Μάθε να γράφεις σωστά ρε Μάικ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα πάρεις ένα BMW F650GS.Τέλος!
"Θα πάρεις ένα BMW F650GS=Τέλος!"
Μάθε να γράφεις σωστά ρε Μάικ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα πάρεις ένα BMW F650GS.Τέλος!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάθε να γράφεις σωστά ρε Μάικ ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
ουάου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzeni
...ηδη εχει πολυ ζεστη σημερα κ δεν εχω σκοπο να σας αποτελειωσω ......
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ισχύει και έτσι όπως το έγραψες γιατί θα έχει κλείσει με αυτό το κεφάλαιο μηχανή για τη Τζένη!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"Θα πάρεις ένα BMW F650GS=Τέλος!":rotflmao:
τι μλκς
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παμε γι'άλλα δηλαδη!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ισχύει και έτσι όπως το έγραψες γιατί θα έχει κλείσει με αυτό το κεφάλαιο μηχανή για τη Τζένη!:rotflmao: :rotflmao:
custom θελει η κοπέλα, προτείνω να τη στείλουμε στον veagle
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
custom θελει η κοπέλα, προτείνω να τη στείλουμε στον veagle
Μπαααα...τα ξεχασαμε τα ''πρωτα'' τα δικα μας???
εεεεεεεεεεε???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μπαααα...τα ξεχασαμε τα ''πρωτα'' τα δικα μας???
εεεεεεεεεεε???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξέρω τι παίζει με τα σημερινά custom... αμα θελει δεκαετίας τσε βάλε, ευχαρίστως να δώκω συμβουλές
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ευχαριστω ολους σας που διαθεσατε το χρονο σας για να με καλοσωρισετε κ να βοηθησετε, οχι γιατι κ καλα ειμαι γκομενα (οπως διαβασα σε καποιο αλλο post) αλλα γιατι παραδοξος καπου μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για τα 2τροχα... αυτος ειναι ο λογος που με οδηγησε εδω κ το οτι θα επαιρνα καποια καλη ιδεα ή κ καποιες συμβουλες απο ανθρωπους που εχουν γνωσεις κ εμπειρια.
Γνωσεις επι του θεματος δεν κανω πως εχω γιατι δεν εχω, εμπειρια παλι οχι πολυ.... ομως ξερω πως ειναι να σε μενει η εξατμιση στο χερι, να σμπρωχνεις το ρημαδι βριζοντας στη μεση του πουθενα, να εισαι μουσκεμα ως το κοκκαλο να γκαζωνεις κ να χαμογελας μεσα απο το κρανος ως αλλος παραφρων, να παθαινεις τα χιλλια μυρια κ να εισαι κολλημενος εκει (οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις..
) δεν θα μακρηγορησω περαιτερω...
κ παλι ευχαριστω....
Iron Horse / Born to Lose
πολυ ομορφος επίλογος του πρώτου σου θρεντ στην ουσία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzeni
Ευχαριστω ολους σας που διαθεσατε το χρονο σας για να με καλοσωρισετε κ να βοηθησετε, οχι γιατι κ καλα ειμαι γκομενα (οπως διαβασα σε καποιο αλλο post) αλλα γιατι παραδοξος καπου μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για τα 2τροχα... αυτος ειναι ο λογος που με οδηγησε εδω κ το οτι θα επαιρνα καποια καλη ιδεα ή κ καποιες συμβουλες απο ανθρωπους που εχουν γνωσεις κ εμπειρια.
Γνωσεις επι του θεματος δεν κανω πως εχω γιατι δεν εχω, εμπειρια παλι οχι πολυ.... ομως ξερω πως ειναι να σε μενει η εξατμιση στο χερι, να σμπρωχνεις το ρημαδι βριζοντας στη μεση του πουθενα, να εισαι μουσκεμα ως το κοκκαλο να γκαζωνεις κ να χαμογελας μεσα απο το κρανος ως αλλος παραφρων, να παθαινεις τα χιλλια μυρια κ να εισαι κολλημενος εκει (οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις..
) δεν θα μακρηγορησω περαιτερω...
