Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 106

Θέμα: Σχετικά με την κινητοποίηση του Σαββάτου

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ke pou ise 8es na stamatiso mia vdomada na ke dio ke tris na grafo sto forum na dis ti oreo nekrotafio pou 8a gini
    Θα μου εκανες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ!

Τωρα το δεν παναticking αστο σε μενα
    8a sou kano tin xari
    ala min to pezis magkia se emena mou xrosta ena signomi
    den me endiaferi tipota oute to forum oute pos to vlepis oute tipota alo
    apeto ena signomi gia tous xaraktirismous
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

λοιπων....
    εγω θα παω γιατι.....
    κουραστηκα να κλαιω για τους φιλους που εχασα....
    γιατι κατι πρεπει να γινη.....
    για να τημησω τους φιλους γνωστους και αγνωστους που χαθηκαν αδηκα στον δρομο......
    για να αναψω ενα κερι και να βαλο ενα λουλουδι.....
    για....
    για....
    για....
    για....
    μα πανω απο ολα..... για εμενα.....
    για αυτα θα παω και θα καθησω στην ακρη του δρομου και αν καποιος με ρωτηση γιατι καθωμε εκει, θα του πω οτι καθωμε γιατι ποναω......

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ(ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ 60,70,100 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..

ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ (ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ) ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..

ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ...

Η ΜΟΤΟΕ ΔΕΝ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΤ/ΣΤΩΝ..!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΜΟΤ/ΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ...(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ...)

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ...

ΑΥΤΗ,ΝΟΜΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ..
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ...
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ...
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ "Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ...

ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    εγω παντος πιστευο και χωρις να εχω διαβασεις ολες της απαντησης περι του θεματος το οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μια τετια ειδους διαμαχη ξεχαστε της μαλακιες περι συλογων και κλησημων δρομων κτλ........
    το μονο που μπορουμε ολοι να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι να καταθεσουμε ενα δακρυ και μια σκεψη και να φυγουμε μονο αυτο φτανει!!!!!!(οσο για εμας τους υπολοιπους που δεν μπορουμε να ερθουμε καταθετουμε τη σκεψη μας και την ελπιδα να μην ξαναγινουν τετιου ειδους ατυχηματα).

καλυνηχτα σας
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
    εγω παντος πιστευο και χωρις να εχω διαβασεις ολες της απαντησης περι του θεματος το οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μια τετια ειδους διαμαχη ξεχαστε της μαλακιες περι συλογων και κλησημων δρομων κτλ........
    το μονο που μπορουμε ολοι να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι να καταθεσουμε ενα δακρυ και μια σκεψη και να φυγουμε μονο αυτο φτανει!!!!!!(οσο για εμας τους υπολοιπους που δεν μπορουμε να ερθουμε καταθετουμε τη σκεψη μας και την ελπιδα να μην ξαναγινουν τετιου ειδους ατυχηματα).

καλυνηχτα σας
    Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις τα ποστς ...

Θα δεις οτι μαλλον ανταλλαγη αποψεων ειναι, παρα διαμαχη.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Διαβάζω τόσες ημέρες το post αυτό και δεν ήθελα να συμμετάσχω και ο λόγος είναι ότι ο θυμός με έπνιγε για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους δρόμους που το μόνο που σκέφτονται είναι η μπάζα τους………………………

Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι που αναλαμβάνουν να δίνουν τα έργα κατασκευής των δρόμων στις κατασκευάστριες εταιρίες έχουν ξεκινήσει ποτέ να κάνουν διαδρομές με το αυτοκίνητο ή την μηχανή τους να δουν τι κατασκευή έχει πραγματικά γίνει ή πετάνε με τα ελικόπτερα από πάνω μόνο και θαυμάζουν την άσφαλτο?

Μπα στις μακέτες τα βλέπουν μόνο…………….

Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι όλοι μας εδώ μέσα και εκεί έξω πονέσαμε πολύ.
    Όλοι περνάμε από αυτό και άλλα σημεία και από άλλα και κάνουμε τα σταυρό μας που γλιτώσαμε. Όλοι έχουμε πει μα τι κάνω που πάω αυτός δεν είναι δρόμος ή μα τι κάνει αυτός ο μαλάκας.

Θεωρώ ότι το να διαμαρτυρηθούμε εμείς το Σάββατο με αυτό τον τρόπο είναι μια κίνηση μιας ομάδας που τους ενώνουν 5, 10 πράγματα και είναι μια αρχή και όποιος θέλει πάει και όποιος δεν θέλει δεν πάει.
    Το ποιος έκανε την πρόταση είναι ένα θέμα που δεν έχει καμιά σημασία για μένα αν έχει για κάποιους είναι δικό τους θέμα.

Έχω ξαναπεί ότι μήνυμα που εστάλη είναι μήνυμα που δεν παρελήφθη και εννοώ ότι ο καθένας μας όταν λέει κάτι ο οποιοσδήποτε άλλος που το διαβάζει δεν σημαίνει ότι κατάλαβε αυτό που ο αποστολές εννοούσε.

