Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 99

Θέμα: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δια της νομιμου οδου και με πολλες συμετοχες για να κοιμαστε ήσυχοι και να μαθετε τα παιδια σας να μην ειναι ετσι και τα παιδια σας τα παιδια τους καποτε θα φτιαξει εμεις οι ιδιοι φταιμε παρτε το χαμπαρι το ριχνουμε σε αλλους (καλους η κακους) αλλα εμεις διαμορφώνουμε την κοινωνια εμεις ειμαστε η κοινωνια οχι τα κομματα ετσι πιστευω οτι ειμαστε η βαση για να φτιαχτουν ολα τα αλλα.

καλος η κακος.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    http://www.roadblade.com/

Είναι νόμιμα

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δια της νομιμου οδου και με πολλες συμετοχες για να κοιμαστε ήσυχοι και να μαθετε τα παιδια σας να μην ειναι ετσι και τα παιδια σας τα παιδια τους καποτε θα φτιαξει εμεις οι ιδιοι φταιμε παρτε το χαμπαρι το ριχνουμε σε αλλους (καλους η κακους) αλλα εμεις διαμορφώνουμε την κοινωνια εμεις ειμαστε η κοινωνια οχι τα κομματα ετσι πιστευω οτι ειμαστε η βαση για να φτιαχτουν ολα τα αλλα.

καλος η κακος.

Nα και κάτι σωστό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μια άλλη λύση (αλλα αυτη πιάνει μόνο σε σκυλάδες κάγκουρες)...ειναι την ώρα που περνάει κατω απο το μπαλκόνι σου...να τον ραντισεις με γαρδενιες....λες και ειναι στην πίστα (οχι των Σερρων).

Η απόλυτη ξεφτύλα......

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τα σαμαρακια ειναι μια ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ

Εγω καθε φορα που βλεπω σαμαρακια, παταω γκαζι(ξερογκαζιες) και κορναρω μεχρι να φυγω

Πειτε με καφρο πειτε οτι θελετε

Τα περισσοτερα σαμαρακια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και αν θελετε ψαξτε να δειτε πως πρεπει να ειναι τα ΝΟΜΙΜΑ σαμαρακια, συγκεκριμενο σχημα και μεγεθος, ταμπελες σημανσης κτλ.

Εχω παει να πεσω απο πολλα σαμαρακια, φτανει πια
    Κατσε AFTER γιατί θα μας τρελάνεις.
    Τα σαμαράκια τα βάλανε εκεί για κάποιο λόγο (νοσοκομείο- σχολείο κτλπ).
    Οι παπάρες του κράτους βάλανε τα παράνομα σαμαράκια και όχι τα νόμιμα. Καλά ως εδώ?
    Με το να κορνάρεις και να ρίχνεις ξερογκαζιές ποιούς ενοχλείς? Να σου πώ εγώ. Τα παιδάκια τους αρρώστους κτλπ.
    Το κράτος κοιμάται ησυχα ήσυχα στην Εκάλη - Κολωνάκι.
    Αυτό το λές διαμαρτυρία? Πόσες μηνύσεις έχεις κάνει στους δήμους?
    Σκευτείτε λίγο τι κάνετε.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μαθήματα Ελέγχου οργής έχετε σκεφτεί να κάνετε?
    γιατί σαν μπαμπάδες δεν σας κάνει καλό ούτε αυτό που περνάτε ούτε αυτό που θα κάνετε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Να βαλουμε καννα τετοιο?

:rotflmao:
    Αυτό έχω ακούσει φίλε Daemon από έγκυρες πηγές (ναι - ναι) οτι θα αποτελέσει το νέο όπλο των μπάτσων ,στα μπλόκα των Ε.Ο. για αυτους που βεβαίως βεβαίως δε σταματάνε...

Πάει ...το post σιγά-σιγά $αμιέται....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Κατσε AFTER γιατί θα μας τρελάνεις.
    Τα σαμαράκια τα βάλανε εκεί για κάποιο λόγο (νοσοκομείο- σχολείο κτλπ).
    Οι παπάρες του κράτους βάλανε τα παράνομα σαμαράκια και όχι τα νόμιμα. Καλά ως εδώ?
    Με το να κορνάρεις και να ρίχνεις ξερογκαζιές ποιούς ενοχλείς? Να σου πώ εγώ. Τα παιδάκια τους αρρώστους κτλπ.
    Το κράτος κοιμάται ησυχα ήσυχα στην Εκάλη - Κολωνάκι.
    Αυτό το λές διαμαρτυρία? Πόσες μηνύσεις έχεις κάνει στους δήμους?
    Σκευτείτε λίγο τι κάνετε.
    Ειπα εγω οτι κορναρω στα νοσοκομεια?

