Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 286

Θέμα: Γυναίκες μηχανόβιοι

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ούτε μια βόλτα δε με έχεις πάει!!!!!

Γάϊδαρε!!!!

:rotflmao:
    έχεις δερμάτινα μανάριμ???
    βάλε τα σέξι σου δερμάτινα, να είμαστε και εντάξει απο προληπτικά μέτρα ασφαλείας...και θα δεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Aυτο με το τακουνι και την εξατμιση ειναι μεγαλη μαλακια...Δεν φτανει που σου κανει την εξατμιση μ@@νι,δεν φτανει που μετα κουτσαινει επειδη ελιωσε το τακουνι... :rotflmao: ... μετα αρχιζει και την γκρινια και σου'ρχεται να την παρατησεις εκει στην μεση του πουθενα...
    αφου το ατομο κανει μπαμ απο μακρια..γιατι την ανεβαζεις στην μηχανη σου ?

ή εστω..

γιατι δεν της εξηγεις 5 πραματακια πριν ανεβει??

@Μαιρα κ Μαρια GSA

@ Evi ξερεις.. 755...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ.....
    ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ;;

Τον καθενα ξεχωριστα να ρωτησεις θα σου δωσει και μια διαφορετικη απαντηση.

Γυναικες μηχανοβιες....ουτε την θυληκοτητα τους χανουν ουτε τιποτα (εκτος περιπτωσεων που το παρακανουν )

Οποτε αφηστε τον καθενα να πιστευει οτι θελει.

Εξαλλου και αυτος που δεν γουσταρει τις μηχανοβιες, οταν του την πεσει καμμια κουκλαρα μηχανοβια, θα αλλαξει αμεσως γνωμη.

Αλλοι απλα νοιωθουν οτι απειλουνται.....

Οπως και να εχει....δεν νομιζω οτι θα βγει ακρη

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
    ...... πάντως εγώ το μόνο που θέλω από την ζωή μου είναι μια γυναίκα που να μπορεί να αντέχει απανωτά 12ωρα πάνω στη σέλα...... και να έχει όνειρο ζωής να γυρίσει όλο τον πλανήτη καβάλα σε μια μηχανή.........[/SIZE]
    ξέρεις πόσο καιρό τη ψάχνω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    ...ΥΓ: Αυτο το κοριτσι με το CBR 1000 το ξερει κανενας? Κατσε γιατι χωρις εμοτικον δεν μπορειτε να καταλαβετε το υφος της ερωτηξης...
    Αυτο το κοριτσι με το CBR 1000 το ξερει κανενας?
    φίλε, πειράζει που θα τσακωθούμε λίγο? γιατί τη θέλω και εγώ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ρε πατε καλα???????????? για καθηστε εσεις 12 ωρες στο σελακι της καθε μηχανης! οποιας και να ειναι! ο πισω τρωει μεγαλα ζορια!!! δεν εχει σχεση με αγαπες και λουλουδια αυτο! πρεπει να της αρεσει η μοτοσυκλετα ! αλλιως αντε μια φορα να το κανει οταν θα την πονανε μεσες και ποδια δε θα το ξανακανει!.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν εχει σχεση με αγαπες και λουλουδια αυτο! πρεπει να της αρεσει η μοτοσυκλετα ! αλλιως αντε μια φορα να το κανει οταν θα την πονανε μεσες και ποδια δε θα το ξανακανει!.
    αυτό ακριβώς λέμε EVI,

αυτό ακριβώς λέμε EVI,

μου αρεσει που συμφωνουμε
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγώ την έχω βρεί....
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε σεις λέω για άλλη μια φορά και ελπίζω κάποιοι να ανατρέξουν στο πρώτο ποστ που τα αναφέρω καλύτερα. Δεν είναι αν γουστάρουν γυναίκες σε μηχανή!!!!

Ναι μια γυναίκα που ΞΕΡΕΙ να οδηγάει μηχανή είναι super, αλλά η αντιμετώπησή της σε μια σχέση είναι κάπως!!!!! Σε μια σχέση την αντιμετωπίζουν διαφορετικά απ' ότι μια γυναίκα άλλης φάσης. Περιμένουν ίσως περισσότερα απ' αυτήν μααααααααααααα

she 's only a woman!!!!(δεν το λέω υποτιμιτικά!)

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Η αλήθεια είναι ότι κάποιος που νταραβερίζεται με κάποια που οδηγεί μηχανή, περιμένει από αυτή να δείχνει παντού, τον ίδιο τσαμπουκά που διαθέτει και σαν οδηγός μηχανής...Δεν είναι και τελείως λάθος αυτό, αφού αυτός είναι ένας λόγος που την ερωτευόμαστε.....

Ν.
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Ρε σεις λέω για άλλη μια φορά και ελπίζω κάποιοι να ανατρέξουν στο πρώτο ποστ που τα αναφέρω καλύτερα. ......

