Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 106

Θέμα: Track day 12/9/07

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στους αγώνες.....
    Καλα...
    Τραβα τωρα να σκοπευσεις κανα νομιστερακι, και ασε μας εμας να μιλαμε για χρονους
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Στους αγώνες.....
    Εχουμε αρχίσει να τραβάμε το καλτσον ρε φίλε.
    Δλδ ή είσαι άξιος να κατέβεις σε αγώνες ή το ρίχνεις στο σκάκι. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Με την ίδια λογική, τι τραβιούνται οι αγωνιζόμενοι με νέα μηχανάκια, προπονήσεις, αναρτήσεις κλπ κλπ. Αφού ο Μπούστας θα τους ρίξει γύρο ποιό είναι το νόημα;

Ματαιότης ματαιοτήτων.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Τώρα μάλλον παραμιλλάς..... Άγώνας για μέτριους;

Στους αγώνες κατεβαίνουν οι καλύτεροι....

Όσο για το επικίνδυνο και τις κορίνες..... υπάρχει κι εκείνο το 125%
    Το ότι υπάρχει το 125% δεν σημαίνει τίποτα. Διαφορά 10 δευτερολέπτων = κορίνα.

Και από ότι φαίνεται πρέπει να εξηγούμε και τα προφανή, "μέτριος" οδηγός = χομπίστας οδηγός (μέσος χρόνος 1:10 και καλύτερος αναβάτης 1:05) με απολύτως μαμά μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    ..., "μέτριος" οδηγός = χομπίστας οδηγός (μέσος χρόνος 1:10 και .....
    ρε σ stako, γιατί μου μ@μας τη ψυχολογία τώρα ?
    δηλαδή εγω που απέχω κανα ημερολογιακό έτος ακόμα μέχρι να φτάσω στο 1.10 ... ??? ούτε μέτριος δεν είμαι ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δηλαδή εγω που απέχω κανα ημερολογιακό έτος ακόμα μέχρι να φτάσω στο 1.10 ... ??? ούτε μέτριος δεν είμαι ??
    Τι κλαιγεσαι ρε ;
    Κατω απο 1.14 κανεις, μετρημενο με τους γυρους που σου ριχνω σε καθε σεσιον.:rotflmao:
    -..Not Yet!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχουμε αρχίσει να τραβάμε το καλτσον ρε φίλε.
    Δλδ ή είσαι άξιος να κατέβεις σε αγώνες ή το ρίχνεις στο σκάκι. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Με την ίδια λογική, τι τραβιούνται οι αγωνιζόμενοι με νέα μηχανάκια, προπονήσεις, αναρτήσεις κλπ κλπ. Αφού ο Μπούστας θα τους ρίξει γύρο ποιό είναι το νόημα;

Ματαιότης ματαιοτήτων.....
    Μπορουμε να μπαίνουμε μέσα στην πίστα να κάνουμε ότι κάνουμε και να σταματήσουμε να μετράμε δευτερόλεπτα.

Γιατί:

1. κάνουμε την πλάκα μας
    2. το να μετράς χρόνους σε αγχώνει

Πόσες φορές δεν εχουμε μπει μέσα και λέμε "τι γαμάτα που πάω" επειδή έτσι νοιώθεις και τελικά είσαι πιο αργός απο άλλες φορές;

Καλά ακόμα να καταλάβεις ότι το ξεκίνησα επειδή είμαι αργός;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πόσες φορές δεν εχουμε μπει μέσα και λέμε "τι γαμάτα που πάω" επειδή έτσι νοιώθεις και τελικά είσαι πιο αργός απο άλλες φορές;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλο...

Κοιτα αμα σου εχει ριξει και ο τελευταιος με το τρανσαλπ με τα χωματινα γυρο και εισαι μονος σου,φανταζομαι οτι μπορεις να προσποιηθεις οτι προηγεισαι...:rotflmao:
    -..Not Yet!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ......το τρανσαλπ με τα χωματινα ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τι κλαιγεσαι ρε ;
    Κατω απο 1.14 κανεις, μετρημενο με τους γυρους που σου ριχνω σε καθε σεσιον.:rotflmao:
    ας φτάσω το 1.14 και ρίξε μ' γιώργη μ' όσους γυρους θές !!

