Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 239

Θέμα: 16 σεπτεμβριου ημερα εκλογων.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Ε ρε πουστη μου,μερες μετρουσα να περασει το καλοκαιρι και τωρα ερχονται και εκλογες.....
    Ρε εμεις ποτε θα κανουμε διακοπες?
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    MikeG...

Γιατί σε εκπλήσει αυτό φίλε μου;... Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε, η ΕΥΠ και κάθε Υπηρεσία Πληροφοριών του κόσμου, δεν θα έπρεπε ούτε να δημοσιεύει , ούτε καν να ανακοινώνει ΄το τι γίνεται στα εσωτερικά της , στο δημόσιο. Πέρα ίσως του λιττού όπως εδώ για τις προσλήψεις που έγιναν.

Αν είναι κάθε υπηρεσία πληροφοριών να ανακοινώνει διαγωνισμούς , ονόματα και δεν ξέρω τι άλλο, .... μόνο τέτοια υπηρεσία δεν θα ήταν. Άλλο που εδώ το έχουμε κάνει μπουρδέλο εμείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ....ΕΞΟΔΑ....

"Κατανομή εκλογικής χρηματοδότησης στα κόμματα
    11:42 - 22 Αυγούστου 2007
    Την κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.) ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης κατανέμεται ως εξής:

Ν.Δ. 3.026.968,85 ευρώ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2.705.902,03 ευρώ

Κ.Κ.Ε 393.472,51 ευρώ

ΣΥΝ. 217.728,7 0ευρώ

ΛΑ.Ο.Σ. 146.367,91 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ 6.490.440,00 ευρώ

Η εκλογική χρηματοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 1 του Ν. 3023/2002 (ΦΕΚ 146 Α΄), καθορίζεται σε ποσοστό 0,22% των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2007, που θα χορηγηθεί στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του ίδιου Νόμου, για την αντιμετώπιση μέρους των εκλογικών τους δαπανών.

Όπως σημειώνεται, από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού, ανερχόμενη στο ποσό των 10.817.400,00 € και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, οικονομικού έτους 2007 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595."

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    MikeG...

Γιατί σε εκπλήσει αυτό φίλε μου;... Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε ή θέλουμε να πιστεύουμε, η ΕΥΠ και κάθε Υπηρεσία Πληροφοριών του κόσμου, δεν θα έπρεπε ούτε να δημοσιεύει , ούτε καν να ανακοινώνει ΄το τι γίνεται στα εσωτερικά της , στο δημόσιο. Πέρα ίσως του λιττού όπως εδώ για τις προσλήψεις που έγιναν.

Αν είναι κάθε υπηρεσία πληροφοριών να ανακοινώνει διαγωνισμούς , ονόματα και δεν ξέρω τι άλλο, .... μόνο τέτοια υπηρεσία δεν θα ήταν. Άλλο που εδώ το έχουμε κάνει μπουρδέλο εμείς.

Gandalf
    Οι καθαρίστριες είναι φίλε μου τόσο σημαντικό γρανάζι στην Ε.Υ.Π που δεν έπρεπε να βγει ανοιχτή προκύρηξη? Είναι & αυτές under cover..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Οι καθαρίστριες είναι φίλε μου τόσο σημαντικό γρανάζι στην Ε.Υ.Π που δεν έπρεπε να βγει ανοιχτή προκύρηξη? Είναι & αυτές under cover..?

MY NAME IS ..KOULA...KYRA KOULA...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    MY NAME IS ..KOULA...KYRA KOULA...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μόνο για γέλια είμαστε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο όσο διάβασα για το Link που έβαλες, δεν έλεγε τίποτα για καθαρίστριες.. αλλά για προσωπικό. Αλλά ακόμα και επειδή το θέτεις έτσι και ξεχνόντας οτι μιλάμε για Ελλάδα μόνο, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πρέπει να περάσεις για να γίνεις "καθαριστής" σε υπηρεσία πληροφοριών σε άλλη χώρα.
    Φαντάσου οτι σαν καθαριστής-καθαρίστρια έχει πρόσβαση σε χώρους που ούτε "σύνδεσμοι" δεν έχουν. Σκέψου τι περιέχουν κάθε φορά τα σκουπίδια μιας τέτοιας υπηρεσίας!

Σου είπα... σωστές υπηρεσίες πληροφοριών , προσέχουν το κάθε τι που μπαίνει εντός του κτιρίου τους... Βέβαια στις δικές μας , ανακοινώνουν και τα ονόματα επιτυχόντων σε εξετάσεις για προσωπικό ασφαλείας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ....ΕΞΟΔΑ....