κ παλι ευχαριστω....![]()
το σημαντικοτερο ειναι να βρεις τι μηχανακι σου αρεσει... και αυτο θα το καταλαβεις μονο αν καβαλησεις και δοκιμασεις διαφορα...
μολις καταληξεις και το αποκτησεις εχεις να μαθεις πολλά διαβαζοντας εδω μέσα σε διαφορα θρεντς!
ειναι ωραια η αισθηση της ελευθεριας, να νοιωθεις την ανεμοπίεση στο στήθος σου και να κρατας κόντρα με ραχιαιόυς και κοιλιακούς, να γυμναζεται καθημερινα ο αυχενας σου και ο λαιμος σου...
να νοιωθεις πως καθεσαι πανω σε εναν κινητηρα ενωμενο με δυο ροδες, και να παρακολουθεις την ασφαλτο να ρεει απο κατω σου...
αυτα ειναι τα ομορφα...
τα δυσκολα ειναι να γινουν ολα αυτα με την μεγιστη παθητικη και ενεργητικη ασφάλεια...
συνεχως προστατευμένη δηλαδή απο ρούχα ανθεκτικά και προστατευτικά καλύματα και απο τις σωστες τεχνικές οδήγησης!
Δυστηχως ζουμε σε μια χωρα οι κυκλοφοριακες συνθηκες της οποιας δεν συνιστουν την χρηση ενος τοσο ευαλωτου μεσου... για αυτο και πρεπει να αρματωνομαστε το περισσοτερο δυνατο!
ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου, να ξεκινησεις μια μοτοσυκλετιστικη πορεια που θα γεμισει την ζωη σου στριφτερα χιλιομετρα, ομορφα τοπία, ζωντανες στιγμές με φιλους και αλλωτε μονη σου...εσυ και αυτο το κομματι μεταλλο, που κατα τις καυσεις του εχει τελικα αποδειχθει πως εχει και συναισθήματα!
ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΖΕΝΗ , ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ![]()
Δυστυχώς γι'αυτό είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzeni
Ευχαριστω ολους σας που διαθεσατε το χρονο σας για να με καλοσωρισετε κ να βοηθησετε, οχι γιατι κ καλα ειμαι γκομενα (οπως διαβασα σε καποιο αλλο post) ....
Αν δείς κανένα τύπο απο εδώ μέσα να έχει γράψει πάνω απο 2 ποστ (απο τα οποία το 1 είναι σπαμ) σε θρεντ καλοσωρίσματος ή βοήθεια στο να διαλέξεις μοτό, απο άντρα σε άντρα, εμένα να μου τρυπίσεις τη μύτη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να πάρεις εκείνο τον παλιό#%$@# κουτσό τηλέφωνο και να τΟΝ πεις να ΜΗΝ παίρνει τηλέφωνο τον κόσμο που βρίσκεται στην δουλειά του (ο κόσμος) ενώ αυτός (ο κουτσός) πίνει τσίπουρα κάτω από το πλατάνι στο Μικρό χωριό !!!![]()
Ειπα εγω τιποτα για ΤΣΙΠΟΥΡΑ ρεεε?![]()
Παγωμενες μπυρες επινα ...:a13:
Ασε που ηταν χάλια ΟΛΕΣ αυτες οι διαδρομες, τοσο στην ορεινη Αιτωλοακαρνανια οσο και στην Ευρυτανια...![]()
Υπηρχαν τοποι που σχεδον ΚΡΥΩΝΕΣ!![]()
Ετσι μου 'ρχοταν να τα ξανακανα μια μπρος-πισω ...![]()
Για να μην πουμε για κατι πλατανοΙσκιάδες που ΔΕΝ τις "τρυπαγαν" τα φωτα της Αφρικα...![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ααααα...
Καλως ηρθες Τζενη!
![]()
![]()
![]()
Ουτε που μας περασε απο το μυαλο δεσποινις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzeni
Ευχαριστω ολους σας που διαθεσατε το χρονο σας για να με καλοσωρισετε κ να βοηθησετε, οχι γιατι κ καλα ειμαι γκομενα
Για οτι χρειαστειτε, oldman at your services.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?