Στην εκαλη και την φιλοθεη ειναι που κορναρω, που κανει ΚΑΡΑΜΠΑΜ οτι υα εχουν φυτεψει παρανομα

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Αυτό έχω ακούσει φίλε Daemon από έγκυρες πηγές (ναι - ναι) οτι θα αποτελέσει το νέο όπλο των μπάτσων ,στα μπλόκα των Ε.Ο. για αυτους που βεβαίως βεβαίως δε σταματάνε...

Πάει ...το post σιγά-σιγά $αμιέται....
    Περιεργες "εγκυρες πηγες" εχεις.. Εκτος αν καταλαβες λαθως αυτο που σου ειπανε..

Σιγα-σιγα? :rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

1. Κάπου διάβασα για στρατοκρατούμενη Γερμανία, από ένα μέλος. Έχω ζήσει εκεί, λόγοι ανωτέρας βίας με γύρισαν πίσω και έχω να πω απλά ότι εκεί τουλάχιστον υπάρχει σεβασμός και από τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ (οι οποίοι εκεί να δείτε εξαρτήματα να σας πέσουν τα δόντια όχι φιατ ουνο τουρμπο κε 1200 αλογα και 4 magnat ηχεία)
    2. Γιατί πάντα οι νομοταγείς πολίτες θα πρέπει να κάνουν anger management sessions και όχι τα κωλόπαιδα? Στην συγεκριμένη περίπτωση να τρίξουν τα δόντια στα κωλόπαιδα (χωρίς να απλώσουν χέρι βέβαια) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    3. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της βίας, χέρι δεν σηκώνω, αλλά ούτε θα αδικήσω οποιος σηκώσει (καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει)
    4. Δεν ειμαι υπερ στα σαμαράκια, ότι μπαίνει στον κουβά με βρίσκει αντίθετο
    5. Όντως η Σουλίου είναι ανηφορικός, και θα δικαιολογήσω και το σκουπιδιάρικο και το λεωφορείο που ανεβαίνει και τον κυριο με το φιατακι που αγκομαχά, αλλά σε καμία περίπτωση ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΥΓΟ!!!!
    6. Μιλάμε για ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Για οποιον ζει ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΑΙΓΑΛΕΩ καταλαβαίνει πολυ καλά τι λέω.

Και για να μιλάμε και όπως είναι τα πράγματα, δεν φταίνε τα πιτσιρίκια, οι οικογένειες τους φταίνε, όταν από μπουρδελοικογένεια προέρχεσαι το ίδιο θα βγεις!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    AKOOOOOMAAAAAA?!?!?!?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

μην κανετε τιποτα παιδια ,παρτε ενα τηλεφωνο σε συνδεσμο του Ολυμπιακου και πειτε οτι μαζευτηκαν στο ταδε σημειο Βαζελοι και βριζουν τις μανες σας .......η και το αντιστροφο .

δεν θα μεινει καγκελο λεμε .........απλα πραγματα και χωρις συλληψεις

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    μην κανετε τιποτα παιδια ,παρτε ενα τηλεφωνο σε συνδεσμο του Ολυμπιακου και πειτε οτι μαζευτηκαν στο ταδε σημειο Βαζελοι και βριζουν τις μανες σας .......η και το αντιστροφο .

δεν θα μεινει καγκελο λεμε .........απλα πραγματα και χωρις συλληψεις

:rotflmao: :rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Σσσσσσσσσσσσσσσσσςςςς......
    ησυχία λέμε.

Και σταματήστε να ποστάρετε. Είναι 22:30.
    Το έχω πει, 100 φορές στους μοντεράντορες να μπανάρουν τους ξενύχτηδες, αλλά μου έδωσαν την γνωστή απάντηση, έμβλημα ενός εξ αυτών (@).
    Γι'αυτό και έχουμε μαζευτεί καμμιά τριανταριά άτομα, και την ΧΧΧΧ ώρα και ΧΧΧΧ μέρα, θα εκτοξεύσουμε κατάρες για τα πι-σιά σας.

P.S. Την αγανάκτηση σας , την καταλαβαίνω.
    Την αντίδραση σας, καθόλου.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παιδια ειναι κατι Πακιστανοι απεναντι απο το παραθυρο μου και ολη μερα και ολη νυχτα εχουν νταπα ντουπα την μουσικη και τις γαιδουροφωναρες τους

Παιζει να κανουμε τιποτα ? :rotflmao:
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 10:15
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF