Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
πές μας και τον χρόνο σου απο στην στροφή Κ1πληντύριο στην Κ6Απλωμα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εληξε δηλωνω fun
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
πές μας και τον χρόνο σου απο στην στροφή Κ1πληντύριο στην Κ6Απλωμα
Εληξε δηλωνω fun
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Νομιζω οτι κ 4 οδηγοι να δοκιμασουν τα αποτελεσματα θα ειναι τα ιδια.
Ειναι καιρος πλεον να βαλει κανα αλουμινενιο πλαισιο η μαμα Kawa. Εκει ποναει το Ζ του 2007.
Οταν πηρα το δικο μου το 2005 δεν υπηρχε κατι καλυτερο στη κατηγορια.![]()
Σε πλαίσιο εννοείς? Ε όχι και δεν υπήρχε......όχι και δεν υπήρχε!!! Το monster......![]()
![]()
αλλά αν η μαμά yamaha δεήσει και φτιάξει σωστή ηλεκτρονική με σωστό χάρτη κι όχι ράβε ξήλωνε....και ψαλίδι GSR και να μην κοστίζει 500.000,00 ευρώ....το πλαίσιο του FZ6 μόνον με SS600 συγκρίνεται.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Καλα μιλάνε ολοι μιλάνε και τα SV....???
Εντάξη ωραίαο μηχανάκι πρέπει να ειναι οταν δουλευει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπηχτες του αερα ειναι αυτες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Καλα μιλάνε ολοι μιλάνε και τα SV....???
Εντάξη ωραίαο μηχανάκι πρέπει να ειναι οταν δουλευει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επισης αυτοι με τα SV μιλανε γιατι ξερουν πιο πολλα απο αυτους με τα (δες προφιλ σου) Ειμαι κάτοχος MOTO:......
Επισης δεν χρειαζεται να ασχοληθω μαζι σου γιατι οι αποψεις σου για μοτοσυκλετες βρισκονται ακομα σε προνηπιακο σταδιο:
Ποιο πιστευεται οτι έχει το "πακέτο"
Στησιμο, κινητηρα, περιφεριακα κτλ?
Πάντως το θεμα με τα Ζ ειναι οτι ειναι ενα μηχανακι χωρις χαρακτηρα για εμενα, και οι περισσοτεροι αναβατες του σιγουρα πριν απο το Ζ ειχανε κανενα παπιο σκουτερ φτιαγμενο....
I you know what i mean
Ενταξη ρε φιλε...να σου πω κατι, πάνε και πέρνουνε ολοι Ζ εναν δυνατο κινητηρα χωρις τιποτα, χωρις φρένα χωρις πλαίσιο και πάνε και βροντάνε...δεν στα λέω ετσι στον αερα ο κολλητος μου ειχε Ζ και το εχω οδηγησει
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Καλα ρε ακομα με τα προφίλ παίζεις....
Εμ τι να κανεις οσο η ιντερναμερικαν μαζευει το μηχανακι απο το δρόμο
Σταματα..πληγωνομαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Καλα ρε ακομα με τα προφίλ παίζεις....
Εμ τι να κανεις οσο η ιντερναμερικαν μαζευει το μηχανακι απο το δρόμο
Οδικως επεστρεψα.......:rotflmao:
Αντε τωρα.....τραβα τωρα και εσυ καπου αλλου να κανεις ψυχογραφημα σε μελλοντικους αναβατες μοτοσυκλετων για τις οποιες δεν εχεις καμια απολυτως ιδεα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
μα τι φλώροι που εχετε γινει ρε πουστη μου ουτε μια διαμάχη της προκοπής δεν κανετε...
με το σεις και με το σας![]()
To ένα είναι ψόφιο, το άλλο είναι Kawasaki.
Εγώ ψηφίζω GSR600.
και εχεις και δικαιωμα ψηφου στις εκλογες εσυ, κανονικα ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
To ένα είναι ψόφιο, το άλλο είναι Kawasaki.
Εγώ ψηφίζω GSR600.
γι'αυτο παμε κατα διαολου σα χωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κουλαδια ολοι σας ποτε θα βαλετε μυαλο?:rotflmao: :rotflmao:
οταν εχεις να επιλεξεις απο kawasaki και "...." (βαλε τη μπουρουχα που εχεις στο μυαλο σου στο κενο)...
.. επιλεγεις KAWASAKI ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
σκουτερ αλλης μαρκας πχ μπορειτε να επιλεξετε αφοβα.... μιας και η kawasaki δε φτιαχνει τετοια! :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚAWASAKI ... ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a019:
![]()
Πωπω...κάτι πράγματα...
Εδώ παραδέχεται ο καθένας την κουλαδομάρα του...δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
"Με έχεις...είμαι κουλάδι"
"Όχι..εντάξει...σε ευθείες με έχεις εσύ...σε στροφές ήμαστε στα ίδια"
"ΌΧΙ...Επιμένω...με έχεις..."
"Μα όχι σου λέω..."
Σιγά ρε παιδιά...σαν να μαλώνεται για το ποιός θα πληρώσει κάνετε!!!
Λοιπόν...να μαθαίνετε σιγά σιγά...
Lesson Νο1!
αχουμ...αχμ...
"Κουλάδια είστε όλοι σας ρε...σας έχω με κλειστό μοτέρ και 80 οκτανίων...που πα ρε Καραμήτρο...πάλι τσαγάκι θέλεις?"
Τι να μας πει και το Καφασάκι ρε?
Άμα δεν είναι ZZR14 και πας για κόντρες...καλύτερα να κατεβαίνεις κάτω να το σπρώχνεις...
ναι και οι δυο σας εισαστε fUn.... για να γελαμε δηλ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Εληξε δηλωνω fun
εγω παλι ειμαι FAN :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν λεει τιποτα σε κουλαδια ασχετους... μονο σε οσους ξερουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Τι να μας πει και το Καφασάκι ρε?
Άμα δεν είναι ZZR14 και πας για κόντρες...καλύτερα να κατεβαίνεις κάτω να το σπρώχνεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Σε έχω...με το ροζ ποδηλατάκι της 6 χρονής αδερφής μου.
Φοράει βοηθητικές και έχει λευκο καλαθάκι μπροστά.
Έχει και κουδουνάκι drin drin που κουβαλάει περισσότερη τεχνολογία απο το Γκαβοσάκη σου...