Πόνος από όλους
    Θυμός από όλους
    Πόνος που δείχνεται από τον ένα χ και από τον άλλο ψ
    Θυμός που δείχνεται από τον ένα χ και από τον άλλο ψ

Το να κάνουμε το Σάββατο μια ενέργεια φωνάξουμε ακόμα και μέσα από λέσχες προσωπικά σκασίλα μου ποιος θα φανεί στα κανάλια και να κάνουμε και μια άλλη στα 40 η το άλλο Σάββατο ακόμα καλύτερα…………………………………..

Δεν μπορώ όμως να μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα που λένε κάποιοι παλιάς γενιάς άνθρωποι…….

Πω πω αυξήθηκε ή τιμή του ψωμί μου

Ο.Κ. Να αποφασίσουμε όλοι μα όλοι για μια βδομάδα να μην αγοράσουμε ψωμί

Και τι δε θα φάμε ψωμί για μια βδομάδα ???????????????

Όχι ρε δε θα φάμε ψωμί θα πάθουμε τίποτα.????????????
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Για τον Αφροκουλτούρα

Εγώ ελπίζω και εύχομαι να είμαι φίλη του Στάθη
    Επειδή στις απαντήσεις σου σκιαγραφείς εμένα……με υποθέσεις που κάνει το μυαλουδάκι σου
    Να γνωρίζεις
    ότι δεν του έχω στείλει κανένα προσωπικό μήνυμα για να κάνω παράπονα για την συμπεριφορά σου και ο λόγος είναι πολύ απλός έχω μάθει στη ζωή μου όσα πιστεύω σωστά η λάθος (αυτό είναι μια άλλη περίπτωση και δεν έχει λόγο εξήγησης εδώ) τα τιμάω και τα λέω κατευθείαν σε αυτόν που τον αφορούν.
    Και γι αυτό αρκετές φορές έχοντας το θάρρος της γνώμης μου και τον τσαμπουκά σου τα λέω χύμα και με τον τρόπο που και εσύ μιλάς αλλά δεν καταλαβαίνεις……………….

Κοίτα αν εγώ μερικές φορές γράφω κάτι που δεν είναι δικό μου και μου αρέσει και θέλω να το διαβάσουν και κάποιοι άλλοι αφενός δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί και αφετέρου δεν είδα ποτέ να διαφωνείς με το νόημα τους από την άλλη γιατί θέλεις να μου την πεις……………….δεν απορώ το ξέρω………….

Επειδή όμως κάποια στιγμή έγραψα αυτό και είναι δικό μου

<<Ποιος μπορεί τελικά να ακούσει, δει, καταλάβει και επιλέξει αυτό που τελικά θα του φέρει το μέλλον που επιθυμεί?>>

Και ήθελες και κάποιος να σου το εξηγήσει γιατί δεν το κατάλαβες να σου το εξηγήσω και να σου το εμπλουτίσω και λιγάκι…

Διαβάζω, ακούω, βλέπω, μυρίζω, αγγίζω, αυτό σημαίνει πως επεξεργάζομαι όλα τα <<στοιχεία>> σφαιρικά τα καταλαβαίνω και επιλέγω αυτά που θα με πάνε μπροστά προς το καλύτερο μου, χωρίς να με πάνε πίσω ούτε να με αφήσουν στάσιμη και προσκολλημένη (πρόσεχε τους χρόνους και μιλάω για εμένα).

Κοίτα τύπωσε κάποια στιγμή αυτά που γράφεις και σου γράφουν
    Μην τα διαβάζεις απλά καταλάβετα άσε το ξίφος και την ασπίδα δεν νομίζω πως βάλθηκε κανένας να σε σκοτώσει αλλά ούτε και να σε σώσει

Και επειδή λες
    ne i ilia afti i ilia ke na fantastis oti tin simpa8o
    ala ti ine afta pou grafi vre pedi mou e?
    re mpas ke i ginekes sou paraponiounte ke kanis tora ton kamposo gia na to peksis mouri? xaxaxaxaxaxa
    pare ena tilefono an ine na kano ton malaka xaxaxaxaxa

Να σου πω ότι εγώ ξέρω το λόγο που με συμπαθείς και μ’ αγαπάς εσύ δεν το ξέρεις
    Επίσης παράπονα κάνω μόνο στον εαυτό μου και σε κανέναν άλλο……….