......αλλά η αντιμετώπησή της σε μια σχέση είναι κάπως......
    Ξαναλέω λοιπόν κι εγώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια όμορφη γυναίκα που οδηγεί μηχανή εχει πάντα καλή αντιμετώπιση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι μια γυναίκα που ΞΕΡΕΙ να οδηγάει μηχανή είναι super, αλλά η αντιμετώπησή της σε μια σχέση είναι κάπως!!!!! Σε μια σχέση την αντιμετωπίζουν διαφορετικά απ' ότι μια γυναίκα άλλης φάσης. Περιμένουν ίσως περισσότερα απ' αυτήν [/B]

εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

1) σου παιρνει την μηχανη γιατι λεει η δικια του θελει σερβις-λαστιχα-δε ξερω τι
    2)ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ και κανεις κατι λαθος εστω και το παραμικρο! οταν θα φτασετε στο προορισμο σας θα σε πρηζει και μετα θα σε τρεχει σε αλανες για πρακτικη και θα γυρνας με την μηχανη 2 ωρες γυρο γυρο μονο και μονο για να παψει να γκρινιαζει
    3)επειδη εχεις μηχανη δε φοβασαι να πηγαινεις οταν εισαι συνεπιβατης σε αυτον με 240 σε στροφη ουτε να κανεις σουζες εντο κλπ κλπ :hypnotize :hypnotize
    4)παιρνεις δωρα του τυπου ζελατινες γαντια μανιταρια αντιβαρα κλπ (καλα αυτο ειναι καλο)
    5)εφοσον οδηγεις μεγαλη μηχανη ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν υπαρχει δε ξερω δε μπορω σου ερχετε καπακι η απαντηση <<αμα μπορεις να οδηγεις 1000ρια μπορεις να κανεις και αυτο>> μααααα.....δεν εχει μα!

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    γεια σας !!! διτροχες ! προσωπικα αισθανομαι απιστευτα ευτυχης για καθε δραστηριοτητα στην οποια θεωρηται "αντρικη" & συμμετεχουν γυναικες οπως ο χωρος της μοτοσυκλετας γιατι εκτος απο τις ομορφες παρουσιες τους , δινουν & μια αλλη αποψη στην τεχνικη του αναβατη , πολλες φορες μου εχει κανει εντυπωση το styl οδηγησης τους , επισης με την παρουσια τους στον δρομο η στο χωμα βοηθανε να φυγει η αντιληψη : " εχω μηχανη η αυτοκινητο αρα αυτο με κανει αντρα ΟΥΓΚ!!! " παντως οπως & να'χει εμεις οι αντρες πρεπει να βοηθησουμε να μπουνε περισσοτερες γυναικες στο χωρο της μοτοσυκλετας , αρκει οι ιδιες να μην αντιγραψουν οτι χειροτερο κανουν οι αντρες , αλλα να διεκδηκησουν την διαφορετικοτητα τους α....& παντα ορθιες ! & αυτα για εσας ,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17086f.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	9,5 KB 
ID:	98364

Ρε σεις λέω για άλλη μια φορά και ελπίζω κάποιοι να ανατρέξουν στο πρώτο ποστ που τα αναφέρω καλύτερα. Δεν είναι αν γουστάρουν γυναίκες σε μηχανή!!!!

Ναι μια γυναίκα που ΞΕΡΕΙ να οδηγάει μηχανή είναι super, αλλά η αντιμετώπησή της σε μια σχέση είναι κάπως!!!!! Σε μια σχέση την αντιμετωπίζουν διαφορετικά απ' ότι μια γυναίκα άλλης φάσης. Περιμένουν ίσως περισσότερα απ' αυτήν μααααααααααααα

she 's only a woman!!!!(δεν το λέω υποτιμιτικά!)

Maira,ειλικρανα δεν μπορω να πιστεψω οτι ατομα σχετικα μικρης ηλικιας εχουν τετοια σταση!
    Ειδικοτερα αν ο αντρας ειναι και αυτος μηχανοβιος πιστευω οτι καταλαβαινει πολυ καλυτερα την κοπελα!Τωρα αν ο αντρας ειναι ασχετος απο μηχανες,εκει οντως αλλαζει το πραμα...
    Αλλα παντα υπαρχει και η αντιθετη οψη.Παρε για παραδειγμα μια φωτο που ποσταριστικε πιο πριν με μια κοπελα πανω σε ενα costum.Yparxei πιθανοτητα αυτη να ειναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γυναικα και να την πλησιασει καποιος ανδρας?
    Ok θα μου πεις οτι η φωτο μπορει να ηταν χιουμοριστικη...Αλλα ας υποθεσουμε οτι την γνωριζουμε απο κοντα και ειναι ακριβως ετσι οπως ειναι στη φωτο....

Παντα θα υπαρχει καποια που θα χαλαει το ονομα...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36
  3. μαθηματική απόδειξη για τις γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