Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    όχι... να με συγχωρείτε κιόλας αλλά δεν... έψαξα να μάθω...

Ουτε και εγω ξερω ακριβως αλλα ειχε γεμισει η τηλεοραση οπου και να κοιταγε η καμερα κοσμος σε λεω, αφου νομιζα οτι ειναι το 1980 που τρεχαν με τα σημαιακια και ζητωκραβγαζαν.

Τρεχαν, τρεχουν και θα τρεχουν, η ελπιδα της Ελλαδας.Ειναι απιστευτο οτι μαζεουν μετα απο τοσα χρονια κοροιδια ,κοσμο στης συγκεντρωσης.

Ποιοι να ξεκινήσουν ρε σύντροφε; Πλάκα κάνεις;
    Εδώ σήμερα στη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή ξέρεις πόσοι ήταν; Πραγματικά πόσοι;;;;

100 άτομα!!! Αυτοί συγκεντρώθηκαν! Τι ψάχνεις τώρα...

αυριο θα ναι 5000 και θα ζητανε καλη κυβερνηση και τι να λεει...;

Δεν εννοουσα αυτο. Αλλα τι να λεμε, ο κατηφορος ξεκινησε, και δεν πρεπει να σκεφτομαστε αν θα χει καγκελο στην ακρη για να κατεβουμε πιο ομαλα αλλα τροπο για να παρουμε την ανηφορα/ Καταλαβες ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ουτε και εγω ξερω ακριβως αλλα ειχε γεμισει η τηλεοραση οπου και να κοιταγε η καμερα κοσμος σε λεω, αφου νομιζα οτι ειναι το 1980 που τρεχαν με τα σημαιακια και ζητωκραβγαζαν.

Τρεχαν, τρεχουν και θα τρεχουν, η ελπιδα της Ελλαδας.Ειναι απιστευτο οτι μαζεουν μετα απο τοσα χρονια κοροιδια ,κοσμο στης συγκεντρωσης.
    '

entaksi re, einai sigouro ti exei ginei, oi pasokoi tora niothoun akoma poio enomenoi kai epivevlimeno na kerdisoun.. gia na pataksoun to kako kai na feroun eftixia stin ellada
    zoa..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Γιατί ρε συ είναι απίστευτο; Γιατί;
    Αυτοί είμστε ρε φίλε! Αυτός είναι έξυπνος και ώριμος λαός μας! Έτσι δρούσαμε και έτσι δρούμε. Τι ψάχνεις;
    Εδώ στα πανεπιστήμια κάνουν και συμπεριφέρονται σαν υποψήφιοι και μελλοντικά μεγαλοστελέχη κόμματος. Άστα μην το ψάχνεις.
    Μόνο μην ακούσω κανέναν πάλι να μας λέει έξυπνους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Καταλαβες ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα;

mages pera apo nekrous katastrofes klp klp, tha iparxoun kai trella oikonomika provlimata
    afti i istoria tha paei oli tin ellada polla xronia piso..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αυριο θα ναι 5000 και θα ζητανε καλη κυβερνηση και τι να λεει...;

Δεν εννοουσα αυτο. Αλλα τι να λεμε, ο κατηφορος ξεκινησε, και δεν πρεπει να σκεφτομαστε αν θα χει καγκελο στην ακρη για να κατεβουμε πιο ομαλα αλλα τροπο για να παρουμε την ανηφορα/ Καταλαβες ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα;

Δεν νομίζω πως αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς εννοείς.
    Μπορώ μόνο να πω για το σχόλιο σου με την ανηφόρα και την κατηφόρα πως μερικές φορές καλό είναι να κόβεις την πτώση αν δεν είσαι σίγουρος πως δεν θα ανυψωθείς και πάλι. ;)

Πανω σ αυτο θα στηριξουν πολλα για να μας σκισουν. Εν μερει ισχυει, ειναι η μιση αληθεια

Θα το παρουν και θα το κανουν "ολοκληρη αληθεια" και θα μας γ...ν

Ας μην το υιοθετησουμε ( το λεω χωρις διαθεση διαμαχης, καταλαβαινεις φανταζομαι)

Καποιοι απ αυτη την ιστορια θα βγαλουν τρελα φραγκα!!!!! Ηδη ετοιμαζουν επενδυσεις...Ειναι ψεμα οτι καταστραφηκαμε.