Τώρα για το μαλάκας ε αυτό επίσης είναι μια άλλη κουβέντα

Η γνώμη μου ………………
    Μάθε να ακούς και να καταλαβαίνεις, να έχεις τρόπο όχι κόπο, να συμβιώνεις και όχι να επιβιώνεις, να χαϊδεύεις και όχι να κτυπάς, να αγαπάς και όχι να μισείς, να συγχωρείς και όχι να εκδικείσαι……………

Για μερικά από τα παραπάνω που λέω μπορεί να κάνω και λάθος
    Πάντως η γυάλα δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν παρά μόνο τα εξαμβλώματα, και οι μούμιες κρύβουν μια άλλη ιστορία.

kala exoume ftiaksi ke gamo tis sapounoperes ama alakso ta onomata se yolanda jaison james ke ala paromia ine oti prepi gia sapounopera

ke epidi kapios mou ipe oti prepi na ma8o tin sinxoresi

sas sinxoro olous

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kala exoume ftiaksi ke gamo tis sapounoperes ama alakso ta onomata se yolanda jaison james ke ala paromia ine oti prepi gia sapounopera

ke epidi kapios mou ipe oti prepi na ma8o tin sinxoresi

sas sinxoro olous

Αυτό που συγκράτησες είναι το τέλος το Ω όλα τα προηγούμενα τα ξέρεις πότε έμαθες το Α είπαμε ????????
    έτσι έτσι από το τέλος να ξεκινάς………………..

Ο.Κ. και εγώ μαζί σου με κάλυψες

Είσαι σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός, φώτα, κάμερες, στυλίστας, ηθοποιός…………………….

αλήθεια τι έργα γυρίζονται έτσι

Α θυμήθηκα τσόντες

Λέω να δω τους Άγγελους του Τσάρλυ

giati den kanis ligo ipomoni me ton eafto sou
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το να επιμενεις και να χαλας το κοσμο αν καποιος σου πειραξει ποστ ενω εσυ αμα μετακινησεις ποστ το κανεις ολοκληρο θεμα και μετα να μας λες οτι θα παρω το afrika friends και θα παω αλλου και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει σε εκβιαστικο στυλ ναι αυτο με χαλαει

Αν εχει ειπωθεί κάτι τέτοιο.......................
    τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά
    Ο ΜΑΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από asprogerakatos
    Το να επιμενεις και να χαλας το κοσμο αν καποιος σου πειραξει ποστ ενω εσυ αμα μετακινησεις ποστ το κανεις ολοκληρο θεμα και μετα να μας λες οτι θα παρω το afrika friends και θα παω αλλου και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει σε εκβιαστικο στυλ ναι αυτο με χαλαει

Αν εχει ειπωθεί κάτι τέτοιο.......................
    τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά
    filarako mou kala kanis ke exis apopsi ke anazopironis ke mia fotia pou pai na svisi
    esi an figis apo tin doulia sou as poume min paris ta prosopika sou arxia asta eki den pirazi
    ego an figo 8a ta paro mazi mou ok
    ke den perimeno kanenos tin apopsi gia na do ti 8a kano

opote ta
    ke ta
    den endiaferoun kanena
    :rotflmao:

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    filarako mou kala kanis ke exis apopsi ke anazopironis ke mia fotia pou pai na svisi
    esi an figis apo tin doulia sou as poume min paris ta prosopika sou arxia asta eki den pirazi
    ego an figo 8a ta paro mazi mou ok
    ke den perimeno kanenos tin apopsi gia na do ti 8a kano

opote ta
    ke ta
    den endiaferoun kanena
    :rotflmao:

΄"και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει"

Μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά...
    Ο ΜΑΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.........

Re: ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από asprogerakatos
    ΄"και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει"

Μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά...
    min anisixis esena den 8a se pari kanis:rotflmao: :rotflmao:
    enoo san fisiki sinepia i africanoi 8a pigenoun alou na vriskoun tis plirofories pou 8eloun opote logika 8a sixnazoun ke alou
    fisiko den sou fenete?
    den 8a ipoxreo8i kanis na akolou8isi
    ala olo ke kenourioi afrikanoi apo alous xorous enimerononte gia aftin tin 8avmasia doulia :rotflmao: pou kanoume edo sto forunm ke erxonte mono gia aftin den mporoume na pisoume kapion na min kani parea atoma pou kseri gia na er8i mazi mas

kala re oloi masimeni trofi 8elete?:rotflmao:
    skeftite ke ligo:rotflmao:

diladi ti nomizis oti mono 31 africa 8a minoume edo?
    8a mazefti polis kosmos leme
    etimazonte diafimistikes kampanies leme

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ FORUM ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ???

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ SUB-FORUM ΣΤΟ FOROUM TOY MOTO ME AΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ Ο NLS ΕΤΣΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΑΝ ΘΕΣ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FORUM ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ BMW!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ FORUM ΤΟΥ ΜΟΤΟ!!!ΔΕ ΘΑ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ??
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχόλια & Παρατηρήσεις σχετικά με την Ανασκόπηση του 2006
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 14:58
  2. Από την συγκέντρωση του Σαββάτου 02/10
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 08:37
  3. ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ για την κινητοποίηση του Σαββάτου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 22:48
  4. φωτο απο την διαμαρτηρια του σαββατου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:19
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