Μην αγχώνεστε ρε...δεν μασάω εγώ απο spam.
Στο κάτω κάτω όταν ξεκινάει thread υποστηρίζοντας εξ αρχής "είναι για πέταμα" κάνει μπαμ ότι δεν θέλει να συζητήσει αλλά τον τρώει ο κώλος του.
Απλά είπα να μιλήσω για λιγάκι σοβαρά προτού αρχήσω το spam.
Στην τελική αρκεί μονάχα να σκάσω μύτη με το κτήνος μου μπροστά του για να πέσει στα γόνατα κλαίγοντας...ζητώντας συγχώρεση απο τον Θεό
"Συγχώρεσε με Θεέ μου... υπήρξα ανόητος και δεν ήξερα"
Εσύ φίλε συγκράτησες πολλά λάθος πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
-----------Ταυτότητα--------Οδηγάμε Harley είμαστε μαγκες
-----------Φιλοσοφία---------Οδηγάμε Harley είμαστε άγριοι
-----------Σταθερότητα------Οδηγάμε Harley του παππού μας
---------- Μακροζωία.--------Οδηγάμε Harley για να ζήσουμε περισσότερο
-----------Στήσιμο κινητήρα-----Οδηγάμε Harley για να μας ακούνε
-----------Ευκαιρίες Προορισμών----Οδηγάμε Harley για να βρούμε γκόμενα
Μάγκες...ποιός πάει να το παίξει μάγκας? Απο που το κατάλαβες?Τόσο προφανές είναι ότι είμαι μάγκας
Φιλοσοφία...Εσύ είδες ότι το παίζουμε άγριοι...:a39:
...μάλλον αγνόησες το κομμάτι που λέει ότι στην κοινωνία των harleάδων σφίγγουν χέρια σκουπιδιάριδες και γιατροί, φλωρόπαιδα και μαλλιάδες.
Μακροζωία...εγώ για κινητήρες λέω...εσύ αλλιώς κατάλαβες...
Ευκαιρίες προορισμών...εδώ που το κατάλαβες...μάλλον θα μπλέχτηκες με την δικιά σου ανάγκη να βρεις γκόμενα επιτέλους. Εσένα σε χαλάει η Suzuki σου να μαζεύει το λιγότερο 14.000 μηχανές τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.
Εμένα η Harley μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψω σε μέρι που ούτε καν το σκεφτόμουνα ότι υπήρχε η πιθανότητα να οδηγήσω μέχρι εκεί.
Στήσιμο κινητήρα.Ε άμα δεν το καταλαβαίνεις πιά...έχε μία μηχανή με τους κόφτες στις 45.000 να χαίρεσαι τα άλογα σου.
Σταθερότητα...άμα κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το πραγματικό πάθος καποιανού για την μηχανή του πραγματικά μεγάλο κρίμα.
Φίλε μου εσύ πάσχεις απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς, πάθηση αρκετά κοινή για την οποία ευθύνεται η έντονη επιρροή των ειδήσεων του Star σε ευάλωτα μυαλά.
Όσο για το στρίψιμο μίας μηχανής μεγάλου βάρους, με μακρύ μεταξόνιο το βάρος του σώματος παίζει ελάχιστο ρόλο.Αν με Harley 300 κιλών περιμένεις να στρίψεις με το βάρος σου, τότε καληνύχτα για αύριο. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς πολύ το τιμόνι.Σε μεγάλες κλίσεις βρίσκουνε τα πατάκια όταν αυτά είναι μπροστά αλλά και τέτοιες κλίσεις σε δημόσιο δρόμο δύσκολα τις πετυχαίνεις.
Αλλά μιλάτε για στρίψιμο και να σας πω την αλήθεια μόνο μία φορά γνώρισα streetά να ξέρει να στρίβει σωστά με counterstirring...σε όσους μα όσους έχω πει ότι για να πας δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά έχω φάει τρελό δούλεμα και είμαι 100% σίγουρος ότι πολλά κουλάδια εδώ μέσα δεν το ξέρουν αυτό.
![]()