Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Μην αγχώνεστε ρε...δεν μασάω εγώ απο spam.

Στο κάτω κάτω όταν ξεκινάει thread υποστηρίζοντας εξ αρχής "είναι για πέταμα" κάνει μπαμ ότι δεν θέλει να συζητήσει αλλά τον τρώει ο κώλος του.

Απλά είπα να μιλήσω για λιγάκι σοβαρά προτού αρχήσω το spam.

Στην τελική αρκεί μονάχα να σκάσω μύτη με το κτήνος μου μπροστά του για να πέσει στα γόνατα κλαίγοντας...ζητώντας συγχώρεση απο τον Θεό
    "Συγχώρεσε με Θεέ μου... υπήρξα ανόητος και δεν ήξερα"

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
    -----------Ταυτότητα--------Οδηγάμε Harley είμαστε μαγκες
    -----------Φιλοσοφία---------Οδηγάμε Harley είμαστε άγριοι
    -----------Σταθερότητα------Οδηγάμε Harley του παππού μας
    ---------- Μακροζωία.--------Οδηγάμε Harley για να ζήσουμε περισσότερο
    -----------Στήσιμο κινητήρα-----Οδηγάμε Harley για να μας ακούνε
    -----------Ευκαιρίες Προορισμών----Οδηγάμε Harley για να βρούμε γκόμενα
    Εσύ φίλε συγκράτησες πολλά λάθος πράγματα.

Μάγκες...ποιός πάει να το παίξει μάγκας? Απο που το κατάλαβες?Τόσο προφανές είναι ότι είμαι μάγκας

Φιλοσοφία...Εσύ είδες ότι το παίζουμε άγριοι...:a39:
    ...μάλλον αγνόησες το κομμάτι που λέει ότι στην κοινωνία των harleάδων σφίγγουν χέρια σκουπιδιάριδες και γιατροί, φλωρόπαιδα και μαλλιάδες.

Μακροζωία...εγώ για κινητήρες λέω...εσύ αλλιώς κατάλαβες...

Ευκαιρίες προορισμών...εδώ που το κατάλαβες...μάλλον θα μπλέχτηκες με την δικιά σου ανάγκη να βρεις γκόμενα επιτέλους. Εσένα σε χαλάει η Suzuki σου να μαζεύει το λιγότερο 14.000 μηχανές τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.
    Εμένα η Harley μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψω σε μέρι που ούτε καν το σκεφτόμουνα ότι υπήρχε η πιθανότητα να οδηγήσω μέχρι εκεί.

Στήσιμο κινητήρα.Ε άμα δεν το καταλαβαίνεις πιά...έχε μία μηχανή με τους κόφτες στις 45.000 να χαίρεσαι τα άλογα σου.

Σταθερότητα...άμα κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το πραγματικό πάθος καποιανού για την μηχανή του πραγματικά μεγάλο κρίμα.

Φίλε μου εσύ πάσχεις απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς, πάθηση αρκετά κοινή για την οποία ευθύνεται η έντονη επιρροή των ειδήσεων του Star σε ευάλωτα μυαλά.

Όσο για το στρίψιμο μίας μηχανής μεγάλου βάρους, με μακρύ μεταξόνιο το βάρος του σώματος παίζει ελάχιστο ρόλο.Αν με Harley 300 κιλών περιμένεις να στρίψεις με το βάρος σου, τότε καληνύχτα για αύριο. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς πολύ το τιμόνι.Σε μεγάλες κλίσεις βρίσκουνε τα πατάκια όταν αυτά είναι μπροστά αλλά και τέτοιες κλίσεις σε δημόσιο δρόμο δύσκολα τις πετυχαίνεις.
    Αλλά μιλάτε για στρίψιμο και να σας πω την αλήθεια μόνο μία φορά γνώρισα streetά να ξέρει να στρίβει σωστά με counterstirring...σε όσους μα όσους έχω πει ότι για να πας δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά έχω φάει τρελό δούλεμα και είμαι 100% σίγουρος ότι πολλά κουλάδια εδώ μέσα δεν το ξέρουν αυτό.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Δεκερδιαβολέας.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	52,4 KB 
ID:	98238

Η μηχανήμ είναι ωραία και απο κάτω...

Σε πίστα με λίγο ζόρι ξύνεις πατάκια.