Καποιοι καταστραφηκαν και καποιοι θα πλουτησουν πανω στα κροκοδειλια οτι κατασταρφηκα-με ολοι...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Συμφωνω απολυτα με οτι λες,ομως δεν μπορω να βαλλω στο ιδιο καζανι αυτους που εχω ηδη
    δοκιμασει με ολλους τους αλλους που εστω ελπιζεις σε κατι εστω και αμυδρα.
    Δεν κατάλαβα. Σε ποιούς ελπίζεις δηλαδή;Προσωπικά,σε κανέναν!!

Όσο για τη λύση που μού είπες,δεν ξέρω αν πρόκειται για λύση,είναι απλά το δικό μου πιστεύω.Δεν περιμένω από κανένα ανθρωποειδές εκ τών τριακοσίων να κάνει τη ζωή μου καλύτερη.
    Δεν συμφωνώ στο σύστημα "εξουσιαστής-εξουσιαζόμενος",όχι από τυφλό εγωισμό αλλά από την έμφυτη ανάγκη για δραστηριοποίηση,που έχουμε όλοι μας και που δυστυχώς μάς έχουν κάνει να την ξεχνάμε.
    Έχουμε μάθει να θέλουμε να γίνονται όλα εδώ και τώρα....γρήγορα,πατώντας ένα κουμπάκι(ρε κάτι μού θυμίζει αυτό ).Αυτό είναι αμερΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ φίλε μου και όχι το να έχω άποψη για την αποχή.
    Το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω....Πριν από μερικά χρόνια,στην Αγγλία αποφάσισαν να κάνουν μια υπερβολική ανατίμηση στο κρέας(προς τα πάνω εννοείται)
    Ε λοιπόν,την επόμενη μέρα,καμμιά νοικοκυρά δεν αγόρασε.Ούτε τη μεθεπόμενη!Αναγκάστηκαν λοιπόν οι "μάγκες",για να μη το περάσουνε κόντρα παξιμάδι στον ποφτό τους,να επανέλθουν στη σωστή τιμή.
    Εμείς εδώ θα τρέχαμε να φορτώσουμε για κανά χρόνο,μη μάς πιάσουνε και κορόϊδα!.Νομίζω;
    Τι έκαναν λοιπόν οι "κρυόκωλες" Αγγλίδες;ΑΠΟΧΗ!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    mages pera apo nekrous katastrofes klp klp, tha iparxoun kai trella oikonomika provlimata
    afti i istoria tha paei oli tin ellada polla xronia piso..
    Το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να ζητησουμε τωρα θα ηταν τα 40 μυρια του προεκλογικου αγωνα να πανε στους πληγεντες και να ακυρωθουν προς το παρων οι εκλογες αλλα.

Το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να ζητησουμε τωρα θα ηταν τα 40 μυρια του προεκλογικου αγωνα να πανε στους πληγεντες και να ακυρωθουν προς το παρων οι εκλογες αλλα.

ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! Σκέφτηκες φίλε μου... ότι αυτό να θέλουν; Ότι ίσως κάποιοι αυτό να ζητάνε;
    Γενικά το σκεφτήκατε αυτό εδώ μέσα παίδες;

Δεν νομίζω πως αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς εννοείς.
    Μπορώ μόνο να πω για το σχόλιο σου με την ανηφόρα και την κατηφόρα πως μερικές φορές καλό είναι να κόβεις την πτώση αν δεν είσαι σίγουρος πως δεν θα ανυψωθείς και πάλι. ;)
    Το πιο σοφο ειναι να σταματησεις καπου, να κρινεις και να συμπερανεις οτι κατρακυλας, να βρεις ποιοι σε τραβανε προς τα εκει ή τι και να παρεις τον ανηφορο γι αλλα...

Το πιο σοφο ειναι να σταματησεις καπου, να κρινεις και να συμπερανεις οτι κατρακυλας, να βρεις ποιοι σε τραβανε προς τα εκει ή τι και να παρεις τον ανηφορο γι αλλα...

Ρε συντρόφι αυτά θα μπορούσαν να γίνουν αν είχες ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα ατόμων. Εδώ έχεις 10 εκ. ανθρώπους 10 εκ. διαφορετικές γνώμες και επιθυμίες.
    Και διαφορετικά αντανακλαστικά και ρυθμούς σκέψης.
    Σε άλλο χρόνο αντιδρά ο ένας σε άλλο ο άλλος.

