Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: Cbr 1000rr 2008

Παλαιό μέλος
    Παει και ο υδραυλικος συμπλεκτης.

Εγω ξαναειπα, μια χαρα ειναι το μηχανακι

Μονο αυτο το ηλιθιο βαψιμο με το διαφορετικο ρεζερβουαρ, αλλα σαν σχεδιαση καλο ειναι
    Ειναι τελος παντων κατι καινουργιο, σε συγκριση με τα προηγουμενα cbr
    Για αυτο αλλωστε δεν βριζαμε την Honda, οτι δεν αλλαζει ποτε τα μοντελα της?

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Σύμφωνοι ρε Γιώργη αλλά να τ'αλλάζει προς το καλύτερο λέμε...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Ολοι το βριζετε το μηχανακι αλλα αφηστε να το δουμε απο κοντα και με καμια αλλη εξατμιση....
    Ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι τουλαχιστων απο σας θα αλαξετε γνωμη.
    Το ιδιο δεν εγινε και με το GSXR K7 που λεγαμε οτι ειναι χαλια και μοιαζει με sport touring (ακομα και εγω) λογω των εξατμισεων.
    Για να μην ανφερω οτι αν δεν εγραφε πανω Honda αλλα κατι αλλο, θα λεγαμε οτι ειναι σκετο κουκλι....

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios

Unhappy

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΝΤΑ...?ΤΟ CBR1000 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 1098... ΤΟ TRΑNSALP ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΥΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΧΟΝΤΡΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...! ΜΟΝΟ ΤΟ CBR TO 600 MOY ARESE ΛΙΓΟ MIAS KAI TOY EBALAN OTI EXEI KAI TO 1000...ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ NA MΠEI TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΕΞΑΤΜΗΣΕΩΝ TOY 1000 STO 600???
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Aπ'την αριστερή πλευρά δείχνει πολύ καλύτερο χωρίς την ηλίθια εξάτμιση..

Αν και με το μούτρο κάτι δεν πάει καλά..
    ρε σεις αυτο ειναι σαν να'χει τρακαρει με περιπτερο!
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε παιδια ακομα και αυτο το αχωνευτο το versys μπορω και το κοιταω χωρις να ξερασω πλεον.
    Αλλα αυτο το μπουρδελο το στραβοχυμενο μα το Βουδα αμα το πετυχω στο φαναρι θα του ριξω μια κλωτσια......:smilea:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

γιωργακη για δες το zx10 και μετα πες μου για ασχημια..επισης σας τα εχω ξαναπει δειτε το live η φωτο δινουν μια ιδεα αλλα δεν τα λενε ολα

Γενικοτερα φετος υπαρχει ενα θεμα με τους γιαπωνεζους σχεδιαστες εχουν τρακαρει με μαντρα ολοι

δειτε επισης περα απο τα honda το νεο gsxr,zx10,tenere και μετα ελατε να μου πειτε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    δειτε επισης περα απο τα honda το νεο gsxr,zx10,tenere και μετα ελατε να μου πειτε!!
    Το ανησυχητικό Στάθη μου είναι ότι το Tenere αρέσει στους συμφορουμήτες !

Δεν πάνε καλά τα παιδιά σου Στάθη !!:a24:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    γιωργακη για δες το zx10 και μετα πες μου για ασχημια..επισης σας τα εχω ξαναπει δειτε το live η φωτο δινουν μια ιδεα αλλα δεν τα λενε ολα

Γενικοτερα φετος υπαρχει ενα θεμα με τους γιαπωνεζους σχεδιαστες εχουν τρακαρει με μαντρα ολοι

Ρε παιδακι μου συμφωνοι, αλλα αυτο το πραγμα με το ΣιΜπιΑρ ηταν το κερασακι στην τουρτα.
    Απομακρυνθηκαν παρα πολυ σχεδιαστικα.
    Ειδες φωτο της μουρης του;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

με την πρώτη ματιά (...εμμμ, βασικά και με τη 2η και με τη 3η και....) το μηχανάκι δείχνει πολύ ασχημο. Αλλά όπως είπε και ο hornet ας το δουμε πρωτα live... και αυτό γιατί κάποιες σχεδιαστικές του γραμμές είναι διαφορετικές απο τα μέχρι τώρα συνηθισμένα της honda, και για να το πω απλά... το μηχανάκι μπορεί να μην έχει "φωτογένεια"...

Επίσης, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, υπηρχαν άσχημα σχόλια και για το κ7 (όπως και για τα νέα Ζ και το νεο hornet), όλα όσο υπηρχαν μόνο φωτος. Λιγο αργότερα οταν τα μηχανακια εκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους, όλοι τα ζαχαρώνανε...

...α ναι, και το μηχανάκι στο δρόμο θα μ@μαει!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

χαλαρα πιο ομορφο το 10ρι..... ειδικα το πισω μερος μου αρεσει κιολλας πολυ (το εμπρος ειναι αδιαφορο....)

ίσως και να έχει έρθει καιρός που μπαίνουμε σε νέα σχεδιαστική τάση. Αμα το καλοσκεφτήτε, εδω και ποοολυυ καιρό, η αισθητική των μοτο είναι ουσιαστικά στάσιμη...

και οι νέες σχεδιαστικές προτάσεις που ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα, πάντα δημιουργούσαν αντιδράσεις, μέχρι να "χωνευτούν" απο τους αγοραστες και να μην "ξενίζουν" πλέον

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω ξαναειπα, μια χαρα ειναι το μηχανακι

Μονο αυτο το ηλιθιο βαψιμο με το διαφορετικο ρεζερβουαρ, αλλα σαν σχεδιαση καλο ειναι
    Ειναι τελος παντων κατι καινουργιο, σε συγκριση με τα προηγουμενα cbr
    και αυτο σωστο... τουλαχιστον αυτο αμα το δεις παρεα με αλλα 10 μηχανακια απο 15 μετρο μπορεις να πεις "αυτο ειναι ενα CBR1000 '08"

τα αλλα CBR ειναι απελπιστικα ιδια μεταξυ τους....

εκανε μεγαλο βημα η honda εδω... και σε σχεση με το αλλο μεγαλο βημα (hornet) Τουλαχιστον μπορω να το κοιταω χωρις να ξερναω (ετσι κανω με το hornet )

τα συκα συκα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και αυτο σωστο... τουλαχιστον αυτο αμα το δεις παρεα με αλλα 10 μηχανακια απο 15 μετρο μπορεις να πεις "αυτο ειναι ενα CBR1000 '08"

τα αλλα CBR ειναι απελπιστικα ιδια μεταξυ τους....

εκανε μεγαλο βημα η honda εδω... και σε σχεση με το αλλο μεγαλο βημα (hornet) Τουλαχιστον μπορω να το κοιταω χωρις να ξερναω (ετσι κανω με το hornet )

τα συκα συκα...

Καλα τωρα γελαμε

ετσι κανεις με ολα πλην των Kawasaki και περισσοτερο με τα Honda

για να μην λεμε οτι να ναι

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιωση Για Cbr 1000rr
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2014, 19:31
  2. Honda CBR 1000RR 2008
    από GhostRideR_636 στο forum Honda