(χωρίς κρεμύδι τους τρώω....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Καλά μη σκας κι όλας, όλα σχετικά είναι, εγώ ο μάπας δεν έχω ξύσει ποτέ γόνατο πχ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Καλά μη σκας κι όλας, όλα σχετικά είναι, εγώ ο μάπας δεν έχω ξύσει ποτέ γόνατο πχ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μήπως ν'αφήσεις τις κάμερες και τους χρόνους και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό;
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Μήπως ν'αφήσεις τις κάμερες και τους χρόνους και να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτό;
    Για ποιο λόγο? Δεν προσφέρει κάτι το "ξύσιμο" στην οδήγηση. Ίσα ίσα που μέχρι κάποιο σημείο κάνει και κακό.

Εκτός και αν το εννοείς από πλευράς προσωπικής ευχαρίστησης, εκεί ναι, πάσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Για ποιο λόγο? Δεν προσφέρει κάτι το "ξύσιμο" στην οδήγηση. Ίσα ίσα που μέχρι κάποιο σημείο κάνει και κακό.

Προσφέρει πρώτα απ'όλα ευχαρίστηση που δεν συγκρίνεται με κανένα χρόνο. Το χρησιμοποιείς όταν και όπως θέλεις και σίγουρα δεν κάνει πουθενά κακό! Εκτός από τις ξύστρες που αλλάζεις πότε πότε.

Αν όμως θέλεις να σου δώσω μία χρήση του ξυσίματος, είναι ένας μόνιμος και σχεδόν αλάνθαστος δείκτης κλίσης. Μπορείς να ρίξεις τη μηχανή όσο δυνατά και γρήγορα θέλεις μέχρι το σημείο που θα κοπανήσει το γόνατο κάτω και ξέρεις ότι είσαι οκ.
    Θάνος..

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Το να κρεμιέται κάποιος σαν μαϊμού χωρίς να χρειάζεται, δεν προσφέρει τίποτα και δεν σημαίνει ότι πάς γρήγορα. Για να πας γρήγορα και με ασφάλεια, το βγάλσιμο σώματος είναι must για πολύ ουσιαστικούς λόγους.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Προσφέρει πρώτα απ'όλα ευχαρίστηση που δεν συγκρίνεται με κανένα χρόνο. Το χρησιμοποιείς όταν και όπως θέλεις και σίγουρα δεν κάνει πουθενά κακό! Εκτός από τις ξύστρες που αλλάζεις πότε πότε.

Αν όμως θέλεις να σου δώσω μία χρήση του ξυσίματος, είναι ένας μόνιμος και σχεδόν αλάνθαστος δείκτης κλίσης. Μπορείς να ρίξεις τη μηχανή όσο δυνατά και γρήγορα θέλεις μέχρι το σημείο που θα κοπανήσει το γόνατο κάτω και ξέρεις ότι είσαι οκ.
    Συμφωνώ 100% για το ότι είναι ένας δείκτης κλίσης. Αλλά από την άλλη στις ταχύτητες που κινούμαστε και στις κλίσεις που παίρνουμε πραγματικά νιώθω ότι πρέπει να κάνω την μαϊμού για να ακουμπήσω κάτω (μην το πάρεις προσωπικά Θάνο, δεν εννοώ ότι κάνεις την μαϊμού εσύ ή όσοι ξύνουν, απλά εγώ είμαι και λίγο χοντρούλης και δεν μπορώ να ανοίξω τόσο πολύ τα πόδια).

Δεν νιώθω άνετα να το κάνω αυτό (και για αυτό λέω ότι μπορεί να είναι και επικίνδυνο) και μια και το σώμα μου είναι πιστεύω σχετικά οκ κατά τα άλλα τότε......γιατί να το κυνηγήσω? Θα έρθει κάποια στιγμή...

Δεν ξέρω αν επηρεάζουν και τα μασπιέ μου που είναι πάρα πολύ ψηλά... Στο επόμενο αν βρεθούμε Μέγαρα θα στο δώσω να ανέβεις να δεις πως είναι, έχει αλλάξει πολύ...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. atixoima sto track day 12. 09
    από MAD 1000cc στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2007, 11:25
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Track day -27/5/07
    από gdk4fireblade στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 11:35
  3. Xtreme track day 4/3/07!
    από kost rider στο forum Track Days