Αυο ηθελα να το πω, αλλα το ξεχασα

Γιατι τ αντιμετωπιζεις ολα ενιαια; ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ;

Οχι. Ειμαστε καποιοι φραγκατοι, καποιοι γλειφτες, καποιοι τσατσοι, καποιοι ρουφιανοι, καποιοι μιζαδοροι και καποιοι που τον πινουμε

Δεν υπαρχει εμεις. Δεν ειμαστε ιδιοι. Καποιοι θα βγαλουν φραγκα. Εγω οχι παντως. Σκεψου το λιγο ταξικα και θα καταλαβεις τι εννοω. Και δεν το παω καπου.

sothikame

ta @@ mas kouniounte tora..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	papp3.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	58,2 KB 
ID:	100851
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε πατε καλα?

σκατα στα μουτρα ολων τους....

ο Καρατζαφερης πηγε -και καλα- και βοηθησε στην κατασβεση να τον παρουν οι καμερες που
    κραταει την μανικα - λαστιχο....αν δεν ειναι αυτο λαϊκισμος πειτε μου τι θα μπορουσε να ειναι.....που θελει να βοηθησει ο παπαρας ....που πας ρε χαμενε που εισαι σαν μπιφτεκι (γεμιστο κιολας) στα δεκα μετρα θα μεινεις ρε βουζα....

ο Γιωργακης εκανε δηλωσεις για πολιτικες ευθυνες της κυβερνησης....τετοια ωρα τετοια λογια...ο βλακας....δεν πας για κανα τρεξιμο στην Εκαλη ρε παπαρα και εσυ...τι να πεις για αυτον? ειτε ειναι ειτε δεν ειναι ενα και το αυτο....του φτιαξαν λιγο το image οι επικοινωνιολογοι αλλα παλι βλεπεις οτι δεν τον παει τον ανθρωπο...πως να το κανουμε δηλαδη....αυτος ειναι σαν να εχει αλτσχαϊμερ σε πρωϊμη ηλικια ....

ο Κωστακης προσπαθει να το γυρισει υπερ του κανοντας λογο για επιθεση απο Αρειανους και σκοτεινες δυναμεις....ακομα και αν ειναι ετσι που ειναι ρε βλαμμενε η ''αμυνα'' σου εναντι σε αυτες τις δυναμεις ?? παει στις πληγεισες περιοχες, φοραει το υφος νο2 αυτο που ειναι κατι μεταξυ ξινιλας και δυσκοιλιοτητας και συγκαλλει συνεχως συμβουλια....οκ θα σβησει μονη της η φωτια λογω του συμβουλιου μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι...

ο Αλαβανος και ο πρωην συνασπισμος νυν συριζα αυριο παρατσακ μεθαυριο παρατριχα ειπαν τα δικα τους και μετα διαβασαν ολοι απο ενα βιβλιο του Κουντερα και του Μπεκετ....βλεπετε οι συνειδητοποιημενοι νεοαριστεροι της αποστασιοποιησης και της ηπιας πολιτικης δρασης θα το σκεφθουν πρωτα, μετα θα το δουν αλλιως πεντε θα συμφωνησουν, εξι θα διαφωνησουν, θα ζυγισουν την κατασταση, θα συμπραξουν και με κανα μεγαλο κομμα (ουτως η αλλως η πουτ@νες του χωρου ειναι τοσα χρονια...) και μετα ισως καταληξουν καπου.....δεν ειναι σιγουροι....θα δειξει....

Το ΚΚΕ μου εκανε εντυπωση που δεν εκανε δηλωση περι τις ιμπερεαλιστικης φωτιας και του προλεταριατου των πευκων....παρ ολα αυτα ειναι σιγουροι οτι οι φωτιες μπηκαν με αναπτηρα zippo των Αμερικανων...αυτοι ειναι τοσο κολημενοι με το παρελθον που θα περασουν χρονια μεχρι που να καταλαβουν οτι καηκαν τα δαση...θα αλλαξουν και το ονομα της εφημεριδας απο ''Ριζοσπαστης'' σε ''Ριζοκαφτης'' για να ειναι επικαιροι επιτελους!!!

α, ειναι και ο Παπαθεμελης ...πηγε στις περιοχες αλλα δεν φαινοταν γιατι ηταν πισω απο εναν θαμνο...

μαυρο καταμαυρο κατραμι στην καλπη!!!!

αϊ σιχτιρ ζωα που ζητατε και την εμπιστοσυνη μας!!!

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF