμφανισιμος ( κατα τη δικη μου αποψη παντα...) δε 8α εχω προβλημα να με πλησιασει ...και δεν εννοω τον αντικειμενικα ''ωραιο τυπο'' αλλα οπως ε΄πες να μου κανει ''κατι..''...Τωρα αν στη συνεχεις αρχισει και πεταει βλακειες και ξενερωσω ε...8α φαει γειωση...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Titan ....
μάρκες επώνυμες για άντρες και γυναίκες = ματαιοδοξία και οικονομικό "θεαθήναι" για το status quo. Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα μας... είναι θέμα ματαιοδοξίας που μας βασανίζει σαν ανθρώπους γενικά και οχι σαν φύλα ξεχωριστά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
@ Titan...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλες φορες δεν εχουμε την πολυτελεια του γυμναστηριου η της καλης διατροφης ...
υγ. ΝΑ ΚΟΙΤΑς ΠΟΙΟΙ ΚΑ8ΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!
Και γιατί δεν έχετε αυτή τη πολυτέλεια?
Λόγω χρόνου...μη τρελαθούμε...
Να μιλάτε με τις φίλες σας 2-3 ώρες την ημέρα στο τηλ έχετε...
Να λιμάρετε τα νύχια σας 1 ώρα έχετε...
Να βαφτείτε 2 'ωρες έχετε...
Να πάτε γυμναστήριο 1 ώρα ανα μία μερα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ????
ΥΓ. Κοιτάω αλλά μετά απο 10 λεπτά ξεχνάω! Μνήμη χρυσόψαρου λέμε! Γι'αυτό είναι τόσο χαρούμενο γιατί μεχρι να γυρίσει απο τη μία μεριά της γυάλας στη άλλη έχει ξεχάσει οτι είναι φυλακισμένο!![]()
Προσπάθησε να τα εφαρμόσεις πρώτα εσύ.... και άσε τι ισχύει...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
@Τροπεας
Εγω μαζι σου ειμαι ... απλα αλλα βλεπω οτι ισχυουν....
απο εκεί και πέρα μπορείς μετα να επηρεάζεις και τις φίλες σου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kseris kali mou kamia fora i giosi sou mpori na ine gia kaloΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
@...Τωρα αν στη συνεχεις αρχισει και πεταει βλακειες και ξενερωσω ε...8α φαει γειωση...![]()
pios kseri apo ti psixonevrikes anomalies sou mpori na so8i to atomo...
safos ke afto simveni gia olous
tora an krinis kapion apo mia atixi stigmi profanos ise epifaniaki stis sxesis sou ke apesiodoksi ke epikentronese se pidimatikes sxesis
kati pou kanan ta arsenika paliotera ke ta katigorousate...
pantos kalo 8a ine na es8aneste oloi antres ke ginekes analosimoi
ke asimantoi
giati iste:wacko:
Ναι αλλά κυρίως τις γυναίκες επηρεάζει αυτό το ζήτημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Titan ....
μάρκες επώνυμες για άντρες και γυναίκες = ματαιοδοξία και οικονομικό "θεαθήναι" για το status quo. Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με το θέμα μας... είναι θέμα ματαιοδοξίας που μας βασανίζει σαν ανθρώπους γενικά και οχι σαν φύλα ξεχωριστά.
Gandalf
Εμείς οι άντρες στο συγκεκριμένο τομέα είμαστε παράπλευρες απόλειες τις δικιάς τους ματαιοδοξίας και θεαθήναι!!!![]()
sober και φυσικά και οι άλλες κυρίες...
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ... πως θα τον απομακρύνεις; Με τι τρόπο εννοώ;
Προσωπικά διατηρώ αμφιβολίες για αρκετές κυρίες/δεσποινίδες που ενώ μπορούν να τηρήσουν ενα καλό τρόπο (ευγενικό) απομακρύνσης, επιλέγουν κάτι σαν το "άει να χαθείς γελοίε" ή το "θέλεις κάτι ή θα μας ζαλίζεις για πολύ ακόμα;" ... απο ενα ευγενικό "ευχαριστώ αλλά είμαι με παρέα" ή γενικά κάτι έμμεσο σαν απομάκρυνση χωρίς να προσβάλει.
Επίσης ένα πράγμα που έχουν πολλές γυναίκες στο κεφάλι τους. Δεν μιλώ ειδικά... μιλώ γενικά.
Όταν πλησιάζει κάποιος να μιλήσει, δεν θέλει απαραίτητα να σας γ...ει. Σίγουρα ενα 90% για αυτό πάει,αλλά δεν σημαίνει οτι θα τον χαλάσει να κρατήσει μια φιλική επαφή αν δεν "κάτσει".
Απο προσωπική εμπειρία, σπάνια γινόταν κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα που θα πλησίαζα... συνήθως καθόταν κάτι με φίλη της ή εκείνη με φίλο μου (ουκ ολίγες φορές).
Με λίγα λόγια το φλέρτ δεν είναι απαραίτητα κατάληξη στο κρεβάτι και δεν κατανοώ την άποψη , είναι απωθητικός/απωθητική σε πρώτη εμφάνιση άρα απορρίπτεται άμεσα.
Titan ... άστο φίλε... γιατί ξέρω κάτι "καμένους" άντρες, fashion victims που αν δεν είναι μάρκα , τότε ξινίζουν τα μούτρα τους. Είναι στον ματαιόδοξο άνθρωπο σου λέω.... μην το συγχέεις.
Gandalf
ενταξει, τις πηραμε παραμαζωμα ρε σεις...
εχουμε και εμεις τα στραβα μας ....
εεε..
το...
ε πειτε και εσεις τιποτα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
......
Απο προσωπική εμπειρία, σπάνια γινόταν κάτι με την συγκεκριμένη κοπέλα που θα πλησίαζα... συνήθως καθόταν κάτι με φίλη της ή εκείνη με φίλο μου (ουκ ολίγες φορές).
....
Υπάρχει και ο Βράχος της Ακρόπολης....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
el_hymador...
Ν-Α-Ρ-Κ-Ι-Σ-Σ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ.
Κατά κόρον ανδρικό χαρακτηριστικό. Όλοι θεωρούμε τους εαυτούς μας ώς μοναδικούς του είδους. Για αυτό και πολλές φορές κάποιοι γίνονται "γελοίοι" ακόμα και για κάποιο άλλο αρσενικό που θα τους παρακολουθεί απο μακριά και θα βάζει τα γέλια.
παράδειγμα... βλ. γυμναστήριο και καθρέφτες... πόσους έχουμε δεί σε καθρέφτες σαν παγώνια, ενώ σηκώνουν αλτήρες των 10-12 κιλών και με 2-3 καρπούζια κάτω απο την μασχάλη;
sniper:
δοκιμασμένο.... έχω χτυπήσει κάτι τουρίστριες εκεί άλλο πράγμα...χαχαχαχαχα... σιγά μην με "τσίγκλαγες"
Gandalf