Σε δημόσιο δρόμο αφήνω το πέλμα να προεξέχει και μόλις ακουμπήσει ηρεμώ λίγο προτού ξύσει.

Δεν είμαι και πολύ υπέρ του να ξύνεις γόνατα σε δημόσιο δρόμο.
    Όλοι πέφτουνε.
    O Vale πέφτει...
    O Schumacher τρακάρει...
    Ο Colin McRay αγοράζει χωράφια...
    Ο Seyna τράκαρε...
    Εγώ τρακάρω...(στο need for speed)
    Όποιος τρέχει τρακάρει (φτου φτου μακριά..)

Και οι προστετευτικές μπάρες... δεν προστατεύουνε τους μηχανόβιους..αντιθέτως λειτουργούνε σαν ξυράφια.

Besides...
    ...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως).

Όνομα:	rsm24307_2723 ms.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	98240

Όνομα:	rsm24307_0021 ms.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	98,2 KB 
ID:	98241

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εγω παντως τα γουσταρω πολυ τα harley.

ειναι μοτοσικλετες με συγκεκριμενη αισθηση...το life style και τις μαλακιες τα αφηνω απ εξω.

και στην τελικη πολλοι ειναι οι μοτοσικλετιστες που αγοραζουν με βαση την αισθηση.

GUZZI , ΒΜW, DUCATI και πολλες αλλες εταιρειες επιβιωσαν ακριβως επειδη τα μηχανακια τους ειχαν κατι ξεχωριστο ....ειτε σου αρεσει ειτε οχι. ΤΕΛΛΛΟΣ

νίκκερ, 'σ' ωραίος ρε!
    και το v-rod κουκλι! (αλλά εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα αγόραζα )

όσο αφορά αυτό :
    ότι πολλά κουλάδια εδώ μέσα δεν το ξέρουν αυτό
    , το προσπαθούμε

...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως)
    ξανά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    ...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως).
    too good to be true unfortunately...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    captain, νομιζω οτι ένα σοβαρό ποσοστό από αυτούς που πάνε τρακντεις, στο δρόμο κινούνται πιο ήρεμα (από 2-3 κουβέντες που έχω κάνει με παρέες στα μέγαρα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλά όντως...τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πολυισχύει.
    Το γκάζι είναι πειρασμός μέγιστος.
    Τουλάχιστον συνειδητοποιεί ότι "Άμα ήμουνα σε πίστα θα ήμουνα 100 φορές πιο γαμάτος".

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρώτη μεγάλη μηχανή κάθε ανθρώπου θα έπρεπε να είναι μία harley.
    Είναι πραγματικά για όλους. Για χασάπηδες και μπαλαρίνες. Ο χασάπης έχει μία χασάπικη και η μπαλαρίνα μία μπαλαρινίστικη. Ο φλώρος θα έχει μία Star Treck μηχανή.

Απο εκεί και έπειτα οι άλλες έρχονται και φεύγουνε.
    Γαμάτες οι supersport...γαμάτες και οι enduro...γαμάτα και τα supermotards.
    Όλες γαμάτες είναι. Και άμα είχαμε πίστα υπεργαμάτη θα είχα μία supersport αλλά δεν έχουμε.
    Αλλά και να είχα, η Harley μου πάνω από όλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    captain, νομιζω οτι ένα σοβαρό ποσοστό από αυτούς που πάνε τρακντεις, στο δρόμο κινούνται πιο ήρεμα (από 2-3 κουβέντες που έχω κάνει με παρέες στα μέγαρα...)
    Θα ήθελα να το πιστέψω αλλα φοβάμαι οτι δεν είναι έτσι...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Λοιπόν μάγκες ...

Λόγω του ότι τα 50 είναι πολύ κοντά, τσιμπάω Χέριτεϊτζ Ούλτρα Σοφττεϊλ (με σακίδια με κρόσια), αμάνικο δερμάτινο γιλέκο, πάω στην Μπίμπο (Κοπεγχάγη, Nyhaven 71) και χτυπάω τατουάζ γαμάουα, πετάω πίσω στη σέλα και πιπίνι χωρίς γοόντερ μπρα (νατουρέλ) και σας έχω χεσμένους όλους !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Λοιπόν σε αυτό το φόρουμ αν δεν οδηγείς Κ7 ή R1 είσαι κουλός, βλάκας, κορόϊδο, είσαι για τις καφετέριες, ευθειάκιας κλπ. κοινώς ένα βδέλυγμα του μοτοσυκλετισμού.....

Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    ... και χτυπάω τατουάζ γαμάουα...
    που θα το κάνεις το τατουαζ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μην αγχώνεσαι δεν πειράζει...

Όλες οι μηχανές καλές είναι...

Όλα τα μυαλά κάποτε ανοίγουνε (με την μεταφορική έννοια), η κυριολεκτική έννοια (φτου φτου μακριά).

Για την ώρα απόλαυσε το spam και το βρωμόξυλο που πέφτει στον κυβερνοχώρο.

Στο κάτω κάτω...οι μαλάκες είναι το αλάτι της ζωής. Για σκέψου πως θα ήτανε η ζωή χωρίς αυτούς.
    Αυτούς...εμάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον.
    αμα λέει triumph γ@μα τα ε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Στην τελική αρκεί μονάχα να σκάσω μύτη με το κτήνος μου μπροστά του για να πέσει στα γόνατα κλαίγοντας...ζητώντας συγχώρεση απο τον Θεό
    "Συγχώρεσε με Θεέ μου... υπήρξα ανόητος και δεν ήξερα"

Πρώτον: δεν πιστεύω στον θεό
    Δευτερον: έχεις καμιά συγγένεια με την βασιλική οικογένεια???

Μάγκες...ποιός πάει να το παίξει μάγκας? Απο που το κατάλαβες?Τόσο προφανές είναι ότι είμαι μάγκας

Αν ψάχνεις να βρείς την ταυτότητά σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Φιλοσοφία...Εσύ είδες ότι το παίζουμε άγριοι...:a39:
    ...μάλλον αγνόησες το κομμάτι που λέει ότι στην κοινωνία των harleάδων σφίγγουν χέρια σκουπιδιάριδες και γιατροί, φλωρόπαιδα και μαλλιάδες.
    Αν ψάχνεις να βρείς την φιλοσοφία σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Μακροζωία...εγώ για κινητήρες λέω...εσύ αλλιώς κατάλαβες...

Εδώ έκανα χιούμορ

Ευκαιρίες προορισμών...εδώ που το κατάλαβες...μάλλον θα μπλέχτηκες με την δικιά σου ανάγκη να βρεις γκόμενα επιτέλους. Εσένα σε χαλάει η Suzuki σου να μαζεύει το λιγότερο 14.000 μηχανές τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.
    Εμένα η Harley μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψω σε μέρι που ούτε καν το σκεφτόμουνα ότι υπήρχε η πιθανότητα να οδηγήσω μέχρι εκεί.
    Πρώτον: είμαι παντρεμένος δεν ψάχνω για γκόμενα
    Δευτερον: δεν έχω suzuki
    Τρίτον: Δεν χρειάζομαι 14000 άτομα για να πάω μια βόλτα με την μηχανή. Αυτό είναι εντελως γελοίο. Ψυχολογία γηπέδου είναι αυτό πάλι μου φαίνεται. Με ένα φιλαράκι πας στην άκρη του κόσμου.

Στήσιμο κινητήρα.Ε άμα δεν το καταλαβαίνεις πιά...έχε μία μηχανή με τους κόφτες στις 45.000 να χαίρεσαι τα άλογα σου.
    Αυτο που δεν εννοείς να καταλάβεις εσύ είναι πως οι πολλές στροφες δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν μπορούσε και η Harley να φτιάχνει κινητήρες με πάνω από 6000 χωρίς να ανατινάζονται θα το έκανε.

Σταθερότητα...άμα κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το πραγματικό πάθος καποιανού για την μηχανή του πραγματικά μεγάλο κρίμα.
    Η μηχανή είναι μεταφορικό μέσο και όχι αντικείμενο λατρείας. Η εποχή της ειδωλολατρείας έχει παρέλθει και παραμένει μόνο σε μερικά κράτη της Αφρικής.

Φίλε μου εσύ πάσχεις απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς, πάθηση αρκετά κοινή για την οποία ευθύνεται η έντονη επιρροή των ειδήσεων του Star σε ευάλωτα μυαλά.
    Αν το προφανές είναι ότι οι Harley είναι οι καλύτερες μηχανές έχω σοβαρό πρόβλημα το ομολογώ.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 140