"Κατανομή εκλογικής χρηματοδότησης στα κόμματα
    11:42 - 22 Αυγούστου 2007
    Την κατανομή της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝ ΛΑ.Ο.Σ.) ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης κατανέμεται ως εξής:

Ν.Δ. 3.026.968,85 ευρώ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2.705.902,03 ευρώ

Κ.Κ.Ε 393.472,51 ευρώ

ΣΥΝ. 217.728,7 0ευρώ

ΛΑ.Ο.Σ. 146.367,91 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ 6.490.440,00 ευρώ

Η εκλογική χρηματοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 1 του Ν. 3023/2002 (ΦΕΚ 146 Α΄), καθορίζεται σε ποσοστό 0,22% των τακτικών εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2007, που θα χορηγηθεί στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του ίδιου Νόμου, για την αντιμετώπιση μέρους των εκλογικών τους δαπανών.

Όπως σημειώνεται, από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού, ανερχόμενη στο ποσό των 10.817.400,00 � και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, οικονομικού έτους 2007 και ειδικότερα τον Κ.Α.Ε. 2595."

ρε δεν φτιαχνουμε ενα κομμα να τα οικονομησουμε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    απο όσο διάβασα για το Link που έβαλες, δεν έλεγε τίποτα για καθαρίστριες.. αλλά για προσωπικό. Αλλά ακόμα και επειδή το θέτεις έτσι και ξεχνόντας οτι μιλάμε για Ελλάδα μόνο, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πρέπει να περάσεις για να γίνεις "καθαριστής" σε υπηρεσία πληροφοριών σε άλλη χώρα.
    Φαντάσου οτι σαν καθαριστής-καθαρίστρια έχει πρόσβαση σε χώρους που ούτε "σύνδεσμοι" δεν έχουν. Σκέψου τι περιέχουν κάθε φορά τα σκουπίδια μιας τέτοιας υπηρεσίας!

Σου είπα... σωστές υπηρεσίες πληροφοριών , προσέχουν το κάθε τι που μπαίνει εντός του κτιρίου τους... Βέβαια στις δικές μας , ανακοινώνουν και τα ονόματα επιτυχόντων σε εξετάσεις για προσωπικό ασφαλείας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Gandalf
    Περα απο αυτα,πιστευεις οτι προσφερει κατι η ευπ?
    Εκτος βεβαια στο οτι βοηθαει στην καταπολεμηση της ανεργιας.
    www.tsakosart.gr

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    :rotflmao:

ΕΚΛΟΓΕΣ....

τα χαλια μας τα μαυρα...

θα με ψηφισω νοητα, να με εκλεξω κυβερνητη απλα φοβαμαι το αλλο μου μισο μην ριξει ακυρο...

εγω απορω με τους παρατρεχαμενους στις διαδηλωσεις .... δηλαδη για ολους αυτους προβλεπεται βολεμα; δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..

σκατα στα μουτρα τους και στα δικα μας

KΑΨΤΕ ΤΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    άρχισαν τα όργανα...
    Μήπως λέω εγώ τώρα ο πονηρίδης γιατί λέμε λέμε και μετά πάμε και τους τη δίνουμε την ψήφο;
    ...
    Τα σημαιακια ψηλα και ερχεται αγροφυλακη μετα τις εκλογες!!
    www.tsakosart.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Τα σημαιακια ψηλα και ερχεται αγροφυλακή μετα τις εκλογες!!

Πλακα πλάκα .. η αγροφυλακή χρειαζόταν , μπας και γλυτώσει κανένα κλωναράκι από κανένα δέντρο , και ένας άλλος σοβαρός λόγος είναι και η εύρεση , όλων εκείνων των κοπρόσκυλων , που πετάνε λύματα μέσα στα ποτάμια .

Βέβαια, εάν ζεις σε ένα απόλυτα αστικό περιβάλλον , δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία των παραπάνω, παρά μόνο όταν το πρόβλημα μπει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι !! ( Απο την βρύση ) .

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    KΑΨΤΕ ΤΟΥΣ

Δεν καίγονται με τίποτα , με τόσα λεφτά που παίρνουν ... έχουν πυροσβεστήρες

Τον φίλο μου , τον χέρι - χέρι , εγώ θα τον βάλω στην βουλή :wacko:

Οι άλλοι είναι βολεμένοι , δεν χρειάζονται βοήθεια , το μόνο που φοβούνται είναι το ξεβόλεμα .

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    :rotflmao:

ΕΚΛΟΓΕΣ....

τα χαλια μας τα μαυρα...

θα με ψηφισω νοητα, να με εκλεξω κυβερνητη απλα φοβαμαι το αλλο μου μισο μην ριξει ακυρο...

εγω απορω με τους παρατρεχαμενους στις διαδηλωσεις .... δηλαδη για ολους αυτους προβλεπεται βολεμα; δεν μπορει ...μερικοι πρεπει να πηγαινουν και για ιδεολογικους λογους..

σκατα στα μουτρα τους και στα δικα μας

KAI OMΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..........

Δέν μπορείς νά φανταστείς πόσα .........ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.......ύπάρχουν......!!!!!!

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF