Παει και ο υδραυλικος συμπλεκτης.![]()
![]()
Παει και ο υδραυλικος συμπλεκτης.![]()
![]()
Εγω ξαναειπα, μια χαρα ειναι το μηχανακι
Μονο αυτο το ηλιθιο βαψιμο με το διαφορετικο ρεζερβουαρ, αλλα σαν σχεδιαση καλο ειναι
Ειναι τελος παντων κατι καινουργιο, σε συγκριση με τα προηγουμενα cbr
Για αυτο αλλωστε δεν βριζαμε την Honda, οτι δεν αλλαζει ποτε τα μοντελα της?
Σύμφωνοι ρε Γιώργη αλλά να τ'αλλάζει προς το καλύτερο λέμε...!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Για αυτο αλλωστε δεν βριζαμε την Honda, οτι δεν αλλαζει ποτε τα μοντελα της?![]()
![]()
![]()
![]()
Ολοι το βριζετε το μηχανακι αλλα αφηστε να το δουμε απο κοντα και με καμια αλλη εξατμιση....
Ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι τουλαχιστων απο σας θα αλαξετε γνωμη.
Το ιδιο δεν εγινε και με το GSXR K7 που λεγαμε οτι ειναι χαλια και μοιαζει με sport touring (ακομα και εγω) λογω των εξατμισεων.
Για να μην ανφερω οτι αν δεν εγραφε πανω Honda αλλα κατι αλλο, θα λεγαμε οτι ειναι σκετο κουκλι....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΝΤΑ...?ΤΟ CBR1000 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 1098...ΤΟ TRΑNSALP ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΥΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
ΧΟΝΤΡΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...!
ΜΟΝΟ ΤΟ CBR TO 600 MOY ARESE ΛΙΓΟ MIAS KAI TOY EBALAN OTI EXEI KAI TO 1000...ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ NA MΠEI TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΕΞΑΤΜΗΣΕΩΝ TOY 1000 STO 600???
![]()
![]()
![]()
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...![]()
ρε σεις αυτο ειναι σαν να'χει τρακαρει με περιπτερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aπ'την αριστερή πλευρά δείχνει πολύ καλύτερο χωρίς την ηλίθια εξάτμιση..
Αν και με το μούτρο κάτι δεν πάει καλά..![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Ρε παιδια ακομα και αυτο το αχωνευτο το versys μπορω και το κοιταω χωρις να ξερασω πλεον.
Αλλα αυτο το μπουρδελο το στραβοχυμενο μα το Βουδα αμα το πετυχω στο φαναρι θα του ριξω μια κλωτσια......:smilea:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
γιωργακη για δες το zx10 και μετα πες μου για ασχημια..επισης σας τα εχω ξαναπει δειτε το live η φωτο δινουν μια ιδεα αλλα δεν τα λενε ολα
Γενικοτερα φετος υπαρχει ενα θεμα με τους γιαπωνεζους σχεδιαστες εχουν τρακαρει με μαντρα ολοι
δειτε επισης περα απο τα honda το νεο gsxr,zx10,tenere και μετα ελατε να μου πειτε!!
Το ανησυχητικό Στάθη μου είναι ότι το Tenere αρέσει στους συμφορουμήτες !Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
δειτε επισης περα απο τα honda το νεο gsxr,zx10,tenere και μετα ελατε να μου πειτε!!
Δεν πάνε καλά τα παιδιά σου Στάθη !!:a24:
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδακι μου συμφωνοι, αλλα αυτο το πραγμα με το ΣιΜπιΑρ ηταν το κερασακι στην τουρτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
γιωργακη για δες το zx10 και μετα πες μου για ασχημια..επισης σας τα εχω ξαναπει δειτε το live η φωτο δινουν μια ιδεα αλλα δεν τα λενε ολα
Γενικοτερα φετος υπαρχει ενα θεμα με τους γιαπωνεζους σχεδιαστες εχουν τρακαρει με μαντρα ολοι
Απομακρυνθηκαν παρα πολυ σχεδιαστικα.
Ειδες φωτο της μουρης του;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
με την πρώτη ματιά (...εμμμ, βασικά και με τη 2η και με τη 3η και....) το μηχανάκι δείχνει πολύ ασχημο. Αλλά όπως είπε και ο hornet ας το δουμε πρωτα live... και αυτό γιατί κάποιες σχεδιαστικές του γραμμές είναι διαφορετικές απο τα μέχρι τώρα συνηθισμένα της honda, και για να το πω απλά... το μηχανάκι μπορεί να μην έχει "φωτογένεια"...![]()
Επίσης, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, υπηρχαν άσχημα σχόλια και για το κ7 (όπως και για τα νέα Ζ και το νεο hornet), όλα όσο υπηρχαν μόνο φωτος. Λιγο αργότερα οταν τα μηχανακια εκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους, όλοι τα ζαχαρώνανε...
...α ναι, και το μηχανάκι στο δρόμο θα μ@μαει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
χαλαρα πιο ομορφο το 10ρι..... ειδικα το πισω μερος μου αρεσει κιολλας πολυ (το εμπρος ειναι αδιαφορο....)Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ίσως και να έχει έρθει καιρός που μπαίνουμε σε νέα σχεδιαστική τάση. Αμα το καλοσκεφτήτε, εδω και ποοολυυ καιρό, η αισθητική των μοτο είναι ουσιαστικά στάσιμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
και οι νέες σχεδιαστικές προτάσεις που ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα, πάντα δημιουργούσαν αντιδράσεις, μέχρι να "χωνευτούν" απο τους αγοραστες και να μην "ξενίζουν" πλέον
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
και αυτο σωστο... τουλαχιστον αυτο αμα το δεις παρεα με αλλα 10 μηχανακια απο 15 μετρο μπορεις να πεις "αυτο ειναι ενα CBR1000 '08"Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω ξαναειπα, μια χαρα ειναι το μηχανακι
Μονο αυτο το ηλιθιο βαψιμο με το διαφορετικο ρεζερβουαρ, αλλα σαν σχεδιαση καλο ειναι
Ειναι τελος παντων κατι καινουργιο, σε συγκριση με τα προηγουμενα cbr
Για αυτο αλλωστε δεν βριζαμε την Honda, οτι δεν αλλαζει ποτε τα μοντελα της?
τα αλλα CBR ειναι απελπιστικα ιδια μεταξυ τους....
εκανε μεγαλο βημα η honda εδω... και σε σχεση με το αλλο μεγαλο βημα (hornet) Τουλαχιστον μπορω να το κοιταω χωρις να ξερναω (ετσι κανω με το hornet![]()
![]()
![]()
)
τα συκα συκα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και αυτο σωστο... τουλαχιστον αυτο αμα το δεις παρεα με αλλα 10 μηχανακια απο 15 μετρο μπορεις να πεις "αυτο ειναι ενα CBR1000 '08"
τα αλλα CBR ειναι απελπιστικα ιδια μεταξυ τους....
εκανε μεγαλο βημα η honda εδω... και σε σχεση με το αλλο μεγαλο βημα (hornet) Τουλαχιστον μπορω να το κοιταω χωρις να ξερναω (ετσι κανω με το hornet![]()
![]()
![]()
)
τα συκα συκα...
Καλα τωρα γελαμε
ετσι κανεις με ολα πλην των Kawasaki και περισσοτερο με τα Honda
για να μην λεμε οτι να ναι