Καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στους αγώνες.....![]()
Τραβα τωρα να σκοπευσεις κανα νομιστερακι, και ασε μας εμας να μιλαμε για χρονους![]()
Καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στους αγώνες.....![]()
Τραβα τωρα να σκοπευσεις κανα νομιστερακι, και ασε μας εμας να μιλαμε για χρονους![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εχουμε αρχίσει να τραβάμε το καλτσον ρε φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στους αγώνες.....![]()
Δλδ ή είσαι άξιος να κατέβεις σε αγώνες ή το ρίχνεις στο σκάκι. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Με την ίδια λογική, τι τραβιούνται οι αγωνιζόμενοι με νέα μηχανάκια, προπονήσεις, αναρτήσεις κλπ κλπ. Αφού ο Μπούστας θα τους ρίξει γύρο ποιό είναι το νόημα;![]()
Ματαιότης ματαιοτήτων.....![]()
Το ότι υπάρχει το 125% δεν σημαίνει τίποτα. Διαφορά 10 δευτερολέπτων = κορίνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα μάλλον παραμιλλάς..... Άγώνας για μέτριους;![]()
![]()
Στους αγώνες κατεβαίνουν οι καλύτεροι....
Όσο για το επικίνδυνο και τις κορίνες..... υπάρχει κι εκείνο το 125%
Και από ότι φαίνεται πρέπει να εξηγούμε και τα προφανή, "μέτριος" οδηγός = χομπίστας οδηγός (μέσος χρόνος 1:10 και καλύτερος αναβάτης 1:05) με απολύτως μαμά μηχανάκι.
ρε σ stako, γιατί μου μ@μας τη ψυχολογία τώρα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
..., "μέτριος" οδηγός = χομπίστας οδηγός (μέσος χρόνος 1:10 και .....![]()
δηλαδή εγω που απέχω κανα ημερολογιακό έτος ακόμα μέχρι να φτάσω στο 1.10 ... ??? ούτε μέτριος δεν είμαι ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τι κλαιγεσαι ρε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε σ stako, γιατί μου μ@μας τη ψυχολογία τώρα ?![]()
δηλαδή εγω που απέχω κανα ημερολογιακό έτος ακόμα μέχρι να φτάσω στο 1.10 ... ??? ούτε μέτριος δεν είμαι ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατω απο 1.14 κανεις, μετρημενο με τους γυρους που σου ριχνω σε καθε σεσιον.:rotflmao:
-..Not Yet!
Μπορουμε να μπαίνουμε μέσα στην πίστα να κάνουμε ότι κάνουμε και να σταματήσουμε να μετράμε δευτερόλεπτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχουμε αρχίσει να τραβάμε το καλτσον ρε φίλε.
Δλδ ή είσαι άξιος να κατέβεις σε αγώνες ή το ρίχνεις στο σκάκι. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Με την ίδια λογική, τι τραβιούνται οι αγωνιζόμενοι με νέα μηχανάκια, προπονήσεις, αναρτήσεις κλπ κλπ. Αφού ο Μπούστας θα τους ρίξει γύρο ποιό είναι το νόημα;![]()
Ματαιότης ματαιοτήτων.....![]()
Γιατί:
1. κάνουμε την πλάκα μας
2. το να μετράς χρόνους σε αγχώνει
Πόσες φορές δεν εχουμε μπει μέσα και λέμε "τι γαμάτα που πάω" επειδή έτσι νοιώθεις και τελικά είσαι πιο αργός απο άλλες φορές;
Καλά ακόμα να καταλάβεις ότι το ξεκίνησα επειδή είμαι αργός;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πόσες φορές δεν εχουμε μπει μέσα και λέμε "τι γαμάτα που πάω" επειδή έτσι νοιώθεις και τελικά είσαι πιο αργός απο άλλες φορές;
καλο...
Κοιτα αμα σου εχει ριξει και ο τελευταιος με το τρανσαλπ με τα χωματινα γυρο και εισαι μονος σου,φανταζομαι οτι μπορεις να προσποιηθεις οτι προηγεισαι...:rotflmao:
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
......το τρανσαλπ με τα χωματινα ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ας φτάσω το 1.14 και ρίξε μ' γιώργη μ' όσους γυρους θές !!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι κλαιγεσαι ρε ;
Κατω απο 1.14 κανεις, μετρημενο με τους γυρους που σου ριχνω σε καθε σεσιον.:rotflmao:![]()
(χωρίς κρεμύδι τους τρώω....)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καλά μη σκας κι όλας, όλα σχετικά είναι, εγώ ο μάπας δεν έχω ξύσει ποτέ γόνατο πχ.........Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε σ stako, γιατί μου μ@μας τη ψυχολογία τώρα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μήπως ν'αφήσεις τις κάμερες και τους χρόνους και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Καλά μη σκας κι όλας, όλα σχετικά είναι, εγώ ο μάπας δεν έχω ξύσει ποτέ γόνατο πχ.........![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Θάνος..
Για ποιο λόγο? Δεν προσφέρει κάτι το "ξύσιμο" στην οδήγηση. Ίσα ίσα που μέχρι κάποιο σημείο κάνει και κακό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μήπως ν'αφήσεις τις κάμερες και τους χρόνους και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό;
Εκτός και αν το εννοείς από πλευράς προσωπικής ευχαρίστησης, εκεί ναι, πάσο.
Προσφέρει πρώτα απ'όλα ευχαρίστηση που δεν συγκρίνεται με κανένα χρόνο. Το χρησιμοποιείς όταν και όπως θέλεις και σίγουρα δεν κάνει πουθενά κακό! Εκτός από τις ξύστρες που αλλάζεις πότε πότε.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Για ποιο λόγο? Δεν προσφέρει κάτι το "ξύσιμο" στην οδήγηση. Ίσα ίσα που μέχρι κάποιο σημείο κάνει και κακό.
Αν όμως θέλεις να σου δώσω μία χρήση του ξυσίματος, είναι ένας μόνιμος και σχεδόν αλάνθαστος δείκτης κλίσης. Μπορείς να ρίξεις τη μηχανή όσο δυνατά και γρήγορα θέλεις μέχρι το σημείο που θα κοπανήσει το γόνατο κάτω και ξέρεις ότι είσαι οκ.
Θάνος..
Το να κρεμιέται κάποιος σαν μαϊμού χωρίς να χρειάζεται, δεν προσφέρει τίποτα και δεν σημαίνει ότι πάς γρήγορα. Για να πας γρήγορα και με ασφάλεια, το βγάλσιμο σώματος είναι must για πολύ ουσιαστικούς λόγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Για ποιο λόγο? Δεν προσφέρει κάτι το "ξύσιμο" στην οδήγηση. Ίσα ίσα που μέχρι κάποιο σημείο κάνει και κακό.
![]()
Συμφωνώ 100% για το ότι είναι ένας δείκτης κλίσης. Αλλά από την άλλη στις ταχύτητες που κινούμαστε και στις κλίσεις που παίρνουμε πραγματικά νιώθω ότι πρέπει να κάνω την μαϊμού για να ακουμπήσω κάτω (μην το πάρεις προσωπικά Θάνο, δεν εννοώ ότι κάνεις την μαϊμού εσύ ή όσοι ξύνουν, απλά εγώ είμαι και λίγο χοντρούλης και δεν μπορώ να ανοίξω τόσο πολύ τα πόδια).Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Προσφέρει πρώτα απ'όλα ευχαρίστηση που δεν συγκρίνεται με κανένα χρόνο. Το χρησιμοποιείς όταν και όπως θέλεις και σίγουρα δεν κάνει πουθενά κακό! Εκτός από τις ξύστρες που αλλάζεις πότε πότε.
Αν όμως θέλεις να σου δώσω μία χρήση του ξυσίματος, είναι ένας μόνιμος και σχεδόν αλάνθαστος δείκτης κλίσης. Μπορείς να ρίξεις τη μηχανή όσο δυνατά και γρήγορα θέλεις μέχρι το σημείο που θα κοπανήσει το γόνατο κάτω και ξέρεις ότι είσαι οκ.
Δεν νιώθω άνετα να το κάνω αυτό (και για αυτό λέω ότι μπορεί να είναι και επικίνδυνο) και μια και το σώμα μου είναι πιστεύω σχετικά οκ κατά τα άλλα τότε......γιατί να το κυνηγήσω? Θα έρθει κάποια στιγμή...
Δεν ξέρω αν επηρεάζουν και τα μασπιέ μου που είναι πάρα πολύ ψηλά... Στο επόμενο αν βρεθούμε Μέγαρα θα στο δώσω να ανέβεις να δεις πως είναι, έχει αλλάξει πολύ...